2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Suzana maşşallah onun yazılarını okuyunca mantı açasım sarma sarasım temizlik yapasım geliyor.Benim gibi miskini beceriksizi bile gaza getiriyorsa bu hatunda iş var

Suzancığım sana

suzan topicimizin en titiz en hamarat hamişi maşallah ona

Meraba kızlar biz geldik kıpırdak kızımlan biraz geç oldu ama herkesin Anneler Günü Kutlu olsun seneye presn ve prenseslerimizle yaşayacağız bu güzel günü inşşş hayırlısıylaa

Ve kvlere gittik güzel geçti oraya gitme konusu açıkmadı kimse sormadı gelecekmisin diye sadece eşimin teyzesi sordu gelecekmisin diye bunu sorarken kvde de vardı dedim zor gelemem dedim işten ayrıldıgımda 35-36 haftalık oluyor dedim doktorlar izin vermiyormuş hemşiresine sordum özellikle dedim zaten hazirandan sonra heran hazır olucam doğuma dedim hiç bişi diyemediler kvde de diyemedi tabi oda o zaman bende 20 haziranda felan gelirim dedi ve kızıma aldığı bütün eşları verdi götürün arabada varken nasılsa gidecek dedi normalde dürü yapması lazımdı bizde öyle gelir bebeğin eşyaları anneanne olsun babanne olsun bebeğe annesine ve babasına düre yapar ama kv yapmayacak kii ne aldıysa verdi Çaçırdım tabi bende sormadım dürü yapmayacakmısın diye kendi bilir yani o kadarını napim onudamı ben diyeyim canım
kocaman kadın yani eşime yapacağını söylemiş şimdide verdi bütün eşyaları

Yani kızlar anlayacağınız bizim durum buu artık eşyalarını yerleştiririm kızımın yıkanacaklarını yıkayacağım hayırlısıylada kızımı beklemeye başlayacağız inşşş

Son düzenleme:

ya çok önemli bi konu canim , ben göbegimden yetişemiyourm bile jilet için şu aralar (( eşim dersen bişi olur diye ödü kopuyo , ben abdest alirken ayagimi bile zor yıkıyorum yukari kaldiramiyorum iş yerinde ( Allah affetsin , napalim canim , sende bilgi alirsan banada iletirsen çok sevinirim

araştırın kızlar en azından içinize sinen cevap bulursunuz.dini konular hepsinden önemli.ne güzel birbirimizi uyarıp bilinçleniyoruz bu şekilde

kesinlikle yeni bişeyler öğrenip bilinçleniyoruz. çok iyi oluyor gerçekten

inşallah canim ya ,

bugun aldigim en iyi haber buydu , gözün aydin canim , stres yaptigina degmediii

senin kv dürü yapmadi dion benim kv çöp almadi

inşallah canim ya ,

bugun aldigim en iyi haber buydu , gözün aydin canim , stres yaptigina degmediii

aynen benım kv cop almadı bugun aramıs soruyor eksık var mı dıe dedım hastane cantası elınden oper :)

hadi gözünaydın canım istediğin olmuş ne güzel. ne işin varmış karnın burnunda kv evinde. sanki dinlenebilceksin orda. dürü nedir bilmiyorum ama heralde bizdeki geze gibi bişey sen gelemem dediğin için kv konusunu açmamış heralde. ondan vermiştir eşyalarınıda kendi bilir yani oda senin adına karar vermeseymiş dimi ama

yuppiiii yuppiiiii yuppiiii
sonundaa renkli ultrasondan randevu aldıııımmm
20mayısta cerrahpaşada kontrolümüz var. 22mayıstada renkli ultrasona gidiyoruuzzz
kızımı renkli renkli görüceemmmçok heyecanlandım yaaa
kv. göndermiş tüm cicileri görümcelerimin aldıklarını fln resminide koyayım görmediklerinizin
hepsini attım makinaya
havada yağmurlu ama evin içinde belki kuruturum. minik minik ne tatlı şeyler almışız
hepsini şimdi birarada görünce anladım çok olduğunu

Eklentiler

• $P5120577.webp
    12 KB · Görüntüleme: 31
  • $P5120578.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 42
  • $P5120579.webp
    15 KB · Görüntüleme: 30
kızlar benım bebegımın saglıgına kavusması ıcın duaya ıtıyacı var. yasın okuyoruz kızımın sıfasına vesıle.okuyabılecek durumda olan varsa cok sevınırım..

Kızçeler biz geldikkkkk hafta sonu köy havası aldık misss gibi
Çok güzeldi hafta sonumuz.29 derece sıcaklık vardı ama pazar 5ten sonra bir
yağmur yağdı bardaktan boşalırcasına.ARdından 2 adet gökkuşağı bol bol resim çektirdim
Daha sonra paylaşırım kuzularım.Ama haftasonu Reyhanlıdaki üzücü haberle herşeyim
mahvoldu.Haberleri izlemiyorum ama sanal ortamda gördüğüm fotoğraflarla şok oldum
Bu nasıl vahşet?Bu nasıl terör?Hele ki 2 adet fotoğraf gördüm gözümün önünden
gitmiyor aklıma geldikçe ağlıyorum....Lanet olsun yönetenlereeeeeeeee
Duru'yu nasıl koruyacağım diye ağlamaktan bir hal oldum.....
Neyse sizi de üzmeyeyim anneciklerimmmm ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN
Allah'ım seneye minnoşlarımızla kutlamayı nasip etsinnnnnnnn
Geçmiş çok birikmiş ben bir okuyayım da şaşı olup geleyimmmmm

En iyisini ypmışsın cnm.

inşallah canim ya ,

Ay evet cnm korkuyordum herkes soracakda hangi birine ne cevap vericem diye kimse konusunu açmayınca sevindim açanında cevabını verdim iyi oldu valla
Sağolsun gene yaptı ya hakkını yiyemem

Sağol cnm evet oldu valla içime su serpildi umarım da açılmaz birdaha o konuu yani be işim var yaa kv evinde felan 30 yaşında kayınbiraderde var ve bekar ıyyyy allah korusun aman canım dürü bizim adettimizdir afyonun yani anneannede babaannede bebeğe annesine ve babasına aldıklarını bohçalar doğuma 1 ay kala eve getirir sonra yerleştirilir sizin gezeyle aynı şey sanırsam hiç duymadım ama onuda :44::44::44::44:
Herhalde cnm ondan açmadı konusunu iyikide açmadı yaniii bende ondan verdiğini tahmin ediyorum ayyy keyfi bilir çokda tınnn yaaaniii

Son düzenleme:

aynen benım kv cop almadı bugun aramıs soruyor eksık var mı dıe dedım hastane cantası elınden oper :)

ben istemem ki artık sorsada , geçen gün diyor nevresim takımı alayim bende , gerek yok biz aldik fazla fazla dedim , hıhhhhhhhhhhhhhhh

Ah ah kızlar sizler kv lerden dertlisiniz bende annemin kv den ve görümcesinden. (babannem ve halam)
Dün eşim ilk defa pazar izinliydi İkeaya gitttik annem babanneme gecelik aldı bende halam annemle yaşıt ama evlenmemiş çocuğu yok anneler günü kutlayamayacağından onada ben gecelik aldım yolladım halamla annem zaten küs annemle yolladım.annem buda Bebişim52'nin sana hediyesi anneler gününü kutluyor demiş.halam kaşlarını çatarak almış hediyeyi yatağının üstüne koymuş ne olduğuna bakmadan ve bişey bile dememiş.halbuki annemler oraya gittiği vakitlerde ben tel açıp aradım babannemin anneler gününü kutladım halamın kutladım tabi tel çıkmadı halam bişiler yapıyomuş o arada benide aramadı teşekkür etmek için.ya ben incelik yapıp yolladım hediyemi ve mazeretimi bildirdim bebek alışverişine çıktık diye ama insanlar hiç ince düşünmüyor kendilerine yapılsın ama bizlere gelince hep yanlış hareketler yapıyomuş tavırları
annem bana anlatıyo ya resmen ağlıcam keşke yollamasaydım insan bir çok beğendim der bana olmadı küçük veya büyük der ne bilim bişey söyler.bende daha hiçbirşey almam hediye olarak.Büyükler kafayı yemiş bence.

güle güle kullanin canimmmm

Teşekkür ederim canım daha bitmedi ütülenecek çok şey var ama azıcık dinleniyorum
sabah çamaşırdır,temizliktir derken yorulduk.
Örgü sandaletleri ben yaptım canım.Nette bulmuştum resmi
büyütüp büyütüp birşeyler yaptım canım.Normal tığ örgüsü
şeklinde ilk önce siyah alt tarafını yapıyorsun.Zincir çekerek
yapılıyor dönerkende dönmesini sağlamak için bir deliğe 2 kere
batıyorsun sonra normal devam örgüye.Beyazlarda zincir şeklinde
çok basit birşey ama anlatması zor işte:26::26::26:

oohhh valla bende 4, ayımda yapmıştım bi buzluk operasyonu mantı yaprak fln hala yiyorum,yemeğe msafir fln geldi geçen 2-3 paket mantıyı pişirdim bide salata yaptım hiç yorulmadım, iyi oluyo valla becerikli hatunuz vesselam

ayy o tırnakları hiç söleme zaten bide çabuk uzuyorki, ben huyluyum bide elletemem kimseye ayaklarımı dün nefes nefese kaldım eğilcemde uzancam die
halimi görmen lazımdı o kadar komik görünüyorumki, bi otaraftan bi butaraftan fln yarım saat sürdü

suzan topicimizin en titiz en hamarat hamişi maşallah ona
ee kayseriliyiz kız ben 6 yaşımda bi leğen hamuru tek başıma gözleme gibi yuvarlak yuvarlak açmışım, halamda pişirmiş
aklımız erdiğinde o ortamda gözümüzü açtığımızdan zor gelmiyo bize

kızlar benım bebegımın saglıgına kavusması ıcın duaya ıtıyacı var. yasın okuyoruz kızımın sıfasına vesıle.okuyabılecek durumda olan varsa cok sevınırım..
canım benden bi tane al şimdilik, ama vaktinide sölersen ona göre o zamana kadar okurum. bugünemi cumayamı ne zamana duası?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…