Suzana maşşallah onun yazılarını okuyunca mantı açasım sarma sarasım temizlik yapasım geliyor.Benim gibi miskini beceriksizi bile gaza getiriyorsa bu hatunda iş var
Suzancığım sana
Kızlar allah affetsin o zaman beni her ay gidiyorum bilmiyodum ama sonuçta niyetimiz temiz olmak için namaz kılarkende doktora giderkende allah korusun her an bişey olursa diye ağdayı yaptırıyoruz.Vallahi her gün yola çıkarken duamı okuyup iç çamaşırlarımı değiştiriyorum .sonuçta 7 buçuk aylık hamileyim ne olacağı belli diil yold aişyerinde evde .Onun için allah biliyo benim ne için ağdayı yaptırdığımı o kıza gösterdiğim günah olabilir ama ona göstermesem arkadaşıma göstericem aynı şey kocama yaptıramam hayatta birde her banyoda ben nasıl jilet kullanayım.Ama araştırıcam bene iyice şu konuyu kızlarr :)
araştırın kızlar en azından içinize sinen cevap bulursunuz.dini konular hepsinden önemli.ne güzel birbirimizi uyarıp bilinçleniyoruz bu şekilde
Meraba kızlar biz geldik kıpırdak kızımlan biraz geç oldu ama herkesin Anneler Günü Kutlu olsun seneye presn ve prenseslerimizle yaşayacağız bu güzel günü inşşş hayırlısıylaa
Ve kvlere gittik güzel geçti oraya gitme konusu açıkmadı kimse sormadı gelecekmisin diye sadece eşimin teyzesi sordu gelecekmisin diye bunu sorarken kvde de vardı dedim zor gelemem dedim işten ayrıldıgımda 35-36 haftalık oluyor dedim doktorlar izin vermiyormuş hemşiresine sordum özellikle dedim zaten hazirandan sonra heran hazır olucam doğuma dedim hiç bişi diyemediler kvde de diyemedi tabi oda o zaman bende 20 haziranda felan gelirim dedi ve kızıma aldığı bütün eşları verdi götürün arabada varken nasılsa gidecek dedi normalde dürü yapması lazımdı bizde öyle gelir bebeğin eşyaları anneanne olsun babanne olsun bebeğe annesine ve babasına düre yapar ama kv yapmayacak kii ne aldıysa verdiÇaçırdım tabi bende sormadım dürü yapmayacakmısın diye kendi bilir yani o kadarını napim onudamı ben diyeyim canım kocaman kadın yani eşime yapacağını söylemiş şimdide verdi bütün eşyaları
Yani kızlar anlayacağınız bizim durum buu artık eşyalarını yerleştiririm kızımın yıkanacaklarını yıkayacağım hayırlısıylada kızımı beklemeye başlayacağız inşşş
inşallah canim ya ,
bugun aldigim en iyi haber buydu , gözün aydin canim , stres yaptigina degmediii
senin kv dürü yapmadi dion benim kv çöp almadi
Meraba kızlar biz geldik kıpırdak kızımlan biraz geç oldu ama herkesin Anneler Günü Kutlu olsun seneye presn ve prenseslerimizle yaşayacağız bu güzel günü inşşş hayırlısıylaa
Ve kvlere gittik güzel geçti oraya gitme konusu açıkmadı kimse sormadı gelecekmisin diye sadece eşimin teyzesi sordu gelecekmisin diye bunu sorarken kvde de vardı dedim zor gelemem dedim işten ayrıldıgımda 35-36 haftalık oluyor dedim doktorlar izin vermiyormuş hemşiresine sordum özellikle dedim zaten hazirandan sonra heran hazır olucam doğuma dedim hiç bişi diyemediler kvde de diyemedi tabi oda o zaman bende 20 haziranda felan gelirim dedi ve kızıma aldığı bütün eşları verdi götürün arabada varken nasılsa gidecek dedi normalde dürü yapması lazımdı bizde öyle gelir bebeğin eşyaları anneanne olsun babanne olsun bebeğe annesine ve babasına düre yapar ama kv yapmayacak kii ne aldıysa verdiÇaçırdım tabi bende sormadım dürü yapmayacakmısın diye kendi bilir yani o kadarını napim onudamı ben diyeyim canım kocaman kadın yani eşime yapacağını söylemiş şimdide verdi bütün eşyaları
Yani kızlar anlayacağınız bizim durum buu artık eşyalarını yerleştiririm kızımın yıkanacaklarını yıkayacağım hayırlısıylada kızımı beklemeye başlayacağız inşşş
En iyisini ypmışsın cnm.ben ne kendi aileme ne de kv ye bişey aldırmadım. kıyafet aldılar ördüler sadece. hiç hoşlanmam bende sonradan bunu torunuma ben aldım diye anlatılmasını. yanımda yanlışlıkla söylenirse sinir olurum. bişey almadıkları içinde rahatım şuanda ooh iyide yaptım
genelde mayısın sonuna doğru pek soğuk kalmaz ama şansınıza yine de
ya ben de rapor hakkımı doldurmasam mı mızmızlık yapmadan devam etsem diye düşünüyorum ama olmadı yapacağım öyle bir iki şey ne yapayım dayanamıyorum daha
sağol canım inş. geçer biter yoksa vahim
off yaaa yoğunluk çekilmiyor ben de bazen tahammül edemiyorum kurumda 20 kişiyiz 18inden daha fazla iş yüküm var kimseye de yaranamadığımı düşünüyorum yine de(( allah yardımcımız olsunn
oo sizinkiler de ayrı cins bizim kv de bizde kaldı bir gece kocam yok yalnız kalmayayım diye tutmuş komşunun ikram gönderdiği tabağı eski diye çöpe atmış kapı arası stopperımız vardı onun ne olduğunu abrayamamış olacak ki onu da çöpe atmış, sorunca da iyilik yaptım oluyor ya iyilik yapmak böyle olmuyor kii nato kafa nato mermer işte kocama söyleyince o da anasına laf söyletmiyor...offf yaaa düğünümde sanki kv kendisi gelindi herşeyi kendine göre planladı hamileliğimde de sanırım kendisini hamile sanıyor
Hay allahım yaa.. sanki kendi evi hiç sevmem böyle şeyleri. Sanane eskiyse eski.
....................................
Kızlarrr artık ben oğlumun kıyafetlerini yıkıcam yavaş yavaş. Kvlere söylemicem demişlerdi çağır diye ama çağırmıcam.
Sizce makinede mi yıkayım yoksa elde mi? Roxynin sabun tozunu alıcam deterjan olarak burdan biri önermişti. Geçen civilde gördüm fiyatıda 6-7tl arası bişiydi tüm kıyafetlerine yeter.
inşallah canim ya ,
bugun aldigim en iyi haber buydu , gözün aydin canim , stres yaptigina degmediii
senin kv dürü yapmadi dion benim kv çöp almadi
hadi gözünaydın canım istediğin olmuş ne güzel. ne işin varmış karnın burnunda kv evinde. sanki dinlenebilceksin orda. dürü nedir bilmiyorum ama heralde bizdeki geze gibi bişeysen gelemem dediğin için kv konusunu açmamış heralde. ondan vermiştir eşyalarınıda kendi bilir yani oda senin adına karar vermeseymiş dimi ama
yuppiiiiyuppiiiii yuppiiii
sonundaa renkli ultrasondan randevu aldıııımmm
20mayısta cerrahpaşada kontrolümüz var. 22mayıstada renkli ultrasona gidiyoruuzzz
kızımı renkli renkli görüceemmmçok heyecanlandım yaaa
kv. göndermiş tüm cicileri görümcelerimin aldıklarını fln resminide koyayım görmediklerinizin
hepsini attım makinaya
havada yağmurlu ama evin içinde belki kuruturum. minik minik ne tatlı şeyler almışız
hepsini şimdi birarada görünce anladım çok olduğunu[/QUO
çok güzeller
Neler koycaksınız çantaya, ben de kopya çekiyim sizden
aynen benım kv cop almadı bugun aramıs soruyor eksık var mı dıe dedım hastane cantası elınden oper :)
En iyisini ypmışsın cnm.
Hay allahım yaa.. sanki kendi evi hiç sevmem böyle şeyleri. Sanane eskiyse eski.
....................................
Kızlarrr artık ben oğlumun kıyafetlerini yıkıcam yavaş yavaş. Kvlere söylemicem demişlerdi çağır diye ama çağırmıcam.
Sizce makinede mi yıkayım yoksa elde mi? Roxynin sabun tozunu alıcam deterjan olarak burdan biri önermişti. Geçen civilde gördüm fiyatıda 6-7tl arası bişiydi tüm kıyafetlerine yeter.
ben makinada kısa programda yıkadım canım birde tekrar durulama yaptırdım. elde yıkamakla uğraşılmaz yaaçok tembelim çook.
hem ben makinanın daha hijyenik yıkadığına inanıyorum
yuppiiiiyuppiiiii yuppiiii
sonundaa renkli ultrasondan randevu aldıııımmm
20mayısta cerrahpaşada kontrolümüz var. 22mayıstada renkli ultrasona gidiyoruuzzz
kızımı renkli renkli görüceemmmçok heyecanlandım yaaa
kv. göndermiş tüm cicileri görümcelerimin aldıklarını fln resminide koyayım görmediklerinizin
hepsini attım makinaya
havada yağmurlu ama evin içinde belki kuruturum. minik minik ne tatlı şeyler almışız
hepsini şimdi birarada görünce anladım çok olduğunu
Yerim ben bunları ya ellerine sağlık annesi hamarat seni bitmiş herşeyi kızının güzel günlerde giyer inş bide benimki bitse ohhh rahatlayacam valla yaa canım bu ara ooo örgü sandaletleri sen ördün demi cnm ya bende yapmaya çalıştım beceremedim bir özet geçermisin tatlım yaaaa çok memnun olurum yaa
oohhhgunaydınlarr
bıs ıkıncı kahvaltımızı yaparakdan sıze bakıyoruzz ama gecmıs cokkkkkkkk hıc vaktımde yok bakmaya ozur olsunn hepınızee ınsll.. dun aksam 11 de geldık kaynımlardan öle dolanıp duruyoruzz bugunde buzluga atmak ıcın yaprak sarcam gene bundan sonrda mantı yapcam ve o tur hazırlık btecekkı pat dıye mısfır geldıgınde cucugumlee elım ayagıma dolanmasın dıye ınsll
bu arada bız her hafta daha farklıyız sızler naıslsınız sımdı 33 + 4 duz ve 4 gundur erkekım daha farklı daha hıssttırıyor kendını tıpkı bunu gıbısureklı bu halde cok sukrrr
ayy o tırnakları hiç söleme zaten bide çabuk uzuyorki, ben huyluyum bide elletemem kimseye ayaklarımıiş saatlerimizden bişeye vakit kalmıyorki canım. haftasonuda çalışıyorum zaten. haftada 1 izin var onda da evden çıkmak bile zor geliyor bazen.
e birde "keyfimbilir" başkasına ağda yaptırmak harammış dediiyice kafam karıştı benim napçazki şimdi. ben kendim yapamam zaten karnım kocaman oldu benim. ayak tırnaklarıma bile uzanamıyorum kesmek için ben
ee kayseriliyiz kızsuzan topicimizin en titiz en hamarat hamişimaşallah ona
canım benden bi tane al şimdilik, ama vaktinide sölersen ona göre o zamana kadar okurum. bugünemi cumayamı ne zamana duası?kızlar benım bebegımın saglıgına kavusması ıcın duaya ıtıyacı var. yasın okuyoruz kızımın sıfasına vesıle.okuyabılecek durumda olan varsa cok sevınırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?