:))) iyi yapıyosun o zamannn , şuda lazim buda lazim babaannesiii deee
benimkininde durumu çok çok iyide bize faydasi yok
tatlım sen mı unv hastanesınde dogum yapcaktın
Anladım canım sabun tozu beyaz tortu bırakıyomu peki? Kkda öyle yazmışlar yorum olarak..
tatlım sen mı unv hastanesınde dogum yapcaktın
yok canim , turkiye hastanesi inş.
Ah ah kızlar sizler kv lerden dertlisiniz bende annemin kv den ve görümcesinden. (babannem ve halam)
Dün eşim ilk defa pazar izinliydi İkeaya gitttik annem babanneme gecelik aldı bende halam annemle yaşıt ama evlenmemiş çocuğu yok anneler günü kutlayamayacağından onada ben gecelik aldım yolladım halamla annem zaten küs annemle yolladım.annem buda Bebişim52'nin sana hediyesi anneler gününü kutluyor demiş.halam kaşlarını çatarak almış hediyeyi yatağının üstüne koymuş ne olduğuna bakmadan ve bişey bile dememiş.halbuki annemler oraya gittiği vakitlerde ben tel açıp aradım babannemin anneler gününü kutladım halamın kutladım tabi tel çıkmadı halam bişiler yapıyomuş o arada benide aramadı teşekkür etmek için.ya ben incelik yapıp yolladım hediyemi ve mazeretimi bildirdim bebek alışverişine çıktık diye ama insanlar hiç ince düşünmüyor kendilerine yapılsın ama bizlere gelince hep yanlış hareketler yapıyomuş tavırları
annem bana anlatıyo ya resmen ağlıcam keşke yollamasaydım insan bir çok beğendim der bana olmadı küçük veya büyük der ne bilim bişey söyler.bende daha hiçbirşey almam hediye olarak.Büyükler kafayı yemiş bence.
oohhhvalla bende 4, ayımda yapmıştım bi buzluk operasyonu mantı yaprak fln hala yiyorum,yemeğe msafir fln geldi geçen 2-3 paket mantıyı pişirdim bide salata yaptım hiç yorulmadım, iyi oluyo valla becerikli hatunuz vesselam
ayy o tırnakları hiç söleme zaten bide çabuk uzuyorki, ben huyluyum bide elletemem kimseye ayaklarımıdün nefes nefese kaldım eğilcemde uzancam die
halimi görmen lazımdı o kadar komik görünüyorumki, bi otaraftan bi butaraftan fln yarım saat sürdü
ee kayseriliyiz kızben 6 yaşımda bi leğen hamuru tek başıma gözleme gibi yuvarlak yuvarlak açmışım, halamda pişirmiş
aklımız erdiğinde o ortamda gözümüzü açtığımızdan zor gelmiyo bize
canım benden bi tane al şimdilik, ama vaktinide sölersen ona göre o zamana kadar okurum. bugünemi cumayamı ne zamana duası?
3aylar girdi ya senin kv.ye mülayimlik gelmiş. torun heyecanı adama neler yaptırıyor?hayatımda acayip gelişmeler oluyo... özellikle kv tarafından... beni istemeye bile gelmeye, hatta ve hatta düğünümüze bile teşrif etmeyen... benden nefret ettiğini düşündüğüm bi kv var... ihtiyacı olan bi hediye alıp gittik dün akşam anneler günü kutlamasına... 2 saat içinde beni 5 kere öptü... en sonunda dedim ki "hayırdır"... günah çıkarırcasına başladı "siz hep mutlu olun, Allah gözlerinizi birbirinizin gözlerinden ayırmasın, hayırlısıyla kolaylıkla az acıyla kurtulman nasip olsun, çoluk çocuğunuzla mutlu olun" dedi... e tabi şaşırdım bende... sonra bide ne göriyim... çok cici bi takım almış kızımıza... pembeli beyazlı çok şirin... sonra güzel güzel değişik değişik patikler... bi de hırka örüyomuş... bide pike takımı beğenmiş resmini gösterdi hangisini beğendiysen onu alıcam dedi... bende pike takımı aldığımızı o gösterdiğinin çok pahalı olduğunu söyledim... ne kadar kullanıcakki onu... nevresim takımı - pike takımı - uyku seti var zaten... gerek yok dedim... sonra dediki çıtçıtlı badiler var %100 pamuk çok güzeller onlardan da alıcam... bende dedimki alıyosan büyük al o zaman dedim, 3 aydan sonra giyicek bişeyi yok 3 aya kadar herşeyi dedim tamam kızım dedi... ama ben şaşkınlıklarla döndüm evimize... dünya tersine mi döndü acaba....
hee bide unutmadan ekliyim... kocam çıkarken dediki versene kızımın cicilerini götürelim evimize yıkar ütüleriz dedi... babaannesi de dediki dur ben daha neler alıcam ona hepsini birlikte veririm...
canımcım ben normalde cerrahpaşaya gidiyorum.ordada renkli yok hatta renkliyi bırak, siyah beyaz tekbir foto bilem vermiolarkızlar bende renkli ultrasonda görmek istiyorum fakat türkiye hastaenside renkli ultrason yok en son 5 buçuk hamileyken dışardan bi doktora girmiştim acaba şimdi kendi isteğimle girsem görebilirmiyim.
yok canim , turkiye hastanesi inş.
benim bebegımn akcıgernde kıst goruldu o yuzden unv hastanesnde dogum yapmam gerekıyo ama benı korkutuyor bu durum ben sende unv hastansnde dogum yapcakmssn gıbı hatrladm
benim bebegımn akcıgernde kıst goruldu o yuzden unv hastanesnde dogum yapmam gerekıyo ama benı korkutuyor bu durum ben sende unv hastansnde dogum yapcakmssn gıbı hatrladm
geçmiş olsun canim bebeklerin cogunda oluyormuş benim 2 yegenimdede vardi kalbinde ve böbreginde , büyüdükçe geçer dedi doktor gercektende öyle oldu takip altinda tutular vs vs , Rabbim şifalar versin , neden korkutuyor canim uni de dogum yapmak i hangi hastane canim ???
ben niye böyleyim bilmiyorum.ilk içtiğimde midem bulandı çıkardım bir dahada içmedim.zaten doktordan da utanıyorum.gittiğimde demir hapını içiyormusun diyor ben de pek içemiyorum diyorum her seferinde.artık utandım yani.yarın bi başlamaya mı çalışsam ya of
karanfil yağı sür uyuşturuyor çok iyi geliyor.
hayatımda acayip gelişmeler oluyo... özellikle kv tarafından... beni istemeye bile gelmeye, hatta ve hatta düğünümüze bile teşrif etmeyen... benden nefret ettiğini düşündüğüm bi kv var... ihtiyacı olan bi hediye alıp gittik dün akşam anneler günü kutlamasına... 2 saat içinde beni 5 kere öptü... en sonunda dedim ki "hayırdır"... günah çıkarırcasına başladı "siz hep mutlu olun, Allah gözlerinizi birbirinizin gözlerinden ayırmasın, hayırlısıyla kolaylıkla az acıyla kurtulman nasip olsun, çoluk çocuğunuzla mutlu olun" dedi... e tabi şaşırdım bende... sonra bide ne göriyim... çok cici bi takım almış kızımıza... pembeli beyazlı çok şirin... sonra güzel güzel değişik değişik patikler... bi de hırka örüyomuş... bide pike takımı beğenmiş resmini gösterdi hangisini beğendiysen onu alıcam dedi... bende pike takımı aldığımızı o gösterdiğinin çok pahalı olduğunu söyledim... ne kadar kullanıcakki onu... nevresim takımı - pike takımı - uyku seti var zaten... gerek yok dedim... sonra dediki çıtçıtlı badiler var %100 pamuk çok güzeller onlardan da alıcam... bende dedimki alıyosan büyük al o zaman dedim, 3 aydan sonra giyicek bişeyi yok 3 aya kadar herşeyi dedim tamam kızım dedi... ama ben şaşkınlıklarla döndüm evimize... dünya tersine mi döndü acaba....
hee bide unutmadan ekliyim... kocam çıkarken dediki versene kızımın cicilerini götürelim evimize yıkar ütüleriz dedi... babaannesi de dediki dur ben daha neler alıcam ona hepsini birlikte veririm...
Renkleri birbirine karışırmı mk.de diye korkuorum cnm. burda bi ark. öyle oldu ya:26:
Sevindim güzel olmasına canım deterjana karar verdim ozaman.
Ama yumuşatıcı kullanmayın diyorlar bebekler için zararlı olabilirmiş. Sabun tozu zaten güzel kokmazmı?
demek ki yanlışını anlamış canım senin kv
geçenlerde otobüste bi teyzeyle konuşmuştum. iki tane gelini varmış. yol boyu anlattı kadın bana. küçük gelinini hiiçç istememiş. oğlu dr muş. kız hemşire olduğu için yakıştıramamış. aynen böyle söyledi banaen son oğlu evlenirken demiş ki anne biz nikahımızı kıyıyoruz istiyosan sende gel.. o da gitmiş istemiye istemiye. sonradan gelinini tanıyınca çook sevmiş. hamileymiş gelini bir bavul dolusu hediye almış götürüyormuş. gelininin güzelliğini saygısını sevgisini anlata anlata bitiremedi kadın bana. erkek anneleri biraz kıskanç oluyor sanırım. seninkide öyleymiş galiba oda sonradan anlamış hatasını
geçmiş olsun canim bebeklerin cogunda oluyormuş benim 2 yegenimdede vardi kalbinde ve böbreginde , büyüdükçe geçer dedi doktor gercektende öyle oldu takip altinda tutular vs vs , Rabbim şifalar versin , neden korkutuyor canim uni de dogum yapmak i hangi hastane canim ???
ıns gecer bır buyume olmadı ama kuculmede olmadı.ben fethıyede yasıyorum ankarada olcak dogum bu cuma gecıyorum ankaraya.ankara tıp var ama docentler ya da proflar doguma gırmıyorlarmıs.bızde zekaı tahırde bır docent bulduk o doguma gırıyormus muaynehanesıne gıdıcem doguma kadar ama devlet hastanesı sonucta korkutuyor benı
ıns gecer bır buyume olmadı ama kuculmede olmadı.ben fethıyede yasıyorum ankarada olcak dogum bu cuma gecıyorum ankaraya.ankara tıp var ama docentler ya da proflar doguma gırmıyorlarmıs.bızde zekaı tahırde bır docent bulduk o doguma gırıyormus muaynehanesıne gıdıcem doguma kadar ama devlet hastanesı sonucta korkutuyor benı
bende onu diyecektim sana canim , hastanenin doktorlarindan bulurda özel muayenesine gidersen çok sorun kalmiyor , herkes temizlik görevlileri dahil şu hocanın hastasi diye özel ilgi alaka gösteriyorlar , benim annemde beyin ameliyatini ist marmara uni 'de olmuştu prof.'e bu şekilde , 1997 yilinda , prensesler gibi ilgilenildi , ki şimdi daha iyi şartlari , hiç çekinme bence canim ,
canım ne zaman kadar okunmasi gerekiyor ?
ınş banada oyle olur. kızıma mudahale edılmek zorunda kalınmaz ınşbende onu diyecektim sana canim , hastanenin doktorlarindan bulurda özel muayenesine gidersen çok sorun kalmiyor , herkes temizlik görevlileri dahil şu hocanın hastasi diye özel ilgi alaka gösteriyorlar , benim annemde beyin ameliyatini ist marmara uni 'de olmuştu prof.'e bu şekilde , 1997 yilinda , prensesler gibi ilgilenildi , ki şimdi daha iyi şartlari , hiç çekinme bence canim ,
2 haftaya kadar tatlım
canım benim yaptığım saflığı yapmazsan karışmaz. ben kıpkırmızı şapkayla yeleği beyaz tulum takımıyla birlikte atmışım makinaya hangi kafayla attıysam. pembe oldu takımbi kaç kere leke çıkarıcıyla yıkadım öyle biraz kendine geldi.
çok yoğun kırmızı bişeyin varsa onu tek yıka derim ben. kırmızı olan herşey renk salıyor canım
Ama canım kıyafetler 2 renkli genelde laci-beyaz olanda var beyaz üstüne kırmızı baskılı olanda var. Mesela bunlar
Eki Görüntüle 710198 Eki Görüntüle 710199 Eki Görüntüle 710200 Eki Görüntüle 710201
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?