2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Anladım canım sabun tozu beyaz tortu bırakıyomu peki? Kkda öyle yazmışlar yorum olarak..

canım normal dterjanda tortu birakiyo , makineler a sınıfı tasarruflu vs oldugu için az kullanıyo suyu , ben çift durulama yapıyorum yada eger evdeysem durulama suyunu alırken deterjan kısmından su ekliyorum sıvı sabun en iyisi diyorlar ama oda yıkamıyomus gibi geliyo bana , ne kullanirsan kullan çit durula bence , şimdi normal deterjan bile beni kaşındırıyo ,

İnsanlar yaşlandıkça çocuklaşıyor işte. hep ilgi kendilerine olsun istiyorlar. kızma sen yinede kimbilir ne düşündü ne takıldı kafasına

maşallah canım size valla. imreniyorum benim elimden gelmez öyle şeyler.

3aylar girdi ya senin kv.ye mülayimlik gelmiş. torun heyecanı adama neler yaptırıyor?

kızlar bende renkli ultrasonda görmek istiyorum fakat türkiye hastaenside renkli ultrason yok en son 5 buçuk hamileyken dışardan bi doktora girmiştim acaba şimdi kendi isteğimle girsem görebilirmiyim.
canımcım ben normalde cerrahpaşaya gidiyorum.ordada renkli yok hatta renkliyi bırak, siyah beyaz tekbir foto bilem vermiolar
bende şimdi özel bi hast. den randevu aldım. haftaya oraya gidicem renkliye
normal usg görüntüsü almak için bile burda bi poliklinik var oraya gidiyorum en son 6,5. ayda gitmiştim.
uzuuunnn araştırmalarım sonucu( ki malum eşim hala işsiz olduğundan biraz hesap kitap dönemindeyiz)
renkliyi ben sefaköy rumeli hast. 180 tl ye ayarladım. eğer renkli cd ve fotoda istiyosan 25tl daha veriyomuşsun sana kalmış
25dk. fln sürüyormuş muayene. sadece çarş. günleri dr. dışardan gelip önceden randevulu herkese bakıyomuş işte. genelde öleydi zaten sorduğum tüm hastaneler.

diğer merak eden ark.larada bilgi olsun
ben kaçtım kızlar eşimle dışarı çıkıyoruz hepinizi öpüyoru zgöbüşlerinizden kızçemleee

ferifer 20 kasık diye bi ilaç var vanlyalı tadı bı dene ıstersen kullananlar memnun canım

demek ki yanlışını anlamış canım senin kv
geçenlerde otobüste bi teyzeyle konuşmuştum. iki tane gelini varmış. yol boyu anlattı kadın bana. küçük gelinini hiiçç istememiş. oğlu dr muş. kız hemşire olduğu için yakıştıramamış. aynen böyle söyledi bana en son oğlu evlenirken demiş ki anne biz nikahımızı kıyıyoruz istiyosan sende gel.. o da gitmiş istemiye istemiye. sonradan gelinini tanıyınca çook sevmiş. hamileymiş gelini bir bavul dolusu hediye almış götürüyormuş. gelininin güzelliğini saygısını sevgisini anlata anlata bitiremedi kadın bana. erkek anneleri biraz kıskanç oluyor sanırım. seninkide öyleymiş galiba oda sonradan anlamış hatasını

canım benim yaptığım saflığı yapmazsan karışmaz. ben kıpkırmızı şapkayla yeleği beyaz tulum takımıyla birlikte atmışım makinaya hangi kafayla attıysam. pembe oldu takım bi kaç kere leke çıkarıcıyla yıkadım öyle biraz kendine geldi.
çok yoğun kırmızı bişeyin varsa onu tek yıka derim ben. kırmızı olan herşey renk salıyor canım

sanırım öyle olmuş

Fİkrinize ihtiyacım var karar veremedim. Bİz bebişin park yatağını aldık büyük olsun diye 70-120 ölçüde aldık çok ta seviyorum güsel yatağını falan da aldık.Ama bi tanecik sorunumuz var kapılardan geçmiyo.nŞimdi ilk etapta zaten yatak odamda olcak sizce odadan çıkartma gereği çok fazla duyacakmıyım bebişi?? Yani yatağı taşıma gereği????Çok sıkıntı olacaksa 60-120 bişeyle değişcem eğer değişirlerse çokta eriniyorum bisürü iş..puff

Ama canım kıyafetler 2 renkli genelde laci-beyaz olanda var beyaz üstüne kırmızı baskılı olanda var. Mesela bunlar

kızlar oku oku bıtmedı..
grip olan ve okrusen arkadaslara cok gecmıs olsun dıyorum umarım bıan once gecer bu hastalık..

keyfimbilir cnm guzel bı konuya deginmissin bizde bilgilenmiş olduk ben mubah derken harhangı bı dayanaga gore soylemedım. sen duzelttign icinde tesekkur ederim.
suanda bıcok hareketten mazur kaldıgımız ıcın bole bı yorum yaptım ve cogu arkadas gııb bende tırnaklarımı bıle keserken abdest alırken ınanılmaz zorlanıyorm.. bundna dolayı ıısnınn ehlı ve sadece kadın ortamından olusan bı merkezden yardım almanın dogru olcagını dusnyorum. haram ıse Allah affetsın bundan sonra dhaa dkkatlı olucaz yapcak bıs yok.

kayınvalide mevzusunda da okdukca sınır oldm valla:) benımkı geldı aklma aynen 1 cop bıle almadı oda takımını kaynpeder aldı oda bı zahmet yanı ogluma onun ısmını koycam ama mesele para odemek degil bıraz ozverı heycan heves.. ınsan bı ıkı parca bııs bakmazmı sormazmı yok.. ama ona gorede tavırlarnı gorcekler kusra bakmasınlar..
belki yarımınkı gııbı bızımkıde akıllanır ınsallah da pısman oluurm bu dusuncelere:) bıze ıyı davranana bı gelene bız neden gtmeyelımkı sahsen dunyanın en ıyı gelını olurum hersey karsılıklı:)

damar cıkma konusunda bende aynıyım heryerım harıta gıbı bende beyaz ten gurbundanım:)

bebıs tekmlerı cok arttı hatta tek yatabılcegım yer sol tarafımken sole dondugum anda bı tekme yapıstıryor kalk der gııb benm yavrum:) ne yonde yatacagımıda sasrıdım Allah yardımıcımız olsun:)

gene klasik bı gun hava yagmurlu sıkıcı kasvetli.. sanırım aksam annemlere gdcem esım gene yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…