Ah ah kızlar sizler kv lerden dertlisiniz bende annemin kv den ve görümcesinden. (babannem ve halam)
Dün eşim ilk defa pazar izinliydi İkeaya gitttik annem babanneme gecelik aldı bende halam annemle yaşıt ama evlenmemiş çocuğu yok anneler günü kutlayamayacağından onada ben gecelik aldım yolladım halamla annem zaten küs annemle yolladım.annem buda Bebişim52'nin sana hediyesi anneler gününü kutluyor demiş.halam kaşlarını çatarak almış hediyeyi yatağının üstüne koymuş ne olduğuna bakmadan ve bişey bile dememiş.halbuki annemler oraya gittiği vakitlerde ben tel açıp aradım babannemin anneler gününü kutladım halamın kutladım tabi tel çıkmadı halam bişiler yapıyomuş o arada benide aramadı teşekkür etmek için.ya ben incelik yapıp yolladım hediyemi ve mazeretimi bildirdim bebek alışverişine çıktık diye ama insanlar hiç ince düşünmüyor kendilerine yapılsın ama bizlere gelince hep yanlış hareketler yapıyomuş tavırları
annem bana anlatıyo ya resmen ağlıcam keşke yollamasaydım insan bir çok beğendim der bana olmadı küçük veya büyük der ne bilim bişey söyler.bende daha hiçbirşey almam hediye olarak.Büyükler kafayı yemiş bence.
kızlar benım bebegımın saglıgına kavusması ıcın duaya ıtıyacı var. yasın okuyoruz kızımın sıfasına vesıle.okuyabılecek durumda olan varsa cok sevınırım..
En iyisini ypmışsın cnm.
Hay allahım yaa.. sanki kendi evi hiç sevmem böyle şeyleri. Sanane eskiyse eski.
....................................
Kızlarrr artık ben oğlumun kıyafetlerini yıkıcam yavaş yavaş. Kvlere söylemicem demişlerdi çağır diye ama çağırmıcam.
Sizce makinede mi yıkayım yoksa elde mi? Roxynin sabun tozunu alıcam deterjan olarak burdan biri önermişti. Geçen civilde gördüm fiyatıda 6-7tl arası bişiydi tüm kıyafetlerine yeter.
bende civilden aldim canim roxymatik , makinede yikadim , yumusatici kullan ama mutlaka , fazla fazla yeter canim birde var ise cevrende Cağri Markette gördüm ben ayni deterjandan , yedekledim hemen :)) gayet güzel oldular , evde kuruttum ütüledim kaldirdim.
Ay evet cnm korkuyordum herkes soracakda hangi birine ne cevap vericem diye kimse konusunu açmayınca sevindim açanında cevabını verdim iyi oldu valla
Sağolsun gene yaptı ya hakkını yiyemem
Sağol cnm evet oldu valla içime su serpildi umarım da açılmaz birdaha o konuu yani be işim var yaa kv evinde felan 30 yaşında kayınbiraderde var ve bekar ıyyyy allah korusun amancanım dürü bizim adettimizdir afyonun yani anneannede babaannede bebeğe annesine ve babasına aldıklarını bohçalar doğuma 1 ay kala eve getirir sonra yerleştirilir sizin gezeyle aynı şey sanırsam hiç duymadım ama onuda :44::44::44::44:
Herhalde cnm ondan açmadı konusunu iyikide açmadı yaniii bende ondan verdiğini tahmin ediyorum ayyy keyfi bilir çokda tınnn yaaaniii
kızlar kaynım vefat etmiş... yıldırım çarpmış... :'((( inna lillah ve inna ileyhi raciun...
hayatımda acayip gelişmeler oluyo... özellikle kv tarafından... beni istemeye bile gelmeye, hatta ve hatta düğünümüze bile teşrif etmeyen... benden nefret ettiğini düşündüğüm bi kv var... ihtiyacı olan bi hediye alıp gittik dün akşam anneler günü kutlamasına... 2 saat içinde beni 5 kere öptü... en sonunda dedim ki "hayırdır"... günah çıkarırcasına başladı "siz hep mutlu olun, Allah gözlerinizi birbirinizin gözlerinden ayırmasın, hayırlısıyla kolaylıkla az acıyla kurtulman nasip olsun, çoluk çocuğunuzla mutlu olun" dedi... e tabi şaşırdım bende... sonra bide ne göriyim... çok cici bi takım almış kızımıza... pembeli beyazlı çok şirin... sonra güzel güzel değişik değişik patikler... bi de hırka örüyomuş... bide pike takımı beğenmiş resmini gösterdi hangisini beğendiysen onu alıcam dedi... bende pike takımı aldığımızı o gösterdiğinin çok pahalı olduğunu söyledim... ne kadar kullanıcakki onu... nevresim takımı - pike takımı - uyku seti var zaten... gerek yok dedim... sonra dediki çıtçıtlı badiler var %100 pamuk çok güzeller onlardan da alıcam... bende dedimki alıyosan büyük al o zaman dedim, 3 aydan sonra giyicek bişeyi yok 3 aya kadar herşeyi dedim tamam kızım dedi... ama ben şaşkınlıklarla döndüm evimize... dünya tersine mi döndü acaba....
kızlar bende renkli ultrasonda görmek istiyorum fakat türkiye hastaenside renkli ultrason yok en son 5 buçuk hamileyken dışardan bi doktora girmiştim acaba şimdi kendi isteğimle girsem görebilirmiyim.
hayatımda acayip gelişmeler oluyo... özellikle kv tarafından... beni istemeye bile gelmeye, hatta ve hatta düğünümüze bile teşrif etmeyen... benden nefret ettiğini düşündüğüm bi kv var... ihtiyacı olan bi hediye alıp gittik dün akşam anneler günü kutlamasına... 2 saat içinde beni 5 kere öptü... en sonunda dedim ki "hayırdır"... günah çıkarırcasına başladı "siz hep mutlu olun, Allah gözlerinizi birbirinizin gözlerinden ayırmasın, hayırlısıyla kolaylıkla az acıyla kurtulman nasip olsun, çoluk çocuğunuzla mutlu olun" dedi... e tabi şaşırdım bende... sonra bide ne göriyim... çok cici bi takım almış kızımıza... pembeli beyazlı çok şirin... sonra güzel güzel değişik değişik patikler... bi de hırka örüyomuş... bide pike takımı beğenmiş resmini gösterdi hangisini beğendiysen onu alıcam dedi... bende pike takımı aldığımızı o gösterdiğinin çok pahalı olduğunu söyledim... ne kadar kullanıcakki onu... nevresim takımı - pike takımı - uyku seti var zaten... gerek yok dedim... sonra dediki çıtçıtlı badiler var %100 pamuk çok güzeller onlardan da alıcam... bende dedimki alıyosan büyük al o zaman dedim, 3 aydan sonra giyicek bişeyi yok 3 aya kadar herşeyi dedim tamam kızım dedi... ama ben şaşkınlıklarla döndüm evimize... dünya tersine mi döndü acaba....
hee bide unutmadan ekliyim... kocam çıkarken dediki versene kızımın cicilerini götürelim evimize yıkar ütüleriz dedi... babaannesi de dediki dur ben daha neler alıcam ona hepsini birlikte veririm...
kızlar bende renkli ultrasonda görmek istiyorum fakat türkiye hastaenside renkli ultrason yok en son 5 buçuk hamileyken dışardan bi doktora girmiştim acaba şimdi kendi isteğimle girsem görebilirmiyim.
Renkleri birbirine karışırmı mk.de diye korkuorum cnm. burda bi ark. öyle oldu ya:26:ben makinada kısa programda yıkadım canım birde tekrar durulama yaptırdım. elde yıkamakla uğraşılmaz yaaçok tembelim çook.
hem ben makinanın daha hijyenik yıkadığına inanıyorum
Sevindim güzel olmasına canım deterjana karar verdim ozaman.bende civilden aldim canim roxymatik , makinede yikadim , yumusatici kullan ama mutlaka , fazla fazla yeter canim birde var ise cevrende Cağri Markette gördüm ben ayni deterjandan , yedekledim hemen :)) gayet güzel oldular , evde kuruttum ütüledim kaldirdim.
Bende bu beşiği beğendim hem uygunda ilk 3sene için portatif bide yatak odasına bile koyulur fakat 3 kapaklı dolap yokki ümraniyedeki ikea da siz nerden aldınız sırf dolap 2 kapaklı diye almadım siz nerden aldınız bunları?
pazartesi sendromum bitmişti senin kv şokunu yaşıyorum şimdi :)))))))) bide % 100 pamukk , ne kadarda ince
ben istemem ki artık sorsada , geçen gün diyor nevresim takımı alayim bende , gerek yok biz aldik fazla fazla dedim , hıhhhhhhhhhhhhhhh: bende ıstemem ama benım kv dul maasıda var,kıra gelırıde var oturdugu evde kendısınn ama hala bıze yaptırır evının marketını falan ıhtıyacı olsa agzımı acmam ama. o yuzden verdıklerımı gerı alıyorum gıbı hıssedıyorum
Renkleri birbirine karışırmı mk.de diye korkuorum cnm. burda bi ark. öyle oldu ya:26:
Sevindim güzel olmasına canım deterjana karar verdim ozaman.
Ama yumuşatıcı kullanmayın diyorlar bebekler için zararlı olabilirmiş. Sabun tozu zaten güzel kokmazmı?
pazartesi sendromum bitmişti senin kv şokunu yaşıyorum şimdi :)))))))) bide % 100 pamukk , ne kadarda ince
ben istemem ki artık sorsada , geçen gün diyor nevresim takımı alayim bende , gerek yok biz aldik fazla fazla dedim , hıhhhhhhhhhhhhhhh: bende ıstemem ama benım kv dul maasıda var,kıra gelırıde var oturdugu evde kendısınn ama hala bıze yaptırır evının marketını falan ıhtıyacı olsa agzımı acmam ama. o yuzden verdıklerımı gerı alıyorum gıbı hıssedıyorum
:))) iyi yapıyosun o zamannn , şuda lazim buda lazim babaannesiii deee
benimkininde durumu çok çok iyide bize faydasi yok
canım kokusundan degil , bana sert geldiler biraz , yarimlede sordum oda dedi yumusatici kullan die , dalinin yumusaticisini aldim , tekrar durulattım öle ütüledim canim ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?