Meraba kızlar biz geldik kıpırdak kızımlan biraz geç oldu ama herkesin Anneler Günü Kutlu olsun seneye presn ve prenseslerimizle yaşayacağız bu güzel günü inşşş hayırlısıylaa
Ve kvlere gittik güzel geçti oraya gitme konusu açıkmadı kimse sormadı gelecekmisin diye sadece eşimin teyzesi sordu gelecekmisin diye bunu sorarken kvde de vardı dedim zor gelemem dedim işten ayrıldıgımda 35-36 haftalık oluyor dedim doktorlar izin vermiyormuş hemşiresine sordum özellikle dedim zaten hazirandan sonra heran hazır olucam doğuma dedim hiç bişi diyemediler kvde de diyemedi tabi oda o zaman bende 20 haziranda felan gelirim dedi ve kızıma aldığı bütün eşları verdi götürün arabada varken nasılsa gidecek dedi normalde dürü yapması lazımdı bizde öyle gelir bebeğin eşyaları anneanne olsun babanne olsun bebeğe annesine ve babasına düre yapar ama kv yapmayacak kii ne aldıysa verdiÇaçırdım tabi bende sormadım dürü yapmayacakmısın diye kendi bilir yani o kadarını napim onudamı ben diyeyim canım kocaman kadın yani eşime yapacağını söylemiş şimdide verdi bütün eşyaları
Yani kızlar anlayacağınız bizim durum buu artık eşyalarını yerleştiririm kızımın yıkanacaklarını yıkayacağım hayırlısıylada kızımı beklemeye başlayacağız inşşş
güle güle kullansın bebişinyuppiiiiyuppiiiii yuppiiii
sonundaa renkli ultrasondan randevu aldıııımmm
20mayısta cerrahpaşada kontrolümüz var. 22mayıstada renkli ultrasona gidiyoruuzzz
kızımı renkli renkli görüceemmmçok heyecanlandım yaaa
kv. göndermiş tüm cicileri görümcelerimin aldıklarını fln resminide koyayım görmediklerinizin
hepsini attım makinaya
havada yağmurlu ama evin içinde belki kuruturum. minik minik ne tatlı şeyler almışız
hepsini şimdi birarada görünce anladım çok olduğunu
vayyss aman nazar değmesinhayatımda acayip gelişmeler oluyo... özellikle kv tarafından... beni istemeye bile gelmeye, hatta ve hatta düğünümüze bile teşrif etmeyen... benden nefret ettiğini düşündüğüm bi kv var... ihtiyacı olan bi hediye alıp gittik dün akşam anneler günü kutlamasına... 2 saat içinde beni 5 kere öptü... en sonunda dedim ki "hayırdır"... günah çıkarırcasına başladı "siz hep mutlu olun, Allah gözlerinizi birbirinizin gözlerinden ayırmasın, hayırlısıyla kolaylıkla az acıyla kurtulman nasip olsun, çoluk çocuğunuzla mutlu olun" dedi... e tabi şaşırdım bende... sonra bide ne göriyim... çok cici bi takım almış kızımıza... pembeli beyazlı çok şirin... sonra güzel güzel değişik değişik patikler... bi de hırka örüyomuş... bide pike takımı beğenmiş resmini gösterdi hangisini beğendiysen onu alıcam dedi... bende pike takımı aldığımızı o gösterdiğinin çok pahalı olduğunu söyledim... ne kadar kullanıcakki onu... nevresim takımı - pike takımı - uyku seti var zaten... gerek yok dedim... sonra dediki çıtçıtlı badiler var %100 pamuk çok güzeller onlardan da alıcam... bende dedimki alıyosan büyük al o zaman dedim, 3 aydan sonra giyicek bişeyi yok 3 aya kadar herşeyi dedim tamam kızım dedi... ama ben şaşkınlıklarla döndüm evimize... dünya tersine mi döndü acaba....
hee bide unutmadan ekliyim... kocam çıkarken dediki versene kızımın cicilerini götürelim evimize yıkar ütüleriz dedi... babaannesi de dediki dur ben daha neler alıcam ona hepsini birlikte veririm...
ben beyaz olanlarla kırmızı pembe olanları ayrı ayrı attım renkli beyaz die ayırdım yani hiçde solan olmadı yumuşatıcı kullanmadım deterjandan 2 kaşık koydum sadece zaten kiri yok die kokusuda güzel lavantalıydı benim aldığım tabi yumuşatıcı katmış gibi kokmuyorda kötü de değil benceRenkleri birbirine karışırmı mk.de diye korkuorum cnm. burda bi ark. öyle oldu ya:26:
Sevindim güzel olmasına canım deterjana karar verdim ozaman.
Ama yumuşatıcı kullanmayın diyorlar bebekler için zararlı olabilirmiş. Sabun tozu zaten güzel kokmazmı?
bende 70 cm aldım kapıdan geçmiyor bebiş uyuduğunda odana götürüp yatırmaz mısın diğer odalara götürmek hiç aklıma gelmedi benim odasındada var beşiği gündüz orda gece yanımda yatırırım diyorum ama oturma odası veya salona götürülmez herhalde rahat rahat uyur odandaFİkrinize ihtiyacım var karar veremedim. Bİz bebişin park yatağını aldık büyük olsun diye 70-120 ölçüde aldık çok ta seviyorum güsel yatağını falan da aldık.Ama bi tanecik sorunumuz var kapılardan geçmiyo.nŞimdi ilk etapta zaten yatak odamda olcak sizce odadan çıkartma gereği çok fazla duyacakmıyım bebişi?? Yani yatağı taşıma gereği????Çok sıkıntı olacaksa 60-120 bişeyle değişcem eğer değişirlerse çokta eriniyorum bisürü iş..puff