2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
yaşasın çok güzel olmuşşş.. benimde eşim gelecek ay istanbula gidecek kaynanam gelecek 5 gün sırf o gelmesin die rapor alıp annemlere gideceğimtabi kızım normal olursa.. inşallah olur yoksa ne yaparım bilmem 5 gün
güle güle kullansın bebişin
vayyss aman nazar değmesinallah daim etsin..
ben beyaz olanlarla kırmızı pembe olanları ayrı ayrı attım renkli beyaz die ayırdım yani hiçde solan olmadı yumuşatıcı kullanmadım deterjandan 2 kaşık koydum sadece zaten kiri yok die kokusuda güzel lavantalıydı benim aldığım tabi yumuşatıcı katmış gibi kokmuyorda kötü de değil bence
bende 70 cm aldım kapıdan geçmiyor bebiş uyuduğunda odana götürüp yatırmaz mısın diğer odalara götürmek hiç aklıma gelmedi benim odasındada var beşiği gündüz orda gece yanımda yatırırım diyorum ama oturma odası veya salona götürülmez herhalde rahat rahat uyur odanda

Ya benimkilerde bitmedi cnm ya annemin aldıkları yıkandı ütü yapılacak kv aldıklarını dün getirdik onlarda yıkanıp ütülenip yerleşecek
Yorma cnm kendini fazla
Bayıldım sandaletlere o kadar baktım netden bi tane buldum seninkine benzer ama yapılışı yabancı yazıyodu hangi dil çözemedim ondan yapamadım yani ama tekrar bakıp yapıcam inşş kızçeme

Evet canım tatlıya bağlandı çok şükür açmazlar inş bida evt ya en sinir olduğum şeydir benim benim adıma karar verilmesi bidaha sorarlar artık bişi yapacakları zaman

Kız kaynananın başına taş felanmı düştü bi bakaydın şişlik felan olmasın Şaka bi yana çok şaşırdım ya bende aklı başına gelmiş geç olsada devamı gelir inşş

Son düzenleme:
ya ben cok korkuyorm solcka fılan dıye acaba makıneye atmasamda deterjanla durulasam elimde.. zaten kırlı degil dimi sizce?

bence duymazsın ılk etapta hep bebek yanında kalcak zaten ılk dogdugu sıralardada gunduzlerı ana kucagında yatırrsın bence gerek yok degstrmene zaten park yataklar kolay kurulup kaldırılabılıyo zaten

yaa tamam doğrudur ama burada ne için yaptırdığımız belli temizlik için...dinimiz demezmi temizlik imandan gelir diye...jilet her cilte iyide gelmiyor..ben yıllardır sürmem bana yaramıyo kabarıyo cildim ve pul pul oluyo...bidahada kullanacağımıda sanmam..allahım affettisn.
aynen benım kv cop almadı bugun aramıs soruyor eksık var mı dıe dedım hastane cantası elınden oper :)
ohhh seninki sormuş en azından..daha bizimkinin ağzından duymadım..lazımda değil çok şükür anneannesi ve annesi herşeyini eksiksiz yapıyo...o utansın.

birincisi , canim ben 30 derece yünlü hassas programinda yikadim , yıkama devrimide 600 düşürdüm o sıktırdım ,
ikincisi , en sondaki papyonlu body'nin papyonu soluyomuş canim genelde dikkat et onada :)))

o papionludan bnde de var onu elde yıkarm ozmn rıske atamam:)

ya ben cok korkuyorm solcka fılan dıye acaba makıneye atmasamda deterjanla durulasam elimde.. zaten kırlı degil dimi sizce?

canım yaa bende ilk başta hepsini elimde ılık bi sudan geçiririm diyodum ama şuan kılımı bile kıpırtacak durumda değilim...renkleri karışacak diyede ödüm kopuyo...bakalım belki anneciğime satabilirim...:))canım annem yaa her işime koşturuyoo...

kızlar sabah kahvaltı yapcakdm su ısıtıcısndan suyu bardaga bosaltrken bı an dalgnlkla elımın usten bosallttım. fena yanıyorr kabardı
sabahdan berı buzlukda ne varsa cıkardım koyyorm ınsallah gecer ıs yapcam smdı kalkamıyormda ıkı dkka ceksem sogugu alevvv. zor yazıyorm ayrıca zaten:)

teyzoşlarrrr biz oğlumla mesaimizi bitirdik eve gidiyoruz...güzel bir uyku sonra malum yemek hazırlığı(bir türlü alışamadım şu yemek olayına hiç sevmiyorum)yarın görüşürüz...allaha emanet olun...

selam kızlarrr..

size bir şey danışmak istiyorum..herkes işte bebeğim çok hareketli filan diyor ya bundan kastınız 7/24 hareket halindemi bebişleriniz.

hiç durmadan hareketmi ediyorlar:44:

benimki duruyo bazen..top oynuyormuş gibide bi hali yok yani sadece annesini tekme atıyo o kdar..siz böyle konuşunca acaba bi sorunmu var diye düşünmekten kendimi alamıyorum:44:

yumurta beyazını sür canim ,

geçmiş olsun (

Yok yok benimkide bazen coşuyo bazen hiç sesi çıkmıyo bazen yavaş bazen sert vuruyo,hatta gününe göre bile değişiyo yani hareketleri öyle belli bir rutini yok canımm

civilin saten papyonu boya salıyo bilginizee

birincisi , canim ben 30 derece yünlü hassas programinda yikadim , yıkama devrimide 600 düşürdüm o sıktırdım ,
ikincisi , en sondaki papyonlu body'nin papyonu soluyomuş canim genelde dikkat et onada :)))
Anlaşıldı kızlar şöyle karar verdim. Bu renkleri çıkacak olan riskli kıyafetleri elde yıkıcam. diğerlerinide 30derece hassas da yıkıcam.

Sende benim gibi yapabilirsin canım.

yok cnm ole surekli degil dun cok hareketsızdı hatta korktum baya.. ama bugun sabahdan basladı ıyı cok sukur duruma gore degsyor ole heran oynamıyor yanı

yumurta beyazını sür canim ,

geçmiş olsun (

tesekkur ederım cnm acenuda cozum tukenmez:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…