2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar babamzı geldı pcyı ıstyor uzulerek ayrılıyorm sızden opuldunuz hem elımde cok yanıyor ztaen

Geçmiş olsun cnm aman dikkat et bundan sonra aklında bulunsun böyle yanıklarda hemen diş macunu sür hem sızlamasını önlüyor hemde kabarmasını şimdi sürersen faydası olurmu bilmem kabarmış çünküüü :44::44::44::44::44:

gecms olsun canım bepantolun kremı cok ıyı gelıyo eczaneye gıdemem dıyosa yumurtanın beyazın ayırıp cırpıp sur yarana yumurta kabuk bagladıkca tekrar sur devam et buna 5-6 kez gecer ıns

canım bende aynı dertten muzdaripim. bende senin gibi düşündüm ama kapıdan geçirmek için bozmak gerekiyor yatağı. bende odasına koydum park yatağı.odasını da hazırladım. çok şirin oldu. ama şimdi ilk aylar bebeği odasına bırakamıycam napsam diye düşünüyorum. nette şöyle bişey gördüm acaba yatak odamada bundan mı alsam dedim ilk aylar için fiyatıda çok uygun. bu arada bence küçüğüyle değiştirme canım bebiş büyüyünce rahat edemezse birde daha sıkıntı olur o zaman.

benim almayı düşündüğümde şu :44::44:

NAKIŞ İŞLEME SEPET BEŞİK - çocuk gereçleri - Bursa Shop

Yok yok benimkide bazen coşuyo bazen hiç sesi çıkmıyo bazen yavaş bazen sert vuruyo,hatta gününe göre bile değişiyo yani hareketleri öyle belli bir rutini yok canımm

aynı anlattığın gibi benimkide canım..mesela gündüzleri azcık ufak tefek kıpırdanıyo hissediyorum..ama bazı arkadaşlar sürekli oynuyo hiç durmadı bugün diyince içime bi kurt düşüyo benimde acaba bi sorunmu var diye korkuyordum..size danışıyım dedim..sağolasın için ferahladı..

yok cnm ole surekli degil dun cok hareketsızdı hatta korktum baya.. ama bugun sabahdan basladı ıyı cok sukur duruma gore degsyor ole heran oynamıyor yanı

tesekkur ederım cnm acenuda cozum tukenmez:):)

iyi bari :) bende dedim herkesinki her dakika oynuyo benimki nede oynamıyor diye üzülüyordum en son sordum rahatladım..demekki her dakika kıpırdamasına gerek yok oğlusumun :)

bende de böyle var. mesela beyaz üstüne renk olanlar var ya onları bir yıkadım ben. bütün tek renk olanları da ayrıca yıkadım. bişey olmadı öyle yapınca. bende de beyaz kenarları siyahlı kırmızılı olan penye bir battaniye var bende ondan çekiniyordum bişey olur mu diye olmadı şükür

canım güzelmiş bu ama yere çok yakın değilmi..ilk zamanlar bebeği için koyup çıkarırken çok zorlanırsın gibime geldi..yinede sen bilirsin tabi

canım benim çok geçmiş olsun.elini bol su altına koy.bence çok nazara geldin sanırım.herkes kilonu fiziğini falan begenip konuşunca nazar olmuştur.kendine dikkat et.geçer canım hemen soğuk suyun altına tuttuysan eczaneden yanık kremi al.

Çok güzelmiş evet iyi bi çözüm gibi görünüyo.Ama evde yer kaplıycak fazla bişey de istemiyorum ya gerçi park yatağın küçüğünü de alsam onu salona falan getirmem herhalde kocaman,evet değiştirmek yerine başka bi çözüm bulayım bu güzelmiş ama eşime de bi gösteriyim bakiim o ne diycek,

Selam bayanlar.surekli bakamiyorum bu aralar.hafta sonu bebisimin kiyafetlerini yikadim utuleyecegim yavas yavas.bu hafta seker sepet felan onlarin siparislerini verecem.son birkac eksik kaldi.iki ayimizvar.cok heycanliyiiimmmm

Ağda konusunda Keyfimbilir'e teşekkür ediyorum. Mevzuyu okuduğumda söyleyip söylememekte tereddüt etmiştim, sonra fırsat bulunca yazayım dedim, ancak Keyfimbilir benden önce davrandı. "el'helal-u beyyinun" diye başlayan bir hadis-i şerif var; helal belidir haram da bellidir. Bu ikisinin arasında ise birtakım şüpheli şeyler vardır...diye devam ediyor. Hadis-i şerifin neticesinde de "şüpheliden kaçınınız!" diyor Allah Rasulü.. Kütüb-i Sitte'de geçen sahih bir hadis.. Ağda mevzusu "bikini bölgesi için" açık olan haramlar kapsamında.. Yani eşiniz hariç o bölgeyi velev ki anneniz bile olsa kimse göremez. Hastalıktı, sağlıktı ayrı tabi.. Diyelim ki alimler ihtilafa düştü, o zaman mekruh yada en hafifi şüpheli olur. Ki hadiste şüpheliden kaçınınız! diye emir var. Yine ağda konusu rafa kalkıyor.. Ki alimlerin ihtilaflı olduğu bir konu değil bu.. Kur'an Kursu eğitimcisi olduğum için hanımlar tarafından çok sık gelen bir soru.. Helal olduğuna dair bir fetva asla yok, ağda yapan salon görevlilerinin savunmalarını dinliyoruz en fazla.. Tabi onlar da fetva makamına nasıl ulaştı da kafalarına göre fetva verebiliyor orası ayrı bir konu. Dinde "bana göre" diye birşey yoktur.. "Kur'an ve sünnete göre" vardır.Umarım anlatabilmişimdir.

Çok sağol canım verdiğin bilgiler için

ya ben de son kaç yadır hep pedikür yaptırıyorum bu yüzden çorap giymek bile eziyet

tamam canım yapayım işyerinde sıcak su vs içiyorum eve gidip zencefil bal yapayım

ya ben de eşim o görüntüden tiksinir diye düşünüyorum bilmiyorum ama erkekler öyle tırnak kesmeken vs vs den tiksinebilirler o da ilişkiyi zedeleyebilir

yani zaruret halinde sayılabiliriz mi??

yıkayıp ütülememiş mi? zor gelmiştir benim kv de su koyuverecekti al sen ütüle diye ben de çok ütü var zaten evde dedim yine de istersen ver temizliğe geen ablayı bir gün çağırırm dedim o da sonra vazgeçti

kızlar benım bebegımın saglıgına kavusması ıcın duaya ıtıyacı var. yasın okuyoruz kızımın sıfasına vesıle.okuyabılecek durumda olan varsa cok sevınırım..

canım yasin için söz veremem ama allah kabul ederse ayetel kürsi okudum inş. allah tez zamanda sağlık verir yavruna... allah gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…