2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Hele şükür bitirdimmmm ve şaşı oldum
Anammmm gevezelere bak heleTabi suç benim aslında
Temiz havayı gördüm herşeyi unuttum hafta sonu
Yarimmmm kız kvne ne olmuş öyle ALLAH'ım bu nasıl bir değişim:44::44::44:
Neyse taşlara vur nazar değmesin annem
Hafta sonu kızçemle köy düğününe gittik ne kadar da özlemişim
Oynayacaktım ama utandım normalde hiç utanmam ama ne bileyim işte
Bilen bilmeyen bütün köylü gördü kızçemle beni
Çok yakıştırdılar hamileliği ayyyy ben de yakıştırıyorum ki hiç sormayın
Hep gebe mi kalsam:44::44::44::44::44:Yok yok kızçeme kavuşayım
az daha bekle DURU'm
AZ önce babamız kızçemin tüllerini,perdesini mutfak için tülleri
getirdi.Harika oldular bayıldım tam hayalimdeki gibi bir oda olacak
Daha birkaç eksiğimiz var da....

Eklentiler

• $2013-05-12-751.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 26

maşallah canim , Alah nazarlardan saklasin

geçmiş olsun canım. olmadık şeyler başımıza geliyor gerçekten hamişlikten kaynaklı

doktor neden jilet yapmayın diyor anlamadım? tatlım benim makinem var makinemin bir başlığı da traş başlığı, jiletten daha sağlıklı öyle bir şey alıp kullanabilirsin.. her kullanımdan sonra da temizleyebiliyorum. "zaruret" kavramı, neye göre zaruret ? keşke profesör bunu da açıklasaydı... hani hastalık derken yatalak olursun mesela, eşin de olmaz, onu kastediyor olabilir.. çok net ifade etmemiş ama hamilelik bence zaruret durumu değil, çok şükür elimiz kolumuz tutuyor, ayna var, eşlerimiz yanımızda...

canim zaten kadın doktor bile haram , kız kardeşin bile görmesi haram :))

ama herseyin bi kolayligi var , verilen fetvalar vs var bun agörede zorunlu durumlarda vs vs diye uzayip giden bitmek bilmeyen yorumlar başliyor.
kadın doktorun görmesi haram değil, yanlışın var...

konu çok uzadı arkadaşlar ama bunları konuşmak güzel birşeyler öğreniyoruz sonuçta... benim söylemek istediğim de bu yoruma yakındı ben teşekkür ederim beyzade...

herkes bildiğini söylemekle sorumlu, ama nefsimize biraz ağır geliyor sanırım, çünkü kuaförde rahat rahat halletmek varken biz uğraşmak zorunda kalacağız:) benim nefsime de zor geliyor ama yapacak bir şey yok arkadaşlar... herkesin kendi tercihi tabiki...

Sende onun evinde eski gördüklerini at çöpe komşusuna da de valla :))

ama korkuyorum yaa hadi geçerse rengi diye. Daha 1 kere kullanamadan öyle olursa üzülürüm. Tamam bakıcam hacışakiri alırsam yumuşatıcı almam ozaman.

ilk 4 ayı düşük tehlikesi ile geçip serum iğne ile 17 kilo alan 85 kilo olan , havadan nem kapan ben için doktor herseyi kısıtladi , jilet alerji ( kıl donugu ve sivilce gibi ) ve kaşıntı yapiyo , eşime yaptiramam , oda yapamaz zaten, elim yetişmiyoki benim ayna elim tutsa nolur :))) ee daha hangi bahanemi sayayim ki .. . ben hiç kuaförde yaptirmadim şimdiye kadar , kuaförde rahatlık olmuyo bana göre , ben çok çekinirim bacakalrim için gittiğimde bile acaip geriliyorum , ama bu durumda yapacak baska bişeyim kalmiyor tüm cesaretimi toplayip gidicem . dedigim gibi herkesin kendi vicdani ile ilgili verecegi bir karar olucak sanirim bu , hayırlısı hakkimizda.

hatta kv yide atalim eskimiş diye kökten çözüm olur

senin yerinde olsaydım, bir din görevlisine durumumu anlatır ne yapmam gerekiyor diye sorardım.. belki de gerçekten geçerli sebepler ben yaşamadığım için bilemiyorum, ama birinden fetva alırsan en azından için rahat eder.. hayırlısı:)

kızlar ksophie ' den haber alan varmi ? babasi bugun ameliyat olucakti sanirim , tlfonu vs olan varmi ? merak ettim.

renklerine göre küçük küçük atmaı dene ya da çift renklileri elinde yıka ama aynı renkliler için uğraşma boşuna bence

hatta kv yide atalim eskimiş diye kökten çözüm olur

:))) beni atar kv ye birşey olmaz :))

kızlar benım bebegımın saglıgına kavusması ıcın duaya ıtıyacı var. yasın okuyoruz kızımın sıfasına vesıle.okuyabılecek durumda olan varsa cok sevınırım..

canım ben okurum eğer sayılı ise bir tane yaz bana

kızlar haziran annlerinden 8 kişi dogum yapmişşşş :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

bence biran önce hazirliklari çantalari tamamlayalimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…