kızlarr fondoten ve pudra alasım var deliler gibi hangi markayı önerirsinizz
Lancome ve dior derim canım ...ben en çok bunları beğendim.
max factor , alix avien watson's da kampanya vardi canim %40-%50 , cuma gunu devam ediyodu.
lancome un fondotenini kulalnıyorum yenilemem gerek diorun da forever ını beğendim pudrada ama hala emin değilim hem cildime zarar vermesin istiyorum hem kapatsın hem doğal olsunn oooooooo
dün gratise gittim bir iki ruj aldım ama fondoten için bi max factor vardı onu da bilemedim
amin canim cümlemizden
canım ben okurum eğer sayılı ise bir tane yaz bana
lancome un fondotenini kulalnıyorum yenilemem gerek diorun da forever ını beğendim pudrada ama hala emin değilim hem cildime zarar vermesin istiyorum hem kapatsın hem doğal olsunn oooooooo
dün gratise gittim bir iki ruj aldım ama fondoten için bi max factor vardı onu da bilemedim
aynen benım kv cop almadı bugun aramıs soruyor eksık var mı dıe dedım hastane cantası elınden oper :)
kızlar haziran annlerinden 8 kişi dogum yapmişşşş :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bence biran önce hazirliklari çantalari tamamlayalimmm
ben fondoten pudra kullanmiyorum ama max factorun rimellerinden ve rujlarindan cok memnunum ,
senin yerinde olsaydım, bir din görevlisine durumumu anlatır ne yapmam gerekiyor diye sorardım.. belki de gerçekten geçerli sebepler ben yaşamadığım için bilemiyorum, ama birinden fetva alırsan en azından için rahat eder.. hayırlısı:)
kızlar haziran annlerinden 8 kişi dogum yapmişşşş :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Canım diorun ve lancome un fondoten seçeneği çok.Her cilt tipine göre hatta spfli koruyuculu yazlık kışlık cilt tipi için farklı segmentli seçenekleri mevcut.İstersen bir cilt uzmanına danış sana uygun olan seçeneği sana önerir.Çok hafif bir fondoten ciltte varlığını hissetmiyorsun hemde koruyor cildi.
canım acaba aldığın park yatağı bozup tekrar yatak odanamı kursan olmazmı..sonra oğlun büyüyünce kendi odasına geçirirsin yatağı tekrardan benimde aklıma başka bişey gelmedi valla ya:44:
oda geldi aslında aklıma ama odası okadar hoşuma gidiyor ki bozmak gelmiyor içimden
az önce gösterdiğim beşik boyutu güzel olursa alırım belki. ana kucağı almayı düşünüyordum onun yerine bunu alırım işte
kızlarr fondoten ve pudra alasım var deliler gibi hangi markayı önerirsinizz
Keyfimbilir mesaj atamiyorum 100 mesaj atmam m
bu arada ben de mayıs annelerinin doğum hikayelerini okuyorum da, normal doğum hikayelerini okumak çok keyifli oluyor ya, bakıyorum sezeryan doğumsa hiç okumuyoruminşallah bize de normal doğum yapmak nasip olur, mütiş bir deneyim.. :)
ben mantı acmayı beceremıyomda yapragı cok nefıs sarıyorummmvalla ne beceriklisin sen ya birşeye de üşenmiyorsun.şimdi ben hayatta oturup da ne sarma sarabilirim ne mantı açabilirim.gerçi normalde de açamam ya neyse.
allah razı olsun cnaım benımmSuzana maşşallah onun yazılarını okuyunca mantı açasım sarma sarasım temizlik yapasım geliyor.Benim gibi miskini beceriksizi bile gaza getiriyorsa bu hatunda iş var
Suzancığım sana
:97::114::114::114::114::114:tesekkurlerrr:112::112::130:sıze layık olmaya calısacagız ınsll paşam laaaaaaasuzan topicimizin en titiz en hamarat hamişimaşallah ona
ınsl bende okuyum bır tane canım beım dua ıle ınslll saglıgına kavsusn ınsllkızlar benım bebegımın saglıgına kavusması ıcın duaya ıtıyacı var. yasın okuyoruz kızımın sıfasına vesıle.okuyabılecek durumda olan varsa cok sevınırım..
oohhhvalla bende 4, ayımda yapmıştım bi buzluk operasyonu mantı yaprak fln hala yiyorum,yemeğe msafir fln geldi geçen 2-3 paket mantıyı pişirdim bide salata yaptım hiç yorulmadım, iyi oluyo valla becerikli hatunuz vesselam
ayy o tırnakları hiç söleme zaten bide çabuk uzuyorki, ben huyluyum bide elletemem kimseye ayaklarımıdün nefes nefese kaldım eğilcemde uzancam die
halimi görmen lazımdı o kadar komik görünüyorumki, bi otaraftan bi butaraftan fln yarım saat sürdü
ee kayseriliyiz kızben 6 yaşımda bi leğen hamuru tek başıma gözleme gibi yuvarlak yuvarlak açmışım, halamda pişirmiş
aklımız erdiğinde o ortamda gözümüzü açtığımızdan zor gelmiyo bize
canım benden bi tane al şimdilik, ama vaktinide sölersen ona göre o zamana kadar okurum. bugünemi cumayamı ne zamana duası?
wayy k v bakk sennn :26:bnm kı de gerıden gerıye sevıyo o kaa elınde olsa yaprmıkı acaba:44:ama ısterse yapardaa:44:hayatımda acayip gelişmeler oluyo... özellikle kv tarafından... beni istemeye bile gelmeye, hatta ve hatta düğünümüze bile teşrif etmeyen... benden nefret ettiğini düşündüğüm bi kv var... ihtiyacı olan bi hediye alıp gittik dün akşam anneler günü kutlamasına... 2 saat içinde beni 5 kere öptü... en sonunda dedim ki "hayırdır"... günah çıkarırcasına başladı "siz hep mutlu olun, Allah gözlerinizi birbirinizin gözlerinden ayırmasın, hayırlısıyla kolaylıkla az acıyla kurtulman nasip olsun, çoluk çocuğunuzla mutlu olun" dedi... e tabi şaşırdım bende... sonra bide ne göriyim... çok cici bi takım almış kızımıza... pembeli beyazlı çok şirin... sonra güzel güzel değişik değişik patikler... bi de hırka örüyomuş... bide pike takımı beğenmiş resmini gösterdi hangisini beğendiysen onu alıcam dedi... bende pike takımı aldığımızı o gösterdiğinin çok pahalı olduğunu söyledim... ne kadar kullanıcakki onu... nevresim takımı - pike takımı - uyku seti var zaten... gerek yok dedim... sonra dediki çıtçıtlı badiler var %100 pamuk çok güzeller onlardan da alıcam... bende dedimki alıyosan büyük al o zaman dedim, 3 aydan sonra giyicek bişeyi yok 3 aya kadar herşeyi dedim tamam kızım dedi... ama ben şaşkınlıklarla döndüm evimize... dünya tersine mi döndü acaba....
hee bide unutmadan ekliyim... kocam çıkarken dediki versene kızımın cicilerini götürelim evimize yıkar ütüleriz dedi... babaannesi de dediki dur ben daha neler alıcam ona hepsini birlikte veririm...
benımkınde bırsey olmadı aamaaaacivilin saten papyonu boya salıyo bilginizee
ya ben cok korkuyorm solcka fılan dıye acaba makıneye atmasamda deterjanla durulasam elimde.. zaten kırlı degil dimi sizce?
gecmıs olsun canım benımmkızlar sabah kahvaltı yapcakdm su ısıtıcısndan suyu bardaga bosaltrken bı an dalgnlkla elımın usten bosallttım. fena yanıyorr kabardı
sabahdan berı buzlukda ne varsa cıkardım koyyorm ınsallah gecer ıs yapcam smdı kalkamıyormda ıkı dkka ceksem sogugu alevvv. zor yazıyorm ayrıca zaten:)
selam kızlarrr..
size bir şey danışmak istiyorum..herkes işte bebeğim çok hareketli filan diyor ya bundan kastınız 7/24 hareket halindemi bebişleriniz.
hiç durmadan hareketmi ediyorlar:44:
benimki duruyo bazen..top oynuyormuş gibide bi hali yok yani sadece annesini tekme atıyo o kdar..siz böyle konuşunca acaba bi sorunmu var diye düşünmekten kendimi alamıyorum:44:
eksik var mı dıyen kv nımettır :)) esım memleketıne gıtı ailesi sormamıs bile ne yaptınız eksıklerı varmı neler aldınız diye kızlaar :))) aldığı bişi var mı bilmiyorum ama göstermemş bile bakalım doğumda ne göreeceğim,gerci evlenirken bi çöp bile yamadılar torununa ne yapsın değil mi :)))
iki hafta sonra dualiycaz tatlim nil ecrin kizimin sdida cok sagol Allah razi olsunallah sızııı cok sukurr ben yapragı bıtırdım komsumlarlaa ve sız cene yapmısnı bolcaaaaaaa sıze bıraz dan bgnkı halımı paylascam foto ıle gobıs gorun bakımmm yorum yapınnn
ben mantı acmayı beceremıyomda yapragı cok nefıs sarıyorummmyemesıde ölee mantıyı eltımler ve komsularla yapcaz ınsl bollcaa malum kayserıde yız dımı amaa
allah razı olsun cnaım benımmsızede ınsll
:97::114::114::114::114::114:tesekkurlerrr:112::112::130:sıze layık olmaya calısacagız ınsll paşam laaaaaaa
ınsl bende okuyum bır tane canım beım dua ıle ınslll saglıgına kavsusn ınsll
wayy k v bakk sennn :26:bnm kı de gerıden gerıye sevıyo o kaa elınde olsa yaprmıkı acaba:44:ama ısterse yapardaa:44:
neyse kocamın canı sagolsunnn
benımkınde bırsey olmadı aamaaaailere olurmukıı:44:
gecmıs olsun canım benımm
ben 30 derecede yıkadımm f programındaa30dk ancak surdu
canım genelde hereketlı olup da zmaan zaman sıse cıkmıyor o zamand auyuyorlar ınslll öl eyanı yoksam 24 st ayakda dıllerrrrrrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 710386 Eki Görüntüle 710388 Eki Görüntüle 710389
işte bizz bügünki halimizz nasılızz 80 kg yızde azıcıkk33+4 haftlıgız ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?