2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Lancome ve dior derim canım ...ben en çok bunları beğendim.

lancome un fondotenini kulalnıyorum yenilemem gerek diorun da forever ını beğendim pudrada ama hala emin değilim hem cildime zarar vermesin istiyorum hem kapatsın hem doğal olsunn oooooooo acaba clinique nasıl pudra fondötende?

max factor , alix avien watson's da kampanya vardi canim %40-%50 , cuma gunu devam ediyodu.

canım dün gratise gittim bir iki ruj aldım ama fondoten için bi max factor vardı onu da bilemedim, watsonsda var mı indirim bugun bilmiyorum, ykm boyner ve tekin acarda anneler günü kampanyası dün bitti biz de gidemedik dün

Son düzenleme:

ben fondoten pudra kullanmiyorum ama max factorun rimellerinden ve rujlarindan cok memnunum ,

Canım diorun ve lancome un fondoten seçeneği çok.Her cilt tipine göre hatta spfli koruyuculu yazlık kışlık cilt tipi için farklı segmentli seçenekleri mevcut.İstersen bir cilt uzmanına danış sana uygun olan seçeneği sana önerir.Çok hafif bir fondoten ciltte varlığını hissetmiyorsun hemde koruyor cildi.

aynen benım kv cop almadı bugun aramıs soruyor eksık var mı dıe dedım hastane cantası elınden oper :)

eksik var mı dıyen kv nımettır :)) esım memleketıne gıtı ailesi sormamıs bile ne yaptınız eksıklerı varmı neler aldınız diye kızlaar :))) aldığı bişi var mı bilmiyorum ama göstermemş bile bakalım doğumda ne göreeceğim,gerci evlenirken bi çöp bile yamadılar torununa ne yapsın değil mi :)))

ben fondoten pudra kullanmiyorum ama max factorun rimellerinden ve rujlarindan cok memnunum ,

bende br sürü sivilce ve izi oldu günlük olmasa da belirli gün ve haftalarda kullanmak üzere istiyorum macx factoun maskarasını kullanıyorum ama şu ana kadar en memnun olduğum lancome fatale di onu da üretmiyorlar artık üçgen fırçalı

Keyfimbilir mesaj atamiyorum 100 mesaj atmam lazimmis cok saol tatlım

Son düzenleme:
kızlar haziran annlerinden 8 kişi dogum yapmişşşş :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

bence biran önce hazirliklari çantalari tamamlayalimmm

:18:Ay deme öyle demeeee.. :)) Bende gidim okuyım bari hikayelerini merak ettimm

Ben fondoten pudra kullanmadığım için bişi öneremicem maalesef.

evet şeyden korkuyorum ama eczaneye gidiyorum mineralliler iyi diyorlar, tekin acara gidiyorum hepsi iyi, boynere gidiyorum uzman hangi markanınsa o iyi- shiseido ve dior ve bourjours önerilenler arasında :))) kafam karışıyor (

kızlarr fondoten ve pudra alasım var deliler gibi hangi markayı önerirsinizz

yvesrocher, 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim..%100 bitkisel ve ciltte hiçbir bozulma yapmıyor:)

Keyfimbilir mesaj atamiyorum 100 mesaj atmam m

tmm cnm, dedğim gibi bi tane okurum allah şifa versin..

bu arada ben de mayıs annelerinin doğum hikayelerini okuyorum da, normal doğum hikayelerini okumak çok keyifli oluyor ya, bakıyorum sezeryan doğumsa hiç okumuyorum inşallah bize de normal doğum yapmak nasip olur, mütiş bir deneyim.. :)

kızlar haziran annlerinden 8 kişi dogum yapmişşşş :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

bence biran önce hazirliklari çantalari tamamlayalimmm

mayısında yarısı bitti sıra hızlaa bize geliyoorr :18:
hem tedirginim hemde çok heyecanlı. eşimle bana ait küçücük bir bebek evimizin içinde düşüncesi bil harika.

bende hep normal doğum istiyordum ama yakın çevremde yaşanan normal doğum sıkıntılarından sonra korkar oldum :18: acı çekmek sıkıntı değil benim içinde bebeğe bişey olursa diye çookk korkuyorum :18: hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

allah sızııı cok sukurr ben yapragı bıtırdım komsumlarlaa ve sız cene yapmısnı bolcaaaaaaa sıze bıraz dan bgnkı halımı paylascam foto ıle gobıs gorun bakımmm yorum yapınnn

valla ne beceriklisin sen ya birşeye de üşenmiyorsun.şimdi ben hayatta oturup da ne sarma sarabilirim ne mantı açabilirim.gerçi normalde de açamam ya neyse.
ben mantı acmayı beceremıyomda yapragı cok nefıs sarıyorummm yemesıde ölee mantıyı eltımler ve komsularla yapcaz ınsl bollcaa malum kayserıde yız dımı amaa

Suzana maşşallah onun yazılarını okuyunca mantı açasım sarma sarasım temizlik yapasım geliyor.Benim gibi miskini beceriksizi bile gaza getiriyorsa bu hatunda iş var

Suzancığım sana
allah razı olsun cnaım benımmsızede ınsll

suzan topicimizin en titiz en hamarat hamişi maşallah ona
:97::114::114::114::114::114:tesekkurlerrr:112::112::130:sıze layık olmaya calısacagız ınsll paşam laaaaaaa

kızlar benım bebegımın saglıgına kavusması ıcın duaya ıtıyacı var. yasın okuyoruz kızımın sıfasına vesıle.okuyabılecek durumda olan varsa cok sevınırım..
ınsl bende okuyum bır tane canım beım dua ıle ınslll saglıgına kavsusn ınsll

wayy k v bakk sennn :26:bnm kı de gerıden gerıye sevıyo o kaa elınde olsa yaprmıkı acaba:44:ama ısterse yapardaa:44:
neyse kocamın canı sagolsunnn

civilin saten papyonu boya salıyo bilginizee
benımkınde bırsey olmadı aamaaaailere olurmukıı:44:

ya ben cok korkuyorm solcka fılan dıye acaba makıneye atmasamda deterjanla durulasam elimde.. zaten kırlı degil dimi sizce?

gecmıs olsun canım benımm
ben 30 derecede yıkadımm f programındaa30dk ancak surdu

canım genelde hereketlı olup da zmaan zaman sıse cıkmıyor o zamand auyuyorlar ınslll öl eyanı yoksam 24 st ayakda dıllerrrrrrrrrrrrrrrr

işte bizz bügünki halimizz nasılızz 80 kg yızde azıcıkk
33+4 haftlıgız ınsallah

iki hafta sonra dualiycaz tatlim nil ecrin kizimin sdida cok sagol Allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…