2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Çok moralim bozuldu kızlar sağlık ocağında takibim vardı gittim tartıldım ve 100 kilo olmuşum resmen soğuk terler döktüm duyunca ağlıcaktım nerdeyse eve geldim az önce elim kolum tutmuyo sanki ben napıcam doğuma kadar ya şuana kadar 9 kilo almışım offf...

yaa 9 kilo neki... ben 19 almışımdır herhalde... verirsin doğum sonrası nolucak... alla allaaa.... zaten yazın sıcağında doğum yapıcaz kısmetse... e bide o sıcakta emzir bebekle ilgilen gidicek kilolar takma lütfen...

17 kilo almişim ben canim takma kafanı vericez bebişler dogduktan sonra

yaaa bakma sen onlara bakma....:18::18::18: zaten korkuyorummm :18::18::18::18:
korkma kız he erken olursa dye bende korkuorum ama dogumdan sımdılık tısrmıyorumm cunkum paşamı getırecek bana ınsll
kızlar haziran annlerinden 8 kişi dogum yapmişşşş :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

bence biran önce hazirliklari çantalari tamamlayalimmm
ben bu hafta hazır etcem ınsll

wowwwwwww supersın baybb oynamadın ıı olmus kısın yoksa kesınoynak beyı olurdu heee hayırı olsun tullerınde cnm benım

kg lerı dert etmeyın yaa bosverrr bebekler kg alsındaa gerısı bos ınsll dogumdan sonra veırrızzzzzzzzzzz(bunları ben yanı gebe olmadan once gr r dıetle kg veren ben soluyor hee burda kg topıklerı var canımız ve netımız sag oldukca ınsl veverızz yawwwwwww)

buuu göbekmiii yaaaaaaaaaaaaaaaa sen göbek görmemişsin

çok tatlı maşalahhh
yaa aslında buyukde kıyafetlı oldugum ııı cnn kucuk duruyorrr

iki hafta sonra dualiycaz tatlim nil ecrin kizimin sdida cok sagol Allah razi olsun
ınsl ıkı hafta ıcınde okunur tatlımm allah sıfa versın YA ŞAFİ izmi ile ınsll

doğumdan bende korkmuyorum ki... benim tek endişem zamansız olmasın... tek duam bu...
işte buu bende onun dısında no problem dua ıle ınsl kolayca dogurruzzzzzzzzz
hiç 80 gibi değilsin maşallah. benim göbüşde böle sivri erkekmi diolar bana.
evet banada bır kadın hamısmısın dedı evet ddım erke mı dedı evet dedım arkan yok gobıs sıvrı de ondan bıldım dedııı sennkıdemı sıvrı sonrdan erkek cıkmasın kızzzzzzzz

İnşallah gider sezeryan olursam ya gitmezse kilolar.ben 90 lada mutluydum ama 100 olunca ne bilim ya insan şok oluyor.

17 kilo almişim ben canim takma kafanı vericez bebişler dogduktan sonra

kilolu değilsen 17 kilo bişey değil ama kilolu olupta kilo aklmak çok kötü

İnşallah gider sezeryan olursam ya gitmezse kilolar.ben 90 lada mutluydum ama 100 olunca ne bilim ya insan şok oluyor.

çok zayıf degildim 68 kiloydum 85 kiloyum şimdi , hiç yaşamadigim hiç görmedigim xl-xxl-40-42-4... bedenler giymeye başlayinca fena oluyosunn

sezeryan oldu benim arkadasım 2 tane şimdi eski halinden zayıf , biraz çaba birazda vücut yapisi ile sanirim .

valla daha dün kadının biiri erkekmi dedi kucağında erkek çocuğu vardı kız deince kontrollerde hep kız dediler buna erkek oldu dedi:18::18::18::18: anam dedim çoğu şey pembe ne yaparız. kısmet artık yaa sağlıklı olsun da. ayrıntılıda da kız demişti ama bu hafta gittiğimde tekrar sorayım yaff kurt düştü içime

benim kuzenim sezeryan ile doğum yaptı bebeği 4 aylık şu an... ve kendisi kupkuru kaldı...
bende geçen hafta 93 kiloydum... eminim 100lerde doğuma girerim.. ama umurumda değil o kilolar... bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım kilo milo hepsi gider... sadece biraz istikrar...

doğumdan bende korkmuyorum ki... benim tek endişem zamansız olmasın... tek duam bu...

Ben de senin gibiyim yarimmm:18::18::18::18:zamansız gelmesi...
38.haftaya kadar beklıesin kuzum.Alabildiği kadar alsın kilo,boyu da uzasın,
ciğerleri de güçlensin:18::18::18::18:

Sağol canım benim bakıp bakıp odasına hayallere dalıyorum

Sen ve göbüşün de çok güzel gözüküyor

ya banada detaylida vs hepsinde erkek dediler ama , nedense hep elim karnıma gittiğinde oğlum degilde kızım cıkıyo agzimdan en son kontroldede baktı doktor ama , nieyse böle bişi oluyo banada , kız olursa çok gülerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…