Çok moralim bozuldu kızlar sağlık ocağında takibim vardı gittim tartıldım ve 100 kilo olmuşum resmen soğuk terler döktüm duyunca ağlıcaktım nerdeyse eve geldim az önce elim kolum tutmuyo sanki ben napıcam doğuma kadar ya şuana kadar 9 kilo almışım offf...
Çok moralim bozuldu kızlar sağlık ocağında takibim vardı gittim tartıldım ve 100 kilo olmuşum resmen soğuk terler döktüm duyunca ağlıcaktım nerdeyse eve geldim az önce elim kolum tutmuyo sanki ben napıcam doğuma kadar ya şuana kadar 9 kilo almışım offf...
korkma kız he erken olursa dye bende korkuorum ama dogumdan sımdılık tısrmıyorumm cunkum paşamı getırecek bana ınsllyaaa bakma sen onlara bakma....:18::18::18: zaten korkuyorummm :18::18::18::18:
ben bu hafta hazır etcem ınsllkızlar haziran annlerinden 8 kişi dogum yapmişşşş :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bence biran önce hazirliklari çantalari tamamlayalimmm
wowwwwwww supersın baybbHele şükür bitirdimmmm ve şaşı oldum
Anammmm gevezelere bak heleTabi suç benim aslında
Temiz havayı gördüm herşeyi unuttum hafta sonu
Yarimmmm kız kvne ne olmuş öyle ALLAH'ım bu nasıl bir değişim:44::44::44:
Neyse taşlara vur nazar değmesin annem
Hafta sonu kızçemle köy düğününe gittik ne kadar da özlemişim
Oynayacaktım ama utandım normalde hiç utanmam ama ne bileyim işte
Bilen bilmeyen bütün köylü gördü kızçemle beni
Çok yakıştırdılar hamileliği ayyyy ben de yakıştırıyorum ki hiç sormayın
Hep gebe mi kalsam:44::44::44::44::44:Yok yok kızçeme kavuşayım
az daha bekle DURU'm
AZ önce babamız kızçemin tüllerini,perdesini mutfak için tülleri
getirdi.Harika oldular bayıldım tam hayalimdeki gibi bir oda olacak
Daha birkaç eksiğimiz var da....
Eki Görüntüle 710386 Eki Görüntüle 710388 Eki Görüntüle 710389
işte bizz bügünki halimizz nasılızz 80 kg yızde azıcıkk33+4 haftlıgız ınsallah
korkma kız he erken olursa dye bende korkuorum ama dogumdan sımdılık tısrmıyorumm cunkum paşamı getırecek bana ınsll
yaa 9 kilo neki... ben 19 almışımdır herhalde... verirsin doğum sonrası nolucak... alla allaaa.... zaten yazın sıcağında doğum yapıcaz kısmetse... e bide o sıcakta emzir bebekle ilgilen gidicek kilolar takma lütfen...
kg lerı dert etmeyın yaa bosverrr bebekler kg alsındaa gerısı bos ınsll dogumdan sonra veırrızzzzzzzzzzz(bunları ben yanı gebe olmadan once gr r dıetle kg veren ben soluyor hee burda kg topıklerı var canımız ve netımız sag oldukca ınsl veverızz yawwwwwww)Çok moralim bozuldu kızlar sağlık ocağında takibim vardı gittim tartıldım ve 100 kilo olmuşum resmen soğuk terler döktüm duyunca ağlıcaktım nerdeyse eve geldim az önce elim kolum tutmuyo sanki ben napıcam doğuma kadar ya şuana kadar 9 kilo almışım offf...
yaa aslında buyukde kıyafetlı oldugum ııı cnn kucuk duruyorrrbuuu göbekmiii yaaaaaaaaaaaaaaaa sen göbek görmemişsin
çok tatlı maşalahhh
ınsl ıkı hafta ıcınde okunur tatlımm allah sıfa versın YA ŞAFİ izmi ile ınslliki hafta sonra dualiycaz tatlim nil ecrin kizimin sdida cok sagol Allah razi olsun
işte buu bende onun dısında no problem dua ıle ınsl kolayca dogurruzzzzzzzzzdoğumdan bende korkmuyorum ki... benim tek endişem zamansız olmasın... tek duam bu...
evet banada bır kadın hamısmısın dedı evet ddım erke mı dedı evet dedım arkan yok gobıs sıvrı de ondan bıldım dedııı sennkıdemı sıvrı sonrdan erkek cıkmasın kızzzzzzzzhiç 80 gibi değilsin maşallah. benim göbüşde böle sivri erkekmi diolar bana.
e büyüroruz ya annesı doguncada oden onden kosarlr ınsllbenim göbüşte böylee önden önden gidiyor
e büyüroruz ya annesı doguncada oden onden kosarlr ınsll
yaa 9 kilo neki... ben 19 almışımdır herhalde... verirsin doğum sonrası nolucak... alla allaaa.... zaten yazın sıcağında doğum yapıcaz kısmetse... e bide o sıcakta emzir bebekle ilgilen gidicek kilolar takma lütfen...
17 kilo almişim ben canimtakma kafanı vericez bebişler dogduktan sonra
İnşallah gider sezeryan olursam ya gitmezse kilolar.ben 90 lada mutluydum ama 100 olunca ne bilim ya insan şok oluyor.
kilolu değilsen 17 kilo bişey değil ama kilolu olupta kilo aklmak çok kötü
işte buu bende onun dısında no problem dua ıle ınsl kolayca dogurruzzzzzzzzz
evet banada bır kadın hamısmısın dedı evet ddım erke mı dedı evet dedım arkan yok gobıs sıvrı de ondan bıldım dedııı sennkıdemı sıvrı sonrdan erkek cıkmasın kızzzzzzzz
Kuzum doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun
İnşallah gider sezeryan olursam ya gitmezse kilolar.ben 90 lada mutluydum ama 100 olunca ne bilim ya insan şok oluyor.
kilolu değilsen 17 kilo bişey değil ama kilolu olupta kilo aklmak çok kötü
doğumdan bende korkmuyorum ki... benim tek endişem zamansız olmasın... tek duam bu...
korkma kız he erken olursa dye bende korkuorum ama dogumdan sımdılık tısrmıyorumm cunkum paşamı getırecek bana ınsll
ben bu hafta hazır etcem ınsll
wowwwwwww supersın baybboynamadın ıı olmus kısın yoksa kesınoynak beyı olurdu heee hayırı olsun tullerınde cnm benım
valla daha dün kadının biiri erkekmi dedi kucağında erkek çocuğu vardı kız deince kontrollerde hep kız dediler buna erkek oldu dedi:18::18::18::18: anam dedim çoğu şey pembe ne yaparız. kısmet artık yaa sağlıklı olsun da. ayrıntılıda da kız demişti ama bu hafta gittiğimde tekrar sorayım yaff kurt düştü içime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?