aynenn öle bak kg lerde gıder dımı amaaaaaaaaaaonlar büyüyünce yine böyle önden onlar koşçak arkadan biz
benım art.7 ayında erkek dedıler kıs ccılerı ormeye basldıydıııvalla daha dün kadının biiri erkekmi dedi kucağında erkek çocuğu vardı kız deince kontrollerde hep kız dediler buna erkek oldu dedi:18::18::18::18: anam dedim çoğu şey pembe ne yaparız. kısmet artık yaa sağlıklı olsun da. ayrıntılıda da kız demişti ama bu hafta gittiğimde tekrar sorayım yaff kurt düştü içime
ınsll canım yaaaaaaaaaaaBen de senin gibiyim yarimmm:18::18::18::18:zamansız gelmesi...
38.haftaya kadar beklıesin kuzum.Alabildiği kadar alsın kilo,boyu da uzasın,
ciğerleri de güçlensin:18::18::18::18:
dalmamak elde dıllllllllllllSağol canım benim bakıp bakıp odasına hayallere dalıyorum
Sen ve göbüşün de çok güzel gözüküyor
6 gunden bırseyolmas cnm benımm demek ustlermısde aynıııAaaaaaaaaa benim hamile bluzumdan ve şuan üzerimde canım göbişlerimiz aynı nerdeyse benimde seninki kadar ve biz 31+5 haftalık hamileyiz maşallah cnmm
bende cinsiyetini öğrenmeden hep oğlum diye falan sevmiştim rüyamda pipisini bile görmüştüm hattaya banada detaylida vs hepsinde erkek dediler ama , nedense hep elim karnıma gittiğinde oğlum degilde kızım cıkıyo agzimdanen son kontroldede baktı doktor ama , nieyse böle bişi oluyo banada , kız olursa çok gülerimm
Eki Görüntüle 710386 Eki Görüntüle 710388 Eki Görüntüle 710389
işte bizz bügünki halimizz nasılızz 80 kg yızde azıcıkk33+4 haftlıgız ınsallah
valla daha dün kadının biiri erkekmi dedi kucağında erkek çocuğu vardı kız deince kontrollerde hep kız dediler buna erkek oldu dedi:18::18::18::18: anam dedim çoğu şey pembe ne yaparız. kısmet artık yaa sağlıklı olsun da. ayrıntılıda da kız demişti ama bu hafta gittiğimde tekrar sorayım yaff kurt düştü içime
kızz maşallah birşeyin yok hiç te 80kg gibide durmuyorsun karnın pırtlamış o kadar
Ayyyyy ben de soracağım bir daha gittiğimde.Benim de herşey kızçe renklerinden
Annem oğluşum olursa ayyyy kıyamam ben ona yazık cicili bicili şeyler giyer alana kadar
Sağlıklı olsunlar da ne yapalım...Köyde herkes erkek mi diye sorunca kalıyorum
Başka bir kadın cinsiyeti ne dedi erkek dedimDelirdim galiba
Kızçe diye düzeltene kadar canım çıktıEşim de 2 tane doktor gördü hala şüphelenmen
imkansız diyor koca karı vesveselelerini bırak diyor ama bırakamıyorum ne yapam
Kızlarrrrr yaaaaa ben mi çok şey arıyorum????
Aslında istediğim çok basit birşeyümdüz,işlemesiz,nakışsız beyaz
önlük(mama önlüğü)..Nereden bulabilirim ki?bakmadığım dükkan,pazar
kalmadı.Bir tek civile bakmadım.Beyaz olacak ki ben üzerine terzide DURU
yazdıracağım aynı şekilde çıtçıtlı beyaz badisine de ama bulamıyorum....
Eğer gözüne dükkanlarda filan ilişirse bana haber verir misiniz?
Kızlarrrrr yaaaaa ben mi çok şey arıyorum????
Aslında istediğim çok basit birşeyümdüz,işlemesiz,nakışsız beyaz
önlük(mama önlüğü)..Nereden bulabilirim ki?bakmadığım dükkan,pazar
kalmadı.Bir tek civile bakmadım.Beyaz olacak ki ben üzerine terzide DURU
yazdıracağım aynı şekilde çıtçıtlı beyaz badisine de ama bulamıyorum....
Eğer gözüne dükkanlarda filan ilişirse bana haber verir misiniz?
banada dün kızın teki ikizleremi hamilesin dedi geceç ay bi kadın da demişti yoksa benım ikinci saklanıyo mu gözükmüyooo
canim ,
ben aldim cıtcıtlı body krem , beyaz , tek renk , ( bebek magazasi , ve LCW )
mama onlugude kenarları renkli biyeli ama ortasi düzz yazısı vs hiç bişeyi yok . ( ikeadan )
ama çok büyük değil standart önlük ,
Slm kızlar
Yazamadım bugün.hastayım evdeyim.işe gitmedim.grip ve garibim .bakanım yok.herkes işte annem Trabzon'a gitti.
Kışın böyle hastalanmadım ben yaw.
Öksürük burun akıntısı baş ağrısı.ilaç alamamak da ne kötüymüş.kafam kalkmıyor yatıyorum sürekli.
Yarın sağlık Ocağı'na gitmem gerek kontrol var,aksattım bile.
Biliyor musunuz aile hekimi rapor verebiliyor mu?rapor alabilsem 1-2 gün de senelik iznimden yemesem.
Canım mothercare de var istediğin tarz.ay ay bedenli.kenarları biyeli ,ince havlu arkası cırtlı.
12liydi sanırsam.yeğenime almıştım.
Kız nerede saklıyosun söyle bakam bana
Herkse ayrı telden çalıyor canımmmm
Slm kızlar
Yazamadım bugün.hastayım evdeyim.işe gitmedim.grip ve garibim .bakanım yok.herkes işte annem Trabzon'a gitti.
Öksürük burun akıntısı baş ağrısı.ilaç alamamak da ne kötüymüş.kafam kalkmıyor yatıyorum sürekli.
Biliyor musunuz aile hekimi rapor verebiliyor mu?rapor alabilsem 1-2 gün de senelik iznimden yemesem.
Canım mothercare de var istediğin tarz.ay ay bedenli.kenarları biyeli ,ince havlu arkası cırtlı.
Geçmiş olsun cnm aman dikkat et bundan sonra aklında bulunsun böyle yanıklarda hemen diş macunu sür hem sızlamasını önlüyor hemde kabarmasını şimdi sürersen faydası olurmu bilmem kabarmış çünküüü :44::44::44::44::44:
gecms olsun canım bepantolun kremı cok ıyı gelıyo eczaneye gıdemem dıyosa yumurtanın beyazın ayırıp cırpıp sur yarana yumurta kabuk bagladıkca tekrar sur devam et buna 5-6 kez gecer ıns
canım benim çok geçmiş olsun.elini bol su altına koy.bence çok nazara geldin sanırım.herkes kilonu fiziğini falan begenip konuşunca nazar olmuştur.kendine dikkat et.geçer canım hemen soğuk suyun altına tuttuysan eczaneden yanık kremi al.
benim gibi sakar bi eşe sahip olursan sendede çözümler bitmezzz
Hele şükür bitirdimmmm ve şaşı oldum
Anammmm gevezelere bak heleTabi suç benim aslında
Temiz havayı gördüm herşeyi unuttum hafta sonu
Yarimmmm kız kvne ne olmuş öyle ALLAH'ım bu nasıl bir değişim:44::44::44:
Neyse taşlara vur nazar değmesin annem
Hafta sonu kızçemle köy düğününe gittik ne kadar da özlemişim
Oynayacaktım ama utandım normalde hiç utanmam ama ne bileyim işte
Bilen bilmeyen bütün köylü gördü kızçemle beni
Çok yakıştırdılar hamileliği ayyyy ben de yakıştırıyorum ki hiç sormayın
Hep gebe mi kalsam:44::44::44::44::44:Yok yok kızçeme kavuşayım
az daha bekle DURU'm
AZ önce babamız kızçemin tüllerini,perdesini mutfak için tülleri
getirdi.Harika oldular bayıldım tam hayalimdeki gibi bir oda olacak
Daha birkaç eksiğimiz var da....
geçmiş olsun canım. olmadık şeyler başımıza geliyor gerçekten hamişlikten kaynaklı
kızlar haziran annlerinden 8 kişi dogum yapmişşşş :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bence biran önce hazirliklari çantalari tamamlayalimmm
kızlarr fondoten ve pudra alasım var deliler gibi hangi markayı önerirsinizz
Eki Görüntüle 710386 Eki Görüntüle 710388 Eki Görüntüle 710389
işte bizz bügünki halimizz nasılızz 80 kg yızde azıcıkk33+4 haftlıgız ınsallah
Çok moralim bozuldu kızlar sağlık ocağında takibim vardı gittim tartıldım ve 100 kilo olmuşum resmen soğuk terler döktüm duyunca ağlıcaktım nerdeyse eve geldim az önce elim kolum tutmuyo sanki ben napıcam doğuma kadar ya şuana kadar 9 kilo almışım offf...
valla daha dün kadının biiri erkekmi dedi kucağında erkek çocuğu vardı kız deince kontrollerde hep kız dediler buna erkek oldu dedi:18::18::18::18: anam dedim çoğu şey pembe ne yaparız. kısmet artık yaa sağlıklı olsun da. ayrıntılıda da kız demişti ama bu hafta gittiğimde tekrar sorayım yaff kurt düştü içime
ya banada detaylida vs hepsinde erkek dediler ama , nedense hep elim karnıma gittiğinde oğlum degilde kızım cıkıyo agzimdanen son kontroldede baktı doktor ama , nieyse böle bişi oluyo banada , kız olursa çok gülerimm
Slm kızlar
Biliyor musunuz aile hekimi rapor verebiliyor mu?rapor alabilsem 1-2 gün de senelik iznimden yemesem
gecmısler olsun cnaım benım sıfa dua ıle ınsllSlm kızlar
erkekkk benım paşammmmmmmmmmcok tesekkur ederım canlarım tavsıyelerınız ıcın yanması gecdı smdı ama kıpkırmızı kaldı ne yazıkkı aklma bephantene geldı ve silverline gecdı sayılır cok tesekkurler ılgnıze..
masallah Allh bozmasın senn karnında erkek karnı gıbı
untukanlık Sakarlık olabilrmiiş zaten diyolar sanırım ondan
deme deme zaten 3.5 laradayım..
bı bakalm napmıs hazıran anneleri..
cildin normal ve karmaysa kesınlıkle maxfactor lastıng performance onerrım. eger yaglıysa loreal truematch
kuruysada deborah cofort lıft fondaten pudrada da en ıyısı loreal ınfanble tavsıye edrm cnm bnları hıcbı ktu donus almadm bugune kdr..
masallah sıpsıvrı gıbek tam erkek belllı buu:)
aynı hayal kırklıgını bende yasamısdım cnm hatta payalsdm burdada smdde saglk ocagı fobım olcak yanı:) bıde ılgnc bı tıp tartıları var utancmdan bence yanlıs bu fılan dıye bahaneler buldm esımede tam bı rezillikdi:) takma kafana
ay bende ock korkuyorm cnm ondna ısrarla 3 doktora sordm erkek deıd ama kız olursa napcez esyaları sağlıklı olsnlarda
bende ruylarımda hep kız goruyorm aynı snn hesap alısamadm erkege ısrarlda 3 doktora sordm erkek dedı detaylı ultrasonda erkek dedı ay hayrlısı yanılmamıslardır ınsallah kızda olabilr sorn yok ama bılelım en azndan dımı
cnm sen antalydaydn hatrldgm kadryla cok gecmıs olsn kendne cok ıyı bak acile gttign anda verırıler kafadan 2 gun. ama sigorta hastanesıne 1 satlıgne katlanman lazm ben nefret edyorm hastaneden ama aicl girişinden raporu kolay veryolar bıde ısyerlerı kabul edyor o hastanenkını
aynen benım kv cop almadı bugun aramıs soruyor eksık var mı dıe dedım hastane cantası elınden oper :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?