2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
onlar büyüyünce yine böyle önden onlar koşçak arkadan biz
aynenn öle bak kg lerde gıder dımı amaaaaaaaaaa

benım art.7 ayında erkek dedıler kıs ccılerı ormeye basldıydıııama erkek pıpı sı gornuyor zamnala yafffffffff

Ben de senin gibiyim yarimmm:18::18::18::18:zamansız gelmesi...
38.haftaya kadar beklıesin kuzum.Alabildiği kadar alsın kilo,boyu da uzasın,
ciğerleri de güçlensin:18::18::18::18:
ınsll canım yaaaaaaaaaaa
Sağol canım benim bakıp bakıp odasına hayallere dalıyorum

Sen ve göbüşün de çok güzel gözüküyor
dalmamak elde dıllllllllllllo ka duygusallıkkı bu ya annelıkkkk ınsllll

Aaaaaaaaaa benim hamile bluzumdan ve şuan üzerimde canım göbişlerimiz aynı nerdeyse benimde seninki kadar ve biz 31+5 haftalık hamileyiz maşallah cnmm
6 gunden bırseyolmas cnm benımm demek ustlermısde aynııı cok sukur her gunumuzeeeeeeeeeeee

bende cinsiyetini öğrenmeden hep oğlum diye falan sevmiştim rüyamda pipisini bile görmüştüm hatta ama kız dedi doktor yaa hayırlısı artık kısmet ne yapalım

Ayyyyy ben de soracağım bir daha gittiğimde.Benim de herşey kızçe renklerinden
Annem oğluşum olursa ayyyy kıyamam ben ona yazık cicili bicili şeyler giyer alana kadar
Sağlıklı olsunlar da ne yapalım...Köyde herkes erkek mi diye sorunca kalıyorum
Başka bir kadın cinsiyeti ne dedi erkek dedim Delirdim galiba
Kızçe diye düzeltene kadar canım çıktı Eşim de 2 tane doktor gördü hala şüphelenmen
imkansız diyor koca karı vesveselelerini bırak diyor ama bırakamıyorum ne yapam

kızz maşallah birşeyin yok hiç te 80kg gibide durmuyorsun karnın pırtlamış o kadar

allah senıı esım bosuna demıyor karekatur gıbım sın dıyeeeeeeeeegobegım buyuyor o kaa ne toto var ne bacak hehehehpaşam kucagıma elınce oda kalmaz dırek 70 lere ınerım gerı hayırlısı ıse ınsll

Kızlarrrrr yaaaaa ben mi çok şey arıyorum????
Aslında istediğim çok basit birşeyümdüz,işlemesiz,nakışsız beyaz
önlük(mama önlüğü)..Nereden bulabilirim ki?bakmadığım dükkan,pazar
kalmadı.Bir tek civile bakmadım.Beyaz olacak ki ben üzerine terzide DURU
yazdıracağım aynı şekilde çıtçıtlı beyaz badisine de ama bulamıyorum....
Eğer gözüne dükkanlarda filan ilişirse bana haber verir misiniz?

banada dün kızın teki ikizleremi hamilesin dedi geceç ay bi kadın da demişti yoksa benım ikinci saklanıyo mu gözükmüyooo

canim ,

ben aldim cıtcıtlı body krem , beyaz , tek renk , ( bebek magazasi , ve LCW )

mama onlugude kenarları renkli biyeli ama ortasi düzz yazısı vs hiç bişeyi yok . ( ikeadan )

ama çok büyük değil standart önlük ,

Son düzenleme:
Slm kızlar
Yazamadım bugün.hastayım evdeyim.işe gitmedim.grip ve garibim .bakanım yok.herkes işte annem Trabzon'a gitti.
Kışın böyle hastalanmadım ben yaw.
Öksürük burun akıntısı baş ağrısı.ilaç alamamak da ne kötüymüş.kafam kalkmıyor yatıyorum sürekli.

Yarın sağlık Ocağı'na gitmem gerek kontrol var,aksattım bile.

Biliyor musunuz aile hekimi rapor verebiliyor mu?rapor alabilsem 1-2 gün de senelik iznimden yemesem.

Canım mothercare de var istediğin tarz.ay ay bedenli.kenarları biyeli ,ince havlu arkası cırtlı.
12liydi sanırsam.yeğenime almıştım.

Tek renk çıtçıtlı badi aldım canım.
İkeaya hiç bakmadım uğrayacağım zaten oraya da bakarım
çok sağol öptüm yavrum

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Tamam canım burayı da listeme ekledim çok teşekkür ederim teyzeleriiii

aile hekimide verebilityor canım rapor

gecms olsun canım bepantolun kremı cok ıyı gelıyo eczaneye gıdemem dıyosa yumurtanın beyazın ayırıp cırpıp sur yarana yumurta kabuk bagladıkca tekrar sur devam et buna 5-6 kez gecer ıns

benim gibi sakar bi eşe sahip olursan sendede çözümler bitmezzz

cok tesekkur ederım canlarım tavsıyelerınız ıcın yanması gecdı smdı ama kıpkırmızı kaldı ne yazıkkı aklma bephantene geldı ve silverline gecdı sayılır cok tesekkurler ılgnıze..

masallah Allh bozmasın senn karnında erkek karnı gıbı

geçmiş olsun canım. olmadık şeyler başımıza geliyor gerçekten hamişlikten kaynaklı

untukanlık Sakarlık olabilrmiiş zaten diyolar sanırım ondan

kızlar haziran annlerinden 8 kişi dogum yapmişşşş :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

bence biran önce hazirliklari çantalari tamamlayalimmm

deme deme zaten 3.5 laradayım..
bı bakalm napmıs hazıran anneleri..

kızlarr fondoten ve pudra alasım var deliler gibi hangi markayı önerirsinizz

cildin normal ve karmaysa kesınlıkle maxfactor lastıng performance onerrım. eger yaglıysa loreal truematch
kuruysada deborah cofort lıft fondaten pudrada da en ıyısı loreal ınfanble tavsıye edrm cnm bnları hıcbı ktu donus almadm bugune kdr..

Eki Görüntüle 710386 Eki Görüntüle 710388 Eki Görüntüle 710389

işte bizz bügünki halimizz nasılızz 80 kg yızde azıcıkk
33+4 haftlıgız ınsallah

masallah sıpsıvrı gıbek tam erkek belllı buu:)

aynı hayal kırklıgını bende yasamısdım cnm hatta payalsdm burdada smdde saglk ocagı fobım olcak yanı:) bıde ılgnc bı tıp tartıları var utancmdan bence yanlıs bu fılan dıye bahaneler buldm esımede tam bı rezillikdi:) takma kafana

ay bende ock korkuyorm cnm ondna ısrarla 3 doktora sordm erkek deıd ama kız olursa napcez esyaları sağlıklı olsnlarda

bende ruylarımda hep kız goruyorm aynı snn hesap alısamadm erkege ısrarlda 3 doktora sordm erkek dedı detaylı ultrasonda erkek dedı ay hayrlısı yanılmamıslardır ınsallah kızda olabilr sorn yok ama bılelım en azndan dımı

cnm sen antalydaydn hatrldgm kadryla cok gecmıs olsn kendne cok ıyı bak acile gttign anda verırıler kafadan 2 gun. ama sigorta hastanesıne 1 satlıgne katlanman lazm ben nefret edyorm hastaneden ama aicl girişinden raporu kolay veryolar bıde ısyerlerı kabul edyor o hastanenkını

Son düzenleme:
kızlar smdı babamız bızı anneye bırakıcak teyzesı annesı bıraz dedıkodu yapalım dmı kız kıza:)
gecede ordayım hepınıze ıyı sohbetler.:)

gecmısler olsun cnaım benım sıfa dua ıle ınsll
erkekkk benım paşammmmmmmmmmannesı cütünü yesiinnnn

aynen benım kv cop almadı bugun aramıs soruyor eksık var mı dıe dedım hastane cantası elınden oper :)

:))) valla cnm kotu olupta hıcbıseye karısmıolar akıllı gelın olup hem lafını soluceksın herseyını aldırıcaksın :)) ben artk ole yapıorum ayaklı takımlardan almamız lazm ddm cantamı hazırllmm lazm ddm 65 tl ddm maasnı alınca gdp alıcaz :) alsınlar bu ay oldu bnm kv de bse almadı daha goremedık yanı nasıl torun sevgısıyse bu anlamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…