herkese slmmm...nasılsınız bakalım??biz işe geldik oğluşumla bi güzel karnını doyurdum oda bana teşekkür etti bol tekmeleriyle...
kızlar artık tekmeleri canımı acıtıyor ve ilerleyen haftalarda dahada sert vuracakmış :)aşkım benimmm yaa:))
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle hepinizi öpüyoruz:))))
alın bendende bi odun koca hikayesi...abimler yemeğe çağırdı geçen izin günümde akşama gidecektik..eşimde şirketle birlikte piknik organizesi varmış oraya gidecek((bütün dualarıma rağmen yağmur yağmadı ve güzel bir gün geçirmişler))neyse akşam 6 gibi biter gelirim gideriz dedi..bende kendimce bazı işlerimi hallettim o evde yokken..neyse saat 6 oldu arıyorum canım nerdesin diye daha yeni kalkıyo herkes birazdan çıkıcam yola istersen sen geç abimlere ben direk oraya geleyim..tamam dedim çıktım ben gittim..saat 19.30 oldu ama bizimki hala yok...müdürünün arabasındaymış ve küçük bi trafik kazası geçirmişler...tabi ben sinir küpü oldum..bide bana demezmi gitmemi hiç istemedin bedduamı ettin nedir diye...beni suçluyo bide :))eee ne demişler hamilelerin duaları kabul olur gitmeseydin sende:))gelelim beni sinir ettiği yere 21.00 da geldi paşamız..tabi surat beş karış insanların içinde çok durmadım bende 1 bardak çay içip kalktık..yolda konuşmuyor benimle bende konuşmuyorum tabi..sonra hastaneyle ilgili laf attı ortaya ben doktor değiştirmek istiyodum hep..gitmek istediğim hastanede yeni doğan yokmuş galiba ve olmaz orası dedi...bikaç laf atışmalarından sonra kalktı bana' sanki bi tek sen hamilesin ne mızmız oldun bi doğursanda hayırlısıyla hepimiz kurtulsak'dedi..ayyy bi dokundu bana sanki çok yükümü çekmiş gibi...ben bi ağla bi ağla eve gelene kadar beni yatıştırmak için maymun gibi döndü durdu etrafımda ama hiç yüz vermedim tabi sabaha kadar ...sonra anneler günümü kutluyo bende kabul etmedim kutlmasını oğlum kutladı o bana yeter dedim :) biraz uzun oldu ama hala sinirim geçmedi zaten zor bi dönemdeyiz ne hakları var bçle bizi üzmeye..iki düşünüp bi kere konuşacaklar işte okadar :)))
zeytinyağı herşeye çok ii gerçekten bende haftada 2 kez göbüşüme ve bacaklarıma sürüyorum...yağı vajinadan içerimi akıtıyomuş yoksa çevresinemi sürüyomuş onu anlamadım...acaba yapsakmı ne dersin???
ben ikincisini çok beğendim...benim mobilya aldığım yerde beşiğin kendi cibinliği vardı o yüzden bidahada almıyım dedim boşuna..olmasaydı kesin bundan alırdım çok beğeniyorum bu modelleri
canım ben yıllardır ağdaya gidiyorum...hamile olduğumu öğrendiğim ayda gidecek oldum herzmanki gibi ama kocamı bi görseniz olmaz bebeğe bişey olursa çekicek ya bebeğe zarar verirse((sanki rahime ağda yapıyoz))olmaz dedim bişey kabul etmedi doktora soralım bide bikaç ay geçsin öle git dedi...tamam dedim bide çok daha hassas olduğundan ağrı çok oluyo dediler bende korktum açıkçası...yani bak 7.ayımdayım ve hala gitmedim(((ama bugün yarın cesaret toplayıp gidicem az zamanımız kaldı...cnm doktor herhengi bir zararı yok dedi..benim bi arkadaşım doğumundan 1 hafta önce gitti ağdaya sonrada doğurdu..
kuran okumasını bilmiyorum ama kendimce mutlaka birşeyler okumaya çalışcam.inşallah iyi olur dualarımız sizinlekızlar benım bebegımın saglıgına kavusması ıcın duaya ıtıyacı var. yasın okuyoruz kızımın sıfasına vesıle.okuyabılecek durumda olan varsa cok sevınırım..
gerçekten çok üzüldük hepimiz ama bu düzen böyle gittikçe daha neler gelir başımıza bakalım.inşallah gelmez de.orda şimdi isyan var ama yayın yasağı koymuşlar beyefendiler göstermezler tabi.Kızçeler biz geldikkkkk hafta sonu köy havası aldık misss gibi
Çok güzeldi hafta sonumuz.29 derece sıcaklık vardı ama pazar 5ten sonra bir
yağmur yağdı bardaktan boşalırcasına.ARdından 2 adet gökkuşağı bol bol resim çektirdim
Daha sonra paylaşırım kuzularım.Ama haftasonu Reyhanlıdaki üzücü haberle herşeyim
mahvoldu.Haberleri izlemiyorum ama sanal ortamda gördüğüm fotoğraflarla şok oldum
Bu nasıl vahşet?Bu nasıl terör?Hele ki 2 adet fotoğraf gördüm gözümün önünden
gitmiyor aklıma geldikçe ağlıyorum....Lanet olsun yönetenlereeeeeeeee
Duru'yu nasıl koruyacağım diye ağlamaktan bir hal oldum.....
Neyse sizi de üzmeyeyim anneciklerimmmm ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN
Allah'ım seneye minnoşlarımızla kutlamayı nasip etsinnnnnnnn
Geçmiş çok birikmiş ben bir okuyayım da şaşı olup geleyimmmmm
En iyisini ypmışsın cnm.
yine alıntılar karıştı sanırım.kayınvaldesi tabağını çöpe atan bang bang arkadaşımızdı canım.niyeyse arada bir böyle alıntılar karışıyor.
aslında halan anne olamamış ya annen,bebişim52 anneneler gününü kutluyor deyince bozulmuş olabilir.annenle de zaten araları iyi değilmiş kastan yaptığını sanmış olabilir.onun dışında takma canım ya onun kendi sorunları vardır zaten.sen böyle şeylerle kendini yıpratma.Ah ah kızlar sizler kv lerden dertlisiniz bende annemin kv den ve görümcesinden. (babannem ve halam)
Dün eşim ilk defa pazar izinliydi İkeaya gitttik annem babanneme gecelik aldı bende halam annemle yaşıt ama evlenmemiş çocuğu yok anneler günü kutlayamayacağından onada ben gecelik aldım yolladım halamla annem zaten küs annemle yolladım.annem buda Bebişim52'nin sana hediyesi anneler gününü kutluyor demiş.halam kaşlarını çatarak almış hediyeyi yatağının üstüne koymuş ne olduğuna bakmadan ve bişey bile dememiş.halbuki annemler oraya gittiği vakitlerde ben tel açıp aradım babannemin anneler gününü kutladım halamın kutladım tabi tel çıkmadı halam bişiler yapıyomuş o arada benide aramadı teşekkür etmek için.ya ben incelik yapıp yolladım hediyemi ve mazeretimi bildirdim bebek alışverişine çıktık diye ama insanlar hiç ince düşünmüyor kendilerine yapılsın ama bizlere gelince hep yanlış hareketler yapıyomuş tavırları
annem bana anlatıyo ya resmen ağlıcam keşke yollamasaydım insan bir çok beğendim der bana olmadı küçük veya büyük der ne bilim bişey söyler.bende daha hiçbirşey almam hediye olarak.Büyükler kafayı yemiş bence.
ne güzel işte.bundan sonra herşey düzelir belki geçmiş unutulur.hayatımda acayip gelişmeler oluyo... özellikle kv tarafından... beni istemeye bile gelmeye, hatta ve hatta düğünümüze bile teşrif etmeyen... benden nefret ettiğini düşündüğüm bi kv var... ihtiyacı olan bi hediye alıp gittik dün akşam anneler günü kutlamasına... 2 saat içinde beni 5 kere öptü... en sonunda dedim ki "hayırdır"... günah çıkarırcasına başladı "siz hep mutlu olun, Allah gözlerinizi birbirinizin gözlerinden ayırmasın, hayırlısıyla kolaylıkla az acıyla kurtulman nasip olsun, çoluk çocuğunuzla mutlu olun" dedi... e tabi şaşırdım bende... sonra bide ne göriyim... çok cici bi takım almış kızımıza... pembeli beyazlı çok şirin... sonra güzel güzel değişik değişik patikler... bi de hırka örüyomuş... bide pike takımı beğenmiş resmini gösterdi hangisini beğendiysen onu alıcam dedi... bende pike takımı aldığımızı o gösterdiğinin çok pahalı olduğunu söyledim... ne kadar kullanıcakki onu... nevresim takımı - pike takımı - uyku seti var zaten... gerek yok dedim... sonra dediki çıtçıtlı badiler var %100 pamuk çok güzeller onlardan da alıcam... bende dedimki alıyosan büyük al o zaman dedim, 3 aydan sonra giyicek bişeyi yok 3 aya kadar herşeyi dedim tamam kızım dedi... ama ben şaşkınlıklarla döndüm evimize... dünya tersine mi döndü acaba....
hee bide unutmadan ekliyim... kocam çıkarken dediki versene kızımın cicilerini götürelim evimize yıkar ütüleriz dedi... babaannesi de dediki dur ben daha neler alıcam ona hepsini birlikte veririm...
denerim olmazsa şu ilacımı yeniden bir deneyeyim deferifer 20 kasık diye bi ilaç var vanlyalı tadı bı dene ıstersen kullananlar memnun canım
çok geçmiş olsun yanık kremi sür canım.kızlar sabah kahvaltı yapcakdm su ısıtıcısndan suyu bardaga bosaltrken bı an dalgnlkla elımın usten bosallttım. fena yanıyorr kabardı
sabahdan berı buzlukda ne varsa cıkardım koyyorm ınsallah gecer ıs yapcam smdı kalkamıyormda ıkı dkka ceksem sogugu alevvv. zor yazıyorm ayrıca zaten:)
maşallah senin karnın da benimki gbi sivriymiş.Eki Görüntüle 710386 Eki Görüntüle 710388 Eki Görüntüle 710389
işte bizz bügünki halimizz nasılızz 80 kg yızde azıcıkk33+4 haftlıgız ınsallah
bu kadar üzülme canım.hem az almışsın.hemen verilir merak etme.sonra spor da yaparsın zaten bebiş yorar verirsin.Çok moralim bozuldu kızlar sağlık ocağında takibim vardı gittim tartıldım ve 100 kilo olmuşum resmen soğuk terler döktüm duyunca ağlıcaktım nerdeyse eve geldim az önce elim kolum tutmuyo sanki ben napıcam doğuma kadar ya şuana kadar 9 kilo almışım offf...
Kızlarrrrr yaaaaa ben mi çok şey arıyorum????
Aslında istediğim çok basit birşeyümdüz,işlemesiz,nakışsız beyaz
önlük(mama önlüğü)..Nereden bulabilirim ki?bakmadığım dükkan,pazar
kalmadı.Bir tek civile bakmadım.Beyaz olacak ki ben üzerine terzide DURU
yazdıracağım aynı şekilde çıtçıtlı beyaz badisine de ama bulamıyorum....
Eğer gözüne dükkanlarda filan ilişirse bana haber verir misiniz?
aslında burda yazacaktım unutmuşum iyi aklıma getirdin.geçen kipadaydık.çıtçıtlı badilere bakıyorduk.ben baskılılar falan zararlı diye sevmiyorum zaten.beyaz çıtçıtlı badiler vardı.3lü pakette.baktım kalitesi çok hoşuma gitti.fiyat da yazmıyordu.aldım kasaya gittim.4.80 dedi şok oldum.1 tanesi mi dedim,3 ü 4.80 dediler.tabi döndüm bir sürü aldım.sanırım 3ü 25 liraymış,4.80 olmuş.bulabilirseniz alın arkadaşlar.kalitesi dediğim gibi çok da güzel
slm kızlar ben 6 haftalık hamileyim ultrasona giremedim daha doktor kan sonucuna baktı çok ii dedi ama ayın 20 sine gün verdi acele etmeyin dedi anlayacağınız daha keseyi görmedim ama dün ve bugün kahve rengi lekelenmem oldu ara kasık ağrısı var ters giden bi şeymi var çok korkuyorum bunu yaşayan oldumu aranızda lütfen yardımcı olun bana((((((((((((((((((((
öncelikle hayırlı olsun inşallah kötü birşey yoktur. ben de lekelenme ve kasık ağrısı olmamıştı ama çok yakın arkadaşımla aynı zamanda hamile kaldık onda her ikisi de olmuştu. ama bence yine de sen doktoruna ulaş ultrasonla bi baksın cihaz iyiyse eğer, keseyi görür diye düşünüyorum
slm kızlar ben 6 haftalık hamileyim ultrasona giremedim daha doktor kan sonucuna baktı çok ii dedi ama ayın 20 sine gün verdi acele etmeyin dedi anlayacağınız daha keseyi görmedim ama dün ve bugün kahve rengi lekelenmem oldu ara kasık ağrısı var ters giden bi şeymi var çok korkuyorum bunu yaşayan oldumu aranızda lütfen yardımcı olun bana((((((((((((((((((((
çok tşk ediyorum cnm yarın doktora gidicem ne var ne yok bakıcam inş ama hamilelikte ilk başta doktorun keseyi görmesi gerekmiyo mu yoksa sadece kanda normal hamilelik olduğunu anlıyorlar mı belki dış gebelik felandır niye böyle yaptı(((
hayatımda acayip gelişmeler oluyo... özellikle kv tarafından... beni istemeye bile gelmeye, hatta ve hatta düğünümüze bile teşrif etmeyen... benden nefret ettiğini düşündüğüm bi kv var... ihtiyacı olan bi hediye alıp gittik dün akşam anneler günü kutlamasına... 2 saat içinde beni 5 kere öptü... en sonunda dedim ki "hayırdır"... günah çıkarırcasına başladı "siz hep mutlu olun, Allah gözlerinizi birbirinizin gözlerinden ayırmasın, hayırlısıyla kolaylıkla az acıyla kurtulman nasip olsun, çoluk çocuğunuzla mutlu olun" dedi... e tabi şaşırdım bende... sonra bide ne göriyim... çok cici bi takım almış kızımıza... pembeli beyazlı çok şirin... sonra güzel güzel değişik değişik patikler... bi de hırka örüyomuş... bide pike takımı beğenmiş resmini gösterdi hangisini beğendiysen onu alıcam dedi... bende pike takımı aldığımızı o gösterdiğinin çok pahalı olduğunu söyledim... ne kadar kullanıcakki onu... nevresim takımı - pike takımı - uyku seti var zaten... gerek yok dedim... sonra dediki çıtçıtlı badiler var %100 pamuk çok güzeller onlardan da alıcam... bende dedimki alıyosan büyük al o zaman dedim, 3 aydan sonra giyicek bişeyi yok 3 aya kadar herşeyi dedim tamam kızım dedi... ama ben şaşkınlıklarla döndüm evimize... dünya tersine mi döndü acaba....
hee bide unutmadan ekliyim... kocam çıkarken dediki versene kızımın cicilerini götürelim evimize yıkar ütüleriz dedi... babaannesi de dediki dur ben daha neler alıcam ona hepsini birlikte veririm...
canm bnm de ilk 2. ayımda ole olmustum dusuuk tehlıkesı var ddı yat dınlen sakın bseye zorlanma dr sole sana dusuk hapı verıcektr bna verdı cunku kese gozukmemesı normal bnmde gozukmedı 2 hafta sonra gttıgmde gorduk eger sennkı hala gostermezsse alltan muayne yapıcaktr ama sen dınlen hatta yemegn ble onune gelsın
doktora göre de değişiyor sanırım canm, ben de ilk önce idrar yaptım hemen dr u aradık (eşimin arkadaşı) ,acele etmeyin kan testi yaptırın dedi. beta hcg 120 gibi bişey çıktı ama son adet tarihime göre daha yüksek çıkması gerekiyordu. dr yine gelmeyin dedi bu değerle muhtemelen bişey göremem dedi. 2 gün sonra kan testini tekrarlattı 300 gibi bi değer çıktı. 1 hafta sonra da muayeneye çağırdı. ama dediğim gibi sen moralini bozma yerleşme kanaması bi çok kişide oluyor sanırım kanama gibi değil de lekelenme tarzında. kasık ağrısı zaten normal 9 ay boyunce nerdeyse :) sen gönlünü ferah tut yarına kadar. biliyorsun birşey olmayacaksa bile ilk zamanlar en hassas zamanlar stresten çok etkilenir, kafanı oyala başka şeylerle yarına kadar.
tşk ediyrum cnm ama ultrasona hiç girmedim beni korkutanda o sadeca hcg ye baktı ii dedi 3 hafta sonraya gün attı hiç bakmadan ben bunu anlamadım işte normalmi sence bu yoksa benmi panikçiyim
yha cnm ben ılk gebelığmi öğrendıgımde hemn ultrosna grdm baktı yanı keseyı gorebılıcezmı dıe gordkmu hayır ama içim rahatladı baktık ettk.. kahverengı kanamm bnmde oldu damla damla hap verdı dınlenıceksın ddı ben hep yattım 1 ay boyunca. sen dr ara kanamm var de hala cagırmazssa senı dr degıstr bnce ama zorlanma lutfen hıc bseye su aralar
aynen öyle yapıcam ya yarın gidicem inş keseyi görürüzde içim rahatlar ya hiç görmedim ya içim hiç rahat deyil inşş bende sizin gibi sağlıklı bi şekilde bu 30. haftalara ulaşırım :) ne olur beni dualarınızda eksik etmeyin rabbaim herkesin yardımcısı olsun inşşşm:)))))))
ben 4 ay boyunca yasadim o dedigini canim , lekelenme degildi benimki bildigin adet kanamasi gibi , doktor bile şok oldu , ama serum iğne ve ilaç destegi ile gelik bugune kadar , hiç canını sıkma ben hep hayırlısı ne ise o olsun diye dua ettim ,
inş cnm :) en guzel zamnları zaten tekmelerı hareketlernn basladığı zamnlar :)) allah hayırlısı nasıl ıse ole versın tatlım inş sende sağlıklı bı sekılde kucagına almak nasıp eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?