2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Bende 7-8 yıldır gidiyorum ağdaya hamileliğimdede devam ettim zaten en fazla 2 kez daha gidebilirim hiçbirde sorun yaşmadm gittiğim kadın temiz ve sadece ağda,kaş,bıyık,masaj falan yapıyo hijyenik bi ortam jilet gerekirse doğuma giderken mecburen artık..

nasılsınz bakem bn yokken ne yaptınz :) bn kv dsarı cıktım yenı yerler acılmıs ve cok ucuzmus gezdık oğlusuma bseler baktık aldık dahada alıcaz sınırlıydm konusmuyodum kv manyak gıbı daha oğluma bse almadı sozde ılk torunu vede erkek he bde yanı ah ah işte dert cokta ama anladımkı konusmıyrak hıc bse olmyo artk konusuorum herseyıde soledm alncakları alcak eşim işden ayrıldı sonucta yardım etmek zorunda dımı :))))

Çok yorulduk öncelikle kontrollümüz vardı bebeşim gayet iyi 1.770gr olmuş doktorumuz normal dedi suyumuz boyumuz posumuz yerinde tek şey bir önceki kontrolde bebeğimin başı aşağı dönmüşken bu kez kafası yukarda ayaklar aşağıdaydı doktorumuz %90 döner dedi ama bakalım... Off benim kiloma takıldı doktor yürüyüş yapacaksın diyor bende başladığımı söyledim ama haksızda sayılmaz çok şiştik nedense çalışabilir raporumuzu aldık devam edeceğiz dayanabildiğimiz kadar sonrasında kullanmak için bu arada eşimde gelemeyecekti kontrole işinden dolayı tam işlemleri yaptık bi baktıkki babamız gelmiş bize süpriz yapmış hastaneye fırsat bu fırsat doktordan sonra bebek beşik ve dolaplarına karar verdik 1-2 haftaya kadar alacağız önce odamız boyanacak tabiki çok işimiz var son 2 aya girmiş bulunuyoruz... 3 hafta sonra geleceksin dedi nts ye girmek için baya bi geç ama doktorumuz böyle istedi hayırlısı bakalım bizden böyle kızlar çok şükür diyelim...

slm kızlar ben 6 haftalık hamileyim ultrasona giremedim daha doktor kan sonucuna baktı çok ii dedi ama ayın 20 sine gün verdi acele etmeyin dedi anlayacağınız daha keseyi görmedim ama dün ve bugün kahve rengi lekelenmem oldu ara kasık ağrısı var ters giden bi şeymi var çok korkuyorum bunu yaşayan oldumu aranızda lütfen yardımcı olun bana ((((((((((((((((((((

kızlar benım bebegımın saglıgına kavusması ıcın duaya ıtıyacı var. yasın okuyoruz kızımın sıfasına vesıle.okuyabılecek durumda olan varsa cok sevınırım..
kuran okumasını bilmiyorum ama kendimce mutlaka birşeyler okumaya çalışcam.inşallah iyi olur dualarımız sizinle
gerçekten çok üzüldük hepimiz ama bu düzen böyle gittikçe daha neler gelir başımıza bakalım.inşallah gelmez de.orda şimdi isyan var ama yayın yasağı koymuşlar beyefendiler göstermezler tabi.

Son düzenleme:

öncelikle hayırlı olsun inşallah kötü birşey yoktur. ben de lekelenme ve kasık ağrısı olmamıştı ama çok yakın arkadaşımla aynı zamanda hamile kaldık onda her ikisi de olmuştu. ama bence yine de sen doktoruna ulaş ultrasonla bi baksın cihaz iyiyse eğer, keseyi görür diye düşünüyorum

Nddd,yazmelekleri,evasude,suzan teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun.
Havalar bir öyle bir böyle olunca çevremde hemen herkes hastaydı buraya kadar kaçabildim demek ki.

çok tşk ediyorum cnm yarın doktora gidicem ne var ne yok bakıcam inş ama hamilelikte ilk başta doktorun keseyi görmesi gerekmiyo mu yoksa sadece kanda normal hamilelik olduğunu anlıyorlar mı belki dış gebelik felandır niye böyle yaptı (((

canm bnm de ilk 2. ayımda ole olmustum dusuuk tehlıkesı var ddı yat dınlen sakın bseye zorlanma dr sole sana dusuk hapı verıcektr bna verdı cunku kese gozukmemesı normal bnmde gozukmedı 2 hafta sonra gttıgmde gorduk eger sennkı hala gostermezsse alltan muayne yapıcaktr ama sen dınlen hatta yemegn ble onune gelsın

doktora göre de değişiyor sanırım canm, ben de ilk önce idrar yaptım hemen dr u aradık (eşimin arkadaşı) ,acele etmeyin kan testi yaptırın dedi. beta hcg 120 gibi bişey çıktı ama son adet tarihime göre daha yüksek çıkması gerekiyordu. dr yine gelmeyin dedi bu değerle muhtemelen bişey göremem dedi. 2 gün sonra kan testini tekrarlattı 300 gibi bi değer çıktı. 1 hafta sonra da muayeneye çağırdı. ama dediğim gibi sen moralini bozma yerleşme kanaması bi çok kişide oluyor sanırım kanama gibi değil de lekelenme tarzında. kasık ağrısı zaten normal 9 ay boyunce nerdeyse :) sen gönlünü ferah tut yarına kadar. biliyorsun birşey olmayacaksa bile ilk zamanlar en hassas zamanlar stresten çok etkilenir, kafanı oyala başka şeylerle yarına kadar.

ölücegımı yaklastı kız :)))) maşllahhhh nazar degmesn hep bole olsun inş :))) degerını anca anlamıstr belkıde bde torun sevgısı eklennce inş hep iyi olursunz cnm bnm :)))

tşk ediyrum cnm ama ultrasona hiç girmedim beni korkutanda o sadeca hcg ye baktı ii dedi 3 hafta sonraya gün attı hiç bakmadan ben bunu anlamadım işte normalmi sence bu yoksa benmi panikçiyim

doğru söylüyorsun aslında ben kafama çok taktım galiba inşş öyle olur doktor acele etmeyin dedi güvenelim bakalım :)

tşk ediyrum cnm ama ultrasona hiç girmedim beni korkutanda o sadeca hcg ye baktı ii dedi 3 hafta sonraya gün attı hiç bakmadan ben bunu anlamadım işte normalmi sence bu yoksa benmi panikçiyim

yha cnm ben ılk gebelığmi öğrendıgımde hemn ultrosna grdm baktı yanı keseyı gorebılıcezmı dıe gordkmu hayır ama içim rahatladı baktık ettk.. kahverengı kanamm bnmde oldu damla damla hap verdı dınlenıceksın ddı ben hep yattım 1 ay boyunca. sen dr ara kanamm var de hala cagırmazssa senı dr degıstr bnce ama zorlanma lutfen hıc bseye su aralar

aynen öyle yapıcam ya yarın gidicem inş keseyi görürüzde içim rahatlar ya hiç görmedim ya içim hiç rahat deyil inşş bende sizin gibi sağlıklı bi şekilde bu 30. haftalara ulaşırım :) ne olur beni dualarınızda eksik etmeyin rabbaim herkesin yardımcısı olsun inşşşm:)))))))

ben 4 ay boyunca yasadim o dedigini canim , lekelenme degildi benimki bildigin adet kanamasi gibi , doktor bile şok oldu , ama serum iğne ve ilaç destegi ile gelik bugune kadar , hiç canını sıkma ben hep hayırlısı ne ise o olsun diye dua ettim ,

inş cnm :) en guzel zamnları zaten tekmelerı hareketlernn basladığı zamnlar :)) allah hayırlısı nasıl ıse ole versın tatlım inş sende sağlıklı bı sekılde kucagına almak nasıp eder

evet cnm ya allah vericekse o bebeği sana imkansızlar bile o anda olur inşş rabbim banada bu mutluluğu tattırır :)

inş cnm :) en guzel zamnları zaten tekmelerı hareketlernn basladığı zamnlar :)) allah hayırlısı nasıl ıse ole versın tatlım inş sende sağlıklı bı sekılde kucagına almak nasıp eder

inşş cnm ya her an dua ediyorum kendime ve her anne adayına rabbim bütün anne adaylarının bebeğini hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nnasip etsin ... aminnnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…