inşş cnm ya her an dua ediyorum kendime ve her anne adayına rabbim bütün anne adaylarının bebeğini hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nnasip etsin ... Aminnnn :)
güle güle kullanın inşallah çok güzeller
gözünüz aydın ne güzel haberler almışsınız işte.Çok yorulduk öncelikle kontrollümüz vardı bebeşim gayet iyi 1.770gr olmuş doktorumuz normal dedi suyumuz boyumuz posumuz yerinde tek şey bir önceki kontrolde bebeğimin başı aşağı dönmüşken bu kez kafası yukarda ayaklar aşağıdaydı doktorumuz %90 döner dedi ama bakalım... Off benim kiloma takıldı doktor yürüyüş yapacaksın diyor bende başladığımı söyledim ama haksızda sayılmaz çok şiştik nedenseçalışabilir raporumuzu aldık devam edeceğiz dayanabildiğimiz kadar sonrasında kullanmak için bu arada eşimde gelemeyecekti kontrole işinden dolayı tam işlemleri yaptık bi baktıkki babamız gelmiş bize süpriz yapmış hastaneye fırsat bu fırsat doktordan sonra bebek beşik ve dolaplarına karar verdik 1-2 haftaya kadar alacağız önce odamız boyanacak tabiki çok işimiz var son 2 aya girmiş bulunuyoruz... 3 hafta sonra geleceksin dedi nts ye girmek için baya bi geç ama doktorumuz böyle istedi hayırlısı bakalım bizden böyle kızlar çok şükür diyelim...
sakın korkmacanım benim de önceki hamileliğimde şiddetli kasık ağrıları olmuştu.lekelenme olmadı ama olan çok kişi oluyor.illaki birşey olcak diye düşünme.inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.slm kızlar ben 6 haftalık hamileyim ultrasona giremedim daha doktor kan sonucuna baktı çok ii dedi ama ayın 20 sine gün verdi acele etmeyin dedi anlayacağınız daha keseyi görmedim ama dün ve bugün kahve rengi lekelenmem oldu ara kasık ağrısı var ters giden bi şeymi var çok korkuyorum bunu yaşayan oldumu aranızda lütfen yardımcı olun bana((((((((((((((((((((
benden yine bir soru kızlar,çalışabilir raporunu ben şimdi tam olarak ne zaman almalıyım ki.tam 32.hafta dolup 33.haftaya mı girmek gerekir.mesela benim 32.hafta sanırım cuma doluyor,pazartesi de alabilir miyim?
ya da ben mesela perşembe raporu alabilirmiyim?
bugün sormuştum da pek gören olmadı sanırım.kızlar biz bu hafta sonu silifke tarafına gidicez de bu mevsimde denize girilir mi sizce.ben kızım için soruyorum,bu yaz tatile gidemiycez,çocuk bir denize girsin istiyorum.soğuk olursa hastalanır diye korkuyorum.
Anaaaammm hayirlisi artik gittigimde iice bak dicem doktoraAyyyyy ben de soracağım bir daha gittiğimde.Benim de herşey kızçe renklerinden
Annem oğluşum olursa ayyyy kıyamam ben ona yazık cicili bicili şeyler giyer alana kadar
Sağlıklı olsunlar da ne yapalım...Köyde herkes erkek mi diye sorunca kalıyorum
Başka bir kadın cinsiyeti ne dedi erkek dedimDelirdim galiba
Kızçe diye düzeltene kadar canım çıktıEşim de 2 tane doktor gördü hala şüphelenmen
imkansız diyor koca karı vesveselelerini bırak diyor ama bırakamıyorum ne yapam
6 haftada kese coktan gorulur ben kalp atislarini duymustum 6. Haftada ilk gebeligim bostu onda da son adet tarihimden 4 gun sonra gormustu keseyi git bir an once icin rahat etsinslm kızlar ben 6 haftalık hamileyim ultrasona giremedim daha doktor kan sonucuna baktı çok ii dedi ama ayın 20 sine gün verdi acele etmeyin dedi anlayacağınız daha keseyi görmedim ama dün ve bugün kahve rengi lekelenmem oldu ara kasık ağrısı var ters giden bi şeymi var çok korkuyorum bunu yaşayan oldumu aranızda lütfen yardımcı olun bana((((((((((((((((((((
Alanlar 32+0 da aldilar diye hatirliyorum canimbenden yine bir soru kızlar,çalışabilir raporunu ben şimdi tam olarak ne zaman almalıyım ki.tam 32.hafta dolup 33.haftaya mı girmek gerekir.mesela benim 32.hafta sanırım cuma doluyor,pazartesi de alabilir miyim?
ya da ben mesela perşembe raporu alabilirmiyim?
bugün sormuştum da pek gören olmadı sanırım.kızlar biz bu hafta sonu silifke tarafına gidicez de bu mevsimde denize girilir mi sizce.ben kızım için soruyorum,bu yaz tatile gidemiycez,çocuk bir denize girsin istiyorum.soğuk olursa hastalanır diye korkuyorum.
sevgili temmuz anneleri kaç kişi normal doğum düşünüyor çok merak ediyorum biraz anket gibi olacak ama, benim ilk hamileliğim ve normal doğum düşünüyorum.
kuran okumasını bilmiyorum ama kendimce mutlaka birşeyler okumaya çalışcam.inşallah iyi olur dualarımız sizinle
gerçekten çok üzüldük hepimiz ama bu düzen böyle gittikçe daha neler gelir başımıza bakalım.inşallah gelmez de.orda şimdi isyan var ama yayın yasağı koymuşlar beyefendiler göstermezler tabi.
yaaaaaaEn iyisini ypmışsın cnm.
yine alıntılar karıştı sanırım.kayınvaldesi tabağını çöpe atan bang bang arkadaşımızdı canım.niyeyse arada bir böyle alıntılar karışıyor.
aslında halan anne olamamış ya annen,bebişim52 anneneler gününü kutluyor deyince bozulmuş olabilir.annenle de zaten araları iyi değilmiş kastan yaptığını sanmış olabilir.onun dışında takma canım ya onun kendi sorunları vardır zaten.sen böyle şeylerle kendini yıpratma.
ne güzel işte.bundan sonra herşey düzelir belki geçmiş unutulur.
denerim olmazsa şu ilacımı yeniden bir deneyeyim de
çok geçmiş olsun yanık kremi sür canım.
maşallah senin karnın da benimki gbi sivriymiş.
bu kadar üzülme canım.hem az almışsın.hemen verilir merak etme.sonra spor da yaparsın zaten bebiş yorar verirsin.
aslında burda yazacaktım unutmuşum iyi aklıma getirdin.geçen kipadaydık.çıtçıtlı badilere bakıyorduk.ben baskılılar falan zararlı diye sevmiyorum zaten.beyaz çıtçıtlı badiler vardı.3lü pakette.baktım kalitesi çok hoşuma gitti.fiyat da yazmıyordu.aldım kasaya gittim.4.80 dedi şok oldum.1 tanesi mi dedim,3 ü 4.80 dediler.tabi döndüm bir sürü aldım.sanırım 3ü 25 liraymış,4.80 olmuş.bulabilirseniz alın arkadaşlar.kalitesi dediğim gibi çok da güzel
cok cıcıler gule gule kullanın ıslllEki Görüntüle 710666 Eki Görüntüle 710671 Eki Görüntüle 710683 Eki Görüntüle 710684 Eki Görüntüle 710685 Eki Görüntüle 710686
Bunlarda bizim haftasonu alisverisimizzz
ınsl dua mda hepp kolayında nomrlaınden benımde ılk hamıslıgım ınslllllllllllllllllsevgili temmuz anneleri kaç kişi normal doğum düşünüyor çok merak ediyorum biraz anket gibi olacak ama, benim ilk hamileliğim ve normal doğum düşünüyorum.
ben de doktora sorayım bari. sağol canım.ben p.tesi kontrole gidicem canim sorucam bu rapor işini , ama bi sor doktoruna istersen gecikme .
gerçekten sular da ısınmamıştır yani.ben temmuzda da üşürüm denizde zaten.şimdi ne soğuk gelir kimbilir.of ya 3 gün tatil olunca gidelim dedik,biraz daha mı bekleseydik o zaman da ağırlaşcam diye istemiyorum.DAHA denız ısınmadı tatlım yha kızın üşür gırmesın kumsalda oynasın ynede bakarsın olmadı suya gore :)
doğru bir de ben 1-2 hafta sonra kayseriye gitmeyi düşünüyorum.zor gibi valla.canım benim ilki sezaryendi.sancı da hiç çekmedim bilmiyorum.bu aralar bende de oluyor kasık ağrıları.ama önceki hamileliğimde sadece ilk zamanlar olmuştu.zaten o hamileliğim çok rahat geçmişti.bir de benim ondan önce bir hamileliğim oldu bebeğimin kalp atışları durmuştu düşük olmuştu.o zamanda hiçbir ağrım falan yoktu.her hamilelik farklı oluyor.ağrı olması da illa kötü birşey anlamına gelmiyorya bana sorarsan gitme... ben bursaya gittim geldim (istanbul anadolu yakasındayım) çok fazla ağrım oldu yoruldum... 1 saat karadan bursa yalova, sonra da 45 dakika feribotla yalova pendik... bir o kadar da korktum...ya erken doğum olursa diye... o ağrıların ne ağrısı olduğunu bilmiyorum ilk olduğu için... ama sen deneyimlisin vücudunu tanırsın pek bilemedim şimdi... bu arada normal doğummuydu senin ilk bebek... ve kasık ağrıları normalmi bu haftalarda sence...
Eki Görüntüle 710666 Eki Görüntüle 710671 Eki Görüntüle 710683 Eki Görüntüle 710684 Eki Görüntüle 710685 Eki Görüntüle 710686
Bunlarda bizim haftasonu alisverisimizzz
kızlar geçmişi bitirmeye çalışıyorum ama hızınıza yetişemedim.
Dün gece kocamla öyle bir kavga ettik ki, sabaha kadar ağladım. sinir krizleri geçirdim. Rabbim biliyo ya aslında çok iyi adamdır ama dünden dolayı hakkımı helal etmiyorum. evden çıktı gitti sinirlenip, sonra da telefonunun sesini kapatmış ben arıyorum ama ulaşamıyorum, kesin başına bir şey geldi dedim. çıldırdım. gecenin 2 buçuğunda acile gittim orda mı diye, aklımı yitirdim. en son bi arkadaşı var bulsa bulsa o bulur diye evlerine gittim öyle çaresizdim ki, bir de baktım ki benimki zaten ordaymış. Allahından bulsun. 7 aydır çok zor günler de yaşamıştım, babam By-Pass fln oldu ama bu kadar psikolojik çökmedim. Sonra bugün açlık tokluk şekerim ölçülecekti. Şeker yüklemem sınırda çıkmıştı çok yüksek bile değildi, diet de yaptım ama şimdi açlık 105 tokluk138 çıktı. haftaya bi daha ölçülecek o zaman da yüksek olursa insülin başlayacakmış. şimdi sorum şu stres üzüntü nedeniyle yüksek çıkabilir mi?
lütfen cevap verin
Bende bende bendeee normal istiyorummsevgili temmuz anneleri kaç kişi normal doğum düşünüyor çok merak ediyorum biraz anket gibi olacak ama, benim ilk hamileliğim ve normal doğum düşünüyorum.
Dün gece kocamla öyle bir kavga ettik ki, sabaha kadar ağladım. sinir krizleri geçirdim. Rabbim biliyo ya aslında çok iyi adamdır ama dünden dolayı hakkımı helal etmiyorum. evden çıktı gitti sinirlenip, sonra da telefonunun sesini kapatmış ben arıyorum ama ulaşamıyorum, kesin başına bir şey geldi dedim. çıldırdım. gecenin 2 buçuğunda acile gittim orda mı diye, aklımı yitirdim. en son bi arkadaşı var bulsa bulsa o bulur diye evlerine gittim öyle çaresizdim ki, bir de baktım ki benimki zaten ordaymış. Allahından bulsun. 7 aydır çok zor günler de yaşamıştım, babam By-Pass fln oldu ama bu kadar psikolojik çökmedim. Sonra bugün açlık tokluk şekerim ölçülecekti. Şeker yüklemem sınırda çıkmıştı çok yüksek bile değildi, diet de yaptım ama şimdi açlık 105 tokluk138 çıktı. haftaya bi daha ölçülecek o zaman da yüksek olursa insülin başlayacakmış. şimdi sorum şu stres üzüntü nedeniyle yüksek çıkabilir mi?
lütfen cevap verin
Allah kabuletsin canim tesekkur ederizz..namazımızıkıldık geldık kv geldım memlekettenn bakalım persembe musaıt olursa oda o gıtmeden mantı mı yaptırmayı planlıyorum
cok cıcıler gule gule kullanın ıslll
ınsl dua mda hepp kolayında nomrlaınden benımde ılk hamıslıgım ınslllllllllllllllll
lütfen cevap verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?