2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
güle güle kullanın inşallah çok güzeller

gözünüz aydın ne güzel haberler almışsınız işte.
sakın korkmacanım benim de önceki hamileliğimde şiddetli kasık ağrıları olmuştu.lekelenme olmadı ama olan çok kişi oluyor.illaki birşey olcak diye düşünme.inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

bugün sormuştum da pek gören olmadı sanırım.kızlar biz bu hafta sonu silifke tarafına gidicez de bu mevsimde denize girilir mi sizce.ben kızım için soruyorum,bu yaz tatile gidemiycez,çocuk bir denize girsin istiyorum.soğuk olursa hastalanır diye korkuyorum.

benden yine bir soru kızlar,çalışabilir raporunu ben şimdi tam olarak ne zaman almalıyım ki.tam 32.hafta dolup 33.haftaya mı girmek gerekir.mesela benim 32.hafta sanırım cuma doluyor,pazartesi de alabilir miyim?
ya da ben mesela perşembe raporu alabilirmiyim?

ben p.tesi kontrole gidicem canim sorucam bu rapor işini , ama bi sor doktoruna istersen gecikme .

DAHA denız ısınmadı tatlım yha kızın üşür gırmesın kumsalda oynasın ynede bakarsın olmadı suya gore :)

Anaaaammm hayirlisi artik gittigimde iice bak dicem doktora
6 haftada kese coktan gorulur ben kalp atislarini duymustum 6. Haftada ilk gebeligim bostu onda da son adet tarihimden 4 gun sonra gormustu keseyi git bir an once icin rahat etsin

gule gule ii gunlerde kullansin tatli bebisss
Alanlar 32+0 da aldilar diye hatirliyorum canim

ya bana sorarsan gitme... ben bursaya gittim geldim (istanbul anadolu yakasındayım) çok fazla ağrım oldu yoruldum... 1 saat karadan bursa yalova, sonra da 45 dakika feribotla yalova pendik... bir o kadar da korktum...ya erken doğum olursa diye... o ağrıların ne ağrısı olduğunu bilmiyorum ilk olduğu için... ama sen deneyimlisin vücudunu tanırsın pek bilemedim şimdi... bu arada normal doğummuydu senin ilk bebek... ve kasık ağrıları normalmi bu haftalarda sence...

sevgili temmuz anneleri kaç kişi normal doğum düşünüyor çok merak ediyorum biraz anket gibi olacak ama, benim ilk hamileliğim ve normal doğum düşünüyorum.

kızlar geçmişi bitirmeye çalışıyorum ama hızınıza yetişemedim.

Dün gece kocamla öyle bir kavga ettik ki, sabaha kadar ağladım. sinir krizleri geçirdim. Rabbim biliyo ya aslında çok iyi adamdır ama dünden dolayı hakkımı helal etmiyorum. evden çıktı gitti sinirlenip, sonra da telefonunun sesini kapatmış ben arıyorum ama ulaşamıyorum, kesin başına bir şey geldi dedim. çıldırdım. gecenin 2 buçuğunda acile gittim orda mı diye, aklımı yitirdim. en son bi arkadaşı var bulsa bulsa o bulur diye evlerine gittim öyle çaresizdim ki, bir de baktım ki benimki zaten ordaymış. Allahından bulsun. 7 aydır çok zor günler de yaşamıştım, babam By-Pass fln oldu ama bu kadar psikolojik çökmedim. Sonra bugün açlık tokluk şekerim ölçülecekti. Şeker yüklemem sınırda çıkmıştı çok yüksek bile değildi, diet de yaptım ama şimdi açlık 105 tokluk138 çıktı. haftaya bi daha ölçülecek o zaman da yüksek olursa insülin başlayacakmış. şimdi sorum şu stres üzüntü nedeniyle yüksek çıkabilir mi?

lütfen cevap verin

namazımızıkıldık geldık kv geldım memlekettenn bakalım persembe musaıt olursa oda o gıtmeden mantı mı yaptırmayı planlıyorum ınsll olurda kaygısı gıderrrrrrrrrrr

Hamileliğin 9. ayında anne karnındaki bebek ne durumdadır? - UZMANTV

ısle yın baklaımm

ben p.tesi kontrole gidicem canim sorucam bu rapor işini , ama bi sor doktoruna istersen gecikme .
ben de doktora sorayım bari. sağol canım.
DAHA denız ısınmadı tatlım yha kızın üşür gırmesın kumsalda oynasın ynede bakarsın olmadı suya gore :)
gerçekten sular da ısınmamıştır yani.ben temmuzda da üşürüm denizde zaten.şimdi ne soğuk gelir kimbilir.of ya 3 gün tatil olunca gidelim dedik,biraz daha mı bekleseydik o zaman da ağırlaşcam diye istemiyorum.

doğru bir de ben 1-2 hafta sonra kayseriye gitmeyi düşünüyorum.zor gibi valla.canım benim ilki sezaryendi.sancı da hiç çekmedim bilmiyorum.bu aralar bende de oluyor kasık ağrıları.ama önceki hamileliğimde sadece ilk zamanlar olmuştu.zaten o hamileliğim çok rahat geçmişti.bir de benim ondan önce bir hamileliğim oldu bebeğimin kalp atışları durmuştu düşük olmuştu.o zamanda hiçbir ağrım falan yoktu.her hamilelik farklı oluyor.ağrı olması da illa kötü birşey anlamına gelmiyor

güle güle kullanın canım

kocan böyle bi zamanda neden böyle bişey yapmış yaaa üzüldüm...
ama korkma şekeri tetikleyen ilk unsur strestir... bi dahaki ölçümünde güzel çıkıcak inşallah sonuçların... sen bebeğini düşün sadece...

allah hıdayet etsın ınsl da aranız duselsın cnaım benı cok kotu bır durum bebegın ve senn ıcın tabıkıde ykselırr kv den bılıyorumm strese gırdıgı desekerı fırlayorr stresden uzak dur ınsll canım dua ılee

Allah kabuletsin canim tesekkur ederizz..
Essracim olmsa iyiymis ama olmus bir kere. Kavga edince esin cikip dolasmasi ii geliyor gercekten sakinlesiyor. Gecenin bir vakti olmsi kotu olmus. Uzulme bebeisini dusun annesi babasida pismandir eminim

Son düzenleme:

canim şeker asabidir , stre sinir ve gerginlikle çıkışlar yaşayabilir, dikkat et idare et , az kaldı bak görme duyma bilme bebegin için canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…