kızlar geçmişi bitirmeye çalışıyorum ama hızınıza yetişemedim.
Dün gece kocamla öyle bir kavga ettik ki, sabaha kadar ağladım. sinir krizleri geçirdim. Rabbim biliyo ya aslında çok iyi adamdır ama dünden dolayı hakkımı helal etmiyorum. evden çıktı gitti sinirlenip, sonra da telefonunun sesini kapatmış ben arıyorum ama ulaşamıyorum, kesin başına bir şey geldi dedim. çıldırdım. gecenin 2 buçuğunda acile gittim orda mı diye, aklımı yitirdim. en son bi arkadaşı var bulsa bulsa o bulur diye evlerine gittim öyle çaresizdim ki, bir de baktım ki benimki zaten ordaymış. Allahından bulsun. 7 aydır çok zor günler de yaşamıştım, babam By-Pass fln oldu ama bu kadar psikolojik çökmedim. Sonra bugün açlık tokluk şekerim ölçülecekti. Şeker yüklemem sınırda çıkmıştı çok yüksek bile değildi, diet de yaptım ama şimdi açlık 105 tokluk138 çıktı. haftaya bi daha ölçülecek o zaman da yüksek olursa insülin başlayacakmış. şimdi sorum şu stres üzüntü nedeniyle yüksek çıkabilir mi?
lütfen cevap verin
mudon du sanırm lınkı ark.ecrın kızı ıcın yasın serıf ıstemıstı okudum dua ladım ınsll rabbım ŞAFİ ısmı ıle sıfa buldururr
hayırlı geceler bgn erken yatalım kocıs erkencıı cunkummm
sevgili temmuz anneleri kaç kişi normal doğum düşünüyor çok merak ediyorum biraz anket gibi olacak ama, benim ilk hamileliğim ve normal doğum düşünüyorum.
kızlar 32. hafta raporu alan oldu mu? ne yapmak gerek bilen var mı?:44:
Ben de normal istiyorum ALLAH'ın izniyle inşallah
sevgili temmuz anneleri kaç kişi normal doğum düşünüyor çok merak ediyorum biraz anket gibi olacak ama, benim ilk hamileliğim ve normal doğum düşünüyorum.
slm kızlar ben 6 haftalık hamileyim ultrasona giremedim daha doktor kan sonucuna baktı çok ii dedi ama ayın 20 sine gün verdi acele etmeyin dedi anlayacağınız daha keseyi görmedim ama dün ve bugün kahve rengi lekelenmem oldu ara kasık ağrısı var ters giden bi şeymi var çok korkuyorum bunu yaşayan oldumu aranızda lütfen yardımcı olun bana((((((((((((((((((((
En iyisini ypmışsın cnm.
yine alıntılar karıştı sanırım.kayınvaldesi tabağını çöpe atan bang bang arkadaşımızdı canım.niyeyse arada bir böyle alıntılar karışıyor.
aslında halan anne olamamış ya annen,bebişim52 anneneler gününü kutluyor deyince bozulmuş olabilir.annenle de zaten araları iyi değilmiş kastan yaptığını sanmış olabilir.onun dışında takma canım ya onun kendi sorunları vardır zaten.sen böyle şeylerle kendini yıpratma.
ne güzel işte.bundan sonra herşey düzelir belki geçmiş unutulur.
denerim olmazsa şu ilacımı yeniden bir deneyeyim de
çok geçmiş olsun yanık kremi sür canım.
maşallah senin karnın da benimki gbi sivriymiş.
bu kadar üzülme canım.hem az almışsın.hemen verilir merak etme.sonra spor da yaparsın zaten bebiş yorar verirsin.
aslında burda yazacaktım unutmuşum iyi aklıma getirdin.geçen kipadaydık.çıtçıtlı badilere bakıyorduk.ben baskılılar falan zararlı diye sevmiyorum zaten.beyaz çıtçıtlı badiler vardı.3lü pakette.baktım kalitesi çok hoşuma gitti.fiyat da yazmıyordu.aldım kasaya gittim.4.80 dedi şok oldum.1 tanesi mi dedim,3 ü 4.80 dediler.tabi döndüm bir sürü aldım.sanırım 3ü 25 liraymış,4.80 olmuş.bulabilirseniz alın arkadaşlar.kalitesi dediğim gibi çok da güzel
Eki Görüntüle 710666 Eki Görüntüle 710671 Eki Görüntüle 710683 Eki Görüntüle 710684 Eki Görüntüle 710685 Eki Görüntüle 710686
Bunlarda bizim haftasonu alisverisimizzz
kızlar geçmişi bitirmeye çalışıyorum ama hızınıza yetişemedim.
Dün gece kocamla öyle bir kavga ettik ki, sabaha kadar ağladım. sinir krizleri geçirdim. Rabbim biliyo ya aslında çok iyi adamdır ama dünden dolayı hakkımı helal etmiyorum. evden çıktı gitti sinirlenip, sonra da telefonunun sesini kapatmış ben arıyorum ama ulaşamıyorum, kesin başına bir şey geldi dedim. çıldırdım. gecenin 2 buçuğunda acile gittim orda mı diye, aklımı yitirdim. en son bi arkadaşı var bulsa bulsa o bulur diye evlerine gittim öyle çaresizdim ki, bir de baktım ki benimki zaten ordaymış. Allahından bulsun. 7 aydır çok zor günler de yaşamıştım, babam By-Pass fln oldu ama bu kadar psikolojik çökmedim. Sonra bugün açlık tokluk şekerim ölçülecekti. Şeker yüklemem sınırda çıkmıştı çok yüksek bile değildi, diet de yaptım ama şimdi açlık 105 tokluk138 çıktı. haftaya bi daha ölçülecek o zaman da yüksek olursa insülin başlayacakmış. şimdi sorum şu stres üzüntü nedeniyle yüksek çıkabilir mi?
lütfen cevap verin
Eki Görüntüle 710747 Eki Görüntüle 710733 Eki Görüntüle 710738 Eki Görüntüle 710739 Eki Görüntüle 710741 Eki Görüntüle 710742 Eki Görüntüle 710744 Eki Görüntüle 710745 Eki Görüntüle 710748
KIzlarrrr kzçemin kıyafetlerini ütüledim şimdi rahat rahat oturma vakti.
Azıcık geçmişe bakayım ben
canım bende ünv. hst. doğum yapıcam bebeğimin sorunları olduğu için mecburum.benim bebegımn akcıgernde kıst goruldu o yuzden unv hastanesnde dogum yapmam gerekıyo ama benı korkutuyor bu durum ben sende unv hastansnde dogum yapcakmssn gıbı hatrladm
inanki doğumdan değil hastane ortamından acaip korkuyorum hatta bugün eşime beni yanlız bırakma oralarda diye ağladım bile
rabbim hepimizin bebelerine şifalar versin inş.
canım ben uzun zaman önce fondöten kullanmayı bıraktım garnier in bb kremini kullanyorum çokta memnunumkızlarr fondoten ve pudra alasım var deliler gibi hangi markayı önerirsinizz
ama tatlım senin aldığın kilo gayet normalkiiiÇok moralim bozuldu kızlar sağlık ocağında takibim vardı gittim tartıldım ve 100 kilo olmuşum resmen soğuk terler döktüm duyunca ağlıcaktım nerdeyse eve geldim az önce elim kolum tutmuyo sanki ben napıcam doğuma kadar ya şuana kadar 9 kilo almışım offf...
hamile kaldığın kilon biraz fazla olduğu için sana çok kilo almışsın gibi geliyor. üzülme ama yeterki bebeğin sağlıklı olsun
yazın sıcağında hepsini vericez geçicek gidicek hiiç buna kafayı takma
sakın gıdanıda kilo alıcam korkusuyla ihmal etme bak, biz şuan iki kişiyi besliyoruz
canım o haftalarda bazı gebeliklerde yerleşme kanaması oluyor ben yolunda gitmeyen birşey olduğunu düşünmüyorumslm kızlar ben 6 haftalık hamileyim ultrasona giremedim daha doktor kan sonucuna baktı çok ii dedi ama ayın 20 sine gün verdi acele etmeyin dedi anlayacağınız daha keseyi görmedim ama dün ve bugün kahve rengi lekelenmem oldu ara kasık ağrısı var ters giden bi şeymi var çok korkuyorum bunu yaşayan oldumu aranızda lütfen yardımcı olun bana((((((((((((((((((((
dr.la konuş tekrar için rahat etsin bence.
tatlım ben hiçbişi düşünmüyorum. dr.um normal yapabilirsin dedi ama ben kendimi heran herşeye hazırlıyorum.sevgili temmuz anneleri kaç kişi normal doğum düşünüyor çok merak ediyorum biraz anket gibi olacak ama, benim ilk hamileliğim ve normal doğum düşünüyorum.
son zamanda başımıza ne geliceğini bilemiyoruz sonuçta
canım stres,üzüntü şeker ve tansiyonla çok çok alakalı malesef. keşke eşin biraz daha anlayışlı olsaymış bu hassas dönemindekızlar geçmişi bitirmeye çalışıyorum ama hızınıza yetişemedim.
lütfen cevap verin
artık sen kendini ve bebeğini daha çok düşünmelisin
ben eşime en başında söledim ben sinirlerimi aldırdım artık, kendimi senin için yada senin sebep olduğun olaylar yahut ettiğin abuk sabuk laflar için asla üzmicem dedim, ayağını denk al diye taaaa hamileliğimin başında uyardım.
gerçekten hiç umursamıyorum şuanda tabi bazı sözler çok kırıcı oluyor etkileniyosun haliyle ama bunların acısınıda yavrumu kucağıma aldıktan sonra çıkarıcamhepsini aynene böyle söledim onada
çok mu fenayım ne???
kızlar anlaşılan benim çaçaron kızım ben uyumadan uyumayacak
mideme mideme çalışıyor deminden beri,iki laf ettirmedi rahatça
bişi dicektim onuda unuttum valla
hadi biz yatıyoruz şekerler herkese iyi geceleeerrrrrr renkli rüyalaarrr
yok canım 7/24 tabiki hareket etmiyor..benim bazen 2 saat kıpırdamadığı oluyo...ya tekme atıyo ya dönüyo ya zıplıyor bu şekilde hareketleri ve muhteşem bir şey :)korkmana gerek yok yaniselam kızlarrr..
size bir şey danışmak istiyorum..herkes işte bebeğim çok hareketli filan diyor ya bundan kastınız 7/24 hareket halindemi bebişleriniz.
hiç durmadan hareketmi ediyorlar:44:
benimki duruyo bazen..top oynuyormuş gibide bi hali yok yani sadece annesini tekme atıyo o kdar..siz böyle konuşunca acaba bi sorunmu var diye düşünmekten kendimi alamıyorum:44:
nasıl güzel bir gökkuşağı o öyle..sizde harikasınız maşallahHele şükür bitirdimmmm ve şaşı oldum
Anammmm gevezelere bak heleTabi suç benim aslında
Temiz havayı gördüm herşeyi unuttum hafta sonu
Yarimmmm kız kvne ne olmuş öyle ALLAH'ım bu nasıl bir değişim:44::44::44:
Neyse taşlara vur nazar değmesin annem
Hafta sonu kızçemle köy düğününe gittik ne kadar da özlemişim
Oynayacaktım ama utandım normalde hiç utanmam ama ne bileyim işte
Bilen bilmeyen bütün köylü gördü kızçemle beni
Çok yakıştırdılar hamileliği ayyyy ben de yakıştırıyorum ki hiç sormayın
Hep gebe mi kalsam:44::44::44::44::44:Yok yok kızçeme kavuşayım
az daha bekle DURU'm
AZ önce babamız kızçemin tüllerini,perdesini mutfak için tülleri
getirdi.Harika oldular bayıldım tam hayalimdeki gibi bir oda olacak
Daha birkaç eksiğimiz var da....
harikasın bebem maşallah:))Eki Görüntüle 710386 Eki Görüntüle 710388 Eki Görüntüle 710389
işte bizz bügünki halimizz nasılızz 80 kg yızde azıcıkk33+4 haftlıgız ınsallah
canım aslında çok kilo almamışsın ama galiba sen kilolu hamile kalmışsın...hiç bozma moralini güzel anne hepsini vericez inşallah yeterki sağlıklı olalımÇok moralim bozuldu kızlar sağlık ocağında takibim vardı gittim tartıldım ve 100 kilo olmuşum resmen soğuk terler döktüm duyunca ağlıcaktım nerdeyse eve geldim az önce elim kolum tutmuyo sanki ben napıcam doğuma kadar ya şuana kadar 9 kilo almışım offf...
tatlım naptın sen 17 kilomu:)) Allahtan kilolu değilmişsin hamile kaldığında ...ben 17 kilo alsam şimdiden doğuma doğru yuvarlanarak dolaşırım heralde...ama öncesi zayıf olduğun için eski haline dönmen çok kolay olacak senin..17 kilo almişim ben canimtakma kafanı vericez bebişler dogduktan sonra
bende normal olsun herşey diyorum yeterki bebeğim ve ben sağlıklı olalım...ama sezeryanada soğuk değilim herhangi bir aksilik anında onada kendimi hazırladım..sonradan üzülmeyeyeim diye...yinede hakkımızda hayırlısısevgili temmuz anneleri kaç kişi normal doğum düşünüyor çok merak ediyorum biraz anket gibi olacak ama, benim ilk hamileliğim ve normal doğum düşünüyorum.
cnm stres ve üzüntü tüm hastalıkların başıdır zaten mutlaka onunda etkisi olmuştur..haftaya gittiğinde lütfen sakin olda herşey normal çıksın...eşinede sinir oldum ...hadi tartıştın tamam gitmek noluyo yaa sana bişey olsa acil ulaşman gereken bişey olsa nolacak...nasıl telafi edecekti ozaman...düşüncesiz oluyolar bazen ..biraz yüz verme canım anlasın hatasını sürünsün biraz..kızlar geçmişi bitirmeye çalışıyorum ama hızınıza yetişemedim.
lütfen cevap verin
kızlar iyi akşamlar.kaç gündür giremedim.nasılsınız bakalım.ben biraz kiloma taktım.hiç kilo almıyorum.53 kiloyla hamile kaldım.şimdi 32.haftanın içindeyim.yaklaşık 1 aydır 60 kilodayım.kontrollerde bebeğimin kilosu iyi çıkıyor.güzelde yiyorum.pek öğün atlamam.sebzemi,etimi.yoğurdumu hepsinden yiyorum ama kilo alamıyorum.aslında bünyem kilo almaya müsait.oysa şimdi alamıyorum....cuma günü doktora gideceğim.o zaman sorayım.
güle güle kullanın inşallah elbisesiyle hırkası da ne güzelmişEki Görüntüle 710747 Eki Görüntüle 710733 Eki Görüntüle 710738 Eki Görüntüle 710739 Eki Görüntüle 710741 Eki Görüntüle 710742 Eki Görüntüle 710744 Eki Görüntüle 710745 Eki Görüntüle 710748
KIzlarrrr kzçemin kıyafetlerini ütüledim şimdi rahat rahat oturma vakti.
Azıcık geçmişe bakayım ben
Haklı olabilirsin hiç öyle düşünmedim ama genelde bir konuşma olunca ben anne değilim onlar benim çocuğum gibi diyor problemlerimize yiğenlerimiz karışmasın dediği için anneler gününü kutladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?