2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar iyi akşamlar.kaç gündür giremedim.nasılsınız bakalım.ben biraz kiloma taktım.hiç kilo almıyorum.53 kiloyla hamile kaldım.şimdi 32.haftanın içindeyim.yaklaşık 1 aydır 60 kilodayım.kontrollerde bebeğimin kilosu iyi çıkıyor.güzelde yiyorum.pek öğün atlamam.sebzemi,etimi.yoğurdumu hepsinden yiyorum ama kilo alamıyorum.aslında bünyem kilo almaya müsait.oysa şimdi alamıyorum....cuma günü doktora gideceğim.o zaman sorayım.

mudon du sanırm lınkı ark.ecrın kızı ıcın yasın serıf ıstemıstı okudum dua ladım ınsll rabbım ŞAFİ ısmı ıle sıfa buldururr

hayırlı geceler bgn erken yatalım kocıs erkencıı cunkummm

Sagolun kızlar. Şimdi sakin sakin konuşuyo eşim ama gönlüm soğudu, heralde biraz zamana ihtiyacım var. Depresif gibi oldum, o neşen uçtu gitti. Allah kimsenin başına vermesin, daha beter dert de vermesin inşallah.

sorunun cevabı hakkında bilgim yok ama eşinle kavgana üzüldüm.gerçekten bu aralar çok hassasız dayanamıyoruz en ufak bir sıkıntıya.keşke hiç bunları yaşamasaydınız.inşallah biraz düzelmiştir şimdi aranız.

kızlar gecmısı soyle bı goz gezdırdm ne kaynatmıssınz.bende ısafrlıkteydım yenı geldım.tıka basa yemek yıyıp gıtmıstım.ordada hazırlık yapmıs kız bırsey yıyemedım bozuldu bıraz :S ama ınsanın evı gıbı yokmuş evım guzel evımhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/icons/heart.gif

kızlar 32. hafta raporu alan oldu mu? ne yapmak gerek bilen var mı?:44:

arkadaşlar cmt. doktora gittim 31+3 tüm. dedi ki tam dolması gerekiyormuş çarş. günü verecek 32. hafta raporunu. benim merak ettiğim yasa geçer de izin 6 aya çıkarsa yine de ekletebilecekmiyiz? ekletemezsek pisi pisine kendimi zorlamış ve çalışmış olacağım. okul kapanacak doğum olacak Allah izin verirse..

sevgili temmuz anneleri kaç kişi normal doğum düşünüyor çok merak ediyorum biraz anket gibi olacak ama, benim ilk hamileliğim ve normal doğum düşünüyorum.

canım benim ilk doğumum normaldi. her şey yolunda gider rabbim izin verirse bu da normal olsun isterim..

Bol bol bacaklarının altına yastık alıp yat eğer hamileysen bebişin sana tutunsun cnm.Hadi hayırlısı olsun tatlım...

Haklı olabilirsin hiç öyle düşünmedim ama genelde bir konuşma olunca ben anne değilim onlar benim çocuğum gibi diyor problemlerimize yiğenlerimiz karışmasın dediği için anneler gününü kutladım.

Güle güle kullansın bebişin tatlım bayıldım elbiseye ve gömleğine.

Kesinlikle stres üzüntü gerilim şekeri yükseltiyor yatkınlığında varsa daha çok.

Hello kity bende istiyorum nerden aldın tatlım ya güle güle giyinsin inşallah.pembe kedilinin aynısının başka rengini c&a dan almıştım bende.
bende yıkadım 2 günde kuruttum kıyafetleri evde az öncede ütüyü bitirdim hayırlısıyla...

Son düzenleme:

kızlar anlaşılan benim çaçaron kızım ben uyumadan uyumayacak
mideme mideme çalışıyor deminden beri,iki laf ettirmedi rahatça
bişi dicektim onuda unuttum valla
hadi biz yatıyoruz şekerler herkese iyi geceleeerrrrrr renkli rüyalaarrr

sevgili temmuz anneleri kaç kişi normal doğum düşünüyor çok merak ediyorum biraz anket gibi olacak ama, benim ilk hamileliğim ve normal doğum düşünüyorum.

benim ilki normaldi. herşey yolunda giderse bir aksilik olmazsa(inş olmaz) ben bunda da normal istiyorum.

Slm herkese nasılsınız güzel anneler ve minik tosbaları???biz geldik yine işe...dün çok güzel uykumuzu aldık rahatız bu sabah..şimdi birde kahvemizi içtikmi ohhh değmeyin keyfimize:)))bugün sağlık ocağında kontrolüm var hemşire 14 mayısta gel demişti...napıyolar ordaki kontrolde giden varmı ?

yok canım 7/24 tabiki hareket etmiyor..benim bazen 2 saat kıpırdamadığı oluyo...ya tekme atıyo ya dönüyo ya zıplıyor bu şekilde hareketleri ve muhteşem bir şey :)korkmana gerek yok yani
nasıl güzel bir gökkuşağı o öyle..sizde harikasınız maşallah
Eki Görüntüle 710386 Eki Görüntüle 710388 Eki Görüntüle 710389

işte bizz bügünki halimizz nasılızz 80 kg yızde azıcıkk
33+4 haftlıgız ınsallah
harikasın bebem maşallah:))
canım aslında çok kilo almamışsın ama galiba sen kilolu hamile kalmışsın...hiç bozma moralini güzel anne hepsini vericez inşallah yeterki sağlıklı olalım
17 kilo almişim ben canim takma kafanı vericez bebişler dogduktan sonra
tatlım naptın sen 17 kilomu:)) Allahtan kilolu değilmişsin hamile kaldığında ...ben 17 kilo alsam şimdiden doğuma doğru yuvarlanarak dolaşırım heralde...ama öncesi zayıf olduğun için eski haline dönmen çok kolay olacak senin..
bende normal olsun herşey diyorum yeterki bebeğim ve ben sağlıklı olalım...ama sezeryanada soğuk değilim herhangi bir aksilik anında onada kendimi hazırladım..sonradan üzülmeyeyeim diye...yinede hakkımızda hayırlısı
cnm stres ve üzüntü tüm hastalıkların başıdır zaten mutlaka onunda etkisi olmuştur..haftaya gittiğinde lütfen sakin olda herşey normal çıksın...eşinede sinir oldum ...hadi tartıştın tamam gitmek noluyo yaa sana bişey olsa acil ulaşman gereken bişey olsa nolacak...nasıl telafi edecekti ozaman...düşüncesiz oluyolar bazen ..biraz yüz verme canım anlasın hatasını sürünsün biraz..

maşallah cnm... bebek kilo alıyosa ve senin sağlığın yerindeyse hiç takma kafana ve çıtır hamileliğin tadını çıkart :)

güle güle kullanın inşallah elbisesiyle hırkası da ne güzelmiş

aslında o da doğru sen evladıymış gibi kutlayabilirmişsin.neyse sen hamileliğini,bebeğini düşün.böyle şeylerle canını sıkma

günaydın kızlar............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…