2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
uykulu bir salı sabahından merhabaaa4 teemuz gel artıkk
kızlar bebek çantasına neler koydunuz. akşam hazırlamaya karar verdim ütüledim çantaya koydum.
1- ilk doğunca vermek için 4lü takım alt üst çıtçıtlı badi eldiven
2- 2 tane daha 4 lü takım
3- 1 tane ince pelüş battaniye
4- 2 tane kundak gibi olan battaniyelerden
5- 10 tane bez
6- 1 ıslak mendil prima yenidoğan
7- 3 çorap 3 ağız bezi
8- emzik emzik kutusu küçük biberon
başka ne koydunuz eksik varmı sizce

sevgili temmuz anneleri kaç kişi normal doğum düşünüyor çok merak ediyorum biraz anket gibi olacak ama, benim ilk hamileliğim ve normal doğum düşünüyorum.

bende normal doğum düşünenlerdenim. şimdilik herşey yolunda bebeğim normal doğum pozisyonundaymış.

maşallah canım sen hazırlamışsın bile...bebek için başka bişey yok gibi..kendin için hazırla şimdide..bu arada 4 temmuzda iznemi çıkıyosun...doğum tarihlerimiz çok yakın seninle benim izini hakkediş tarihim 3 haziran mış..ben haziran sonuna kadar çalışıcam inşallah...sen neden 4 temmuzu beklicen??

günaydın canım...inşallah bende çıkacağına inananlardanım....bu arada bugün bişey öğrendim kendi iş yerimle ilgili ve çok sinir oldum...geçen sene doğum yapan bi arkadaş bi haktan yararlanmıştı bu yemek kartları varya multinet..onun 5 ay boyunca yatmıştı...ben sordum geçenlerde araştırıp bana döneceklerdi..ve verdikleri cvp o arkadaşa bi yanlışlık yapılmış aynı yanlışlığı devam ettiremeyiz..doğum izni süresince multinetler yüklenmez dediler...bu ne şansızlık yaa....inşallah şu doğum izni çıkarda 6 7 ay takarım onlara inşallah...görsünler bakalım hak yemek nasılmış...birine yatırıyosun diğerine yok...allah büyük biyerden kapatıp başka biyerden açar rıskımızı inşallah...

canım ben ,

1-hastane cikisi dogumhane için 4 lü
2-zıbın takim 2 adet sapkası eldiveni bodysi takim
3-cıtcıtlı body 4-5 tane
4-çorap , önlük , agiz mendili , 2-3 adet
5-battaniye 2 adet
6- bez , ıslak mendil ( henuz koymadim )

kendimede ,
gecelik
pijama takimi
emzirme sutyeni
atlet
kilot 3 tane
korse 1 tane
ped , gogus pedi ,gogus kremi
havlu , terlik ,
çıkışta giyebilecegim kiyafet

şimdilik bunlari koydum aklima geldikce ekliyorum :)

inşallah canim , multinetler iyi oluyo evinin alışverişini yapardin en kötü bez stoklardın :))

olsun , kimsenin hakki kimsede kalmaz , Allah ıslah etsin...

bende doguma kadar plates topu gibi olucam sanirim

ayy ayyy biz şişmekten sen kilo alamamktan dertlisin nolcak bizim bu halimizz

çok güzeller güle güle kullanin canim ,

ben bu kızçelerinizi kıskanmaya başladim amaaaaa ((

benim tospa oglusuma hiç bulamadim böle cicili bicili şeyler , annesi kokoş , babasi kokoş , ogluma yok ama

Kizlar dun gece ilk defa istifrar ettim.midem bulaniyooorrrrr usuttum sanirimmm

en onemlı seyı unutmussun makyj malzemelerını lohusa tacını :)))

çok geçmiş olsun tatlım..bende evde hiç dikkat etmiyorum valla soğuk sular içiyorum,ayağıma hiçbişey giymiyorum,,ateş basıyo çünkü:)) sabahta karın ağrısıyla uğraşıyorum...

canım son 3 haftaya kadar çalışabiliyoruz ya 21 gün ediyor 25 temmuz sata göre doğum tarihim 4 temmuza kadar çalışacağım yani kendimce öle hesapladımda +-1 2 olabilir 31 mayısta benimde 8 haftam başlıyor normalde 5 haftada rapor alıcam inş..
amann dikkat bu havalara belli olmuyor 2 gün önce nasıldı şimdi nasıl üşüyoruz resmen işyerinde geçmiş olsun:18::18:

çok geçmiş olsun tatlım..bende evde hiç dikkat etmiyorum valla soğuk sular içiyorum,ayağıma hiçbişey giymiyorum,,ateş basıyo çünkü:)) sabahta karın ağrısıyla uğraşıyorum...

yalınayak gezince gece ateş basıyo benide , çorap yada terlik giyince öle olmuyo ama

önlük bende koyayım çok lazım olmaz die düşünmüştüm ama ne olur ne olmaz 3 kilot yetermi acaba çokkanama oluyormuş ben 5 tane aldımdı 3 daha alsammı diyorum 2 pijama 1 gecelik de bende var tekalt pijama aldım 1 tanede hatta 2 3 daha alayım dedim farkına varmadan akıyormuş altından herşey kirleniyormuş korse alacaktım bende m var doğumdan sonra sığmazsam birine aldırırım die düşündüm sonrada. göğüs koruyucu aldım birde kullanılırmı bilmiyorum ama yara olunca iyi olurmuş falan die okumuştum nolur nolmaz aldım. benim göğüslerden çok uçları büyüyor çocuğun ağzına nasıl sığacak die düşünüyorum ama kısmet bakalım. ablama gösterdim geçende çok şaşırdı 2 tane çocuk emzirdi benim bu kadar büyümedi hiçda görmemiştim bu kadar büyük dedi baya bi güldü bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…