sevgili temmuz anneleri kaç kişi normal doğum düşünüyor çok merak ediyorum biraz anket gibi olacak ama, benim ilk hamileliğim ve normal doğum düşünüyorum.
maşallah canım sen hazırlamışsın bile...bebek için başka bişey yok gibi..kendin için hazırla şimdide..bu arada 4 temmuzda iznemi çıkıyosun...doğum tarihlerimiz çok yakın seninle benim izini hakkediş tarihim 3 haziran mış..ben haziran sonuna kadar çalışıcam inşallah...sen neden 4 temmuzu beklicen??uykulu bir salı sabahından merhabaaa4 teemuz gel artıkk
kızlar bebek çantasına neler koydunuz. akşam hazırlamaya karar verdim ütüledim çantaya koydum.
1- ilk doğunca vermek için 4lü takım alt üst çıtçıtlı badi eldiven
2- 2 tane daha 4 lü takım
3- 1 tane ince pelüş battaniye
4- 2 tane kundak gibi olan battaniyelerden
5- 10 tane bez
6- 1 ıslak mendil prima yenidoğan
7- 3 çorap 3 ağız bezi
8- emzik emzik kutusu küçük biberon
başka ne koydunuz eksik varmı sizce
herkeslere günaydinnn ,
işe geldik , kahvalti yapicaz , çok açızzz
nasilsiniz ?
sabah haberlerde bir yazi okuduk paylaşalim ,
Milliyet - Üçüncü çocuğa astronomik teşvik
meclis tatile girmeden bizim izin işi halledilicek sanirim , 1 temmuzda tatile giriyormuş , hayirlisi inş .
uykulu bir salı sabahından merhabaaa4 teemuz gel artıkk
kızlar bebek çantasına neler koydunuz. akşam hazırlamaya karar verdim ütüledim çantaya koydum.
1- ilk doğunca vermek için 4lü takım alt üst çıtçıtlı badi eldiven
2- 2 tane daha 4 lü takım
3- 1 tane ince pelüş battaniye
4- 2 tane kundak gibi olan battaniyelerden
5- 10 tane bez
6- 1 ıslak mendil prima yenidoğan
7- 3 çorap 3 ağız bezi
8- emzik emzik kutusu küçük biberon
başka ne koydunuz eksik varmı sizce
maşallah canım sen hazırlamışsın bile...bebek için başka bişey yok gibi..kendin için hazırla şimdide..bu arada 4 temmuzda iznemi çıkıyosun...doğum tarihlerimiz çok yakın seninle benim izini hakkediş tarihim 3 haziran mış..ben haziran sonuna kadar çalışıcam inşallah...sen neden 4 temmuzu beklicen??
günaydın canım...inşallah bende çıkacağına inananlardanım....bu arada bugün bişey öğrendim kendi iş yerimle ilgili ve çok sinir oldum...geçen sene doğum yapan bi arkadaş bi haktan yararlanmıştı bu yemek kartları varya multinet..onun 5 ay boyunca yatmıştı...ben sordum geçenlerde araştırıp bana döneceklerdi..ve verdikleri cvp o arkadaşa bi yanlışlık yapılmış aynı yanlışlığı devam ettiremeyiz..doğum izni süresince multinetler yüklenmez dediler...bu ne şansızlık yaa....inşallah şu doğum izni çıkarda 6 7 ay takarım onlara inşallah...görsünler bakalım hak yemek nasılmış...birine yatırıyosun diğerine yok...allah büyük biyerden kapatıp başka biyerden açar rıskımızı inşallah...
Slm herkese nasılsınız güzel anneler ve minik tosbaları???biz geldik yine işe...dün çok güzel uykumuzu aldık rahatız bu sabah..şimdi birde kahvemizi içtikmi ohhh değmeyin keyfimize:)))bugün sağlık ocağında kontrolüm var hemşire 14 mayısta gel demişti...napıyolar ordaki kontrolde giden varmı ?
yok canım 7/24 tabiki hareket etmiyor..benim bazen 2 saat kıpırdamadığı oluyo...ya tekme atıyo ya dönüyo ya zıplıyor bu şekilde hareketleri ve muhteşem bir şey :)korkmana gerek yok yani
nasıl güzel bir gökkuşağı o öyle..sizde harikasınız maşallah
harikasın bebem maşallah:))
canım aslında çok kilo almamışsın ama galiba sen kilolu hamile kalmışsın...hiç bozma moralini güzel anne hepsini vericez inşallah yeterki sağlıklı olalım
tatlım naptın sen 17 kilomu:)) Allahtan kilolu değilmişsin hamile kaldığında ...ben 17 kilo alsam şimdiden doğuma doğru yuvarlanarak dolaşırım heralde...ama öncesi zayıf olduğun için eski haline dönmen çok kolay olacak senin..
bende normal olsun herşey diyorum yeterki bebeğim ve ben sağlıklı olalım...ama sezeryanada soğuk değilim herhangi bir aksilik anında onada kendimi hazırladım..sonradan üzülmeyeyeim diye...yinede hakkımızda hayırlısı
cnm stres ve üzüntü tüm hastalıkların başıdır zaten mutlaka onunda etkisi olmuştur..haftaya gittiğinde lütfen sakin olda herşey normal çıksın...eşinede sinir oldum ...hadi tartıştın tamam gitmek noluyo yaa sana bişey olsa acil ulaşman gereken bişey olsa nolacak...nasıl telafi edecekti ozaman...düşüncesiz oluyolar bazen ..biraz yüz verme canım anlasın hatasını sürünsün biraz..
maşallah cnm... bebek kilo alıyosa ve senin sağlığın yerindeyse hiç takma kafana ve çıtır hamileliğin tadını çıkart :)
kızlar iyi akşamlar.kaç gündür giremedim.nasılsınız bakalım.ben biraz kiloma taktım.hiç kilo almıyorum.53 kiloyla hamile kaldım.şimdi 32.haftanın içindeyim.yaklaşık 1 aydır 60 kilodayım.kontrollerde bebeğimin kilosu iyi çıkıyor.güzelde yiyorum.pek öğün atlamam.sebzemi,etimi.yoğurdumu hepsinden yiyorum ama kilo alamıyorum.aslında bünyem kilo almaya müsait.oysa şimdi alamıyorum....cuma günü doktora gideceğim.o zaman sorayım.
Eki Görüntüle 710747 Eki Görüntüle 710733 Eki Görüntüle 710738 Eki Görüntüle 710739 Eki Görüntüle 710741 Eki Görüntüle 710742 Eki Görüntüle 710744 Eki Görüntüle 710745 Eki Görüntüle 710748
KIzlarrrr kzçemin kıyafetlerini ütüledim şimdi rahat rahat oturma vakti.
Azıcık geçmişe bakayım ben
canım ben ,
1-hastane cikisi dogumhane için 4 lü
2-zıbın takim 2 adet sapkası eldiveni bodysi takim
3-cıtcıtlı body 4-5 tane
4-çorap , önlük , agiz mendili , 2-3 adet
5-battaniye 2 adet
6- bez , ıslak mendil ( henuz koymadim )
kendimede ,
gecelik
pijama takimi
emzirme sutyeni
atlet
kilot 3 tane
korse 1 tane
ped , gogus pedi ,gogus kremi
havlu , terlik ,
çıkışta giyebilecegim kiyafet
şimdilik bunlari koydum aklima geldikce ekliyorum :)
Kizlar dun gece ilk defa istifrar ettim.midem bulaniyooorrrrrusuttum sanirimmm
canım son 3 haftaya kadar çalışabiliyoruz ya 21 gün ediyor 25 temmuz sata göre doğum tarihim 4 temmuza kadar çalışacağım yani kendimce öle hesapladımda +-1 2 olabilir 31 mayısta benimde 8 haftam başlıyor normalde 5 haftada rapor alıcam inş..maşallah canım sen hazırlamışsın bile...bebek için başka bişey yok gibi..kendin için hazırla şimdide..bu arada 4 temmuzda iznemi çıkıyosun...doğum tarihlerimiz çok yakın seninle benim izini hakkediş tarihim 3 haziran mış..ben haziran sonuna kadar çalışıcam inşallah...sen neden 4 temmuzu beklicen??
günaydın canım...inşallah bende çıkacağına inananlardanım....bu arada bugün bişey öğrendim kendi iş yerimle ilgili ve çok sinir oldum...geçen sene doğum yapan bi arkadaş bi haktan yararlanmıştı bu yemek kartları varya multinet..onun 5 ay boyunca yatmıştı...ben sordum geçenlerde araştırıp bana döneceklerdi..ve verdikleri cvp o arkadaşa bi yanlışlık yapılmış aynı yanlışlığı devam ettiremeyiz..doğum izni süresince multinetler yüklenmez dediler...bu ne şansızlık yaa....inşallah şu doğum izni çıkarda 6 7 ay takarım onlara inşallah...görsünler bakalım hak yemek nasılmış...birine yatırıyosun diğerine yok...allah büyük biyerden kapatıp başka biyerden açar rıskımızı inşallah...
amann dikkat bu havalara belli olmuyor 2 gün önce nasıldı şimdi nasıl üşüyoruz resmen işyerinde geçmiş olsun:18::18:Kizlar dun gece ilk defa istifrar ettim.midem bulaniyooorrrrrusuttum sanirimmm
en onemlı seyı unutmussun makyj malzemelerını lohusa tacını :)))
çok geçmiş olsun tatlım..bende evde hiç dikkat etmiyorum valla soğuk sular içiyorum,ayağıma hiçbişey giymiyorum,,ateş basıyo çünkü:)) sabahta karın ağrısıyla uğraşıyorum...
onlari yazmadim hiç canim henüz :))) saç düzleştirici toka, boya badana malzemelri vs vs
canım ben ,
1-hastane cikisi dogumhane için 4 lü
2-zıbın takim 2 adet sapkası eldiveni bodysi takim
3-cıtcıtlı body 4-5 tane
4-çorap , önlük , agiz mendili , 2-3 adet
5-battaniye 2 adet
6- bez , ıslak mendil ( henuz koymadim )
kendimede ,
gecelik
pijama takimi
emzirme sutyeni
atlet
kilot 3 tane
korse 1 tane
ped , gogus pedi ,gogus kremi
havlu , terlik ,
çıkışta giyebilecegim kiyafet
şimdilik bunlari koydum aklima geldikce ekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?