yalınayak gezince gece ateş basıyo benide , çorap yada terlik giyince öle olmuyo ama
canım son 3 haftaya kadar çalışabiliyoruz ya 21 gün ediyor 25 temmuz sata göre doğum tarihim 4 temmuza kadar çalışacağım yani kendimce öle hesapladımda +-1 2 olabilir 31 mayısta benimde 8 haftam başlıyor normalde 5 haftada rapor alıcam inş..
amann dikkat bu havalara belli olmuyor 2 gün önce nasıldı şimdi nasıl üşüyoruz resmen işyerinde geçmiş olsun:18::18:
önlük bende koyayım çok lazım olmaz die düşünmüştüm ama ne olur ne olmaz 3 kilot yetermi acaba çokkanama oluyormuş ben 5 tane aldımdı 3 daha alsammı diyorum 2 pijama 1 gecelik de bende var tekalt pijama aldım 1 tanede hatta 2 3 daha alayım dedim farkına varmadan akıyormuş altından herşey kirleniyormuş korse alacaktım bende m var doğumdan sonra sığmazsam birine aldırırım die düşündüm sonrada. göğüs koruyucu aldım birde kullanılırmı bilmiyorum ama yara olunca iyi olurmuş falan die okumuştum nolur nolmaz aldım. benim göğüslerden çok uçları büyüyor çocuğun ağzına nasıl sığacak die düşünüyorum ama kısmet bakalım. ablama gösterdim geçende çok şaşırdı 2 tane çocuk emzirdi benim bu kadar büyümedi hiçda görmemiştim bu kadar büyük dedi baya bi güldü bana
önlük bende koyayım çok lazım olmaz die düşünmüştüm ama ne olur ne olmaz 3 kilot yetermi acaba çokkanama oluyormuş ben 5 tane aldımdı 3 daha alsammı diyorum 2 pijama 1 gecelik de bende var tekalt pijama aldım 1 tanede hatta 2 3 daha alayım dedim farkına varmadan akıyormuş altından herşey kirleniyormuş korse alacaktım bende m var doğumdan sonra sığmazsam birine aldırırım die düşündüm sonrada. göğüs koruyucu aldım birde kullanılırmı bilmiyorum ama yara olunca iyi olurmuş falan die okumuştum nolur nolmaz aldım. benim göğüslerden çok uçları büyüyor çocuğun ağzına nasıl sığacak die düşünüyorum ama kısmet bakalım. ablama gösterdim geçende çok şaşırdı 2 tane çocuk emzirdi benim bu kadar büyümedi hiçda görmemiştim bu kadar büyük dedi baya bi güldü bana
Kizlar dun gece ilk defa istifrar ettim.midem bulaniyooorrrrrusuttum sanirimmm
Sayili tatlim cok saol nil ecrin olcsk kizimin adida .
Çok yorulduk öncelikle kontrollümüz vardı bebeşim gayet iyi 1.770gr olmuş doktorumuz normal dedi suyumuz boyumuz posumuz yerinde tek şey bir önceki kontrolde bebeğimin başı aşağı dönmüşken bu kez kafası yukarda ayaklar aşağıdaydı doktorumuz %90 döner dedi ama bakalım... Off benim kiloma takıldı doktor yürüyüş yapacaksın diyor bende başladığımı söyledim ama haksızda sayılmaz çok şiştik nedenseçalışabilir raporumuzu aldık devam edeceğiz dayanabildiğimiz kadar sonrasında kullanmak için bu arada eşimde gelemeyecekti kontrole işinden dolayı tam işlemleri yaptık bi baktıkki babamız gelmiş bize süpriz yapmış hastaneye fırsat bu fırsat doktordan sonra bebek beşik ve dolaplarına karar verdik 1-2 haftaya kadar alacağız önce odamız boyanacak tabiki çok işimiz var son 2 aya girmiş bulunuyoruz... 3 hafta sonra geleceksin dedi nts ye girmek için baya bi geç ama doktorumuz böyle istedi hayırlısı bakalım bizden böyle kızlar çok şükür diyelim...
slm kızlar ben 6 haftalık hamileyim ultrasona giremedim daha doktor kan sonucuna baktı çok ii dedi ama ayın 20 sine gün verdi acele etmeyin dedi anlayacağınız daha keseyi görmedim ama dün ve bugün kahve rengi lekelenmem oldu ara kasık ağrısı var ters giden bi şeymi var çok korkuyorum bunu yaşayan oldumu aranızda lütfen yardımcı olun bana((((((((((((((((((((
bugün sormuştum da pek gören olmadı sanırım.kızlar biz bu hafta sonu silifke tarafına gidicez de bu mevsimde denize girilir mi sizce.ben kızım için soruyorum,bu yaz tatile gidemiycez,çocuk bir denize girsin istiyorum.soğuk olursa hastalanır diye korkuyorum.
Eki Görüntüle 710666 Eki Görüntüle 710671 Eki Görüntüle 710683 Eki Görüntüle 710684 Eki Görüntüle 710685 Eki Görüntüle 710686
Bunlarda bizim haftasonu alisverisimizzz
kızlar geçmişi bitirmeye çalışıyorum ama hızınıza yetişemedim.
Dün gece kocamla öyle bir kavga ettik ki, sabaha kadar ağladım. sinir krizleri geçirdim. Rabbim biliyo ya aslında çok iyi adamdır ama dünden dolayı hakkımı helal etmiyorum. evden çıktı gitti sinirlenip, sonra da telefonunun sesini kapatmış ben arıyorum ama ulaşamıyorum, kesin başına bir şey geldi dedim. çıldırdım. gecenin 2 buçuğunda acile gittim orda mı diye, aklımı yitirdim. en son bi arkadaşı var bulsa bulsa o bulur diye evlerine gittim öyle çaresizdim ki, bir de baktım ki benimki zaten ordaymış. Allahından bulsun. 7 aydır çok zor günler de yaşamıştım, babam By-Pass fln oldu ama bu kadar psikolojik çökmedim. Sonra bugün açlık tokluk şekerim ölçülecekti. Şeker yüklemem sınırda çıkmıştı çok yüksek bile değildi, diet de yaptım ama şimdi açlık 105 tokluk138 çıktı. haftaya bi daha ölçülecek o zaman da yüksek olursa insülin başlayacakmış. şimdi sorum şu stres üzüntü nedeniyle yüksek çıkabilir mi?
lütfen cevap verin
Eki Görüntüle 710747 Eki Görüntüle 710733 Eki Görüntüle 710738 Eki Görüntüle 710739 Eki Görüntüle 710741 Eki Görüntüle 710742 Eki Görüntüle 710744 Eki Görüntüle 710745 Eki Görüntüle 710748
KIzlarrrr kzçemin kıyafetlerini ütüledim şimdi rahat rahat oturma vakti.
Azıcık geçmişe bakayım ben
Kizlar dun gece ilk defa istifrar ettim.midem bulaniyooorrrrrusuttum sanirimmm
yalınayak gezince gece ateş basıyo benide , çorap yada terlik giyince öle olmuyo ama
Bol bol bacaklarının altına yastık alıp yat eğer hamileysen bebişin sana tutunsun cnm.Hadi hayırlısı olsun tatlım...
Haklı olabilirsin hiç öyle düşünmedim ama genelde bir konuşma olunca ben anne değilim onlar benim çocuğum gibi diyor problemlerimize yiğenlerimiz karışmasın dediği için anneler gününü kutladım.
Güle güle kullansın bebişin tatlım bayıldım elbiseye ve gömleğine.
Kesinlikle stres üzüntü gerilim şekeri yükseltiyor yatkınlığında varsa daha çok.
Hello kity bende istiyorum nerden aldın tatlım ya güle güle giyinsin inşallah.pembe kedilinin aynısının başka rengini c&a dan almıştım bende.
bende yıkadım 2 günde kuruttum kıyafetleri evde az öncede ütüyü bitirdim hayırlısıyla...
inşallah çıkar yaaa allahım nolur çıksınn 8 hafta 8 haftadır. ama öyle bir hal aldıki sanki 1 yılverecekleranladım canım..o zman benim temmuzun ilk haftası oluyo 5 hafta daha çalışırsam...ama ben hep kendimi haziran sonu diye şartladım..inşallah yasa çıkarda erkenden çıkarım...1 ayda evimizde olalım yahu:))
alacaklarımızın çoğunu aldık aslında sadece çantaya koymak kaldı geç kalmadın bence daha. ben aklımdan sileyimdie herşeyi bitirmeye çalışıyorumcanm ped kullanıcaz sonucta yeter bnce 5 tane kılot kac gun kalıcaz kı sonucta. bnm hastanemde bonyoda var odalarında 3 gun kalırsam yaparm dıe dusundum sonucta hastane yanı. bn daha hazırlamadım cantamı bu ay hazırlıcam. gecmı kaldım acasba
benim biri kırmızı biri mavi geceliğin tek altıda kırmızı aldım gecelik de pembe dediğin gibi bitmiyorben o kadar kanama vs olcagını dusunmedim ,
pijamam ve geceligimde acik renk
1 tanede koyu renk koyayim o zamannn
kilotlarim hamile kilotu , sezeryan vs olursa die , normal kilotta koyabilirim sanirim , diyorlarki gösüs kremi suruyolar uzerine gogus pedi kapatıyolar iyice kötü oluyo havasiz kaliyo , gögüs kalkanı henüz almadim ama alıcam , daha eksiklerimiz var bitmek bilmiyor zatenn
Slm herkese nasılsınız güzel anneler ve minik tosbaları???biz geldik yine işe...dün çok güzel uykumuzu aldık rahatız bu sabah..şimdi birde kahvemizi içtikmi ohhh değmeyin keyfimize:)))bugün sağlık ocağında kontrolüm var hemşire 14 mayısta gel demişti...napıyolar ordaki kontrolde giden varmı ?
yok canım 7/24 tabiki hareket etmiyor..benim bazen 2 saat kıpırdamadığı oluyo...ya tekme atıyo ya dönüyo ya zıplıyor bu şekilde hareketleri ve muhteşem bir şey :)korkmana gerek yok yani
nasıl güzel bir gökkuşağı o öyle..sizde harikasınız maşallah
harikasın bebem maşallah:))
canım aslında çok kilo almamışsın ama galiba sen kilolu hamile kalmışsın...hiç bozma moralini güzel anne hepsini vericez inşallah yeterki sağlıklı olalım
tatlım naptın sen 17 kilomu:)) Allahtan kilolu değilmişsin hamile kaldığında ...ben 17 kilo alsam şimdiden doğuma doğru yuvarlanarak dolaşırım heralde...ama öncesi zayıf olduğun için eski haline dönmen çok kolay olacak senin..
bende normal olsun herşey diyorum yeterki bebeğim ve ben sağlıklı olalım...ama sezeryanada soğuk değilim herhangi bir aksilik anında onada kendimi hazırladım..sonradan üzülmeyeyeim diye...yinede hakkımızda hayırlısı
cnm stres ve üzüntü tüm hastalıkların başıdır zaten mutlaka onunda etkisi olmuştur..haftaya gittiğinde lütfen sakin olda herşey normal çıksın...eşinede sinir oldum ...hadi tartıştın tamam gitmek noluyo yaa sana bişey olsa acil ulaşman gereken bişey olsa nolacak...nasıl telafi edecekti ozaman...düşüncesiz oluyolar bazen ..biraz yüz verme canım anlasın hatasını sürünsün biraz..
maşallah cnm... bebek kilo alıyosa ve senin sağlığın yerindeyse hiç takma kafana ve çıtır hamileliğin tadını çıkart :)
güle güle kullanın inşallah elbisesiyle hırkası da ne güzelmiş
aslında o da doğru sen evladıymış gibi kutlayabilirmişsin.neyse sen hamileliğini,bebeğini düşün.böyle şeylerle canını sıkma
günaydın kızlar............
evet hasta bezi almak lazım hasteneden veriyorlarmı öğreneyimde onuda alayım sezeryanda da 40 tan sonra giyelebiliniyor sanırım inşallah normal olur hayırlısıyla tabi:18::18::18::18:evet ya kanama fazla oluyor ama burda hep yazıyorum kesinlikle hasta bezi konulmalı hastane çantasına.kanamaya ancak o kar ediyor.ped olursa iç çamaşırı falan kalmıyor.korseyi de normal doğum yaparsan giyebilirsin heralde.
Eki Görüntüle 710747 Eki Görüntüle 710733 Eki Görüntüle 710738 Eki Görüntüle 710739 Eki Görüntüle 710741 Eki Görüntüle 710742 Eki Görüntüle 710744 Eki Görüntüle 710745 Eki Görüntüle 710748
KIzlarrrr kzçemin kıyafetlerini ütüledim şimdi rahat rahat oturma vakti.
Azıcık geçmişe bakayım ben
canım ben ,
1-hastane cikisi dogumhane için 4 lü
2-zıbın takim 2 adet sapkası eldiveni bodysi takim
3-cıtcıtlı body 4-5 tane
4-çorap , önlük , agiz mendili , 2-3 adet
5-battaniye 2 adet
6- bez , ıslak mendil ( henuz koymadim )
kendimede ,
gecelik
pijama takimi
emzirme sutyeni
atlet
kilot 3 tane
korse 1 tane
ped , gogus pedi ,gogus kremi
havlu , terlik ,
çıkışta giyebilecegim kiyafet
şimdilik bunlari koydum aklima geldikce ekliyorum :)
çok güzeller güle güle kullanin canim ,
ben bu kızçelerinizi kıskanmaya başladim amaaaaa((
benim tospa oglusuma hiç bulamadim böle cicili bicili şeyler , annesi kokoş , babasi kokoş , ogluma yok ama
evet hasta bezi almak lazım hasteneden veriyorlarmı öğreneyimde onuda alayım sezeryanda da 40 tan sonra giyelebiliniyor sanırım inşallah normal olur hayırlısıyla tabi:18::18::18::18:
Kuzummmm nedense kızçelere göre çok alternatif var.
Ama ben gezdiğim bütün mağazalarda paşalar için
neler neler vardıErkeklerin cicişleri
daha asil ama bizimkiler cıvıl cıvıl ve çok renkli
Ben pembe sakın almayın dedim anneme ama ben
daha çok pembe almışım
Kız çok güzel bunlar yesin teyzesi güzelliklere bak yaa bu arada evesud Kız seni rüyamda gördüm benim evime gelmişin kahve içiyormuşuz ama ondan önce sana tatlı ihram ediyorum ben sonra kahve içip bi kadın varmış ona fal baktırıyoruz çok ilginç ya ne alaka dedim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?