2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

anladım canım..o zman benim temmuzun ilk haftası oluyo 5 hafta daha çalışırsam...ama ben hep kendimi haziran sonu diye şartladım..inşallah yasa çıkarda erkenden çıkarım...1 ayda evimizde olalım yahu:))

canm ped kullanıcaz sonucta yeter bnce 5 tane kılot kac gun kalıcaz kı sonucta. bnm hastanemde bonyoda var odalarında 3 gun kalırsam yaparm dıe dusundum sonucta hastane yanı. bn daha hazırlamadım cantamı bu ay hazırlıcam. gecmı kaldım acasba

ben o kadar kanama vs olcagını dusunmedim ,

pijamam ve geceligimde acik renk

1 tanede koyu renk koyayim o zamannn

kilotlarim hamile kilotu , sezeryan vs olursa die , normal kilotta koyabilirim sanirim , diyorlarki gösüs kremi suruyolar uzerine gogus pedi kapatıyolar iyice kötü oluyo havasiz kaliyo , gögüs kalkanı henüz almadim ama alıcam , daha eksiklerimiz var bitmek bilmiyor zatenn

Kizlar dun gece ilk defa istifrar ettim.midem bulaniyooorrrrr usuttum sanirimmm

evet ya kanama fazla oluyor ama burda hep yazıyorum kesinlikle hasta bezi konulmalı hastane çantasına.kanamaya ancak o kar ediyor.ped olursa iç çamaşırı falan kalmıyor.korseyi de normal doğum yaparsan giyebilirsin heralde.

ayricaa ,

watson'dan bebek ve normal yetişkin sampuanlarinin , diş macunu , diş fırçasınin seyahat tipi olanlarindan aldim, yanımızda bulunsun die nollur nolmaz ,

masallah cnm ne guzel ehrsey yolundaymıs

cnm 5hftalıkken gordm ben kesesını ama alltan bakdı bana afedersn ama salak kadın. normal ultrasonda pek bellı olyablr allttan bakmamkı ııcnde ertlemsdr kontrolu cnku benmde karından gorunmemısdı. ıstrsne baska bı doktora dhaa sor ıcın rahat etsın. kanama ve agrıya gelıncede kızlar cvplamıs zaten ben yasamadm ama normal olabilrmiş

cok tatlılar hayrılısyla gıydrmek nasip olur ınsallah

cnm kızını yıneede kumasala gotur oynasın suyun durumuna karr verrsn cok durmasın ama gırer ınsallah guzle gecer tatiliniz

hepsı cok guzeller..

ay bı kac kez bende yasadm boyle bısı aklma drek o geldı ve cok kotu oldm. esın yanlıs yapmıs orası asıkar. sende keske aramya gtmeseydn onu ne halı varsa gorusn modunda olyorm ben ozaman. ama cok telaslanmıssın.. uzme kendnı o senı duusndumu bazen duusnmemek gerekli. sekrin stersden bıraz yukselmısdr cnm ne vrdı bukdr uzcek kendnı. obur haftaya ıyı cıkcak ınsallah

ay kıızm olsn ıstedm suan hepsı sahane

Kizlar dun gece ilk defa istifrar ettim.midem bulaniyooorrrrr usuttum sanirimmm

usutmussun hrhalde cnm ılerletmemeye bak fazla dınlen ve modenı fazla zorlama gecmıs olsn

yalınayak gezince gece ateş basıyo benide , çorap yada terlik giyince öle olmuyo ama

oof bende terlıksız yere basamazdım eskıden smdı ates basıyor anam hıcbısı durtmyorm ayagmda bebekler gııb napcez:)

Kurutmak çok zor canım yani bizim sitede ama bitti hemen hemen çorabı,şapkaları,patikleri
yelekleri kaldı o kadar Hello kity annem almış canım kadın Duru'nun sponsoru oldu
vallahi pembe kediliyi de annem aldı.Nerden aldın ne zaman aldın bu kadar şeyi diyorum?
O kadar çok yer girip çıkmış ki unutuyorBabamla ikisi alışveriş çılgını oldular

kızlar sız baya erkencı davranıyosunuz kımııs calısyor kımısının bebıslerı durtmuyor benm bebısımde 8 9 arası cosuyor cnku acıkıyor bısler yıyne kadr da tekmelryle rahatsız edıyo(Allah eksıklıgını gostermesın)
sut ıcdım muz yedım bıraz doysun dıye ama sanırım cddı bı kahvaltı pesınde benm pasam:
dun aksam annemlerde cok guzle gecdı kız kardesm annem ben ohh dedıkodu dedıkodu gırg gır samata. bıraz olsun ıyı geldı bızede:)

bu dogum cantası mevzusunda ay cok hycanlanıyorm ben dun annemlerden kucuk bı valız tıpı bısı aldm 1kere kullancam dıye para vermek ıstemedm. ama ıcıne koycak henuz bısıym yk bebek ıcın takımlarım var ama ben kendnmı hıc udusnmemısıdm galiba bı elbıse gecelık var gecen gun aldgm pıjama dar geldı degstrcem kendm ıcın koycagm baska bısı yok hemen alısverıse cıkmam lazzm:))))))))))))

anladım canım..o zman benim temmuzun ilk haftası oluyo 5 hafta daha çalışırsam...ama ben hep kendimi haziran sonu diye şartladım..inşallah yasa çıkarda erkenden çıkarım...1 ayda evimizde olalım yahu:))
inşallah çıkar yaaa allahım nolur çıksınn 8 hafta 8 haftadır. ama öyle bir hal aldıki sanki 1 yılverecekler
alacaklarımızın çoğunu aldık aslında sadece çantaya koymak kaldı geç kalmadın bence daha. ben aklımdan sileyimdie herşeyi bitirmeye çalışıyorum
benim biri kırmızı biri mavi geceliğin tek altıda kırmızı aldım gecelik de pembe dediğin gibi bitmiyor

Yağan yağmur ardından 2 adet gökkuşağı bayıldım ıslak ıslak hemen foto çekmeye koştum

ALLAH'ın izniyle elbise ve hırkası bayramlık olacak
Kızçem de bayramda harçlık,şeker,mendil toplayacak aman ALLAH'ım
o günleri bize sağlıklı bir şekilde göster hepimize

evet hasta bezi almak lazım hasteneden veriyorlarmı öğreneyimde onuda alayım sezeryanda da 40 tan sonra giyelebiliniyor sanırım inşallah normal olur hayırlısıyla tabi:18::18::18::18:

Kız çok güzel bunlar yesin teyzesi güzelliklere bak yaa bu arada evesud Kız seni rüyamda gördüm benim evime gelmişin kahve içiyormuşuz ama ondan önce sana tatlı ihram ediyorum ben sonra kahve içip bi kadın varmış ona fal baktırıyoruz çok ilginç ya ne alaka dedim yani

valla kızlar bunları okudukça heyecan bastııı yaaa hazırlıklar başlayınca...

çok güzeller güle güle kullanin canim ,

ben bu kızçelerinizi kıskanmaya başladim amaaaaa ((

benim tospa oglusuma hiç bulamadim böle cicili bicili şeyler , annesi kokoş , babasi kokoş , ogluma yok ama

Kuzummmm nedense kızçelere göre çok alternatif var.
Ama ben gezdiğim bütün mağazalarda paşalar için
neler neler vardıErkeklerin cicişleri
daha asil ama bizimkiler cıvıl cıvıl ve çok renkli
Ben pembe sakın almayın dedim anneme ama ben
daha çok pembe almışım

evet hasta bezi almak lazım hasteneden veriyorlarmı öğreneyimde onuda alayım sezeryanda da 40 tan sonra giyelebiliniyor sanırım inşallah normal olur hayırlısıyla tabi:18::18::18::18:

hastanede mutlaka veriyorlardir canim , acil doguma gelenler napıyo , özel hast sonucta , sezeryanda olsa hamile kilodu giyilebilir diye dusunuyorum , büyük bedeninden aldim ben cunkiii

0-3 ay dogru duzgun bişi almadim hep body , zıbın , pijama tarzi :))

kurban bayramina ins giyicek bi tane solopet aldim :)

onun dısında hiç kiyafetimiz yok nerdeyse

ama ben cok istemiştim kız olsun die o yuzden ock hevesim vardi kız elbiselerine :)) halen kız olur belki diye kıyafetlerini hep sarı yeşil beyaz alıyorum nolur nolmaz

Anammmm kız sen mi ben mi doğurcaz acep :18::18::18::18:
Hayra yoralım canımTatlı tatlı doğurcaz
inşallah anlamadan ALLAH'ın izniyle
Gerçekten ilginçç...Falları hiç sevmem ama bekleyelim görelim neler olacak?:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…