aynn :) olmazssa olmazlarımz :)))
0-3 ay dogru duzgun bişi almadim hep body , zıbın , pijama tarzi :))
kurban bayramina ins giyicek bi tane solopet aldim :)
onun dısında hiç kiyafetimiz yok nerdeyse
ama ben cok istemiştim kız olsun die o yuzden ock hevesim vardi kız elbiselerine :)) halen kız olur belki diye kıyafetlerini hep sarı yeşil beyaz alıyorum nolur nolmaz
0-3 ay dogru duzgun bişi almadim hep body , zıbın , pijama tarzi :))
kurban bayramina ins giyicek bi tane solopet aldim :)
onun dısında hiç kiyafetimiz yok nerdeyse
ama ben cok istemiştim kız olsun die o yuzden ock hevesim vardi kız elbiselerine :)) halen kız olur belki diye kıyafetlerini hep sarı yeşil beyaz alıyorum nolur nolmaz
Çok yorulduk öncelikle kontrollümüz vardı bebeşim gayet iyi 1.770gr olmuş doktorumuz normal dedi suyumuz boyumuz posumuz yerinde tek şey bir önceki kontrolde bebeğimin başı aşağı dönmüşken bu kez kafası yukarda ayaklar aşağıdaydı doktorumuz %90 döner dedi ama bakalım... Off benim kiloma takıldı doktor yürüyüş yapacaksın diyor bende başladığımı söyledim ama haksızda sayılmaz çok şiştik nedenseçalışabilir raporumuzu aldık devam edeceğiz dayanabildiğimiz kadar sonrasında kullanmak için bu arada eşimde gelemeyecekti kontrole işinden dolayı tam işlemleri yaptık bi baktıkki babamız gelmiş bize süpriz yapmış hastaneye fırsat bu fırsat doktordan sonra bebek beşik ve dolaplarına karar verdik 1-2 haftaya kadar alacağız önce odamız boyanacak tabiki çok işimiz var son 2 aya girmiş bulunuyoruz... 3 hafta sonra geleceksin dedi nts ye girmek için baya bi geç ama doktorumuz böyle istedi hayırlısı bakalım bizden böyle kızlar çok şükür diyelim...
ben kapalı olduğum için düzleştirici ve maşamı götürmicemsadece makyaj çantası götüreceğim inşllah canım :)))
Delisin sen kuzum
Solopetle hayal ettim de ağzım sulandı
Benimkinin cinsiyetinden bir değişiklik olursa yandı garibim
elbiseler,hırkalar,külotlu çoraplar filan aman ALLAH'ım
hastanede mutlaka veriyorlardir canim , acil doguma gelenler napıyo , özel hast sonucta , sezeryanda olsa hamile kilodu giyilebilir diye dusunuyorum , büyük bedeninden aldim ben cunkiii
:)))) ayh allah senı ne yapmasın. bnmde ole yha 0 3 aylık hastane cıkısları alt ust takımları ama hep pjama tarzı seyler patıklı hep napalımerkek olunca bole oluyo. lcw gıdıorum kucuk bı bolum erkek dger taraflar hepppp kız hmde cook gusel seyler var yha puf ozenıyorum bazen ama bnm kı kesın erkek yanı % 99 oğlşmun pıpısını gorduk cunki :))
ayy ayyy biz şişmekten sen kilo alamamktan dertlisin nolcak bizim bu halimizz
Slm herkese nasılsınız güzel anneler ve minik tosbaları???biz geldik yine işe...dün çok güzel uykumuzu aldık rahatız bu sabah..şimdi birde kahvemizi içtikmi ohhh değmeyin keyfimize:)))bugün sağlık ocağında kontrolüm var hemşire 14 mayısta gel demişti...napıyolar ordaki kontrolde giden varmı ?
yok canım 7/24 tabiki hareket etmiyor..benim bazen 2 saat kıpırdamadığı oluyo...ya tekme atıyo ya dönüyo ya zıplıyor bu şekilde hareketleri ve muhteşem bir şey :)korkmana gerek yok yani
nasıl güzel bir gökkuşağı o öyle..sizde harikasınız maşallah
harikasın bebem maşallah:))
canım aslında çok kilo almamışsın ama galiba sen kilolu hamile kalmışsın...hiç bozma moralini güzel anne hepsini vericez inşallah yeterki sağlıklı olalım
tatlım naptın sen 17 kilomu:)) Allahtan kilolu değilmişsin hamile kaldığında ...ben 17 kilo alsam şimdiden doğuma doğru yuvarlanarak dolaşırım heralde...ama öncesi zayıf olduğun için eski haline dönmen çok kolay olacak senin..
bende normal olsun herşey diyorum yeterki bebeğim ve ben sağlıklı olalım...ama sezeryanada soğuk değilim herhangi bir aksilik anında onada kendimi hazırladım..sonradan üzülmeyeyeim diye...yinede hakkımızda hayırlısı
cnm stres ve üzüntü tüm hastalıkların başıdır zaten mutlaka onunda etkisi olmuştur..haftaya gittiğinde lütfen sakin olda herşey normal çıksın...eşinede sinir oldum ...hadi tartıştın tamam gitmek noluyo yaa sana bişey olsa acil ulaşman gereken bişey olsa nolacak...nasıl telafi edecekti ozaman...düşüncesiz oluyolar bazen ..biraz yüz verme canım anlasın hatasını sürünsün biraz..
maşallah cnm... bebek kilo alıyosa ve senin sağlığın yerindeyse hiç takma kafana ve çıtır hamileliğin tadını çıkart :)
bizde gördük canim her defasinda
doktor bana %90 erkek demişti ben direk %10 kız olma ihtimalini sormuştum
o ihtimal üzerinde duruyorum halen ,
evet Lcw 'ye gittim bende gecen gun hemde via portta büyük mağazasina kız kıyafetleri çokkkk erkeklere bişi yok sinir oldum cıktım
herkese günaydın.benim kuzular deneme sınavında.bende kafa dinliyorum.
hamile olmasam bu kadar takmam valla.inş her şey yolundadır. :)
şükür bebeğim kilo alıyor.hafta sonu toplum sağlığı merkezinde çalışan bir abla var.onunla konuştuk da.benim haftalardır aynı kiloda olmamı normal bulmadı.bende endişelendim.cuma günü çalışabilir raporu almak için gideceğim.o zaman doktora sorayım...
slm kızlar ben 6 haftalık hamileyim ultrasona giremedim daha doktor kan sonucuna baktı çok ii dedi ama ayın 20 sine gün verdi acele etmeyin dedi anlayacağınız daha keseyi görmedim ama dün ve bugün kahve rengi lekelenmem oldu ara kasık ağrısı var ters giden bi şeymi var çok korkuyorum bunu yaşayan oldumu aranızda lütfen yardımcı olun bana((((((((((((((((((((
bende aynn sınır oldum yha kundak aldım bde atlet zıbın aldm ordan baska bse yokkı yha. bnde % 1 lık ıhtımlımı dusunsem :)))
cok begendim isminı kızının:))
kızlar ben bugünlerde şu doğum iznini kafama takmış bulunuyorum..doktorum 3 haziranda gel raporunu başlatalım dedi..
şimdi size sorum..15 gün yıllık iznim var kullanmadığım..onu doğum izninden önce kullanıp sonra doğum iznini başlatabilirmiyim acaba???
Anaaaammm hayirlisi artik gittigimde iice bak dicem doktora
6 haftada kese coktan gorulur ben kalp atislarini duymustum 6. Haftada ilk gebeligim bostu onda da son adet tarihimden 4 gun sonra gormustu keseyi git bir an once icin rahat etsin
gule gule ii gunlerde kullansin tatli bebisss
Alanlar 32+0 da aldilar diye hatirliyorum canim
Günaydın kızlar.
Griple uğraşıyorum hala.sabah sağlık Ocağı'na gittim ,kontroller yapıldı.rica ettim ilaçlarımı yazdı aile hekimi sağ olsun 2 günlük rapor da verdi.
Evde dinleniyorum.baş ağrısından fenalık geldi.Allah I'm isyan etmiyorum ama ilaç içmeden zor geçiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?