2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Delisin sen kuzum
Solopetle hayal ettim de ağzım sulandı
Benimkinin cinsiyetinden bir değişiklik olursa yandı garibim
elbiseler,hırkalar,külotlu çoraplar filan aman ALLAH'ım

:)))) ayh allah senı ne yapmasın. bnmde ole yha 0 3 aylık hastane cıkısları alt ust takımları ama hep pjama tarzı seyler patıklı hep napalım erkek olunca bole oluyo. lcw gıdıorum kucuk bı bolum erkek dger taraflar hepppp kız hmde cook gusel seyler var yha puf ozenıyorum bazen ama bnm kı kesın erkek yanı % 99 oğlşmun pıpısını gorduk cunki :))

canım senın calışabılır raporunu usgye goremı verdı yoksa sata goremı benım usg bıraz onde sata gore 32 olunca gıdıp almayı dusunuyorum
arkadasıma usgye gore vermıs

Delisin sen kuzum
Solopetle hayal ettim de ağzım sulandı
Benimkinin cinsiyetinden bir değişiklik olursa yandı garibim
elbiseler,hırkalar,külotlu çoraplar filan aman ALLAH'ım

ben bi ihtimal kız bekliyorum

oglusumun papuçlari bile kırmızı teyzesiiiii

hastanede mutlaka veriyorlardir canim , acil doguma gelenler napıyo , özel hast sonucta , sezeryanda olsa hamile kilodu giyilebilir diye dusunuyorum , büyük bedeninden aldim ben cunkiii

canm gecnde yıgenm hastanede yattı onn yannda durdm o ara butun hastaneyı ıncaeldm hasta bezı verıolar ısteyenlere vede sezryan dgm yapanlara buyuk oda verıolar :)

bizde gördük canim her defasinda

doktor bana %90 erkek demişti ben direk %10 kız olma ihtimalini sormuştum

o ihtimal üzerinde duruyorum halen ,

evet Lcw 'ye gittim bende gecen gun hemde via portta büyük mağazasina kız kıyafetleri çokkkk erkeklere bişi yok sinir oldum cıktım

herkese günaydın.benim kuzular deneme sınavında.bende kafa dinliyorum.
ayy ayyy biz şişmekten sen kilo alamamktan dertlisin nolcak bizim bu halimizz

hamile olmasam bu kadar takmam valla.inş her şey yolundadır. :)

şükür bebeğim kilo alıyor.hafta sonu toplum sağlığı merkezinde çalışan bir abla var.onunla konuştuk da.benim haftalardır aynı kiloda olmamı normal bulmadı.bende endişelendim.cuma günü çalışabilir raporu almak için gideceğim.o zaman doktora sorayım...

bende aynn sınır oldum yha kundak aldım bde atlet zıbın aldm ordan baska bse yokkı yha. bnde % 1 lık ıhtımlımı dusunsem :)))

kızlar ben bugünlerde şu doğum iznini kafama takmış bulunuyorum..doktorum 3 haziranda gel raporunu başlatalım dedi..

şimdi size sorum..15 gün yıllık iznim var kullanmadığım..onu doğum izninden önce kullanıp sonra doğum iznini başlatabilirmiyim acaba???

valla canim 30. haftadayım şimdiye kadar toplam 17 kilo aldim ama son 3 hafta 2 kilo almişim . p.tesi kontrol var anlıycaz bakalim oglusuma kaç gram gitmiş :)) 900 gramdi en son

benimde oldu 6 haftalıkken kadındoğumcuyu gıtmen gerek canım gecmıs olsun hareket kısıtlılığı ve dinlenme verecek hatta benı 5 gunde yatırdılar hastanede

15 gun yıllık iznini neden dogum sonrasina eklemiyosun ? suan saglik durumun musait ise canim o zaman daha iyi olmazmi ?
canim aynı zamanlara denk geliyo dogumlarimiz , ben haziran sonu izne cıkıcam 37. haftaya kadar calısıcam , sen erken mi cikiyosun ?

Günaydın kızlar.
Griple uğraşıyorum hala.sabah sağlık Ocağı'na gittim ,kontroller yapıldı.rica ettim ilaçlarımı yazdı aile hekimi sağ olsun 2 günlük rapor da verdi.
Evde dinleniyorum.baş ağrısından fenalık geldi.Allah I'm isyan etmiyorum ama ilaç içmeden zor geçiyormuş.

ama usgye goremı sata goremı 32 kızlar

günaydın kızlar nasılsınız
anneler ve bebişleri herkes çok iyidir umarım
benim moralim bozuk tansiyonun genelde yüksek çıkıyo
doktor böyle giderse erken alabiliriz bebeği demişti
aslında bi düşük çıkıyo bi yüksek
pazar günü eve boya yapıldı
dünde temizlikçi vardı her yer ohh miss gibi
ev doğuma hazırr

canım gebelikte grip tehlikeli
ilaçlarını ihmal etme zatürreye falan çevirmesin sonra
bol bitki çayı ve meyve de tüket
geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…