- 28 Mart 2012
- 1.034
- 0
- 316
benim kızçem sabahın 7sinde bu defa alttan alttan çalışarak uyandırdı sağolsun. karnımın alt kısmında hissettiğim elimiydi kafasımıydı ayağımıydı ah bi bilebilsem çatlıyorum meraktan yaa
karabiberim sen olmuşsun bile ama dinlen bolca kuzum ben şimdi bi ıhlamur yapıcam valla kendimizi korumamız gerek
şöle bişi mesela
Kizlar dun gece ilk defa istifrar ettim.midem bulaniyooorrrrrusuttum sanirimmm
çok geçmiş olsun tatlım..bende evde hiç dikkat etmiyorum valla soğuk sular içiyorum,ayağıma hiçbişey giymiyorum,,ateş basıyo çünkü:)) sabahta karın ağrısıyla uğraşıyorum...
amanın kızlar dikkat edin kendinize bu havalar tam hasta olma havası gerçektenGünaydın kızlar.
Griple uğraşıyorum hala.sabah sağlık Ocağı'na gittim ,kontroller yapıldı.rica ettim ilaçlarımı yazdı aile hekimi sağ olsun 2 günlük rapor da verdi.
Evde dinleniyorum.baş ağrısından fenalık geldi.Allah I'm isyan etmiyorum ama ilaç içmeden zor geçiyormuş.
canm ped kullanıcaz sonucta yeter bnce 5 tane kılot kac gun kalıcaz kı sonucta. bnm hastanemde bonyoda var odalarında 3 gun kalırsam yaparm dıe dusundum sonucta hastane yanı. bn daha hazırlamadım cantamı bu ay hazırlıcam. gecmı kaldım acasba
özelde yapanlar biraz daha rahat olucak tabi. orda herşeyi veriyolar ama devlette yapıcam ben ve hasta bezi hatta yanımda çarşafımı yastık kılıfımı bile götürmeyi düşünüyorum nolur nolmazben o kadar kanama vs olcagını dusunmedim ,
pijamam ve geceligimde acik renk
1 tanede koyu renk koyayim o zamannn
kilotlarim hamile kilotu , sezeryan vs olursa die , normal kilotta koyabilirim sanirim , diyorlarki gösüs kremi suruyolar uzerine gogus pedi kapatıyolar iyice kötü oluyo havasiz kaliyo , gögüs kalkanı henüz almadim ama alıcam , daha eksiklerimiz var bitmek bilmiyor zatenn
kız bende hamileliğimin alk başında kendi kendime hep dedimki ayyy pembe almıyım hep pembe gelir hediyeleri, ben şöle mor yeşil sarı değişik canlı renkler alıyım dedim dün makinaya atardımki pembeden başka renk yokKuzummmm nedense kızçelere göre çok alternatif var.
Ama ben gezdiğim bütün mağazalarda paşalar için
neler neler vardıErkeklerin cicişleri
daha asil ama bizimkiler cıvıl cıvıl ve çok renkli
Ben pembe sakın almayın dedim anneme ama ben
daha çok pembe almışım
lcw de erkekler içinde minik minik çok cici şeyler var baktınmı oraya da? kızlara çeşit gerçekten çok ama erkeklerinkide böle büyümüşte küçülmüşler gibi oluyo bayılıyorum yaa0-3 ay dogru duzgun bişi almadim hep body , zıbın , pijama tarzi :))
kurban bayramina ins giyicek bi tane solopet aldim :)
onun dısında hiç kiyafetimiz yok nerdeyse
ama ben cok istemiştim kız olsun die o yuzden ock hevesim vardi kız elbiselerine :)) halen kız olur belki diye kıyafetlerini hep sarı yeşil beyaz alıyorum nolur nolmaz
bence nolur nolmaz yinede düzleştiricini al canım çünkü tecrübelilerden duyduğum doğumda saçar hiç olmadığı kadar çok karışıyormuş yani böle kıl kıl oluyoe dediler. bende kapalıyım ama yinede alıcam. belkide şöle derli toplu dursun kapatmasıda kolay olsun diye ördürmeyi düşünüyorum vaktim olursaben kapalı olduğum için düzleştirici ve maşamı götürmicemsadece makyaj çantası götüreceğim inşllah canım :)))
Eklentiler
Son düzenleme: