2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
benim kızçem sabahın 7sinde bu defa alttan alttan çalışarak uyandırdı sağolsun. karnımın alt kısmında hissettiğim elimiydi kafasımıydı ayağımıydı ah bi bilebilsem çatlıyorum meraktan yaa

Kizlar dun gece ilk defa istifrar ettim.midem bulaniyooorrrrr usuttum sanirimmm

çok geçmiş olsun tatlım..bende evde hiç dikkat etmiyorum valla soğuk sular içiyorum,ayağıma hiçbişey giymiyorum,,ateş basıyo çünkü:)) sabahta karın ağrısıyla uğraşıyorum...

amanın kızlar dikkat edin kendinize bu havalar tam hasta olma havası gerçekten karabiberim sen olmuşsun bile ama dinlen bolca kuzum ben şimdi bi ıhlamur yapıcam valla kendimizi korumamız gerek

özelde yapanlar biraz daha rahat olucak tabi. orda herşeyi veriyolar ama devlette yapıcam ben ve hasta bezi hatta yanımda çarşafımı yastık kılıfımı bile götürmeyi düşünüyorum nolur nolmaz

kız bende hamileliğimin alk başında kendi kendime hep dedimki ayyy pembe almıyım hep pembe gelir hediyeleri, ben şöle mor yeşil sarı değişik canlı renkler alıyım dedim dün makinaya atardımki pembeden başka renk yok

lcw de erkekler içinde minik minik çok cici şeyler var baktınmı oraya da? kızlara çeşit gerçekten çok ama erkeklerinkide böle büyümüşte küçülmüşler gibi oluyo bayılıyorum yaa

ben kapalı olduğum için düzleştirici ve maşamı götürmicem sadece makyaj çantası götüreceğim inşllah canım :)))
bence nolur nolmaz yinede düzleştiricini al canım çünkü tecrübelilerden duyduğum doğumda saçar hiç olmadığı kadar çok karışıyormuş yani böle kıl kıl oluyoe dediler. bende kapalıyım ama yinede alıcam. belkide şöle derli toplu dursun kapatmasıda kolay olsun diye ördürmeyi düşünüyorum vaktim olursa şöle bişi mesela

Eklentiler

• $Ýçerik.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
geçmiş olsun canım dinlenmek ii gelir
ama usgye goremı sata goremı 32 kızlar
sata göre die biliyorum. kontrolde tekrar soracağım artık

Selam Anneler;
Epeydir ara ara okuyabiliyorum ama yazmaya çok fırsatım olmuyor umarım çok önemli bir değişiklik yoktur kimsede...
nihayet bu hafta son haftam ve 19 mayıstan sonra doktorum raporumu açacak doğum izni ile ilgili.
yalnız bir iki arkadaşta dikkatimi çekti,

çalışabilir raporu alıp ya yıllık izne ayrılmayı düşünüyorlar veya başka bir doktordan rapor almayı düşünüyorlar. özel şirketi bilmiyorum ama, ben 657'ye tabiyim ve bu konuda emin olmadan böyle bir işlem yapmayın çünkü bu durumda izin veya rapor alanların haftaları doğum sonrasına aktarılmıyor, mevzuat böyle idarenin taktiri varmış gibi görünse de sonradan bir sıkıntı çıkarabilirler yani yıllık izninizi boşa harcamayın veya rapor şimdi alabiliyorsanız kalsın doğumdan sonraya alırsınız başka doktordan.

sözle söylenenlere güvenmeyin en kötü ihtimalle yazılı bilgi isteyin ki sonradan sıkıntı olmasın...
herkese Allah yardım etsin...

inşallah vaktinde gelir bebeişş...
mis gibi evdarısı başımıza

günaydın canlar...
Dün 32. hafta çalışabilir raporumu aldım. bebeğin hareketleri biraz azalmıştı öyle hissediyordum. doktorum da sagolsun ilgilendi hemen nst ye bağlayalım seni dedi. ve nst de sancım çıktı . bir hafta sonra tekrar gel eğer devam ederse yatıracağım bu durum düzelene kadar dedi. Dualarınızı bekliyorum kızlar.evde dinleniyorum şimdi.saglık ocağından rapor aldım.haftaya da iyi çıkarsa değerim yine rapor alacağım bi 5 günlük. sonra ki hafta çalışırım artık

aranızda nst de sancısı çıkan var mı???

geçmiş olsun canimm ,

kuzum haziran sonu 35 haftalık oluyorum ben senlede 4 günmü var aramızda seninde öle olmuyomu??yani 37 haftalık temmuzun 2.haftasına denk geliyor ben öle hesapladım...yaa bende öle istiyodum doğumdan sonraya kalır diyodum ama yeter haziran sonu çıkarım yıllık izne..37.haftaya kadar yıllık izin olur ondan sonrada başlatırım doğum iznini ..

sen hazirmisin dogumaaa :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

tansiyon için limon ve limonlu gıdalar ve sarımsak iyi geliyor diye biliyorum , babam tansiyon ve şeker hastasi ??

gebelikte zararlimidir bilmiyorum ama dr'una bi sor istersen .

canım lcw'dede bulamadim ben 3 aya göre bişiler 3-6 ay var onlarda büyük göründü gözümeee

geçmiş olsun canım
ama bu aralar normal diye biliyorum ben sancıların olması ve başlaması
tabi seviyeside önemli yüksek seyretmiyorsa
bolca dinlen evde canım

ev hazır ama ben daha hazır değilim
kızım içinde erken zaten gelmesin daha :18:
bende limonlu su tüketiyorum annem de var tansiyon
ordan bildiklerim ama zaten yanıyor midem bi de limonlu su

kafam karıştı

temmuz 24 benim dogumum 3 hafta sayyorum ben 21 gun gibi ,

haziran sonu 37. hafta oluyor bana göre ,

şimdi 30. haftam olduguna gore mayısta 2 haftam hazirandada 4 haftam var toplam 6 haftam var o zaman haziran sonu 36 ve 37. haftalar olmuyomu :26::26::26::26::26::26:

ben haziran sonu cıkıcam inş , eger saglik durumum iyi olur ise ilk haftasida gelirim temmuzun , benim yillik iznim yok , mecburen dogum iznimi çok iyi degerlendirmem gerekiyor , 1 gün bilde dogumdan sonraya fazla kalsin die

ev hazır ama ben daha hazır değilim
kızım içinde erken zaten gelmesin daha :18:
bende limonlu su tüketiyorum annem de var tansiyon
ordan bildiklerim ama zaten yanıyor midem bi de limonlu su

şeker problemin yoksa canim limonata yap kendine , içinede taze nane at soguk soguk oh misss , hem ferahlatir hem miğdeni yakmaz.

yemeklerindede yogurt sarımsakli tuket bence , sarımsak her derde deva ,

kız bebişler genelde sabırsız olur diyorlar ama :)) vakti zamaninda gelsin inş....

alayım olmadı şimdiden koyayım ben aceleyle unuturum şaçım okadar uzun değil zaten omuzlarımda örgü yapılmazda görümcem hergün saçlarını maşa düzleştirici kullandığı için o yapar bana inşallah o günleri görürüz canım yaa..

geçmiş olsun canım
ama bu aralar normal diye biliyorum ben sancıların olması ve başlaması
tabi seviyeside önemli yüksek seyretmiyorsa
bolca dinlen evde canım

çok sağol canım. yüksek çıktı. hatta doktor nasıl? hiç mi hissetmiyor musun bu sancıları şimdi? diye şaşırdı. bende normal dedim hatta söylemeyi bile düşünmedim. ama eşimin atağıyla söyledik anlattık durumu.
rüyalarımda hep erken doğum yaptığımı görüyorum .bu gidişle öyle olacak herhalde

bence nolur nolmaz yinede düzleştiricini al canım çünkü tecrübelilerden duyduğum doğumda saçar hiç olmadığı kadar çok karışıyormuş yani böle kıl kıl oluyoe dediler. bende kapalıyım ama yinede alıcam. belkide şöle derli toplu dursun kapatmasıda kolay olsun diye ördürmeyi düşünüyorum vaktim olursa şöle bişi mesela[/QUOTE]

Ördürmeyi bende düşünmüştüm hem resimlerde güsel çıkayım diye ama,haftasou düğün için ördürdüm saçımı eve nasıl attım da açtım saçlarımı bilmiorum,acaip başımı ağrıttı nedense, saçlarımı çektirmiş baya yani o da bi taraftan stres yapıcağı için ben vazgeçtim canım

benim kuzenimin eşi sezeryan yapti ,

doguma gitmeden kuaföre gitmiş röflesini yaptirmiş fönünü çektirmiş

günaydın kızlarrr
herkes iyidir umarımm
bugün biraz uyuduk iyiyiz hamdolsun
sabah namazdan sonra erken doğum yapıodum rüyamda eşimde yok yanımda nasıl ağlıyorum niye böyle oldu diye.dünkü erken doğum konuşmalarından etkilendim sanırım.zaten sadece doğum hikayelerini okuyorum.
resim video falan bakmıyorum hiç.doğum konusunda yazı da okumuyorum bilerek fazla nasıl doğurucam bilmem
bilinçaltıma ittim tamamen doğum olayını.
sormaya başladılar normal mi istiyorsun diye.aslında ben ikisinden de tırsıyorummmm :18:
Allahım kolaylaştırır inş.

bu arada kızlar yarın devlete gideceğim.son anda geldiğim için doktorlar pek ilgilenmiyor.
yani benim nerede doğum yapacağım hala belli değil!!!
yarın ki doktora da ilk kez gideceğim ne desem ne söylesem bilmiyorum.
sancın başlayınca gel zaten ebeler doğurtuyor diyorlar hepsi aynı ağız.
sen hamilesin korkun var mı hazır mısın doktora hastaneye güveniyor musun kimsenin umrunda değil...

işte böyle kızlar arada kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…