kızlar be bu küloda bayıldım acaba benim paşayada mı böle alsamFırfırlı Bebek Külodu Dikimi | Hobi Fikirleri Yaratıcı El İşi Örnekleri
paşaya mı
allah korusun çocuğun tercihleri değişmesin sonra
ben hep kız istiyordum babasıda erkek olsun diyordu gerçi sağlıklı olsunda hep kız bekledim taakiii o koca pipi yi gördükten sonra ama kız kıyafetleri akseuarları çokk güzel al beni diyorbilmem kız gibi yetiririm gibi geliyo banaaa
canlarım nasılsınız,
umarım herkes iyidir.geçmişi okuyamadan hemen yazıım didim.ben çok şükür iyim son 3 hafta daha kızım benimle kalması gerekiyor şuanlık herşey yolunda kesedeki su sızıntısıda kapandı suyumda yeterince şükürler olsun allahıma.
allaha emanet olun annişler ve kuzuları:)çok öpüyorum hepinizi.
canlarım nasılsınız,
umarım herkes iyidir.geçmişi okuyamadan hemen yazıım didim.ben çok şükür iyim son 3 hafta daha kızım benimle kalması gerekiyor şuanlık herşey yolunda kesedeki su sızıntısıda kapandı suyumda yeterince şükürler olsun allahıma.
yapma yahu...
bunlar şaka olarak kalsın bence... bi delikanlının hayatına yazık edersin günahtır...
Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin nolucak kız olmuş erkek olmuş... sizin meyveniz o daha güzeli varmı?
kızlar bende göbüşümün fotosunu paylaşcaktım ama beceremedım nasıl yapıyorsunuz
canlarım nasılsınız,
şeker problemin yoksa canim limonata yap kendine , içinede taze nane at soguk soguk oh misss , hem ferahlatir hem miğdeni yakmaz.
yemeklerindede yogurt sarımsakli tuket bence , sarımsak her derde deva ,
kız bebişler genelde sabırsız olur diyorlar ama :)) vakti zamaninda gelsin inş....
cnm kendin için pijama tk çorap külot terlik taç havlu koy.uykulu bir salı sabahından merhabaaa4 teemuz gel artıkk
kızlar bebek çantasına neler koydunuz. akşam hazırlamaya karar verdim ütüledim çantaya koydum.
1- ilk doğunca vermek için 4lü takım alt üst çıtçıtlı badi eldiven
2- 2 tane daha 4 lü takım
3- 1 tane ince pelüş battaniye
4- 2 tane kundak gibi olan battaniyelerden
5- 10 tane bez
6- 1 ıslak mendil prima yenidoğan
7- 3 çorap 3 ağız bezi
8- emzik emzik kutusu küçük biberon
başka ne koydunuz eksik varmı sizce
Geçmiş olsun.. Sıck bişiler içmeye çalış üşütmüş olabilirsiin havalrdan.Kizlar dun gece ilk defa istifrar ettim.midem bulaniyooorrrrrusuttum sanirimmm
önlük bende koyayım çok lazım olmaz die düşünmüştüm ama ne olur ne olmaz 3 kilot yetermi acaba çokkanama oluyormuş ben 5 tane aldımdı 3 daha alsammı diyorum 2 pijama 1 gecelik de bende var tekalt pijama aldım 1 tanede hatta 2 3 daha alayım dedim farkına varmadan akıyormuş altından herşey kirleniyormuş korse alacaktım bende m var doğumdan sonra sığmazsam birine aldırırım die düşündüm sonrada. göğüs koruyucu aldım birde kullanılırmı bilmiyorum ama yara olunca iyi olurmuş falan die okumuştum nolur nolmaz aldım. benim göğüslerden çok uçları büyüyor çocuğun ağzına nasıl sığacak die düşünüyorum ama kısmet bakalım. ablama gösterdim geçende çok şaşırdı 2 tane çocuk emzirdi benim bu kadar büyümedi hiçda görmemiştim bu kadar büyük dedi baya bi güldü bana
Aminn cnmmALLAH'ın izniyle elbise ve hırkası bayramlık olacak
Kızçem de bayramda harçlık,şeker,mendil toplayacak aman ALLAH'ım
o günleri bize sağlıklı bir şekilde göster hepimize
Bendede dün bişiler oldu. Akşam sol tarafıma uzanırken biraz dönim dedim benim oğlum dikmiş ayağını göbeğime çıkıntı oluşturmuş resmen eşim şaşırdı ayağı bu diye. dönmeye çalışıyodu sanırım. bugünde alt tarafımda baskı ağrı hissediyorum. Ve kahvaltıdan sonra kısa süreli bi sancım oldu hemen yan yatma isteği duydum yan yatınca bi süre sonra geçti. Artık böyle sancıların olması normal kızlar. Düzenli ve belden gelen ağrılar olmadığı sürece korkmayın.günaydın canlar...
Dün 32. hafta çalışabilir raporumu aldım. bebeğin hareketleri biraz azalmıştı öyle hissediyordum. doktorum da sagolsun ilgilendi hemen nst ye bağlayalım seni dedi. ve nst de sancım çıktı .bir hafta sonra tekrar gel eğer devam ederse yatıracağım bu durum düzelene kadar dedi. Dualarınızı bekliyorum kızlar.evde dinleniyorum şimdi.saglık ocağından rapor aldım.haftaya da iyi çıkarsa değerim yine rapor alacağım bi 5 günlük. sonra ki hafta çalışırım artık
aranızda nst de sancısı çıkan var mı???
benim kuzenimin eşi sezeryan yapti ,
doguma gitmeden kuaföre gitmiş röflesini yaptirmiş fönünü çektirmiş
bak bu aklıma gelmemişti
süper fikir canım aklına sağlık nane yapraklarıyla falan bayılırım zaten
canınız çekmesin kızlar sonra hakkınızı helal edin
kızlar be bu küloda bayıldım acaba benim paşayada mı böle alsamFırfırlı Bebek Külodu Dikimi | Hobi Fikirleri Yaratıcı El İşi Örnekleri
canlarım nasılsınız,
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
şimdilik yatıyorum bol bol..
iki hafta boyunca tansiyon ölçümü yaptırıcam
eğer 14 ve üzeri çıkarsa hemen gel demişti doktor
bugün 13 çıktıbeklemedeyim.. öpüyoruz sizi
Sen koydun mu adini bebeğinin ssol tatlım
kızlar dün akşamdan bu yana nurtopu gibi iki çatlağım daha oldu mosmor... biri sol yanımda biri sağımda...
canım senın calışabılır raporunu usgye goremı verdı yoksa sata goremı benım usg bıraz onde sata gore 32 olunca gıdıp almayı dusunuyorum
arkadasıma usgye gore vermıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?