2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
canlarım nasılsınız,
umarım herkes iyidir.geçmişi okuyamadan hemen yazıım didim.ben çok şükür iyim son 3 hafta daha kızım benimle kalması gerekiyor şuanlık herşey yolunda kesedeki su sızıntısıda kapandı suyumda yeterince şükürler olsun allahıma.
allaha emanet olun annişler ve kuzuları:)çok öpüyorum hepinizi.

paşaya mı
allah korusun çocuğun tercihleri değişmesin sonra

ben hep kız istiyordum babasıda erkek olsun diyordu gerçi sağlıklı olsunda hep kız bekledim taakiii o koca pipi yi gördükten sonra ama kız kıyafetleri akseuarları çokk güzel al beni diyor bilmem kız gibi yetiririm gibi geliyo banaaa

yapma yahu...
bunlar şaka olarak kalsın bence... bi delikanlının hayatına yazık edersin günahtır...
Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin nolucak kız olmuş erkek olmuş... sizin meyveniz o daha güzeli varmı?

çok sevindim mutlu oldum canım bekliycek inşallah baksana herşey yoluna girmiş:):)

tatlımmm hoş geldin..iyi olmana çok sevindim..azracık bekleyecek annesi sen hiç merak etme..iyi bakın kendinize.izine ayrıldınmı buarada?

amin canım benim yani mercimeği fırana verdik erkek oldu ben onu paşalar gibi yaparım napalım artık 2.de Allah nasip eder inşallah

geçmiş olsun tatlım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun. bu erken gemek konusunda ve kilo alalmamak konusunda kız bebekleri anneyi daha çok mu üzüyorlar ne benimki de büyümüyo sıpa benimki de kız

bak bu aklıma gelmemişti
süper fikir canım aklına sağlık nane yapraklarıyla falan bayılırım zaten
canınız çekmesin kızlar sonra hakkınızı helal edin

cnm kendin için pijama tk çorap külot terlik taç havlu koy.

Kizlar dun gece ilk defa istifrar ettim.midem bulaniyooorrrrr usuttum sanirimmm
Geçmiş olsun.. Sıck bişiler içmeye çalış üşütmüş olabilirsiin havalrdan.

Bende aynı durumdayım ağzına nasıl girecek diye düşünüyorum

ALLAH'ın izniyle elbise ve hırkası bayramlık olacak
Kızçem de bayramda harçlık,şeker,mendil toplayacak aman ALLAH'ım
o günleri bize sağlıklı bir şekilde göster hepimize
Aminn cnmm

Bendede dün bişiler oldu. Akşam sol tarafıma uzanırken biraz dönim dedim benim oğlum dikmiş ayağını göbeğime çıkıntı oluşturmuş resmen eşim şaşırdı ayağı bu diye. dönmeye çalışıyodu sanırım. bugünde alt tarafımda baskı ağrı hissediyorum. Ve kahvaltıdan sonra kısa süreli bi sancım oldu hemen yan yatma isteği duydum yan yatınca bi süre sonra geçti. Artık böyle sancıların olması normal kızlar. Düzenli ve belden gelen ağrılar olmadığı sürece korkmayın.

benim kuzenimin eşi sezeryan yapti ,

doguma gitmeden kuaföre gitmiş röflesini yaptirmiş fönünü çektirmiş

Bende sezeeryan olursam gün vereceği için fön çektiricem Allahın izniyle fotolarda güzel çıkalım dimi Dip boya işini napıcaz o ayrıı Dr yaptırabilirsin demişti ama istemiyorum şu zamana kadar yaptırmadım diye az daha bekleyim diyorum.

kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
şimdilik yatıyorum bol bol..
iki hafta boyunca tansiyon ölçümü yaptırıcam
eğer 14 ve üzeri çıkarsa hemen gel demişti doktor
bugün 13 çıktı beklemedeyim.. öpüyoruz sizi

kızlar be bu küloda bayıldım acaba benim paşayada mı böle alsam Fırfırlı Bebek Külodu Dikimi | Hobi Fikirleri Yaratıcı El İşi Örnekleri

tatlımm bu biraz fazla feminen sanki belki sen erkek için arkasına ayıcık noel baba vb figürler yapıştırabilirsin

canım çok güzel inş. daha da iyi haberlerle geleceksin biz de öpüyoruz çok

bakın benimm göbüşüm hafta sonu çekmiştim
Eki Görüntüle 711146 çokk büyük demii

beni görseniz resmen yarım dünya oldumm

oo dinlen dinlen bana da 14 e çıkarsa gel demişti ama neyse ki çıkmadı sen de tuzu azalt suyu çoğalt dinlen

kızlar dün akşamdan bu yana nurtopu gibi iki çatlağım daha oldu mosmor... biri sol yanımda biri sağımda...

kızlar dün akşamdan bu yana nurtopu gibi iki çatlağım daha oldu mosmor... biri sol yanımda biri sağımda...

HADİ GÖZÜNAYDIN :)) bolbol su iç bide naparsanda önüne geçemiyosun bende daha başlamadı ama bakalım gidişat ne göstericekkk

canım senın calışabılır raporunu usgye goremı verdı yoksa sata goremı benım usg bıraz onde sata gore 32 olunca gıdıp almayı dusunuyorum
arkadasıma usgye gore vermıs

Canım bana usgye göre verdi çünkü benim sat'ım 20 eylül bende düzensizlik olduğu için döllenme geç olmuş sanırım hep usg üzerinden gidiyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…