2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
HADİ GÖZÜNAYDIN :)) bolbol su iç bide naparsanda önüne geçemiyosun bende daha başlamadı ama bakalım gidişat ne göstericekkk

ya sorma güya içiyorum, üst bacaklarımda ve karnımın yanında vardı ama bunlar üst taraflarda her gün kremleniyorum ama kremimi değitşirdim bir de bir aydır ek kakao yağı mağı sürmüyorum ondan mı gerçi kilo da aldım

slm kızlar uzuuun bir aradan sonra tekrar buradayım nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah bebişler de iyidir umarım bu arada ne çok yeni katılanlar olmuş

En özel cevapları o arkadaşa bi yanlışlık yapılmış aynı yanlışı devam ettiremeyiz bende bu tarz sözler çok duydum.. Allah ıslah etsin haksızlık yapanları..

canım kac tane doğum yapan gördüysem hiç halleri kalmıyor bitip tukenmişlerdi

bekleyuecek inşalah annesi üzermi seni hiçç

bakın benimm göbüşüm hafta sonu çekmiştim
Eki Görüntüle 711146 çokk büyük demii
oooo maşallah baya büyümüşşş
sadece bebek çantamız bu kendi çantamı ayrı hazırlayacağım inşallahh...
yalnız olmadıımı bilmek güzell.. bi sorun olmaz herhalde hiç araştırmadım doktorada sormadım küçük uç olsa dert büyük dert.. şükürr.
kızlar dün akşamdan bu yana nurtopu gibi iki çatlağım daha oldu mosmor... biri sol yanımda biri sağımda...
canım kaçıncı haftada başladı çatlakların. ben 30 u bitireceğim 2 gün sonra hafif kaşıntı başladı sankim

kızlar dün akşamdan bu yana nurtopu gibi iki çatlağım daha oldu mosmor... biri sol yanımda biri sağımda...
hayırlı olsun canım...
slm kızlar uzuuun bir aradan sonra tekrar buradayım nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah bebişler de iyidir umarım bu arada ne çok yeni katılanlar olmuş
sen nerelerdeydin cnm yaa..bi sorun yoktur umarım:???
En özel cevapları o arkadaşa bi yanlışlık yapılmış aynı yanlışı devam ettiremeyiz bende bu tarz sözler çok duydum.. Allah ıslah etsin haksızlık yapanları..

amin canım allah ıslah etsin gerçekten hakkımıda helal etmiyorum..neticede o kartla alışverişte yapıyodum ve kesilmicek diye hiçbir hazırlıkta yapmadım....allah büyük elbet...

ben p.tesi kontrole gidicem canim sorucam bu rapor işini , ama bi sor doktoruna istersen gecikme .

Çalışabilir raporu 32. haftayı bitirip almamız gerekiyor. Benim pazar günü almam gerekiyor ama hafta sonu olduğu için Pazartesi alacağım. Ama raporu aldıktan sonra ne yapacağız tam bilemiyorum. Sadece iş yerine mi vereceğiz yoksa sgk merkezine de götürmemiz gerekiyor mu?

kızlarrr benim mesaim bitti çok şükür bugünde...öğlene doğru kendimi hiç iyi hissetmedim başım fena dönüyodu bişeyler yedim biraz daha iim şimdi ama hala başım dönüyo ve çook halsizim..çıkışta sağlık ocağına gidicem bakalım...
öpüyoruz sizleri kendinize ve bebişlere ii bakın...

canım ben bizim İK ya sordum..siz bize gönderin biz sizin yerinize sgk ya gönderiyoruz dedi..galiba her şirketin farklı olabiliyor..iş yerine bi sor onlar yönlendirir seni

benim çatlak yokta bacakalrımda selülitt çokk oluşmaya başaladı az vardı ama yanına arkadaşlarıda eklendi baya bii benim o sadece göbek diğer yerleri göstermedim korkarsınız diye :))) çok şiştimmmmm ama inşş veririm diye umuyorum canım :)

yok canım bir sorun yok eşim iş kazası geçirdi 1 aya yakın bir süredir evde o evde olunca da daha yoğunluk oldu giremedim foruma çok şükür iyiyiz şeker sıkıntım var ama pezhizle aşıcam inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik

yaa çok geçmiş olsun canım..inşallah iidir şimdi..bende iim çok şükür iyi geçiyo..bendede şeker sınırda çıktı dikkat et dedi doktor..pirinç,makarna tatlı çikolata yeme dedi...dikkat etmeye çalışıyorum ama ekmeği fazla kesemedim..inşallah bişey olmaz doğuma kadarda atlatırız...

iyiyizşükür sen nasılsın? gün geçtikçe çoğalıyoruz mutlu sonlara yaklaşırken

bende iyiyim çok şükür hatta iyiyim diye boşladım şeker yüksek çıktı doktor dikkat etmezsen insülin kullanırsın dedi son iki ay yine dikkat etmem gerekecek siteye giremedim neler oldu hiç haberim de yok valla

canlar ben yine gidiyorum akşama görüşürüz inşallah sizlere bol ve güzel sohbetler bu arada ikiziz nasılsın neler yaptın şu buluşma işi ne oldu buluştunuz mu yoksa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…