HADİ GÖZÜNAYDIN :)) bolbol su iç bide naparsanda önüne geçemiyosun bende daha başlamadı ama bakalım gidişat ne göstericekkk
maşallah canım sen hazırlamışsın bile...bebek için başka bişey yok gibi..kendin için hazırla şimdide..bu arada 4 temmuzda iznemi çıkıyosun...doğum tarihlerimiz çok yakın seninle benim izini hakkediş tarihim 3 haziran mış..ben haziran sonuna kadar çalışıcam inşallah...sen neden 4 temmuzu beklicen??
günaydın canım...inşallah bende çıkacağına inananlardanım....bu arada bugün bişey öğrendim kendi iş yerimle ilgili ve çok sinir oldum...geçen sene doğum yapan bi arkadaş bi haktan yararlanmıştı bu yemek kartları varya multinet..onun 5 ay boyunca yatmıştı...ben sordum geçenlerde araştırıp bana döneceklerdi..ve verdikleri cvp o arkadaşa bi yanlışlık yapılmış aynı yanlışlığı devam ettiremeyiz..doğum izni süresince multinetler yüklenmez dediler...bu ne şansızlık yaa....inşallah şu doğum izni çıkarda 6 7 ay takarım onlara inşallah...görsünler bakalım hak yemek nasılmış...birine yatırıyosun diğerine yok...allah büyük biyerden kapatıp başka biyerden açar rıskımızı inşallah...
benim kızçem sabahın 7sinde bu defa alttan alttan çalışarak uyandırdı sağolsun. karnımın alt kısmında hissettiğim elimiydi kafasımıydı ayağımıydı ah bi bilebilsem çatlıyorum meraktan yaa
amanın kızlar dikkat edin kendinize bu havalar tam hasta olma havası gerçektenkarabiberim sen olmuşsun bile ama dinlen bolca kuzum ben şimdi bi ıhlamur yapıcam valla kendimizi korumamız gerek
özelde yapanlar biraz daha rahat olucak tabi. orda herşeyi veriyolar ama devlette yapıcam ben ve hasta bezi hatta yanımda çarşafımı yastık kılıfımı bile götürmeyi düşünüyorum nolur nolmaz
kız bende hamileliğimin alk başında kendi kendime hep dedimki ayyy pembe almıyım hep pembe gelir hediyeleri, ben şöle mor yeşil sarı değişik canlı renkler alıyım dedim dün makinaya atardımki pembeden başka renk yok
lcw de erkekler içinde minik minik çok cici şeyler var baktınmı oraya da? kızlara çeşit gerçekten çok ama erkeklerinkide böle büyümüşte küçülmüşler gibi oluyo bayılıyorum yaa
bence nolur nolmaz yinede düzleştiricini al canım çünkü tecrübelilerden duyduğum doğumda saçar hiç olmadığı kadar çok karışıyormuş yani böle kıl kıl oluyoe dediler. bende kapalıyım ama yinede alıcam. belkide şöle derli toplu dursun kapatmasıda kolay olsun diye ördürmeyi düşünüyorum vaktim olursaşöle bişi mesela
canlarım nasılsınız,
umarım herkes iyidir.geçmişi okuyamadan hemen yazıım didim.ben çok şükür iyim son 3 hafta daha kızım benimle kalması gerekiyor şuanlık herşey yolunda kesedeki su sızıntısıda kapandı suyumda yeterince şükürler olsun allahıma.
allaha emanet olun annişler ve kuzuları:)çok öpüyorum hepinizi.
oooo maşallah baya büyümüşşş
sadece bebek çantamız bu kendi çantamı ayrı hazırlayacağım inşallahh...cnm kendin için pijama tk çorap külot terlik taç havlu koy.
Bende aynı durumdayım ağzına nasıl girecek diye düşünüyorum
Bende sezeeryan olursam gün vereceği için fön çektiricem Allahın izniyle fotolarda güzel çıkalım dimiDip boya işini napıcaz o ayrıı Dr yaptırabilirsin demişti ama istemiyorum şu zamana kadar yaptırmadım diye az daha bekleyim diyorum.
canım kaçıncı haftada başladı çatlakların. ben 30 u bitireceğim 2 gün sonra hafif kaşıntı başladı sankimkızlar dün akşamdan bu yana nurtopu gibi iki çatlağım daha oldu mosmor... biri sol yanımda biri sağımda...
hayırlı olsun canım...kızlar dün akşamdan bu yana nurtopu gibi iki çatlağım daha oldu mosmor... biri sol yanımda biri sağımda...
sen nerelerdeydin cnm yaa..bi sorun yoktur umarım:???slm kızlar uzuuun bir aradan sonra tekrar buradayım nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah bebişler de iyidir umarım bu arada ne çok yeni katılanlar olmuş
En özel cevapları o arkadaşa bi yanlışlık yapılmış aynı yanlışı devam ettiremeyiz bende bu tarz sözler çok duydum.. Allah ıslah etsin haksızlık yapanları..
geçmiş olsun canım dinlenmek ii gelir
sata göre die biliyorum. kontrolde tekrar soracağım artık
slm kızlar uzuuun bir aradan sonra tekrar buradayım nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah bebişler de iyidir umarım bu arada ne çok yeni katılanlar olmuş
ben p.tesi kontrole gidicem canim sorucam bu rapor işini , ama bi sor doktoruna istersen gecikme .
Çalışabilir raporu 32. haftayı bitirip almamız gerekiyor. Benim pazar günü almam gerekiyor ama hafta sonu olduğu için Pazartesi alacağım. Ama raporu aldıktan sonra ne yapacağız tam bilemiyorum. Sadece iş yerine mi vereceğiz yoksa sgk merkezine de götürmemiz gerekiyor mu?
ya sorma güya içiyorum, üst bacaklarımda ve karnımın yanında vardı ama bunlar üst taraflarda her gün kremleniyorum ama kremimi değitşirdim bir de bir aydır ek kakao yağı mağı sürmüyorum ondan mı gerçi kilo da aldım
hayırlı olsun canım...
sen nerelerdeydin cnm yaa..bi sorun yoktur umarım:???
amin canım allah ıslah etsin gerçekten hakkımıda helal etmiyorum..neticede o kartla alışverişte yapıyodum ve kesilmicek diye hiçbir hazırlıkta yapmadım....allah büyük elbet...
yok canım bir sorun yok eşim iş kazası geçirdi 1 aya yakın bir süredir evde o evde olunca da daha yoğunluk oldu giremedim foruma çok şükür iyiyiz şeker sıkıntım var ama pezhizle aşıcam inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
iyiyizşükür sen nasılsın? gün geçtikçe çoğalıyoruz mutlu sonlara yaklaşırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?