2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ben ucretsız ızın alacam insallh o yuzden son 4 hafta kala cıkacam bı aksılık olmazsa sımdıden zorlanıyoum egıl kalk zoruma gıdıyor

bnce yıllık ıznını kullan cnm gumburtye gtmesın snrasında devam etrrsn dogum ıznını

valla canim 30. haftadayım şimdiye kadar toplam 17 kilo aldim ama son 3 hafta 2 kilo almişim . p.tesi kontrol var anlıycaz bakalim oglusuma kaç gram gitmiş :)) 900 gramdi en son

aynen sekerım bende son 3 haftada 6kıloyu aldm ama kıme gtmıs bellı olcak carsamba

benim kuzenimin eşi sezeryan yapti ,

doguma gitmeden kuaföre gitmiş röflesini yaptirmiş fönünü çektirmiş

sezeryan olursam bende boyle olurum herhalde. zaten bakkala bıle full makyaj cıkan bı tıpım dogumda naprm bılmem
ama sanrm benm aklma sezeryan yatmaya basladı kızlar..

kesınlıkle degil cnm. ben ozel hastaneye gdıyorm. benm yengemde 4 ay once ılk cocugunu dogurdu oda ozel hastaneye gdyodu suyu gelmıs hastaneye grmıslr ozele okdr kontrole gttgı doktor almamıs doguma dusneblıyomusun. apar topar devlet hastanesnde yaptı okdr rahat bı dogum yaptmkı anlatamam dedı devlette olmasına ragmen aslnda bu ıs sans ısı gercekden bana da devletı tavsye ettı ama ben zornda kalmdkca duusnmyıorm. eger sen devlette yapcaksanda cok korkma derım

cok sveındm cnm hersey yolnda ne guzel.. 3 haftayda atlatcaksnız ınsallah

bakın benimm göbüşüm hafta sonu çekmiştim
Eki Görüntüle 711146 çokk büyük demii

bence gayet normal ve cok tatlı gornuyor. dun bızde esımle foto ceknyoduk aynada sacma sapan pozlar fılan kendı gobegmden korktm esımde aynı sekılde ay cok garıp bıs bu ya

bısekılde cıkar cnm hak kalmaz..
ama ben ızındeyken yatrmazlar dıye bılıyorum duymadm cnku kımseden multınet yattgını.

sende kendne ıyı bak bı gıt bakalm ıhmal etme tansyonunmu dustu acaba?

aynı elbseden bende de var 3 renk aldm cok rahat oılyo sandalet ve bol takıylada cok sık:) gobusunde cok guzel ayrıca

canım valla hiç bilmiyorum ama üst bacaklarımda olalı epey aylar önceydi...

amin vatana millete inş..

oy maaşallah

canım kurumuna bağlı bildiğim kadarıyla ben 657liyim 32+0da alıp bir nüshasını personel dosyama koydular biri de ilçedeki personel işlerine gönderildi biri de bende kaldı, 37. haftada da aynı şekilde olacak sonra doğumdan sonra sendeki nüshalarıyla beraber doğurdu raporu alıp yine işyerine veriyoruz,

sgk anlaşmaılar için aynı şekilde biri sende biri kurumda kalacak sonra doğum sonrası sanırım sgk ya götürüp vereceksin

geçmiş olsun tatlım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun. bu erken gemek konusunda ve kilo alalmamak konusunda kız bebekleri anneyi daha çok mu üzüyorlar ne benimki de büyümüyo sıpa benimki de kız

Aynen öyle canım. Benimki de hiç gününden ilerde olmadı en iyi ihtimalle gününde çıkıyor en son gittiğimde yine gününden birkaç gün geriden geliyo dedi ama çok şükür ki bi problem yok gelişiminde. Doktor gelişimi ve beslenmesi çok iyi dedi. geriden geliyorsa nasıl çok iyi oluyor onu da pek anlamadım ama:) Demek ki minik bir kız olacak:) babası 1800 gram doğmuş ben de 2800 gram. Genetik olabiliyor mu acaba. Olsun sağlıklı olsun minik olsun napalım.
Ben hep minnoşum minik kuşum diye seviyordum. Böyle diye diye minik oldu bebiş:))

benimkine benzettım görünce
geçmiş olsun canım. allah korusun hepimizi.

benimde şirketim sgk ya bildiricek , normaldede bu şekilde olmasi gerekiyor diye biliyorum canim.

sanki bende normal dogum zamanında bunalırım , sıkılırım vakit geçmez gibi geliyor sezeryan daha kolay geliyo

ııcm kıyıldı bı fena oldum.. facede arkadaısmın akrabasnn bebegının fotosunu gordum yenı dogmus bı kız .. cok tatlı ve cok saglıklı gornuyo.
tam 28 gun sonra.. annesı BAKLA yemıs bebgını emzırmıs. baklada zehır varmıs bebege yayılmıs hemen.. 2gun ıcersınde sarmıs heryerını kurtaramamıslar. heryerde footoları ucusuyo bebegın..
veren ALLAH alan ALLAH tabırı bu olsa gerek. demekkı mınık bebegın cennte gıtmesı gerekıyomus Allah ailesine bol sabırlar versın.
ALLAH ım bebeklerımızı korusun.
bakla yememeye calısın bu aralar zehirlenen cok olymus sebebnı bıılmıyorm ama. yıyenleerde sakın panıge kaplıpda uzmesn kendnı oyle bısı olsa smdye cıkardı Allah koruusn. sadece dkkat edelim.

baklanin zehirledigini bende duymustum yedikten sonra , 3-4 defa yedim çok severim , ama bazi seylerin sebep oldugunu dusunuyorum ben , insanin rızkı bitince bişeyler sebep Allah'a emanet , ne kadar dikkat edersek edelim , Allah Ailesine sabir versin :2::2::2::2:

sanki bende normal dogum zamanında bunalırım , sıkılırım vakit geçmez gibi geliyor sezeryan daha kolay geliyo

evet bıraz yocuu bı ıs bencede:)
dogal yolla gelırse mecbur dogurcam korkmuyormda ama gecen esımle konsudk en ufak bı rıskde bıle olurum sezeryan dedım. oda bılıyomusun bencede daha mantıklı dedı sasrdım normalde normal ıster esler dıye. nıye dedım hem zorlanıyosun hemde daha pratik bence dedi. hıc bılmıyorm ama daha kolymıs gıbı gelıyor banada:)bıde gunu fılan bellı oluyr ya rahat rahat gdyolar bebeklerını almaya

iyi olmana sevindim,hoşgeldin canım
bakın benimm göbüşüm hafta sonu çekmiştim
Eki Görüntüle 711146 çokk büyük demii
O kadar da çok büyük değil canım.e normal artık son aylara geldik.
sen de çok kilo almayanlardansın sanırım,elbisen çok güzelmiş bu arada.

geçmiş olsun

bnde oyle duusnuyorm canım vade meselesı baklaya baglamadm zaten hıc haberı okuyncada.. ama ne bılym genede yemem bunu duydukdan sonra ne olur ne olmaz.

ben normalde olsa sezeryanda olsa epudiral olucam , agri acidan ziyade can sıkıntısı vakit geçmezz gibi gelio

ayyyy... bende normal doğum olsun çok istiyorum, korkmuyorum da ama... hani olurda doktorum bana miniminnacık bi sezeryan önerisinde bulunduğu anda tamam dermişim gibi geliyo... normal doğumun uzun süreci beni yıpratır-dayanamam korkusu var bende... saçma belki ama ne biliyim ben herşeyden çok çabuk sıkılan bi tipim... beklemekten nefret ederim... bi cafede bile oturamam boş boş daralırım 10 dk sonra kalkmak isterim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…