kafam karıştı
temmuz 24 benim dogumum 3 hafta sayyorum ben 21 gun gibi ,
haziran sonu 37. hafta oluyor bana göre ,
şimdi 30. haftam olduguna gore mayısta 2 haftam hazirandada 4 haftam var toplam 6 haftam varo zaman haziran sonu 36 ve 37. haftalar olmuyomu :26::26::26::26::26::26:
ben haziran sonu cıkıcam inş , eger saglik durumum iyi olur ise ilk haftasida gelirim temmuzun , benim yillik iznim yok , mecburen dogum iznimi çok iyi degerlendirmem gerekiyor , 1 gün bilde dogumdan sonraya fazla kalsin die
kızlar dün akşamdan bu yana nurtopu gibi iki çatlağım daha oldu mosmor... biri sol yanımda biri sağımda...
kızlar ben bugünlerde şu doğum iznini kafama takmış bulunuyorum..doktorum 3 haziranda gel raporunu başlatalım dedi..
şimdi size sorum..15 gün yıllık iznim var kullanmadığım..onu doğum izninden önce kullanıp sonra doğum iznini başlatabilirmiyim acaba???
valla canim 30. haftadayım şimdiye kadar toplam 17 kilo aldim ama son 3 hafta 2 kilo almişim . p.tesi kontrol var anlıycaz bakalim oglusuma kaç gram gitmiş :)) 900 gramdi en son
benim kuzenimin eşi sezeryan yapti ,
doguma gitmeden kuaföre gitmiş röflesini yaptirmiş fönünü çektirmiş
günaydın kızlarrr
herkes iyidir umarımm
bugün biraz uyuduk iyiyiz hamdolsun
sabah namazdan sonra erken doğum yapıodum rüyamda eşimde yok yanımda nasıl ağlıyorum niye böyle oldu diye.dünkü erken doğum konuşmalarından etkilendim sanırım.zaten sadece doğum hikayelerini okuyorum.
resim video falan bakmıyorum hiç.doğum konusunda yazı da okumuyorum bilerek fazla nasıl doğurucam bilmem
bilinçaltıma ittim tamamen doğum olayını.
sormaya başladılar normal mi istiyorsun diye.aslında ben ikisinden de tırsıyorummmm :18:
Allahım kolaylaştırır inş.
bu arada kızlar yarın devlete gideceğim.son anda geldiğim için doktorlar pek ilgilenmiyor.
yani benim nerede doğum yapacağım hala belli değil!!!
yarın ki doktora da ilk kez gideceğim ne desem ne söylesem bilmiyorum.
sancın başlayınca gel zaten ebeler doğurtuyor diyorlar hepsi aynı ağız.
sen hamilesin korkun var mı hazır mısın doktora hastaneye güveniyor musun kimsenin umrunda değil...
işte böyle kızlar arada kaldım
canlarım nasılsınız,
umarım herkes iyidir.geçmişi okuyamadan hemen yazıım didim.ben çok şükür iyim son 3 hafta daha kızım benimle kalması gerekiyor şuanlık herşey yolunda kesedeki su sızıntısıda kapandı suyumda yeterince şükürler olsun allahıma.
allaha emanet olun annişler ve kuzuları:)çok öpüyorum hepinizi.
hayırlı olsun canım...
sen nerelerdeydin cnm yaa..bi sorun yoktur umarım:???
amin canım allah ıslah etsin gerçekten hakkımıda helal etmiyorum..neticede o kartla alışverişte yapıyodum ve kesilmicek diye hiçbir hazırlıkta yapmadım....allah büyük elbet...
kızlarrr benim mesaim bitti çok şükür bugünde...öğlene doğru kendimi hiç iyi hissetmedim başım fena dönüyodu bişeyler yedim biraz daha iim şimdi ama hala başım dönüyo ve çook halsizim..çıkışta sağlık ocağına gidicem bakalım...
öpüyoruz sizleri kendinize ve bebişlere ii bakın...
bekleyuecek inşalah annesi üzermi seni hiçç
oooo maşallah baya büyümüşşş
sadece bebek çantamız bu kendi çantamı ayrı hazırlayacağım inşallahh...
yalnız olmadıımı bilmek güzell.. bi sorun olmaz herhalde hiç araştırmadım doktorada sormadım küçük uç olsa dert büyük dert.. şükürr.
canım kaçıncı haftada başladı çatlakların. ben 30 u bitireceğim 2 gün sonra hafif kaşıntı başladı sankim
hayırlı olsun canım...
sen nerelerdeydin cnm yaa..bi sorun yoktur umarım:???
amin canım allah ıslah etsin gerçekten hakkımıda helal etmiyorum..neticede o kartla alışverişte yapıyodum ve kesilmicek diye hiçbir hazırlıkta yapmadım....allah büyük elbet...
Çalışabilir raporu 32. haftayı bitirip almamız gerekiyor. Benim pazar günü almam gerekiyor ama hafta sonu olduğu için Pazartesi alacağım. Ama raporu aldıktan sonra ne yapacağız tam bilemiyorum. Sadece iş yerine mi vereceğiz yoksa sgk merkezine de götürmemiz gerekiyor mu?
geçmiş olsun tatlım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun. bu erken gemek konusunda ve kilo alalmamak konusunda kız bebekleri anneyi daha çok mu üzüyorlar ne benimki de büyümüyo sıpa benimki de kız
benimkine benzettım görünce
geçmiş olsun canım. allah korusun hepimizi.yok canım bir sorun yok eşim iş kazası geçirdi 1 aya yakın bir süredir evde o evde olunca da daha yoğunluk oldu giremedim foruma çok şükür iyiyiz şeker sıkıntım var ama pezhizle aşıcam inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Çalışabilir raporu 32. haftayı bitirip almamız gerekiyor. Benim pazar günü almam gerekiyor ama hafta sonu olduğu için Pazartesi alacağım. Ama raporu aldıktan sonra ne yapacağız tam bilemiyorum. Sadece iş yerine mi vereceğiz yoksa sgk merkezine de götürmemiz gerekiyor mu?
canım maşallah çok yakışmış göbişine hamilelik yoo o kaarda kocaman diil bence normal gayett...
bnce yıllık ıznını kullan cnm gumburtye gtmesın snrasında devam etrrsn dogum ıznını
aynen sekerım bende son 3 haftada 6kıloyu aldm ama kıme gtmıs bellı olcak carsamba
sezeryan olursam bende boyle olurum herhalde. zaten bakkala bıle full makyaj cıkan bı tıpımdogumda naprm bılmem
ama sanrm benm aklma sezeryan yatmaya basladı kızlar..
kesınlıkle degil cnm. ben ozel hastaneye gdıyorm. benm yengemde 4 ay once ılk cocugunu dogurdu oda ozel hastaneye gdyodu suyu gelmıs hastaneye grmıslr ozele okdr kontrole gttgı doktor almamıs doguma dusneblıyomusun. apar topar devlet hastanesnde yaptı okdr rahat bı dogum yaptmkı anlatamam dedı devlette olmasına ragmen aslnda bu ıs sans ısı gercekden bana da devletı tavsye ettı ama ben zornda kalmdkca duusnmyıorm. eger sen devlette yapcaksanda cok korkma derım
cok sveındm cnm hersey yolnda ne guzel.. 3 haftayda atlatcaksnız ınsallah
bence gayet normal ve cok tatlı gornuyor. dun bızde esımle foto ceknyoduk aynada sacma sapan pozlar fılan kendı gobegmden korktm esımde aynı sekılde ay cok garıp bıs bu ya
bısekılde cıkar cnm hak kalmaz..
ama ben ızındeyken yatrmazlar dıye bılıyorum duymadm cnku kımseden multınet yattgını.
sende kendne ıyı bak bı gıt bakalm ıhmal etme tansyonunmu dustu acaba?
aynı elbseden bende de var 3 renk aldm cok rahat oılyo sandalet ve bol takıylada cok sık:) gobusunde cok guzel ayrıca
ııcm kıyıldı bı fena oldum.. facede arkadaısmın akrabasnn bebegının fotosunu gordum yenı dogmus bı kız .. cok tatlı ve cok saglıklı gornuyo.
tam 28 gun sonra.. annesı BAKLA yemıs bebgını emzırmıs. baklada zehır varmıs bebege yayılmıs hemen.. 2gun ıcersınde sarmıs heryerını kurtaramamıslar. heryerde footoları ucusuyo bebegın..
veren ALLAH alan ALLAH tabırı bu olsa gerek. demekkı mınık bebegın cennte gıtmesı gerekıyomus Allah ailesine bol sabırlar versın.
ALLAH ım bebeklerımızı korusun.
bakla yememeye calısın bu aralar zehirlenen cok olymus sebebnı bıılmıyorm ama. yıyenleerde sakın panıge kaplıpda uzmesn kendnı oyle bısı olsa smdye cıkardı Allah koruusn. sadece dkkat edelim.
sanki bende normal dogum zamanında bunalırım , sıkılırım vakit geçmez gibi geliyorsezeryan daha kolay geliyo
Canım bana usgye göre verdi çünkü benim sat'ım 20 eylül bende düzensizlik olduğu için döllenme geç olmuş sanırım hep usg üzerinden gidiyoruz..
iyi olmana sevindim,hoşgeldin canımcanlarım nasılsınız,
umarım herkes iyidir.geçmişi okuyamadan hemen yazıım didim.ben çok şükür iyim son 3 hafta daha kızım benimle kalması gerekiyor şuanlık herşey yolunda kesedeki su sızıntısıda kapandı suyumda yeterince şükürler olsun allahıma.
allaha emanet olun annişler ve kuzuları:)çok öpüyorum hepinizi.
O kadar da çok büyük değil canım.e normal artık son aylara geldik.
sen de çok kilo almayanlardansın sanırım,elbisen çok güzelmiş bu arada.
geçmiş olsunyok canım bir sorun yok eşim iş kazası geçirdi 1 aya yakın bir süredir evde o evde olunca da daha yoğunluk oldu giremedim foruma çok şükür iyiyiz şeker sıkıntım var ama pezhizle aşıcam inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
baklanin zehirledigini bende duymustum yedikten sonra , 3-4 defa yedim çok severim , ama bazi seylerin sebep oldugunu dusunuyorum ben , insanin rızkı bitince bişeyler sebep Allah'a emanet , ne kadar dikkat edersek edelim , Allah Ailesine sabir versin :2::2::2::2:
evet bıraz yocuu bı ıs bencede:)
dogal yolla gelırse mecbur dogurcam korkmuyormda ama gecen esımle konsudk en ufak bı rıskde bıle olurum sezeryan dedım. oda bılıyomusun bencede daha mantıklı dedı sasrdım normalde normal ıster esler dıye. nıye dedım hem zorlanıyosun hemde daha pratik bence dedi. hıc bılmıyorm ama daha kolymıs gıbı gelıyor banada:)bıde gunu fılan bellı oluyr ya rahat rahat gdyolar bebeklerını almaya
ayyyy... bende normal doğum olsun çok istiyorum, korkmuyorum da ama... hani olurda doktorum bana miniminnacık bi sezeryan önerisinde bulunduğu anda tamam dermişim gibi geliyo... normal doğumun uzun süreci beni yıpratır-dayanamam korkusu var bende... saçma belki ama ne biliyimevet bıraz yocuu bı ıs bencede:)
dogal yolla gelırse mecbur dogurcam korkmuyormda ama gecen esımle konsudk en ufak bı rıskde bıle olurum sezeryan dedım. oda bılıyomusun bencede daha mantıklı dedı sasrdım normalde normal ıster esler dıye. nıye dedım hem zorlanıyosun hemde daha pratik bence dedi. hıc bılmıyorm ama daha kolymıs gıbı gelıyor banada:)bıde gunu fılan bellı oluyr ya rahat rahat gdyolar bebeklerını almaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?