ayy tam hayal ettıgım gıbı kız yerım ben onu :) benm oglumda boyle olcak ınsallah delikanlı olmus bu ya:))))
benım bırbucuk hafta onde gıdıyor sata gore 30um doktor randevumuda sata gore 32 olunca almayı dusunuyorum bakalım canım
ben normalde olsa sezeryanda olsa epudiral olucam , agri acidan ziyade can sıkıntısı vakit geçmezz gibi gelio
ayyyy... bende normal doğum olsun çok istiyorum, korkmuyorum da ama... hani olurda doktorum bana miniminnacık bi sezeryan önerisinde bulunduğu anda tamam dermişim gibi geliyo... normal doğumun uzun süreci beni yıpratır-dayanamam korkusu var bende... saçma belki ama ne biliyimben herşeyden çok çabuk sıkılan bi tipim... beklemekten nefret ederim... bi cafede bile oturamam boş boş daralırım 10 dk sonra kalkmak isterim...
zaman okadar çabuk geçiyoki...
ah bi konuşsa, ah bi yürüse diyosun bi bakmışsın adam olmuş
Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin..
veee tabiki uslu olsunlar
inşallah benim oğlumda kardeşi olunca hırçınlaşmaz
en büyük korkularımdan biri:18:
evet cnm epıdural bencede ıyı bı fıkır her sekılde epıdural en ıyısı.. ama baklm daha doktor beyle bısı konsmadk ne zaman accak konuyu merk edyorm kendısı bıraz sezeryan yanlsıda karısnda sezeryan yapmıs fılan normal dogumu rısk olark goruyo.
ya asnda cogumuzda var bu bılyomusunsacma degil hic cnm normal dogumu hep ıstyoruz ama bı yandan da agrısız sezeryan daha cok cazıp gelıyor:) bende oyle bazen dılım oyle soyluyor aklmdan baska bısı gecıyor. cok merak eidyorm ne yapıcaz:))))))
saatlerce yatıp beklıyosun ya gelmesını gercekden sıklabilrisn sen cnm ole bı yapın varsa gerci smdi doktorlar bıle sıkılıyo ugrsmk ıstemdklernden turkıyede bukdar yaygınlasdı sezeryan
benimde gece gun oldu , kırmızı kırmızı acaip kaşınıyo ve sivilce gibi kırmızı benekler var((
kızlarrr benim mesaim bitti çok şükür bugünde...öğlene doğru kendimi hiç iyi hissetmedim başım fena dönüyodu bişeyler yedim biraz daha iim şimdi ama hala başım dönüyo ve çook halsizim..çıkışta sağlık ocağına gidicem bakalım...
öpüyoruz sizleri kendinize ve bebişlere ii bakın...
benim çatlak yokta bacakalrımda selülitt çokk oluşmaya başaladı az vardı ama yanına arkadaşlarıda eklendibaya bii benim o sadece göbek diğer yerleri göstermedim korkarsınız diye :))) çok şiştimmmmm ama inşş veririm diye umuyorum canım :)
ben ucretsız ızın alacam insallh o yuzden son 4 hafta kala cıkacam bı aksılık olmazsa sımdıden zorlanıyoum egıl kalk zoruma gıdıyor
ııcm kıyıldı bı fena oldum.. facede arkadaısmın akrabasnn bebegının fotosunu gordum yenı dogmus bı kız .. cok tatlı ve cok saglıklı gornuyo.
tam 28 gun sonra.. annesı BAKLA yemıs bebgını emzırmıs. baklada zehır varmıs bebege yayılmıs hemen.. 2gun ıcersınde sarmıs heryerını kurtaramamıslar. heryerde footoları ucusuyo bebegın..
veren ALLAH alan ALLAH tabırı bu olsa gerek. demekkı mınık bebegın cennte gıtmesı gerekıyomus Allah ailesine bol sabırlar versın.
ALLAH ım bebeklerımızı korusun.
bakla yememeye calısın bu aralar zehirlenen cok olymus sebebnı bıılmıyorm ama. yıyenleerde sakın panıge kaplıpda uzmesn kendnı oyle bısı olsa smdye cıkardı Allah koruusn. sadece dkkat edelim.
benim doktorum normal olsun diye totosunu yırtıyo... benim de çok istediğimi biliyo ama olur da kazara ağzından sezeryanla ilgili bişey çıkarsa diye bende kurt gibi bekliyorum açıkçası...bakma çaktırmıyorum falan ama ne biliyim yaa daha kolay gibi... ama sonrası zor işte... bakıma muhtaç olucam sezeryan olursam ve bana bakıcak kimsem yok kocamdan başka... o da tam o tarihlerde iş değiştiricek gibi bilmiyorum yani... ne olucak nasıl olucak... hayırlısı olsun diyelim
kuzum gormuyonmuı sen bunu baksana golzeırnden akıl fıskırıyor masallah.
hıc sanmıyorm tam adamım bu cocuk benım:):)
Allah bagıslasın.
cok sevrım ben erkek cocuklarıyla ugrasmasını. kendi oglumu fena yapcam
kızlar dün akşamdan bu yana nurtopu gibi iki çatlağım daha oldu mosmor... biri sol yanımda biri sağımda...
herseyın hayırlısı tatlım..
haha soranlara bende oyle normal dogum dıyorum aynen beklıyorm sezeryan dermıkı dıyede der benm doktor yazmısdım az once.
benm 43 yasndakı kv 2 yıl once sezeryanla dogum yaptı epıdural ertesı gun ayakdaydı. kendısı hıc tavsıye etmıyor tabıkıde sozde o yasndan dolayı sezryan yapmıs aynı zmaanda baglatckmıs flan 4 cocgu normal dogumla kesıksız yapmıs yurt dsında dogmus hepsı olsen sezryana almıyolarmıs fılan.. anlatyor da
gordm yanı kendnısını cok rahattı bız bebegı almaya gdyoz dıye telfn acdılar aldılar geldıler:)
amin canım Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın
canım ezanelerde satılan bi yağ var biooil die ondan başla hem oluşumu önlüyo hemde var olan çatlakları tedavi ediyor.bende 33.haftadayım daha hiç yok bu sayede maşallah
anammm çokk şahane
şimdi senin bebeden 2 yaş büyük amcası yada halası mı var
ahahahahahhaa altıma edicem şimdi zaten zor tutuyorum
benim kv de çok konuşur sezeryan olursam, kırk yıl susmaz... en başından beri ben normal inşallah diyorum aferin aferin en iyisi...vakti geçse de bekle diyip duruyo çok bilmiş...
benimde 1,5 hafta önde gözüküyo
ne kadar bebeğinin kilosu, boyu?
geçmişi okuyamadım yazdıysan görmedim?
aa geçmiş olsun benekler mi aleeji mi yoksa çatlak mı? ben yine de krem yağa devam etme
off geçmiş olsun dün de ben salak gibiydim
ay elbisen çok güzelmiş çok da yakışmış sana
o selilütlerden bende de var ama geçer diye ümit eiyorum
bana da zor geliyr ama olur da alamazsam diye izinlerimi birktiriyorum
ay allah korusun ve yardım etsin
evet cnm epıdural bencede ıyı bı fıkır her sekılde epıdural en ıyısı.. ama baklm daha doktor beyle bısı konsmadk ne zaman accak konuyu merk edyorm kendısı bıraz sezeryan yanlsıda karısnda sezeryan yapmıs fılan normal dogumu rısk olark goruyo.
ya asnda cogumuzda var bu bılyomusunsacma degil hic cnm normal dogumu hep ıstyoruz ama bı yandan da agrısız sezeryan daha cok cazıp gelıyor:) bende oyle bazen dılım oyle soyluyor aklmdan baska bısı gecıyor. cok merak eidyorm ne yapıcaz:))))))
saatlerce yatıp beklıyosun ya gelmesını gercekden sıklabilrisn sen cnm ole bı yapın varsa gerci smdi doktorlar bıle sıkılıyo ugrsmk ıstemdklernden turkıyede bukdar yaygınlasdı sezeryan
canım ezanelerde satılan bi yağ var biooil die ondan başla hem oluşumu önlüyo hemde var olan çatlakları tedavi ediyor.bende 33.haftadayım daha hiç yok bu sayede maşallah
AMİN cnm:) bzde gorelım bu gunlerı ınsallah . oglun kardesnı cok svcek merk etme yas aralklarıda super bende oyle dusnuyorm baklm
iyi olmana sevindim,hoşgeldin canım
O kadar da çok büyük değil canım.e normal artık son aylara geldik.
kızlar ben en son gecen hafta kontrole gittim haftaya yine gidicem artık 15 günde bir gidicem.ama beni hiç nts ye bağlamadılar.ihtiyaç durumundamı nts oluyor yoksa bundan sonra hep mi olucak?
uzunlamasına çatlaklar var henüz kırmızı yeni oldugu için sanırım , o kısımlardada benek benek noktalar oldu , krem degil vaselin ve bebeyagi kullaniyorum zaten , acaip kaşınıyo , hergun dus alıyorum , bebeyagi surunca kasıntı azalıyo , gece göbegimin kasıntısına uyandim :)) bebeyagi surdum gecti , geriliyo ondan mi acaba ?
kızlar sezeryan o an ıcın ağrısız daha sonrasında cok cekılıyor zor toparlanıyor ben normalı hayırlısı ıle cok ıstıyorum normal doğuran bayanlar hemen ayağa kalkıyor gezıyorlar sezeryanda hareketsızlık kıpırdamama(( ama ıkı doktora gidiyorum bırısı docent her zaman gıtmıyorum daha bır sefer bas gelıştı dığerleri hep makat ( doktorum donebılır dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?