2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
aslında artık izne ayrılmak istiyorum ama o vakitleri bebeğimle geçirme fikri daha cazip geliyor, belki bi kaç gün rapor alıp hafta sonuna bağlayıp dinlensem hiç fena olmayacak

maşallah bebişineallah kolaylık versin ilk aylar bendede olmuştu mide bulantısı hatırladıkça kötü oluyorum.

böyle pahalıya geliyor ama
ben buldum

kavanozlar 105 tanesi 44 tl
sticker 100 tanesi 20 tl
kurdele 5 tl
eee şeker ne kadar tutacak ki zaten yada hurma lokum falan

senin verdiğin adreste 150 tl ye geliyor 105 tanesi, benimki 70 e :)

tabi tercih meselesi birşey diyemem

canim ben bunu buldum ,

MİNİK KAVANOZ STİCKER BASKILI BEBEK ŞEKERİ1,50TL GittiGidiyor'da 72778267

ugrassak mi hazirmi alsak karar veremedim ? ben içlerini oş istiyorum mevlut için lokum yada hurma koymak istiyorum .

KRAFT AURA BEBEK ARABASI;;; 1,5 YIL DAHA GARANTİSİ DEVAM EDİYOR

ÇİFT YÖNLÜÜÜ

7-8 AY KULLANILDI...

TAM YATAR;

TAM KAPANIR TENTE;

GENİŞ KULLANIŞLI ALT SEPET;

ÖNDE RÜZGARLIK;

ORJİNAL YAĞMURLUĞU DAHİL OLMAK ÜZERE....

220 tl SATIYORUM..ÇOK TEMİZ....İSTANBUL MECİDİYEKÖY ELDEN ALABİLİRİSNİZ

iyiymiş canimm ,

bana lnerden buldugunu söylermisin :))

ben okumuştum bu yazıyı
sezaryen sonrası normal doğum yapmak için can atan biri olduğumdan çok araştırdım.
dilek yağmur diye bi doktor var anadolu yakasında.
3 sene önce muayene fiyatı 100 tl'ydi
doğumu kaça yaptırıyo kim bilir?
ama yinede arayıp öğrencem

inşallah erken kızın gelmez.stres yapma.iyi olmana sevindim.bol bol dinlen ve iyi şeyler düşün..bizde iyiyiz saol bebişle.

Bebek şekerini mini kavanozdan yapacak arkadaşlar vardı, ben de buna karar verdim ama iki boy minik kavanoz var 29cc ve 40cc. Hangisi daha uygun sizce?

ben 40 cc lik alıyım derken yanlışlıkla 29 cc lik aldım, onun da içine bi tane 40 cclik karışmış. Kapakları aynı ikisininde, 40 cc lik olan biraz daha uzun. bence 40 cclik daha güzel olur, benimki de küçücük sevimli bişey olacak heralde.. Etiket değil de kumaşla kaplayanlar olmuş kapağını, o da çok tatlı geldi bana. Bi kısmını kumaşla yapsam bi kısmını da etiketle diye düşündüm..

pöfff bugün geçmek bilmedi yaa resmen sandalyenin üstünde uyudum eve gitsem atacağım kendimi yatağa yemek falan umrumda değil. acaba kanım falanmı düştü yaa. neyse herkese iyi aakşamlar biz kaçıyoruz kızcığımla

canim ben bunu buldum ,

MİNİK KAVANOZ STİCKER BASKILI BEBEK ŞEKERİ1,50TL GittiGidiyor'da 72778267

ugrassak mi hazirmi alsak karar veremedim ? ben içlerini oş istiyorum mevlut için lokum yada hurma koymak istiyorum .

Bence kendi emeğimiz olması daha anlamlı olur. Zaten sticker basan bir site var pahalı değil, geriye kurdele (çok ucuz) ve badem şekeri yada bonibon kalıyor. Ben tül de kullanmak istiyorum (100 tanesi maximum 10lira). Hem kendim yapmış olucam hem de çok daha uyguna gelecek:))

hangi siteden aldiniz canim ?

Ben bu resimdekilere benzer bişe yapmak istiyorum. Kapak için de stickerımız bu olacak güzel mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…