Bence kendi emeğimiz olması daha anlamlı olur. Zaten sticker basan bir site var pahalı değil, geriye kurdele (çok ucuz) ve badem şekeri yada bonibon kalıyor. Ben tül de kullanmak istiyorum (100 tanesi maximum 10lira). Hem kendim yapmış olucam hem de çok daha uyguna gelecek:))
hangi site paylaşirmisinzi :))))
Eki Görüntüle 711566 Eki Görüntüle 711565 Eki Görüntüle 711564
Ben bu resimdekilere benzer bişe yapmak istiyorum. Kapak için de stickerımız bu olacak güzel mi:)
Kavanoz akgunzuccaciye.com
Sticker stickerbaski.com
Diğer malzemeler (tül kurdele çiçek ve toptan badem şekeri falan artık ne istiyorsan susdukkani.com yada ilkimtoys.comda buldum canım)
Aman Allahım ne çok reklam yaptım kızmasalar bari:))
ben akkunzuccaciye diye bi siteden aldım, kargoyla beraber 50 liraya geldi. stickerları da kendim ayarlayıp bastırmayı düşünüyorum, bi de hepsi aynı olmasa, farklı farklı mı olsa ki diyorum :) bi grup uğurböcekli bi etiketle olsa kırmızı veya siyah kurdele kullansam, bi grubu pembe bişey yapıp pembe kurdeleli yapsam, bi grubu kumaşla yapsam diyorum. Sonra da çok mu karman çorman olur diyorum bilemedim :)
Çok güzel sizinki de.. Sticker ı internetten mi alacaksınız?
Güzel fikir aslında. Yapmak da çok eğlenceli olur. Ama insanlar her modelden almak isteyebilir sanki:)))ben akkunzuccaciye diye bi siteden aldım, kargoyla beraber 50 liraya geldi. stickerları da kendim ayarlayıp bastırmayı düşünüyorum, bi de hepsi aynı olmasa, farklı farklı mı olsa ki diyorum :) bi grup uğurböcekli bi etiketle olsa kırmızı veya siyah kurdele kullansam, bi grubu pembe bişey yapıp pembe kurdeleli yapsam, bi grubu kumaşla yapsam diyorum. Sonra da çok mu karman çorman olur diyorum bilemedim :)
Evet cnm stickerbaski diye bi siteden.Çok güzel sizinki de.. Sticker ı internetten mi alacaksınız?
hepsi çok güzel ,
teşekkür ederim bende burdan alayim ,
ben kurdele + ugur böcegi yapicam beyaz kurdele kırmızı böcükle inş.
canım lcw'dede bulamadim ben 3 aya göre bişiler 3-6 ay var onlarda büyük göründü gözümeee
Canım civil bebede 0 + bulabilirsin prematüre bebek kıyafetleri bile var.
Kavonoz lar çok cici bayıldım kızlar.
Bende bugün sağlık ocağına gittim kan verdim yarın sonuçları alacağım.
sonra salı pazarına gittim 2 pijama takımı aldım pamuklu yazlık alt iç çamaşırı aldım geçen hafta aldığım ama olmayan geceliğimi değiştim hastane çantamın tekstil işleri tamam gibi yıkadım hemen onları annemle teyzem yemeklik alırken ben hep meyve tezgahlarındaydım hiçbirşey canım çekmiyor meyvadan başkaoralarda yiyemedim eve geldim hemen mutfağa koşup meyve yedim valla şapurdatarak resmen hamilelik insanı ne hale sokuyor
kızlar ya siz 3 numara bebek bezi kaç paket alacaksınız yenidoğan 2 paket yeter ama 3 numaralar nekadar süre kullanılır acaba hemen 4 numarayamı geçer 3 numara 1 molfix birde primadan aldım molfix indirimdeydi beğenmezsem almam ama genel olarak herşeyi prima aldım ıslak mendilleri filan hassascilt olanlardan 1 koli aldım.
ablamdan biliyorum...
4 paket 1 numara - 3 paket 2 numara kullandılar... şu an 4 buçuk aylık 3 numaraya geçtiler sanırım 4 paket bitirmişlerdir 3 numaradan...
Ben hiç 1 numara almadım kaç kilo ki 1 numaralar :44::44::44:
1 numara 2-5 kg (4 paket aldım)
2 numara 3-6 kg (4 paket aldım)
3 numara 4-9 kg (uzun süre bu kilo aralığında olucaklar)
4 numara 7-18 kg (7-9 aydan sonra ancak kullanılabilir sanırım)
kilo pek uymuyor aslında.ben kızıma 1 numarayı 1 ay kullanamadım.küçük baya.tabi primadan bahsediyorum.2 numarayı baya uzun kullandık.gerçekten en uzun da 3 numara kullanılıyor.pek de hatırlamıyorum da hatırladığım kadarıyla söylüyorum.ama mesela görümcemin çocuğu şu an 6 aylık.3 aylıktan beri 4 numara falan kullanıyorlar.1i hiç kullanamamış zaten.çocuğun bacakları baya tombiş.sıkıyormuş.çocuğa göre nasıl olacağı hiç belli olmaz
maasallahhh subhannallah cokk tatlı yaaaaaaaaaaaabenım oglumda bu gunlerını gorurmuyum acabaaa:44:
doğru... bebekten bebeğe değişir... benim ablam 3500 kg doğum yaptı ve 1 numara 4 paket kullandı ama inanılmaz sık çiş yapıyo ve yaptığı anda kıyameti koparıyodu... belki çok hanımevladı bizimki bilememkuzenim de 3100 kg doğum yaptı belki 3 paket 1 numara 7-8 paket de 2 numara kullandılar... daha yeni 3 numaraya geçtiler... biraz minyon bi bebek kuzeniminki... bence bez stoğu çok yapmamak lazım... el altında heryerde var zaten... en hızlı temin edilicek şey bez...
ah kuzum uzmek ıstemem senı aama catlama belirtisi.
yaptgın ıslere devam et sur surekli vazalin aslnda en ıysıı bebe yagıylada karıstırabilrisn. en aza ındırgemeye calsıcaz yapcak bısı yok catlıyorz
evet cnm ama ben gozumle gordum hıcde oyle bısı olmadı normal hayatına devam ettı kv benm. sezeryanda.
bazen abartılıyor dıye dusnuyorm normal dogumu da sezeryanıda acı cekdklerı ıcın zor bı durum ama ıkısnde de yascaz gereken acıları..
ınsallah ıstedgn gıbı normal yaparsn tatlım doner bence bebegnde dhaa vakdı var
1 numara 2-5 kg (4 paket aldım)
2 numara 3-6 kg (4 paket aldım)
3 numara 4-9 kg (uzun süre bu kilo aralığında olucaklar)
4 numara 7-18 kg (7-9 aydan sonra ancak kullanılabilir sanırım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?