2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

hangi site paylaşirmisinzi :))))

hangi site paylaşirmisinzi :))))

Kavanoz akgunzuccaciye.com
Sticker stickerbaski.com
Diğer malzemeler (tül kurdele çiçek ve toptan badem şekeri falan artık ne istiyorsan susdukkani.com yada ilkimtoys.comda buldum canım)
Aman Allahım ne çok reklam yaptım kızmasalar bari:))

ben akkunzuccaciye diye bi siteden aldım, kargoyla beraber 50 liraya geldi. stickerları da kendim ayarlayıp bastırmayı düşünüyorum, bi de hepsi aynı olmasa, farklı farklı mı olsa ki diyorum :) bi grup uğurböcekli bi etiketle olsa kırmızı veya siyah kurdele kullansam, bi grubu pembe bişey yapıp pembe kurdeleli yapsam, bi grubu kumaşla yapsam diyorum. Sonra da çok mu karman çorman olur diyorum bilemedim :)

Çok güzel sizinki de.. Sticker ı internetten mi alacaksınız?

hepsi çok güzel ,

teşekkür ederim bende burdan alayim ,

ben kurdele + ugur böcegi yapicam beyaz kurdele kırmızı böcükle inş.

Güzel fikir aslında. Yapmak da çok eğlenceli olur. Ama insanlar her modelden almak isteyebilir sanki:)))
Çok güzel sizinki de.. Sticker ı internetten mi alacaksınız?
Evet cnm stickerbaski diye bi siteden.
hepsi çok güzel ,

teşekkür ederim bende burdan alayim ,

ben kurdele + ugur böcegi yapicam beyaz kurdele kırmızı böcükle inş.

Çok sevimli olur bence:)

nbr kızlar nasılsnız bakalım bıs geldık ıkı evı supürduk yorulduk artıkk sanırımm gucumuz kalmıyor yada bgn oleyım pöffffffffff su temızlık ısı bıtsınn ve cumaya 2 gun kaldı paşamı gormeye bu ardaa canım ark..37 haftalık gebe sbh gelecektı bgnden gelıuyor bısde kalıcak ıkı hamıs oturucazz gercı o bende kat kat agırlastıı ınsl hersey yolunda gıderr de zamnında bbesını kucagına alır ınslll dua ıle ınsll

canım lcw'dede bulamadim ben 3 aya göre bişiler 3-6 ay var onlarda büyük göründü gözümeee

Canım civil bebede 0 + bulabilirsin prematüre bebek kıyafetleri bile var.

Kavonoz lar çok cici bayıldım kızlar.

Bende bugün sağlık ocağına gittim kan verdim yarın sonuçları alacağım.
sonra salı pazarına gittim 2 pijama takımı aldım pamuklu yazlık alt iç çamaşırı aldım geçen hafta aldığım ama olmayan geceliğimi değiştim hastane çantamın tekstil işleri tamam gibi yıkadım hemen onları annemle teyzem yemeklik alırken ben hep meyve tezgahlarındaydım hiçbirşey canım çekmiyor meyvadan başkaoralarda yiyemedim eve geldim hemen mutfağa koşup meyve yedim valla şapurdatarak resmen hamilelik insanı ne hale sokuyor
kızlar ya siz 3 numara bebek bezi kaç paket alacaksınız yenidoğan 2 paket yeter ama 3 numaralar nekadar süre kullanılır acaba hemen 4 numarayamı geçer 3 numara 1 molfix birde primadan aldım molfix indirimdeydi beğenmezsem almam ama genel olarak herşeyi prima aldım ıslak mendilleri filan hassascilt olanlardan 1 koli aldım.

ablamdan biliyorum...
4 paket 1 numara - 3 paket 2 numara kullandılar... şu an 4 buçuk aylık 3 numaraya geçtiler sanırım 4 paket bitirmişlerdir 3 numaradan...

içimm cokk sakııyor kızlar yaa hayırdır ınsalahh ben cıckım mısafırm gelıcek az bucuk yemek yapayım kv ılee ama canım hıc bırseyler ıstemıyorrrrrrrrrrr
ALLAH a emanet olunn

meraba kızlar biz geldik naılsınız nasıl gidiyor doğumları nasıl yapacağınıza karar verdinizmi normalmi sezeryanmı benherşey yolunda giderse doktor sezeryan demezse normal düşünüyorum

1 numara 2-5 kg (4 paket aldım)
2 numara 3-6 kg (4 paket aldım)
3 numara 4-9 kg (uzun süre bu kilo aralığında olucaklar)
4 numara 7-18 kg (7-9 aydan sonra ancak kullanılabilir sanırım)

kilo pek uymuyor aslında.ben kızıma 1 numarayı 1 ay kullanamadım.küçük baya.tabi primadan bahsediyorum.2 numarayı baya uzun kullandık.gerçekten en uzun da 3 numara kullanılıyor.pek de hatırlamıyorum da hatırladığım kadarıyla söylüyorum.ama mesela görümcemin çocuğu şu an 6 aylık.3 aylıktan beri 4 numara falan kullanıyorlar.1i hiç kullanamamış zaten.çocuğun bacakları baya tombiş.sıkıyormuş.çocuğa göre nasıl olacağı hiç belli olmaz

doğru... bebekten bebeğe değişir... benim ablam 3500 kg doğum yaptı ve 1 numara 4 paket kullandı ama inanılmaz sık çiş yapıyo ve yaptığı anda kıyameti koparıyodu... belki çok hanımevladı bizimki bilemem kuzenim de 3100 kg doğum yaptı belki 3 paket 1 numara 7-8 paket de 2 numara kullandılar... daha yeni 3 numaraya geçtiler... biraz minyon bi bebek kuzeniminki... bence bez stoğu çok yapmamak lazım... el altında heryerde var zaten... en hızlı temin edilicek şey bez...

ayyy ne günlerdi.. büyük marketlerde bez indirimi yakalamaya çalışıyoduk
yine maceraya devam
metroda acayip bi indirim olurdu haberiniz ola

insallh canım :))

1 numara 2-5 kg (4 paket aldım)
2 numara 3-6 kg (4 paket aldım)
3 numara 4-9 kg (uzun süre bu kilo aralığında olucaklar)
4 numara 7-18 kg (7-9 aydan sonra ancak kullanılabilir sanırım)

o zaman 1 numara pek almamak gerekir çünkü 2 numaranın kilo aralığı normal bir bebek ölçülerinde.o zaman ben 3 numara bol bol alayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…