görürsün inşallah canım
zaman nasıl geçmiş anlamıcaksın bile
özel bir soru olacak ama, insanın eşine karşı cinsel isteğinin azalması hamilelikte normal mi? yoksa bende bir problem mi var
iyi haberlerine sevindim canim , darisi basima inşş.beni tok tutan hiç bişey yok malesefffff , yiorum acıkıyorum su içiyorum öle idare ediyorum , ve az az sık sık bişiler tüketmeye çalışıyorum , tam doymadan kalkıyorum yani :)) birde iş çıkışı markete gidersem eger yandikk( herseyi istiyo canim , üşenmiyorum yapiyorum ayri mesele amaaa top oldum top
maşallah canım
ultrason kağıdı verdilerse orda yazar boyu
böyle pahalıya geliyor ama
ben buldum
kavanozlar 105 tanesi 44 tl
sticker 100 tanesi 20 tl
kurdele 5 tl
eee şeker ne kadar tutacak ki zaten yada hurma lokum falan
senin verdiğin adreste 150 tl ye geliyor 105 tanesi, benimki 70 e :)
tabi tercih meselesi birşey diyemem
özel bir soru olacak ama, insanın eşine karşı cinsel isteğinin azalması hamilelikte normal mi? yoksa bende bir problem mi var
canım bir kılo badem şekerini 28tl ye aldım gecen gun ıcı cıkolatalı olanlardan ama buyuk ve renklı olanlardan
Mrb teyzelerimiz bikacgundur anneler yanimizdaydi ozlemisiz ne guzeldi ama gittiler bizde bugun kontroldeydik oglum 1500 gr 40'53 cm olmus boyumuz biraz uzun sanirim ins herkesin bebisi sagliklidir
Olur olur bal gibi olur ben burdayım.
Ya aslında bebek zarar görcek korkusu var birazda hem eşimde hem bende.
benım haftalarımda azalma baslarmıss yanı 33/34 haftalardan sonraa uzman tv de dıyorduubende de aynen cinsel istek yok hiç.ama bu yeni yeni oldu şimdiye kadar yoktu böyle birşey.bundan sonrası için de normal artık bence
gozun aydın cnm darısı bıse ınsl gusel habrlerınnnMrb teyzelerimiz bikacgundur anneler yanimizdaydi ozlemisiz ne guzeldi ama gittiler bizde bugun kontroldeydik oglum 1500 gr 40'53 cm olmus boyumuz biraz uzun sanirim ins herkesin bebisi sagliklidir
yaa benim eşimin durumu vahim... evlendik hemen hamile kaldım... ilk 3 ay belki birlikte olduk... sonra hem korkudan hemde bende oluan isteksizlikten öyle kardeş kardeş uyuyoruz... ama olsun kızımız herşeyden önemli diyo... lohusalıktan sonra da isteksizliğim devam ederse keser sanırım beni
yarım senn ıs ıyımıss kızzee dedıgın gıbım sımdı kızın bahanee sonraa sııı
yaa benim eşimin durumu vahim... evlendik hemen hamile kaldım... ilk 3 ay belki birlikte olduk... sonra hem korkudan hemde bende oluan isteksizlikten öyle kardeş kardeş uyuyoruz... ama olsun kızımız herşeyden önemli diyo... lohusalıktan sonra da isteksizliğim devam ederse keser sanırım beni
ne güzel üşenmiyorsunuz :)) bız ya dısarda yıyoruz evde kalırsakta makarna melemen vs ugrasamıyorum artık yemekle,ama esimde bende oğle arası guzel yıyoruz calıstıgımız yerlerde onun ıcın olabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?