2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
benim 1 haftadır omuzlarımda ve boynuma doğru uzanan minik minik sivilceler oluştu hatta göğüs üstlerimde gerdan bölgemdede oldu
sırtımdada varmış eşime baktırdım sıkıntıdanmı anlamadım hamşileliktenmi normalde bende pek çıkmaz sivilce ama alnımdada var azcıcık ama minicik minicikler...

sıkıntıdandır belki canım ..

iyi geceler ALLAH rahatlık versınnn bis yatıyoruzzz

Eki Görüntüle 710386 Eki Görüntüle 710388 Eki Görüntüle 710389

işte bizz bügünki halimizz nasılızz 80 kg yızde azıcıkk
33+4 haftlıgız ınsallah

maşallah göbüşüne :) benimde o kadar 80 kilo .1:

maşallah Allah bagışlasın

OOhh ne güzel kıyafetler hazırlanmış Alışverişler yapılmış yaniiii doguma adım adım yaklaşıyoruz demek bebeleriniz de güle güle kullansın inş kıyafetlerini

Son düzenleme:
Merhabalar, geçmişe şöyle bir baktım , 3 gündür bakamıyordum baya yazmışsınız maşallah. aşağı yukarı konuşulan konular konusunda biraz fikir sahibi olduktan sonra ben de bişeyler yazayım dedim :)

Mesela ağda konusu kafaları baya meşgul etmiş :) ben doğuma 3 hafta kalaya kadar kendim yaptım. hiç de birşey olmadı. haramlık helallik konusunu bilmiyordum ama ben başkasına yaptıramam çünkü kendim başkasına yapamam, empati meselesi yani :) ama kendim yaptım derken hemen siz de gaza gelmeyin :) doktorunuza danışın. ben doktoruma sormadım bile çünkü doğum zamanıma kadar son kontrolüm dahil hiç kasılmam sancım filan yoktu.

Bir de sanırım henüz hastane çantası hazırlamayanlar var, kendisine bişeyler almayı düşünemeyenler var. onlar için de tekrar şunları söyleyebilirim. hastane için gecelik almanız her açıdan daha iyi, pijama pek kullanışlı olmaz. çünkü sezeryanı yaşamadığım için bilmiyorum ama normal doğumda, doğumdan önce sancı sürecinde doktor ebeler gelip kontrol ediyolar sık sık, pijama giy çıkar zor olur, gecelik tek parça, hem ayağa kalkınca popoyu heryeri kapatıveriyor :) tabi göğüs kısmı da düğmeli olmalı.

Ayrıca (gerçi siz yaz annesi olucaksınız ama sonuçta kışın da emzireceksiniz) alttan çıtçıtlı emzirme badisinin 3 rengini almıştım ben, müthiş rahat ettim, sütyendi atletti diye uğraşmaya gerek kalmıyor. Tek parça. ayrıca emzirirken bluzu kaldırmamız gerekirse göbeklerimiz bellerimiz açılmıyo ve üşütmekten de kurtuluyoruz.

Bi de saç düzleştiriciyle ilgili bişeyler konuşulmuş, bence süper bi icat :) kim yaptıysa allah razı olsun, ben doğumdan önce çok kullanırdım ama artık fırsat yok orası ayrı (kızım sağolsun:)) doğumuma 1 ay kaladan itibaren hemen hemen saçlarım her gün o düzleştiriciyle şekil verilmiş durumdaydı, doğum zamanı bakımlı olabileyim, fotoğraf çekicez güzel çıkabileyim diye :) gel gör ki tam da o gece duşumu aldım ama geç bi saatti üşendim saçıma şekil vermeye, yattım. 2 saat sonra sancıyla uyandım :) hooop hastaneye... saçlarım duştan çıkıp yatağa yatmış haliyle süper elektrik çarpmış gibiydi :) olsun napalım fotoğraflarda en doğal halleriyle çıktılar, siz nolur nolmaz çantanıza küçük bi kutu jöle filan da koyun, işe yarayabilir :) önemli değil diyorsanız sa önemli değil zaten,fikir olsun diye söyledim. bi de cımbızınız olsa ii olabilir.

RNA TASARIM

ALLAH razı olsun cnaım benımmmm

günaydınlarrr sarı çiçekler ve cücük böckleriiiii

nasılsınız bakalım zor bır gecenın ardından elhamdulıllah cok sukur ıyıyız ama bu gece cok zor uyudukk saga don sola donn(tsıll tısıll:) bebegım yemegı gec yedıgım ıcın gece onun hareketlerı nden dolayıda uyuyamadım onu bırakıp uyumus gıbım luyorum sanıyorumdaa ama neysekı odada dolandıkdan sonra babamızın tarafına yattık uyudukk kı wc ye bılem kalkkamamısız sbh zar zor kalktım yetıstım wc yee
bugunde nurgu66 adlı ark.gelıcek dogum ıcn hayırlısı hast.gıdecegız o ıge vuruldugu cın bıraz dhaa muhımm kontrllu olması gerekıyorr ıgne vurulan ark.varsa aramısda son aylarda kasınma gıbı bır hal alırlarsakı hemendr solesınn bu ark.110 gundur fılan var aklına yenı gelmıs dr demek ve dr hemen gormem gerek tahıller fılan demıs dua edınde bebegıne bırsey olmasınn dogabılır ama karacıger den kaynaklanabılır demıs senn yada bebegın ınsll öle bırsey yoktur ıgne vurulanlar yada bısler dıkkat lı lalım vucudumuzda yabancı bır hal oldugunda lutfen cekınmeden dr danısalım hanımlarrrr işte böle arkadasım ıcın dua edelım lutfen ısmı nurgu66 paşası ıcın ınslll dua ılee saglıcakla kkalınnn

Bende minik kavanoz yapacağım 29 cc olan daha mantıklı diğeri kaba ama 29 cc olan çok daha nazik tam bebek şekeri için.
yaa internet dışında nerden bulucam bu kavonozlardan fikrin varmı??
canim ben bunu buldum ,

MİNİK KAVANOZ STİCKER BASKILI BEBEK ŞEKERİ1,50TL GittiGidiyor'da 72778267

ugrassak mi hazirmi alsak karar veremedim ? ben içlerini oş istiyorum mevlut için lokum yada hurma koymak istiyorum .
çok güzeller yaa..ben sadece aileme yapıcam misafirlere diğer aldığım lavantalardan vericem...

canım günaydın...hayırdır bu saatte uyutmadımı paşamız :)) bizde yarı uykulu yarı uyanık geldik işe bakalım...

günaydınnnn güzellikler nasılsınız bakalım???biz bugün uykuluyuz biraz gece oğlum saolsun hiç uyutmadı..neyse artık eve gidip uyuruz öğlen bi sorunum yokta gece uykusu haram oldu :))

hepinize güzel bir gün diliyorum..muckkk

nasılsınız. biz iyiyiz çok şükür..

yaa hiç gece kalkmazdım bugün 2 de mide bulantısıyla kalktım baya bi bekledim banyoda hiçde çıkarmayı beceremem ağzıma ılık ılık su geldi yutkundum durdum çıkarmayayımdie sonunda baktım olmayacak gittim yattım uyumuşum bişimi dokundu anlamadım
arkadaşınla hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallahh.....

admencim merhaba :)

bende senin gibi internetten alışveriş yapmıyorum..burda bulunan paşabahçe mağazasına gittim aynılarından var canım dikkatimi çekmişti ordan biliyorum..seninde haberin olsun dedim..

bulundugun şehirdeki paşabahçe dükkanına git sor yardımcı olurlar canım

bu arada herkese günaydın kızlarrr..

güzel bir gün olur inşallah..

burda hava çok kötü kapalı ve yağmurlu

günaydın tatlım çok saol..bi bakınayım bakıym inş bulurum...mağazadaki fiyatlar nasıl peki??

birde sen nerdeydin??daha önce sormuşmuydum hatırlamıyorum :))

Valla eşlerinizin durumları baya vahimmiş kızlar ben 5,5 senelik evli olunca şimdi öyle sıkıntımız yok yaşadık o günleri fazlasıyla ama tabi isteksizlikde yok bende ama eşim ilk 3 ay düşük tehlikesinden dolayı yasaktı zaten sonrada bebişie bişi olur diye istemedi korktu eşim şimdi aklına bile gelmiyoo yani bide fırsat bulamıyoz tabiii Ama eşlerimizide ihmal etmemek gerek bencee :26::26::26::26:utandım bee :26::26::26::26:

Selam annişler nasılsınız minik kuzucuklarınız nasıl ben bu ara ne çok rüya gördüm ya rüyamda kızımın cicilerini yıkayıp ütülemişim dün eşimle hastane çantamızı hazırladıkta bazı eksiklerimiz var tabii ondan olsa gerek bu rüya sonra kızımla telefonda konuşuyormuşum o bana annecim nasılsın diyoo o annecim deyince içime öyle huzur dolduki anlatamam ya gerçek gibiydii efendim kuzum diye cevap veriyodum bende sonra uyandım çok güzeldii inş o günleri gösteriri rabbim yaaave kızlar bugün itibariyle tam 8 aylık olduk :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:yuppiiii

günaydın tatlım çok saol..bi bakınayım bakıym inş bulurum...mağazadaki fiyatlar nasıl peki??

birde sen nerdeydin??daha önce sormuşmuydum hatırlamıyorum :))

ben kocaelindeyim canım.. mağazadaki fiyatlar sitedekiyle aynıydı canım bi fark yok yani aralarında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…