sıkıntıdandır belki canım ..benim 1 haftadır omuzlarımda ve boynuma doğru uzanan minik minik sivilceler oluştu hatta göğüs üstlerimde gerdan bölgemdede oldu
sırtımdada varmış eşime baktırdım sıkıntıdanmı anlamadım hamşileliktenmi normalde bende pek çıkmaz sivilce ama alnımdada var azcıcık ama minicik minicikler...
sıkıntıdandır belki canım ..
Olabilir acaba nasıl geçecek inşalah öyle kalmaz acayip kötü duruyor çünkü
iyi geceler ALLAH rahatlık versınnn bis yatıyoruzzz
Eki Görüntüle 710386 Eki Görüntüle 710388 Eki Görüntüle 710389
işte bizz bügünki halimizz nasılızz 80 kg yızde azıcıkk33+4 haftlıgız ınsallah
Eki Görüntüle 710747 Eki Görüntüle 710733 Eki Görüntüle 710738 Eki Görüntüle 710739 Eki Görüntüle 710741 Eki Görüntüle 710742 Eki Görüntüle 710744 Eki Görüntüle 710745 Eki Görüntüle 710748
KIzlarrrr kzçemin kıyafetlerini ütüledim şimdi rahat rahat oturma vakti.
Azıcık geçmişe bakayım ben
Eki Görüntüle 710666 Eki Görüntüle 710671 Eki Görüntüle 710683 Eki Görüntüle 710684 Eki Görüntüle 710685 Eki Görüntüle 710686
Bunlarda bizim haftasonu alisverisimizzz
maşallah Allah bagışlasın
maşallah göbüşüne :) benimde o kadar80 kilo .1:
maşallah Allah bagışlasın
OOhh ne güzel kıyafetler hazırlanmışAlışverişler yapılmış yaniiii doguma adım adım yaklaşıyoruz demek bebeleriniz de güle güle kullansın inş kıyafetlerini
yaa internet dışında nerden bulucam bu kavonozlardan fikrin varmı??Bende minik kavanoz yapacağım 29 cc olan daha mantıklı diğeri kaba ama 29 cc olan çok daha nazik tam bebek şekeri için.
çok güzeller yaa..ben sadece aileme yapıcam misafirlere diğer aldığım lavantalardan vericem...canim ben bunu buldum ,
MİNİK KAVANOZ STİCKER BASKILI BEBEK ŞEKERİ1,50TL GittiGidiyor'da 72778267
ugrassak mi hazirmi alsak karar veremedim ? ben içlerini oş istiyorum mevlut için lokum yada hurma koymak istiyorum .
admennnnn
günaydınlarrr sarı çiçekler ve cücük böckleriiiii
nasılsınız bakalım zor bır gecenın ardından elhamdulıllah cok sukur ıyıyız ama bu gece cok zor uyudukk saga don sola donn(tsıll tısıll:)bebegım yemegı gec yedıgım ıcın gece onun hareketlerı nden dolayıda uyuyamadım onu bırakıp uyumus gıbım luyorum sanıyorumdaa ama neysekı odada dolandıkdan sonra babamızın tarafına yattık uyudukk kı wc ye bılem kalkkamamısız sbh zar zor kalktım yetıstım wc yee
bugunde nurgu66 adlı ark.gelıcek dogum ıcn hayırlısı hast.gıdecegız o ıge vuruldugu cın bıraz dhaa muhımm kontrllu olması gerekıyorr ıgne vurulan ark.varsa aramısda son aylarda kasınma gıbı bır hal alırlarsakı hemendr solesınn bu ark.110 gundur fılan var aklına yenı gelmıs dr demek ve dr hemen gormem gerek tahıller fılan demıs dua edınde bebegıne bırsey olmasınn dogabılır ama karacıger den kaynaklanabılır demıs senn yada bebegın ınsll öle bırsey yoktur ıgne vurulanlar yada bısler dıkkat lı lalım vucudumuzda yabancı bır hal oldugunda lutfen cekınmeden dr danısalım hanımlarrrr işte böle arkadasım ıcın dua edelım lutfen ısmı nurgu66 paşası ıcın ınslll dua ılee saglıcakla kkalınnn
yaa internet dışında nerden bulucam bu kavonozlardan fikrin varmı??
çok güzeller yaa..ben sadece aileme yapıcam misafirlere diğer aldığım lavantalardan vericem...
canım günaydın...hayırdır bu saatte uyutmadımı paşamız :)) bizde yarı uykulu yarı uyanık geldik işe bakalım...
admencim merhaba :)
bende senin gibi internetten alışveriş yapmıyorum..burda bulunan paşabahçe mağazasına gittim aynılarından var canım dikkatimi çekmişti ordan biliyorum..seninde haberin olsun dedim..
bulundugun şehirdeki paşabahçe dükkanına git sor yardımcı olurlar canım
yaa benim eşimin durumu vahim... evlendik hemen hamile kaldım... ilk 3 ay belki birlikte olduk... sonra hem korkudan hemde bende oluan isteksizlikten öyle kardeş kardeş uyuyoruz... ama olsun kızımız herşeyden önemli diyo... lohusalıktan sonra da isteksizliğim devam ederse keser sanırım beni
günaydın tatlım çok saol..bi bakınayım bakıym inş bulurum...mağazadaki fiyatlar nasıl peki??
birde sen nerdeydin??daha önce sormuşmuydum hatırlamıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?