2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

az kalıyor yaa:18::18::18::18: senin kız büyümüşde konuşuyor bile baksana
bugün rapor alacaksın demi yanlış hatırlamıyorsam. randevumu aldın tekrar yoksa gidince veriyormuymuş. benimde randevum yarın aslında ama 31 inde tekrar rapor için gideceğim öle olunca haftaya kontrole gidip 31inde tekrar giriş yaptırmasammı diyorum. 10 günde gelince muayene ücreti alınmıyor sanırım.

Evet az kaldı canım bir telaş başladıki bende sorma :18::18::18::18::18::18: evt canım bugün alıcam raporumu aradım hastaneyi dün sıra almam gerekiyormu rapor alıcam dedim doktorunuz muayene edecekse almanız lazım etmicekse gerek yok dedi bende aradım doktoru sordum geçem pazartesi gittiğim içi bu ayki muayenemizi yapmışız sadece rapor vericez dedi gerek yok sıra almanıza zaten dolu sıra dedi bende bugün öğleden sonra gideceğim inş raporumu almaya ve ara ara ılık ılık ağrı giriyor soracam doktora belki muayene eder NST le felan bakarmıkii yada ona ne zaman bağlıyorlar bide ne zaman çatı muayenesi yapıyorlar şimdi yapmazlar demi bilgin varmı canım

ay sıcakta ur kalk arabayı kullanmayınca bende de oluyor mide bulantısı, maaşallah minnoşuna bu arada... ben bol bo yiyordum da dünkü yediklerimden sonra atık ben de tiksiniyorum

dün aldım biooil eczaneden ve akşam süründüm korkudan her tarafıma artık bir sabah bir akşam sürüneceğim sanırım nirinde biooil birindde de losyonumu sürmeyi planlıyorum artık olursa da ne yapayım... bir de eczacı dedi ki bende gerçek argan yağı var şişesi 66 tl.. bir de burt's bee iyi dedi bir de nuxe un çok amaçlı yağı varmş o da iyimiş neyse ben şimdilik biooil aldım

canim ben bunu buldum ,

MİNİK KAVANOZ STİCKER BASKILI BEBEK ŞEKERİ1,50TL GittiGidiyor'da 72778267

ugrassak mi hazirmi alsak karar veremedim ? ben içlerini oş istiyorum mevlut için lokum yada hurma koymak istiyorum .

canım bana ekonomik geldi ama arkadaş hesaplamış evde daha hesaplı oluyormuş zevkinize bağlı görümcemler biblo alıp şeker koymuşlardı iki gecede bitmişti 100 tanesi, yani evde yapsanız da çok zaman almaz

süper hesap yapmışsın, ben bademleri sormuştum eminönünde elitte kg si 30 tl melodide de 40 tl idi

bunları şekerleri yedikten sonra atarlarmı acaba ya benimde hoşuma gitti aslında

ya bence içlerine baharat konulabilir yani ben olsam öyle yapardım,

kumaşın üzerine biblo yapıştıranlar da var çok cici duruyor blursam likini gönderirim

Eki Görüntüle 711566 Eki Görüntüle 711565 Eki Görüntüle 711564
Ben bu resimdekilere benzer bişe yapmak istiyorum. Kapak için de stickerımız bu olacak güzel mi:)

çok güzel olmuş stickerınızz

bana görümcem 2 tane 1 no al dedi günde 10 tane değiştiriyormuş yeni doğanlar, sonra da 4 paket 2 no aldım başka da almadım,, da ıslak mendil bir koli tebrik ederim seni :))

Mrb teyzelerimiz bikacgundur anneler yanimizdaydi ozlemisiz ne guzeldi ama gittiler bizde bugun kontroldeydik oglum 1500 gr 40'53 cm olmus boyumuz biraz uzun sanirim ins herkesin bebisi sagliklidir

maaşallah size canım

canım bir kılo badem şekerini 28tl ye aldım gecen gun ıcı cıkolatalı olanlardan ama buyuk ve renklı olanlardan

nereden aldın ki

Olur olur bal gibi olur ben burdayım.
Ya aslında bebek zarar görcek korkusu var birazda hem eşimde hem bende.

canım aslında tersine son haftaya kadar bebeğe faydası var deniliyor her yerde eşine de söyle bence bunu

helal olsun sana, ben de salatay dışarıda yemiyorum hamileliğimle beraber, evde de bazen dışarıdan irşeyler söylyorz bazen son gücümle pratik birşeyler yapmaya çalışıyorum mesela dün makineyi boşalttım yemek+salata yaptım bulaşıkları topladım sonra yığıldım kaldım kanepeye

canım isilik gibi mi acaba?

süper bilgiler olmuş ben çıtçıtlı atletleri hiç kullanışlı düşünmemiştim hamilelikte ama emzirirken haklısın çok mantıklı

canım sizin ev tam neredeydi bilmiyorum da bizim çengelköyden güzeltepeye çıkarken beyazıt camii var onun hizasında paşabahçe market var,, deterjalar falan çok ucuzdur hatta gıda malz. de vardır, orada o minik kavanozların tanesi 50 kr, 100 tanesi 50 tlye geliyor internetten aldığını da kargo parası+kapıda ödemeyle sanırım 52 ya da 55 tl olmuştu bana, yani evet ilk fiyatları 44 tl ama kargo vs eklenince aynı paraya geliyor

kızlar günaydın.öncelikle minik kavanozları ben akgün züccaciyeden ama kendi yerinden alıcam istanbul mecidiyeköyde yer öğrendim.Birde bu cinsellikle ilgili ben değişmeyenlerdenim.Hamile kaldığımı ğrendiğim günden beri kalmamış günlerimledki gibiyim kızlar.Doktorum aynen seyrinde devam et dedi.nasıl desem haftada bir en uzun sürem Çokmu istekliyim tabiki hayır neyse bugünde hemen BİTSEDE GİTSEK Kuzeyle güneyi izlesekkkkk... :))

Tatlım avcılarda oturuyorum...buralara bakınayım bi olmazsa avm lerde var oralarada giderim....

yaa muhteşem yüzyıl varken o dizi izlenirmi hiç :))) dört gözle bekliyorum hürremimi :))

herkese günaydinnnnn ,

biz idare ederiz , göbegimiz deli gibi kaşınıyo , çatlaklardan ((((

bu hafta cabuk bitseee , pazartesi kontrolumuz var 1 ay oldu merak içindeyiz (

sizler nasilsiniz ??? tombişleriniz nasil ???

Tatlım avcılarda oturuyorum...buralara bakınayım bi olmazsa avm lerde var oralarada giderim....

yaa muhteşem yüzyıl varken o dizi izlenirmi hiç :))) dört gözle bekliyorum hürremimi :))

Valla bende dört gözle bekliyom muhteşem yüzyılı bir akşam olsaaa

Son düzenleme:

günaydın tatlım bizde iiz çok şükür...yaa bizim kontrolümüze daha 15 gün var (( hiç geçmiyor zaman

canım link falan yok ki:))yüklenmedi sanırım.

Günaydıınn güzel annelerr.

Nasılsınız görüşmeyeli
ben dün izinliydim gezdim bol bol çok iyi geldi

Şimdi de sabah sabah işe geldim işte o çok fena

az önceden beride araştırıyorum kafamı karıştıran cevabını bulamadığım bir soru var çalışan annelere.
benim 32. haftam bu haftasonu doluyor bende salı günü çalışabilir raporu alıcam.
ama 37.haftaya kadar çalışmayı düşünmüyorum. haziranın ilk haftası izne ayrılmayı düşünüyorum. buraya kadar bir sıkıntı yok.
benim bu yıldan alacağım 8 günlük yıllık iznim var. çalışabilir raporunu aldıktan sonra yıllık iznimi kullanabilir miyim acaba? kullanırsam bu yıllık izin sürem doğum sonrasına doğum izni olarak eklenir mi?off çok kafa karıştırıcı konular bunlar yaa. hiçbir yerde net bir cevap bulamadım.ben yıllık iznim bitincede doğum iznimi başlatmayı düşünüyorum. nasıl olucak sizce bu iş ??

gunaydin cnm ,

biz orta şekerliyiz ,

sorularin hakkinda hiç bir fikre henüz sahip degilim :)) bu şirketimde yillik iznim yok , ik'da bu konularda çok bilgisiz malesef dun yine hatırlattım izin vs durumunu halen bilgi verecekler .

bilig alirsan bizlede paylaşirmisin

günaydın cnm evet dün göremedim seni...ohh iyi yapmışsın cnm gezelim bol bol yakında onuda yapamıcaz:)) inanırmısın aynı konuyu dün 2 saat eşimle evde konuştuk çözmeye çalıştık..benimde 15 gün yıllık iznim var önce onu kullanıp sonra doğum iznimi başlatıcam..yani iznimle birlikte tam 37.haftada başlatmış olucam ...ama karışık bayaa...ben en iyisi İK ya sorcam...bizden bi arkadaş yıllık iznini doğumdan sonra kullanmıştı bende önce kullanmak istiyorum nede olsa yıllık izin hakkım bu ha önce ha sonra ne farkeder...
sende bi işyerine sor bakalım heryer aynı olmuyo canım

size sorduktan sonra öğrendim canlar
şimdi aradılar insan kaynaklarından. yıllık iznimi doğum izni başlamadan önce çalışabilir raporu aldıktan sonra kullanabiliyormuşum.
ama tabi bunu önce üstlerimlede konuşmam gerekicek. yarın gelicekler görüşmeye inşallah isteklerimi kabul ederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…