Selam annişler nasılsınız minik kuzucuklarınız nasıl ben bu ara ne çok rüya gördüm ya rüyamda kızımın cicilerini yıkayıp ütülemişim dün eşimle hastane çantamızı hazırladıkta bazı eksiklerimiz var tabii ondan olsa gerek bu rüya sonra kızımla telefonda konuşuyormuşum o bana annecim nasılsın diyoo o annecim deyince içime öyle huzur dolduki anlatamam ya gerçek gibiydii efendim kuzum diye cevap veriyodum bende sonra uyandımçok güzeldii inş o günleri gösteriri rabbim yaaa ve kızlar bugün itibariyle tam 8 aylık olduk :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:yuppiiii
az kalıyor yaa:18::18::18::18: senin kız büyümüşde konuşuyor bile baksana
bugün rapor alacaksın demi yanlış hatırlamıyorsam. randevumu aldın tekrar yoksa gidince veriyormuymuş. benimde randevum yarın aslında ama 31 inde tekrar rapor için gideceğim öle olunca haftaya kontrole gidip 31inde tekrar giriş yaptırmasammı diyorum. 10 günde gelince muayene ücreti alınmıyor sanırım.
slm hamişcikler nasılsınız bakalım.bugün eşimle birlikte yeni drumuza gittik.bebegimiz gayet sağlıklı.kilo bile almış.1550 gre 35 cm olmuş.hastane çok kalabalıktı.doğumumda devletin kadın doğum hastanesine gitmeyi düşündüğüm için bize uzak olan bir hastaneye ilk defa muayeneye gittim.sormayın kendi arabamızla bile çok fena sarsıldım.istanbulun trafiginde yarım saatlik yolu 1 saatte gittik.dönüşte trafik açıktı eşim daha kısa sürede getirdi.hastane için 3 saatim gitti.çok fena midem bulandı eve geldim 3-4 saat uyumuşum.2 saat önce uyandım az önce birşeyler yememle çıkarmam bir oldu.bıktım bu bulantılardan.benim gibi hala bulantıları olan var mı.neredeyse araba yolculuğu yapamıyorum.hamilelikte ayrıca tatlı ve çikolatadan da nefret ettim.ne zaman yesem mide bulantım artıyor. işten ayrıldığımdan beri iştahım arttı çok yemeye başladım.geçmişi okudumda ne kadar çok şey yazmışsınız.İnş hepimizin doğumu kolay ve sağlıklı olur.tok tutucu yiyecekler ne önerirsiniz.çabuk acıkıyorum.
canım bende 8 kilo almama rağmen minnak iki çatlak olmuş çok silik devamı çok gelir mi ki acep((
canım özele gittim sanırım bir 500 tl alıyorlar doğum için.kadın direk seninle de ilgilenicez ama normal doğuma ben girmiyorum dedi.
e gider devlette doğururum oradaki ebeler daha tecrübeli en azından.
devlete karar veremememin tek sebebi aynı anda diğer kişilerle sancı çekiyor olman bir odada.
ve bu beni çok kasar e kasmakta doğumu uzatır.o anki psikolojime güvenemiyorum.
inş. yarın ki doktor biraz ilgilenir(
bende normal tabi ki diyorum ama aynı gerekçelerle diğerine de yanaşmıyor değilim :) doktor normal pozisyona dönmüş bebek diyince bile bir korktum ben :)
cnm ben bio oil kullanıyorum ama ta ta taaam sabah iki çatlak gördüm :)
canim ben bunu buldum ,
MİNİK KAVANOZ STİCKER BASKILI BEBEK ŞEKERİ1,50TL GittiGidiyor'da 72778267
ugrassak mi hazirmi alsak karar veremedim ? ben içlerini oş istiyorum mevlut için lokum yada hurma koymak istiyorum .
böyle pahalıya geliyor ama
ben buldum
kavanozlar 105 tanesi 44 tl
sticker 100 tanesi 20 tl
kurdele 5 tl
eee şeker ne kadar tutacak ki zaten yada hurma lokum falan
senin verdiğin adreste 150 tl ye geliyor 105 tanesi, benimki 70 e :)
tabi tercih meselesi birşey diyemem
bunları şekerleri yedikten sonra atarlarmı acaba ya benimde hoşuma gitti aslında
ben 40 cc lik alıyım derken yanlışlıkla 29 cc lik aldım, onun da içine bi tane 40 cclik karışmış. Kapakları aynı ikisininde, 40 cc lik olan biraz daha uzun. bence 40 cclik daha güzel olur, benimki de küçücük sevimli bişey olacak heralde.. Etiket değil de kumaşla kaplayanlar olmuş kapağını, o da çok tatlı geldi bana. Bi kısmını kumaşla yapsam bi kısmını da etiketle diye düşündüm..
Eki Görüntüle 711566 Eki Görüntüle 711565 Eki Görüntüle 711564
Ben bu resimdekilere benzer bişe yapmak istiyorum. Kapak için de stickerımız bu olacak güzel mi:)
Canım civil bebede 0 + bulabilirsin prematüre bebek kıyafetleri bile var.
Kavonoz lar çok cici bayıldım kızlar.
Bende bugün sağlık ocağına gittim kan verdim yarın sonuçları alacağım.
sonra salı pazarına gittim 2 pijama takımı aldım pamuklu yazlık alt iç çamaşırı aldım geçen hafta aldığım ama olmayan geceliğimi değiştim hastane çantamın tekstil işleri tamam gibi yıkadım hemen onları annemle teyzem yemeklik alırken ben hep meyve tezgahlarındaydım hiçbirşey canım çekmiyor meyvadan başkaoralarda yiyemedim eve geldim hemen mutfağa koşup meyve yedim valla şapurdatarak resmen hamilelik insanı ne hale sokuyor
kızlar ya siz 3 numara bebek bezi kaç paket alacaksınız yenidoğan 2 paket yeter ama 3 numaralar nekadar süre kullanılır acaba hemen 4 numarayamı geçer 3 numara 1 molfix birde primadan aldım molfix indirimdeydi beğenmezsem almam ama genel olarak herşeyi prima aldım ıslak mendilleri filan hassascilt olanlardan 1 koli aldım.
Mrb teyzelerimiz bikacgundur anneler yanimizdaydi ozlemisiz ne guzeldi ama gittiler bizde bugun kontroldeydik oglum 1500 gr 40'53 cm olmus boyumuz biraz uzun sanirim ins herkesin bebisi sagliklidir
canım bir kılo badem şekerini 28tl ye aldım gecen gun ıcı cıkolatalı olanlardan ama buyuk ve renklı olanlardan
Olur olur bal gibi olur ben burdayım.
Ya aslında bebek zarar görcek korkusu var birazda hem eşimde hem bende.
ben dısardan cok yemek tuketemiyorum , tiksiniyorum biraz problemliyim o konuda , oyuzden her aksam yemegimi salatasina kadar isten gelince yaparim :)
benimde iş yerimde yemeklerim cok duzenli ama alişkanlık işte akşamlarida yapiyorumboşa 17 kilo almadim
benim 1 haftadır omuzlarımda ve boynuma doğru uzanan minik minik sivilceler oluştu hatta göğüs üstlerimde gerdan bölgemdede oldu
sırtımdada varmış eşime baktırdım sıkıntıdanmı anlamadım hamşileliktenmi normalde bende pek çıkmaz sivilce ama alnımdada var azcıcık ama minicik minicikler...
Merhabalar, geçmişe şöyle bir baktım , 3 gündür bakamıyordum baya yazmışsınız maşallah. aşağı yukarı konuşulan konular konusunda biraz fikir sahibi olduktan sonra ben de bişeyler yazayım dedim :)
Mesela ağda konusu kafaları baya meşgul etmiş :) ben doğuma 3 hafta kalaya kadar kendim yaptım. hiç de birşey olmadı. haramlık helallik konusunu bilmiyordum ama ben başkasına yaptıramam çünkü kendim başkasına yapamam, empati meselesi yani :) ama kendim yaptım derken hemen siz de gaza gelmeyin :) doktorunuza danışın. ben doktoruma sormadım bile çünkü doğum zamanıma kadar son kontrolüm dahil hiç kasılmam sancım filan yoktu.
Bir de sanırım henüz hastane çantası hazırlamayanlar var, kendisine bişeyler almayı düşünemeyenler var. onlar için de tekrar şunları söyleyebilirim. hastane için gecelik almanız her açıdan daha iyi, pijama pek kullanışlı olmaz. çünkü sezeryanı yaşamadığım için bilmiyorum ama normal doğumda, doğumdan önce sancı sürecinde doktor ebeler gelip kontrol ediyolar sık sık, pijama giy çıkar zor olur, gecelik tek parça, hem ayağa kalkınca popoyu heryeri kapatıveriyor :) tabi göğüs kısmı da düğmeli olmalı.
Ayrıca (gerçi siz yaz annesi olucaksınız ama sonuçta kışın da emzireceksiniz) alttan çıtçıtlı emzirme badisinin 3 rengini almıştım ben, müthiş rahat ettim, sütyendi atletti diye uğraşmaya gerek kalmıyor. Tek parça. ayrıca emzirirken bluzu kaldırmamız gerekirse göbeklerimiz bellerimiz açılmıyo ve üşütmekten de kurtuluyoruz.
Bi de saç düzleştiriciyle ilgili bişeyler konuşulmuş, bence süper bi icat :) kim yaptıysa allah razı olsun, ben doğumdan önce çok kullanırdım ama artık fırsat yok orası ayrı (kızım sağolsun:)) doğumuma 1 ay kaladan itibaren hemen hemen saçlarım her gün o düzleştiriciyle şekil verilmiş durumdaydı, doğum zamanı bakımlı olabileyim, fotoğraf çekicez güzel çıkabileyim diye :) gel gör ki tam da o gece duşumu aldım ama geç bi saatti üşendim saçıma şekil vermeye, yattım. 2 saat sonra sancıyla uyandım :) hooop hastaneye... saçlarım duştan çıkıp yatağa yatmış haliyle süper elektrik çarpmış gibiydi :) olsun napalım fotoğraflarda en doğal halleriyle çıktılar, siz nolur nolmaz çantanıza küçük bi kutu jöle filan da koyun, işe yarayabilir :) önemli değil diyorsanız sa önemli değil zaten,fikir olsun diye söyledim. bi de cımbızınız olsa ii olabilir.
RNA TASARIM
Eki Görüntüle 712060 Eki Görüntüle 712061 Eki Görüntüle 712062
yaa internet dışında nerden bulucam bu kavonozlardan fikrin varmı??
çok güzeller yaa..ben sadece aileme yapıcam misafirlere diğer aldığım lavantalardan vericem...
canım günaydın...hayırdır bu saatte uyutmadımı paşamız :)) bizde yarı uykulu yarı uyanık geldik işe bakalım...
Tatlım avcılarda oturuyorum...buralara bakınayım bi olmazsa avm lerde var oralarada giderim....ay sıcakta ur kalk arabayı kullanmayınca bende de oluyor mide bulantısı, maaşallah minnoşuna bu arada... ben bol bo yiyordum da dünkü yediklerimden sonra atık ben de tiksiniyorum
dün aldım biooil eczaneden ve akşam süründüm korkudan her tarafıma artık bir sabah bir akşam sürüneceğim sanırım nirinde biooil birindde de losyonumu sürmeyi planlıyorum artık olursa da ne yapayım... bir de eczacı dedi ki bende gerçek argan yağı var şişesi 66 tl.. bir de burt's bee iyi dedi bir de nuxe un çok amaçlı yağı varmş o da iyimiş neyse ben şimdilik biooil aldım
canım bana ekonomik geldi ama arkadaş hesaplamış evde daha hesaplı oluyormuş zevkinize bağlı görümcemler biblo alıp şeker koymuşlardı iki gecede bitmişti 100 tanesi, yani evde yapsanız da çok zaman almaz
süper hesap yapmışsın, ben bademleri sormuştum eminönünde elitte kg si 30 tl melodide de 40 tl idi
ya bence içlerine baharat konulabilir yani ben olsam öyle yapardım,
kumaşın üzerine biblo yapıştıranlar da var çok cici duruyor blursam likini gönderirim
çok güzel olmuş stickerınızz
bana görümcem 2 tane 1 no al dedi günde 10 tane değiştiriyormuş yeni doğanlar, sonra da 4 paket 2 no aldım başka da almadım,, da ıslak mendil bir koli tebrik ederim seni :))
maaşallah size canım
nereden aldın ki
canım aslında tersine son haftaya kadar bebeğe faydası var deniliyor her yerde eşine de söyle bence bunu
helal olsun sana, ben de salatay dışarıda yemiyorum hamileliğimle beraber, evde de bazen dışarıdan irşeyler söylyorz bazen son gücümle pratik birşeyler yapmaya çalışıyorum mesela dün makineyi boşalttım yemek+salata yaptım bulaşıkları topladım sonra yığıldım kaldım kanepeye
canım isilik gibi mi acaba?
süper bilgiler olmuş ben çıtçıtlı atletleri hiç kullanışlı düşünmemiştim hamilelikte ama emzirirken haklısın çok mantıklı
canım sizin ev tam neredeydi bilmiyorum da bizim çengelköyden güzeltepeye çıkarken beyazıt camii var onun hizasında paşabahçe market var,, deterjalar falan çok ucuzdur hatta gıda malz. de vardır, orada o minik kavanozların tanesi 50 kr, 100 tanesi 50 tlye geliyor internetten aldığını da kargo parası+kapıda ödemeyle sanırım 52 ya da 55 tl olmuştu bana, yani evet ilk fiyatları 44 tl ama kargo vs eklenince aynı paraya geliyor
kızlar günaydın.öncelikle minik kavanozları ben akgün züccaciyeden ama kendi yerinden alıcam istanbul mecidiyeköyde yer öğrendim.Birde bu cinsellikle ilgiliben değişmeyenlerdenim.Hamile kaldığımı ğrendiğim günden beri kalmamış günlerimledki gibiyim kızlar.Doktorum aynen seyrinde devam et dedi.nasıl desem haftada bir en uzun sürem Çokmu istekliyim tabiki hayır neyse bugünde hemen BİTSEDE GİTSEK Kuzeyle güneyi izlesekkkkk... :))
Tatlım avcılarda oturuyorum...buralara bakınayım bi olmazsa avm lerde var oralarada giderim....
yaa muhteşem yüzyıl varken o dizi izlenirmi hiç :))) dört gözle bekliyorum hürremimi :))
herkese günaydinnnnn ,
biz idare ederiz , göbegimiz deli gibi kaşınıyo , çatlaklardan((((
bu hafta cabuk bitseee , pazartesi kontrolumuz var 1 ay oldu merak içindeyiz(
sizler nasilsiniz ??? tombişleriniz nasil ???
günaydın tatlım bizde iiz çok şükür...yaa bizim kontrolümüze daha 15 gün var(( hiç geçmiyor zaman
bebek şekeri konusunda herkese teşekkür ederim fikirleri için ,
bizde evde yapmaya karar verdik ,
aşağidaki linkteki ugur bocekliyi begendim sanki ?
sizce nasil :))
yorumlarinizi bekliyorum , ona gore haftasonu alışverişini yapicam .
teşekkür şimdidennn
canım link falan yok ki:))yüklenmedi sanırım.
kızlar günaydın nasılsınız
Günaydıınn güzel annelerr.
Nasılsınız görüşmeyeli
ben dün izinliydim gezdim bol bol çok iyi geldi
Şimdi de sabah sabah işe geldim işte o çok fena
az önceden beride araştırıyorum kafamı karıştıran cevabını bulamadığım bir soru var çalışan annelere.
benim 32. haftam bu haftasonu doluyor bende salı günü çalışabilir raporu alıcam.
ama 37.haftaya kadar çalışmayı düşünmüyorum. haziranın ilk haftası izne ayrılmayı düşünüyorum. buraya kadar bir sıkıntı yok.
benim bu yıldan alacağım 8 günlük yıllık iznim var. çalışabilir raporunu aldıktan sonra yıllık iznimi kullanabilir miyim acaba? kullanırsam bu yıllık izin sürem doğum sonrasına doğum izni olarak eklenir mi?off çok kafa karıştırıcı konular bunlar yaa. hiçbir yerde net bir cevap bulamadım.ben yıllık iznim bitincede doğum iznimi başlatmayı düşünüyorum. nasıl olucak sizce bu iş ??
Nasılsınız görüşmeyeli
az önceden beride araştırıyorum kafamı karıştıran cevabını bulamadığım bir soru var çalışan annelere.
benim 32. haftam bu haftasonu doluyor bende salı günü çalışabilir raporu alıcam.
ama 37.haftaya kadar çalışmayı düşünmüyorum. haziranın ilk haftası izne ayrılmayı düşünüyorum. buraya kadar bir sıkıntı yok.
benim bu yıldan alacağım 8 günlük yıllık iznim var. çalışabilir raporunu aldıktan sonra yıllık iznimi kullanabilir miyim acaba? kullanırsam bu yıllık izin sürem doğum sonrasına doğum izni olarak eklenir mi?off çok kafa karıştırıcı konular bunlar yaa. hiçbir yerde net bir cevap bulamadım.ben yıllık iznim bitincede doğum iznimi başlatmayı düşünüyorum. nasıl olucak sizce bu iş ??
Nasılsınız görüşmeyeli
şimdi ekledim linki :))
mail ile ıraktaki müşteriye göndermişim şaşkin ben
günaydin ,
ben orta şekerliyim sen naislsin cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?