iiz ya sen??kızlar günaydın nasılsınız
şimdi ekledim linki :))
mail ile ıraktaki müşteriye göndermişim şaşkin ben
bizim de 28. haftada 41 cm di boyumuz :) bu minikler bu boyla daha şimdiden nası sığıyorlar oraya bilmem :)
güzel canım kendin mi yapıcaksın
ben kocaelindeyim canım.. mağazadaki fiyatlar sitedekiyle aynıydı canım bi fark yok yani aralarında..
evet öyle düşünüyorum canim ,
ben dısardan cok yemek tuketemiyorum , tiksiniyorum biraz problemliyim o konuda , oyuzden her aksam yemegimi salatasina kadar isten gelince yaparim :)
benimde iş yerimde yemeklerim cok duzenli ama alişkanlık işte akşamlarida yapiyorumboşa 17 kilo almadim
Evet az kaldı canım bir telaş başladıki bende sorma :18::18::18::18::18::18: evt canım bugün alıcam raporumu aradım hastaneyi dün sıra almam gerekiyormu rapor alıcam dedim doktorunuz muayene edecekse almanız lazım etmicekse gerek yok dedi bende aradım doktoru sordum geçem pazartesi gittiğim içi bu ayki muayenemizi yapmışız sadece rapor vericez dedi gerek yok sıra almanıza zaten dolu sıra dedi bende bugün öğleden sonra gideceğim inş raporumu almaya ve ara ara ılık ılık ağrı giriyor soracam doktora belki muayene eder NST le felan bakarmıkii yada ona ne zaman bağlıyorlar bide ne zaman çatı muayenesi yapıyorlar şimdi yapmazlar demi bilgin varmı canım
Canım günaydınsen İzmitte ydin değil mi?İzmitte paşabahçe mağazası nerede?
günaydın canımmm
canım bak şimdi anlatayım :)
ulugazi ilkokulu varya hani..onun arkasındaki sokakta var paşabahçe dükkanı..baya ünlü bi dükkan hatta..harikalar dünyası varya onun sırasında ama tam ulugazi ilkokulunun karşısında kalıyo..
inşallah anlatabilmişimdir
O sokağı iyi biliyorum bulurum o halde..çok teşekkür ederim
gunaydin cnm ,
biz orta şekerliyiz ,
sorularin hakkinda hiç bir fikre henüz sahip degilim :)) bu şirketimde yillik iznim yok , ik'da bu konularda çok bilgisiz malesef dun yine hatırlattım izin vs durumunu halen bilgi verecekler .
bilig alirsan bizlede paylaşirmisin
kızlar gunaydın gcemısı okumadan yazmka ıstedım cok sevınclıyım :) kızımn kıstı 45 mm di.37 mm olmus,kuçulmuş .inş doguma kadar ıc kalmaz
bizim ik nın da sizinkinden farkı yok canım. bi söyledikleri diğerini tutmuyor. o yüzden de çok güvenemiyorum açıkçası söylediklerine. şimdi aradılar ik dan kullanabilirsin yıllık iznini dediler ama benim içime sinmedi çünkü dediğim gibi güvenmiyorum. birde eşime sordurucam onların ik daha prof.. çalışıyorda daha net bilgi verirler diye düşünüyorum
günaydın cnm evet dün göremedim seni...ohh iyi yapmışsın cnm gezelim bol bol yakında onuda yapamıcaz:)) inanırmısın aynı konuyu dün 2 saat eşimle evde konuştuk çözmeye çalıştık..benimde 15 gün yıllık iznim var önce onu kullanıp sonra doğum iznimi başlatıcam..yani iznimle birlikte tam 37.haftada başlatmış olucam ...ama karışık bayaa...ben en iyisi İK ya sorcam...bizden bi arkadaş yıllık iznini doğumdan sonra kullanmıştı bende önce kullanmak istiyorum nede olsa yıllık izin hakkım bu ha önce ha sonra ne farkeder...
sende bi işyerine sor bakalım heryer aynı olmuyo canım
kızlar gunaydın gcemısı okumadan yazmka ıstedım cok sevınclıyım :) kızımn kıstı 45 mm di.37 mm olmus,kuçulmuş .inş doguma kadar ıc kalmaz
bu Ik lar ne işe yarioki zaten ,
benim yıllık iznim olsa canim dogum iznim bitince gelirim işe yillik iznimi alırim , bebişlerimizle fazladan 1 gun 1 gundur ,
ayrica biraz daha kariştirayim hepimizin kafasini :)))
şimdi kurban ve ramazan bayramlari biz izindeyken oluyor , normalde resmi tatil ,
ramazan bayrami : 4 gun
kurban bayrami : 5 gun
bu gunler iznimizden sayilacakmi ? resmi tatil yoksa 9 gun eklenecekmi
eşin bu konuyuda sorabilirmi acaba :))
kızlar 29+2 im bugün kaç aylık oluyorum ben şimdi:))) bi arkadaşa 7.ayıma girdim hatta yedi buçuğa doğru gidiyoruz dedim senin yanlışın var diyo( yani 7*5 : 28 hafta olmuyomu...
ya yakında doğurucam ama hala şu hesaplamayı yapamıyom :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?