2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

en iyisini yapıyorsun canım ne güzel ben cok usenıyorum (

hmm giriş yaptırmadan raporu verecek o zaman. haftaya kadar beklemeyeyim o zaman yarın kontrolüme gideyim 31inde de rapor almaya gideyim. boşuna tekrar giriş yaptırmayayım demiştim .
ağrım var deyince bağlıyorlar sanırım nstye. şimdi yapılmıyor galiba çatı muayenesi2 arkadaşım var yeni doğum yaptı ikisinede 38 veya 39 da yapıldı. daha erken yaff rahat ol canım

Son düzenleme:
Canım günaydın sen İzmitte ydin değil mi?İzmitte paşabahçe mağazası nerede?

günaydın canımmm

canım bak şimdi anlatayım :)

ulugazi ilkokulu varya hani..onun arkasındaki sokakta var paşabahçe dükkanı..baya ünlü bi dükkan hatta..harikalar dünyası varya onun sırasında ama tam ulugazi ilkokulunun karşısında kalıyo..

inşallah anlatabilmişimdir

O sokağı iyi biliyorum bulurum o halde..çok teşekkür ederim

bizim ik nın da sizinkinden farkı yok canım. bi söyledikleri diğerini tutmuyor. o yüzden de çok güvenemiyorum açıkçası söylediklerine. şimdi aradılar ik dan kullanabilirsin yıllık iznini dediler ama benim içime sinmedi çünkü dediğim gibi güvenmiyorum. birde eşime sordurucam onların ik daha prof.. çalışıyorda daha net bilgi verirler diye düşünüyorum

kızlar gunaydın gcemısı okumadan yazmka ıstedım cok sevınclıyım :) kızımn kıstı 45 mm di.37 mm olmus,kuçulmuş .inş doguma kadar ıc kalmaz

bu Ik lar ne işe yarioki zaten ,

benim yıllık iznim olsa canim dogum iznim bitince gelirim işe yillik iznimi alırim , bebişlerimizle fazladan 1 gun 1 gundur ,

ayrica biraz daha kariştirayim hepimizin kafasini :)))

şimdi kurban ve ramazan bayramlari biz izindeyken oluyor , normalde resmi tatil ,

ramazan bayrami : 4 gun

kurban bayrami : 5 gun

bu gunler iznimizden sayilacakmi ? resmi tatil yoksa 9 gun eklenecekmi

eşin bu konuyuda sorabilirmi acaba :))

ya gerçekten ne kadar karışık konular bunlar. kimse net bişey bilmiyor söyleyemiyor. bu kadarda zor olmamalı. ben ik yla konuştum bu konuda canım ama sabah sabah başka bi mevzudan dolayı çok canımı sıktılar. şimdi de onu çözmeye çalışıyorum. çok sıkıldım gerçekten artık. yarın gelselerde konuşsam artık iznimi rahatlasam bende. evde bile iş düşünüyorum sürekli stres halindeyim. yıllık iznimi önceden kullandığımda o süre doğum sonrasına eklenmiyorsa diye benimde sıkıntım. öyle olursada zaten doğum iznim bitince 20 günlük yıllık iznim olucak hepsini kullanırım bende eylülde yılım doluyor bir daha izin hakediyorum çünkü. ay çok gerildim ben yazdıkça yazasım öfkemi çıkartasım geliyor. çok sinir ettiler beni yaa

kızlar gunaydın gcemısı okumadan yazmka ıstedım cok sevınclıyım :) kızımn kıstı 45 mm di.37 mm olmus,kuçulmuş .inş doguma kadar ıc kalmaz

ay canim yaa cok sevindim gözümüz aydinnn , inşallahh dahada küçülür hiç bişeycigi kalmazzz
*
dün akşam yasinlerini okudum annesi Allah kabul etsin inş . bi dahaki kontrol ne zaman ? yeni haberler ne zaman gelicek ???

çok sevindim canımm bugün duyduğum tek ve en güzel şey bu inşallah doğuma kadar bişeyciği kalmaz küçük meleğin

ben bayramlarda çalıştığım için bu konuda bişey diyemiycem. fazla mesai ödeniyor bize bayramda.
ama rapor aldığımız için o izinleri haketmeyiz bence.
nasıl ki herhangi özel gün haftasonuna yani izin gününe denk geldiği zaman herhangi bir alacak izin veya fazla mesai olmuyor bu da öyledir diye düşünüyorum. herhangi bir izin hakkımız olmaz bence

kızlar 29+2 im bugün kaç aylık oluyorum ben şimdi:))) bi arkadaşa 7.ayıma girdim hatta yedi buçuğa doğru gidiyoruz dedim senin yanlışın var diyo( yani 7*5 : 28 hafta olmuyomu...
ya yakında doğurucam ama hala şu hesaplamayı yapamıyom :)))

yapma canim boşver , akışına bırak ben saymıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…