2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ben zaten o tatil hakkimiz , dogum iznine eklenmeli diyorum ısrarla bakalim ne cikicak

Biz geldik kızçemle
Bugün biraz fazla uyuduk kızçemin sol tarafıma attığı tekmelerle
uyandım.1 saat fazla uyumuşum daBabamız da bizimle
kahvaltı etmeye geldi...Şimdi de uyuşuk uyuşuk takılıyoruz:44::44::44::44:
Yarın tekrar bir Eminönü'ye ve avmlere gidip eksiklerimizi tamamlamak
istiyoruz ALLAH'ın izniyle
Bugün pek neşemiz yok aslında kızçemin var ben tuhafım uyku yaramadı galiba:44::44::44:
Geçmişi okuyayım bari ben

yapma canim boşver , akışına bırak ben saymıyorum artık

bende saymıyorum yaa. herkes bizddn daha iyi biliyor zaten bebeğimiz kaç aylık kaç haftalık oldunu. biz yapmadık sanki bu bebeği ben sorana ne zaman doğucanı söylüyorum yaklaşık şu kadar kaldı diyorum onlar kafalarına göre kaç aylık oldumu söylüyorlar hiç polemiğe girmiyorum

bırdaha kı kontrolum cumartesı ama ankaraya gttıgım ıcın bu kadar erken ıns yenı doktorumda ıyı cıkar. hıç kuculme olmamıtı aksıne buyume vardı.Rabbım dualrımızı duydu sukurler olsun.duaların ıcınde cok saol tatlım..

benim son adet tarihim 18 ekim 18i gelince 7 bitti 8 in içindeyim deyeceğim. 25 temmuz doğum ama ben öyle söylüyorum ve 30 haftalık die ekliyorum haftaya göre hesaplayınca 10 ayda doğurmuş oluyoruz oda kafa karıştırıyor işte seninde bitmek üzere 7. ay sankimkarşşık bu işler yaff

yaş hesabı bile yaparken yapılan yanlış işte canım bu. 9 ayya hani hamilelik aslında 9. ay bitince doğum oluyor yani 10. ayda.
insanlar bunu anlamıyor. en güzeli kalan süreyi söylemek bence öyle daha akılda kalıyor

Evt canım verecek zaten bugünde tam 10 gün oluyom ben geçen pazartesi gitmiştim para ödemem herhalde giriş yapılsa bile Yani var ama ara ara çok sık değil hemen 2 saniye giriyo sonra geçiyoo belki bağlarlar nstye Ayy alttan bakmamalarına çok sevindim yani şimdi bakmamalarına sevindim cnm sağol cnm rahatladım çok tırsmıştımm

Anammmmm ben bakla manyağıyım dün yedim ondan önceki gün yedim
Ayırdım hatta daha sonra pişiririm diye...KÖy baklası ama ne bileyim
artık yemem dikkat etmek lazım demekki.ALLAH ailesine bol bol sabır versin
kimseye yaşatmasın

71 günüm var soranlara öle dicemo zaman

dahada iyi haberler gelir inş canim .

benimde 18. haftada detayli ultrasonda beyin damarlari gelişmemiş , ama 40. haftaya kadar gelişir demişti. 22. hafta kontrolumuzde hersey normale dönmüştü , inş seninde böyle olur canim

bişey söyliycem ama gözün korkmasın... geçen hafta bende de olmuştu kasıkta seyrek sancılar hastaneye gittim önce ultrasona baktılar, sonra alttan muayene ettiler... orası devlet hastanesiydi (şehir dışındaydım) nst ye falan bağlamadılar... ama emin olmak için muayene etmek zorundayız dediler... sonra evimize döndüğümüzde yine aynı sebepten kendi hastaneme gittim (özel hast)... o da alttan muayene edip nst ye bağlıycaz dedi... bende alttan muayene için hazır değilim dedim, ultrasonla görmeye çalıştı ama göremedi, alttan muayene olmadım 20 dk nst ye bağladılar, çok şükür bi sancı çıkmadı... doktor bunun yalancı (hazırlık) sancıları olabiliceğini söyledi...

Son düzenleme:
71 günüm var soranlara öle dicemo zaman

ben ona benzer bişey söylüyorum herkes başka bişey söylüyor. ben diyorum şu kadarlık hamileyim sonra kendileride hesaplıyorlar yok senin yanlışın var sen bu kadarlık hamilesin diyorlar. gıcık oluyorum bende bu duruma bende ne zaman doğum olucanı ne kadar kaldını söylüyorum böyle daha kolay geldi bana

Tatlım avcılarda oturuyorum...buralara bakınayım bi olmazsa avm lerde var oralarada giderim....

yaa muhteşem yüzyıl varken o dizi izlenirmi hiç :))) dört gözle bekliyorum hürremimi :))

avm fiyatalrını bilemiyorum ama bak tabi hatta belki önce netten araştırıp sonra da direkt almaya gidebilirsn,

ben de hürremci değilim sevmem hatta gıcık oluyorum yaptığı haksızlıklara ama ne hikmetse her çba görümceme gidiyoruz vee hürrem izleniyorr

bana da uğur böcekli şık ama biraz naif geldi sanırım daha gösterişli şeylerden hoşlanıyorum

oh iyi yapmışsın gezmekle ben hasta halimle yine de işe geliyorum en çok geecek haftaki eğitim kafamı çok yoruyor, ya izin alacağına doğum iznini erken başlatıp yıllık iznini doğum sonrasına kullansan olmaz mı böylece soru işareti de kalmaz kafanda

kızlar günaydın nasılsınız

günaydın canım

of bizim de ptesi gitmemiz lazım ama babmız burada olmayacağından çbaya aldık

şimdi ekledim linki :))

mail ile ıraktaki müşteriye göndermişim şaşkin ben

:))) altına sabahınız şeker gibi geçsin falan yazsaydın bari :)) kıvırtmababında

ederler ederler

kızlar gunaydın gcemısı okumadan yazmka ıstedım cok sevınclıyım :) kızımn kıstı 45 mm di.37 mm olmus,kuçulmuş .inş doguma kadar ıc kalmaz

oy maaşallah kalmaz inşaallah annesi

bence eklenmez canım bizde şans olsa zaten kırk yılın başı bir doğuruyoruz bütün tatiller iznimize mi geliyor ( neyse inşş 6 ay çıkartırlar da iki üç günün hesabını yapmayız

canım bildiğim kadarıyla ilk iki ay 5 hafta hesaplanıyor yani hafta bölü 4 le değil ay sayımız, mesela 7,5 aylık olduğunu hesapladığında aslında 7 ayımız yeni dolmuş oluyor gibi o yüzden en mantıklısı ya yuvarlak bir hesap atacaksın kafadan ya da tahmini doğum tarihini söyleyeceksin.. ben 1,5 aydır soranlara 2 ay var doğuma diyorum bitmez iki ay , şimdi de 1,5 aya düşürdüm :))

bizde biraz geç kalktık bu günlerde çok uyuyorum uykuya çok alıştık ama bu hiç iyi olmayacak çünkü az kaldı uykusuz yorgun ama tatlı günler bizi bekliyor

Gözüm korktu valla yaaa :18::18::18::18::18::18::18: söylemesem mi acaba doktora yaa

En iyisi söylemiyeyim nasılsa 3 hafta sonra tekrar giderim dogum iznimi alacam zaten o zaman sorarım artık napim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…