ben bayramlarda çalıştığım için bu konuda bişey diyemiycem. fazla mesai ödeniyor bize bayramda.
ama rapor aldığımız için o izinleri haketmeyiz bence.
nasıl ki herhangi özel gün haftasonuna yani izin gününe denk geldiği zaman herhangi bir alacak izin veya fazla mesai olmuyor bu da öyledir diye düşünüyorum. herhangi bir izin hakkımız olmaz bence
bebek şekeri konusunda herkese teşekkür ederim fikirleri için ,
bizde evde yapmaya karar verdik ,
aşağidaki linkteki ugur bocekliyi begendim sanki ?
KAVANOZ NİKAH ŞEKERİ-BEBEK ŞEKERİ-DİŞ BUĞDAYI GittiGidiyor'da 70550012
sizce nasil :))
yorumlarinizi bekliyorum , ona gore haftasonu alışverişini yapicam .
teşekkür şimdidennn
çok başarılı bence uğur böcekli olan, bayıldım :)
kızlar 29+2 im bugün kaç aylık oluyorum ben şimdi:))) bi arkadaşa 7.ayıma girdim hatta yedi buçuğa doğru gidiyoruz dedim senin yanlışın var diyo( yani 7*5 : 28 hafta olmuyomu...
ya yakında doğurucam ama hala şu hesaplamayı yapamıyom :)))
yapma canim boşver , akışına bırak ben saymıyorum artık
ben zaten o tatil hakkimiz , dogum iznine eklenmeli diyorum ısrarla bakalim ne cikicak
ay canim yaa cok sevindim gözümüz aydinnn , inşallahh dahada küçülür hiç bişeycigi kalmazzz
*
dün akşam yasinlerini okudum annesi Allah kabul etsin inş . bi dahaki kontrol ne zaman ? yeni haberler ne zaman gelicek ???
kızlar 29+2 im bugün kaç aylık oluyorum ben şimdi:))) bi arkadaşa 7.ayıma girdim hatta yedi buçuğa doğru gidiyoruz dedim senin yanlışın var diyo( yani 7*5 : 28 hafta olmuyomu...
benim son adet tarihim 18 ekim 18i gelince 7 bitti 8 in içindeyim deyeceğim. 25 temmuz doğum ama ben öyle söylüyorum ve 30 haftalık die ekliyorum haftaya göre hesaplayınca 10 ayda doğurmuş oluyoruz oda kafa karıştırıyor işte seninde bitmek üzere 7. ay sankimkarşşık bu işler yaff
hmm giriş yaptırmadan raporu verecek o zaman. haftaya kadar beklemeyeyim o zaman yarın kontrolüme gideyim 31inde de rapor almaya gideyim. boşuna tekrar giriş yaptırmayayım demiştim .
ağrım var deyince bağlıyorlar sanırım nstye. şimdi yapılmıyor galiba çatı muayenesi2 arkadaşım var yeni doğum yaptı ikisinede 38 veya 39 da yapıldı. daha erken yaff rahat ol canım
ııcm kıyıldı bı fena oldum.. facede arkadaısmın akrabasnn bebegının fotosunu gordum yenı dogmus bı kız .. cok tatlı ve cok saglıklı gornuyo.
tam 28 gun sonra.. annesı BAKLA yemıs bebgını emzırmıs. baklada zehır varmıs bebege yayılmıs hemen.. 2gun ıcersınde sarmıs heryerını kurtaramamıslar. heryerde footoları ucusuyo bebegın..
veren ALLAH alan ALLAH tabırı bu olsa gerek. demekkı mınık bebegın cennte gıtmesı gerekıyomus Allah ailesine bol sabırlar versın.
ALLAH ım bebeklerımızı korusun.
bakla yememeye calısın bu aralar zehirlenen cok olymus sebebnı bıılmıyorm ama. yıyenleerde sakın panıge kaplıpda uzmesn kendnı oyle bısı olsa smdye cıkardı Allah koruusn. sadece dkkat edelim.
yaş hesabı bile yaparken yapılan yanlış işte canım bu. 9 ayya hani hamilelik aslında 9. ay bitince doğum oluyor yani 10. ayda.
insanlar bunu anlamıyor. en güzeli kalan süreyi söylemek benceöyle daha akılda kalıyor
bırdaha kı kontrolum cumartesı ama ankaraya gttıgım ıcın bu kadar erken ıns yenı doktorumda ıyı cıkar. hıç kuculme olmamıtı aksıne buyume vardı.Rabbım dualrımızı duydu sukurler olsun.duaların ıcınde cok saol tatlım..
hem basit hem sade , hemde yapimi kolay dimi :)
evet canım, ben sade şeyleri severim
Evt canım verecek zaten bugünde tam 10 gün oluyom ben geçen pazartesi gitmiştim para ödemem herhalde giriş yapılsa bileYani var ama ara ara çok sık değil hemen 2 saniye giriyo sonra geçiyoo belki bağlarlar nstye Ayy alttan bakmamalarına çok sevindim yani şimdi bakmamalarına sevindim cnm sağol cnm rahatladım çok tırsmıştımm
71 günüm var soranlara öle dicemo zaman
Tatlım avcılarda oturuyorum...buralara bakınayım bi olmazsa avm lerde var oralarada giderim....
yaa muhteşem yüzyıl varken o dizi izlenirmi hiç :))) dört gözle bekliyorum hürremimi :))
bebek şekeri konusunda herkese teşekkür ederim fikirleri için ,
bizde evde yapmaya karar verdik ,
aşağidaki linkteki ugur bocekliyi begendim sanki ?
KAVANOZ NİKAH ŞEKERİ-BEBEK ŞEKERİ-DİŞ BUĞDAYI GittiGidiyor'da 70550012
sizce nasil :))
yorumlarinizi bekliyorum , ona gore haftasonu alışverişini yapicam .
teşekkür şimdidennn
Günaydıınn güzel annelerr.
Nasılsınız görüşmeyeli
ben dün izinliydim gezdim bol bol çok iyi geldi
Şimdi de sabah sabah işe geldim işte o çok fena
az önceden beride araştırıyorum kafamı karıştıran cevabını bulamadığım bir soru var çalışan annelere.
benim 32. haftam bu haftasonu doluyor bende salı günü çalışabilir raporu alıcam.
ama 37.haftaya kadar çalışmayı düşünmüyorum. haziranın ilk haftası izne ayrılmayı düşünüyorum. buraya kadar bir sıkıntı yok.
benim bu yıldan alacağım 8 günlük yıllık iznim var. çalışabilir raporunu aldıktan sonra yıllık iznimi kullanabilir miyim acaba? kullanırsam bu yıllık izin sürem doğum sonrasına doğum izni olarak eklenir mi?off çok kafa karıştırıcı konular bunlar yaa. hiçbir yerde net bir cevap bulamadım.ben yıllık iznim bitincede doğum iznimi başlatmayı düşünüyorum. nasıl olucak sizce bu iş ??
kızlar günaydın nasılsınız
herkese günaydinnnnn ,
biz idare ederiz , göbegimiz deli gibi kaşınıyo , çatlaklardan((((
bu hafta cabuk bitseee , pazartesi kontrolumuz var 1 ay oldu merak içindeyiz(
sizler nasilsiniz ??? tombişleriniz nasil ???
şimdi ekledim linki :))
mail ile ıraktaki müşteriye göndermişim şaşkin ben
size sorduktan sonra öğrendim canlar
şimdi aradılar insan kaynaklarından. yıllık iznimi doğum izni başlamadan önce çalışabilir raporu aldıktan sonra kullanabiliyormuşum.
ama tabi bunu önce üstlerimlede konuşmam gerekicek. yarın gelicekler görüşmeye inşallah isteklerimi kabul ederler
kızlar gunaydın gcemısı okumadan yazmka ıstedım cok sevınclıyım :) kızımn kıstı 45 mm di.37 mm olmus,kuçulmuş .inş doguma kadar ıc kalmaz
bu Ik lar ne işe yarioki zaten ,
benim yıllık iznim olsa canim dogum iznim bitince gelirim işe yillik iznimi alırim , bebişlerimizle fazladan 1 gun 1 gundur ,
ayrica biraz daha kariştirayim hepimizin kafasini :)))
şimdi kurban ve ramazan bayramlari biz izindeyken oluyor , normalde resmi tatil ,
ramazan bayrami : 4 gun
kurban bayrami : 5 gun
bu gunler iznimizden sayilacakmi ? resmi tatil yoksa 9 gun eklenecekmi
eşin bu konuyuda sorabilirmi acaba :))
bişey söyliycem ama gözün korkmasın... geçen hafta bende de olmuştu kasıkta seyrek sancılar hastaneye gittim önce ultrasona baktılar, sonra alttan muayene ettiler... orası devlet hastanesiydi (şehir dışındaydım) nst ye falan bağlamadılar... ama emin olmak için muayene etmek zorundayız dediler... sonra evimize döndüğümüzde yine aynı sebepten kendi hastaneme gittim (özel hast)... o da alttan muayene edip nst ye bağlıycaz dedi... bende alttan muayene için hazır değilim dedim, ultrasonla görmeye çalıştı ama göremedi, alttan muayene olmadım 20 dk nst ye bağladılar, çok şükür bi sancı çıkmadı... doktor bunun yalancı (hazırlık) sancıları olabiliceğini söyledi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?