2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canim benbu kavanozlari sadece mevlut için yaptiriyorum bide normal lavantali şeker vericem yaninda , o yuzden biri sade olsun dedim ,

mail ölee gitti sonradan altina bebek bekliyorum özür diye yazmak zorunda kaldim

6 ay cikacakmiş diyorlar beklyorz sabirla , ama cıksada özel sektör sıkıntı yapıyormuş bu seferde nolcak bilmiyorum bakalim hayirlisi hakkimizda...

doğum izni sonrasında 2. yıllık iznimi haklediyorum canım. bizim firmada bu konuda biraz sıkıntılı açıkçası. istemediğim bir şekilde kullanmak zorunda bırakmalarından endişeleniyorum birde ücretsiz izinde kullanıcam ücretli bitince. iyi karışmaz mı öyle ?

temmuz 24 -40. haftanız bitiyor
tmmuz 17 - 39. haftanı zbitiyor
temmuz 10 - 38. haftanız bitiyor
temmuz 3 - 37. haftanız bitiyor. en geç bu tarihe kadar çalışabilirsiniz
26 hazirn - 36. haftanız bitiyor
19 haziran - 35. haftanız bitiyor
12 haziran - 34. haftanız bitiyor
5 haziran - 33. hftanız bitiyor
29 Mayıs - 32 haftanız bitiyor. en erken bu tarihte izne cıkabilirsiniz

Gözüm korktu valla yaaa :18::18::18::18::18::18::18: söylemesem mi acaba doktora yaa

delirmeeee
söylemeden olurmu hiç... için içini yemesindense ne olduğunu öğrenir rahatlarsın... hem muayene olmasam sorun olurmu dersin tatlı bi dille... olmadı nst de zaten görünüyo herşey...

nereden aldınız elbiseyi cok guzel ben de cok begendim

teşekkür ederim ,

bende haziran sonu 37. hafta olarak düşünerek o zamana kadar çalişmayi planliyorum

kızlar gunaydın gcemısı okumadan yazmka ıstedım cok sevınclıyım :) kızımn kıstı 45 mm di.37 mm olmus,kuçulmuş .inş doguma kadar ıc kalmaz

Ayyyy maşallah canım benimmmmm gözün aydın umarım dediğin gibi
doğuma kadar hiçbir şeyi kalmazzzz çok mutlu,sevindirik oldum
ağlarım şimcikkkk

evet mevlite uygun olur beyaz sade saf...olsun ya ben de benim için çok önemli büyük bir firmaya bir belge gönderiyorum diye süper resmi afilli bi dil yazdım send ledim gelen cevap da iyi de ekte birşey yok ki idi,

ya evet ama özelde de çaresini bulsunlar özel sektörü oluşturanlar kim? yasa budur böyle olacak dedikten sonra özele düşen uygulamaktır bence

hımm ben de bu 2012 ve 2013ü kullanmadım hiç hepsini doğum izni bitince kullanmayı planlıyorum zaten 40 gün yapıyor toplamda onu da birden alınca çok işe yaramıyor haftasonları da eklendiğinden...biraz da rapor eklemyi düşünüyorum ama tabii 6 ay çıkarsa rapora gerek kalmayabilir..
sana zorla kullandıracaklarsa istediğin tarihte çıkman daha mantıklı hem dinlenrsin açıkçası ben de zorlanıyorum çalışırken üstüne sütlük bir de hastayım

her ay 4 hafta çekmiyor.bazı aylarda 5 hatta 5,5 hafta var. Sizin hesabınızla 40 haftalık hamilelik süreci 10 ay olur.
hafta olarak takip etmek daha doğru.
Ama illa ki ay olarak söylemek istiyorsanız şu şekilde yapabilirsiniz.

mesela son adet tarihiniz ekimin 8 ise her ayın 8ini ay dönümünüz olarak hesaplamak yaptığınız hesaplamadn daha doğru.
örneğin benim 8 ekim son adet tarihim. 8 temmuzda 9 ayım dolacak . beklenen doğum tarihim ise 15 Temmuz olduğunagöre 9 ay 7 gün olmuş oluyor hamileilk sürecim.

kızlar bu arada dün bebek şampuanı vs için eczaneye gittim ve indirimli bir internet sitesiyle fiyatlarını kıyasladım eczacı internet sitesiyle aynı indirimi yapacağını kendiliğinden söyledi, muhtemelen losyonunu vs oradan alacağım ama mustela şampuanda 3 al 2 öde kampanyası vardı nette ve şampuanları oradan aldım..mustela düşünenlere duyurulur...

ayrıca evicop diye birşey aldım arkadaşların önerisiyle... e vitaminiymiş ve göğüs ucuna sürülüyormuş aynı şekilde lansinohum da var evde ama onun yapısı çok katı sürmesi zor diye düşünüyorum...

bir de çatlaklarım için az önce de söylemiştim biooil aldım..

şimdi size üç soru daha

ilki bir süredir roll on vs kullanmıyordum sizce biodermanın rollonu güvenilir midir?

ikincisi eczacı pudraca jane iredale diye br markayı tavsşye etti pek kapatıcılığı yok ama altına abzla kullanlabilir dedi bu markaya ilişkin görüşleriniz var mı?

ve son: görümcem pişik kreminde hametan süper dedi eczacı da o ilaç mustela iyidir dedi, sizce hangisi?

hangi sitede mustela indirimli acaba?

bu ne uyusukluk bılemıyorum ızne cıkmak yaramadı bana yaaaaaa:) bebek cantam hazır gerısı yok dahaca ...
bu hafta gecelerı zor oldu uykular dön dön nereye kadar gecelerı kaç kere donuyorum bılemıyorum kızlar yaaa...
veeeee bebek şekerı secemıyorummmm adam akıllı bır ste bulamadım buldklarıma guvenemıyorum numune gormeden nasıl alıcam okadar sekerı dıyorum offffffff

Evet ama dün baktım benden önce sölemişler aynı adresleri sana :) ben de değişik birşey sölemeyeceğim için yazmayım dedim :) adresşer benimkiyle aynı canım arkadaşların söledikleri

sen bana sticker ve kurdeleleri nerden alacagini söyleyecektin canim :26:

canim kurdelede satılıyo hazir fiyonklu

silikon tabancalari var 8-15 tl arasi yapiştirmak için ,

asagidaki linkteki yer uygun geldi bana ?

sarf malzemeleri (2) - birmax

kuzum tamam satılıyoda ben hazır olanından almak istemiyom kendi beğendiğim bi kurdela alıp ben yapayım diyom ama artık uğraşıp yapmaya çalışıcam..yeterki şu kavonozları bulabileyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…