avm fiyatalrını bilemiyorum ama bak tabi hatta belki önce netten araştırıp sonra da direkt almaya gidebilirsn,
ben de hürremci değilim sevmem hatta gıcık oluyorum yaptığı haksızlıklara ama ne hikmetse her çba görümceme gidiyoruz vee hürrem izleniyorr
bana da uğur böcekli şık ama biraz naif geldi sanırım daha gösterişli şeylerden hoşlanıyorum
oh iyi yapmışsın gezmekle ben hasta halimle yine de işe geliyorum en çok geecek haftaki eğitim kafamı çok yoruyor, ya izin alacağına doğum iznini erken başlatıp yıllık iznini doğum sonrasına kullansan olmaz mı böylece soru işareti de kalmaz kafanda
günaydın canım
of bizim de ptesi gitmemiz lazım ama babmız burada olmayacağından çbaya aldık
:))) altına sabahınız şeker gibi geçsin falan yazsaydın bari :)) kıvırtmababında
ederler ederler
oy maaşallah kalmaz inşaallah annesi
bence eklenmez canım bizde şans olsa zaten kırk yılın başı bir doğuruyoruz bütün tatiller iznimize mi geliyor( neyse inşş 6 ay çıkartırlar da iki üç günün hesabını yapmayız
canım bildiğim kadarıyla ilk iki ay 5 hafta hesaplanıyor yani hafta bölü 4 le değil ay sayımız, mesela 7,5 aylık olduğunu hesapladığında aslında 7 ayımız yeni dolmuş oluyor gibi o yüzden en mantıklısı ya yuvarlak bir hesap atacaksın kafadan ya da tahmini doğum tarihini söyleyeceksin.. ben 1,5 aydır soranlara 2 ay var doğuma diyorum bitmez iki ay , şimdi de 1,5 aya düşürdüm :))
Eki Görüntüle 711566 Eki Görüntüle 711565 Eki Görüntüle 711564
Ben bu resimdekilere benzer bişe yapmak istiyorum. Kapak için de stickerımız bu olacak güzel mi:)
oh iyi yapmışsın gezmekle ben hasta halimle yine de işe geliyorum en çok geecek haftaki eğitim kafamı çok yoruyor, ya izin alacağına doğum iznini erken başlatıp yıllık iznini doğum sonrasına kullansan olmaz mı böylece soru işareti de kalmaz kafanda
kafam karıştı
temmuz 24 benim dogumum 3 hafta sayyorum ben 21 gun gibi ,
haziran sonu 37. hafta oluyor bana göre ,
şimdi 30. haftam olduguna gore mayısta 2 haftam hazirandada 4 haftam var toplam 6 haftam varo zaman haziran sonu 36 ve 37. haftalar olmuyomu :26::26::26::26::26::26:
ben haziran sonu cıkıcam inş , eger saglik durumum iyi olur ise ilk haftasida gelirim temmuzun , benim yillik iznim yok , mecburen dogum iznimi çok iyi degerlendirmem gerekiyor , 1 gün bilde dogumdan sonraya fazla kalsin die
Gözüm korktu valla yaaa :18::18::18::18::18::18::18:söylemesem mi acaba doktora yaa
nereden aldınız elbiseyi cok guzel ben de cok begendimbnce yıllık ıznını kullan cnm gumburtye gtmesın snrasında devam etrrsn dogum ıznını
aynen sekerım bende son 3 haftada 6kıloyu aldm ama kıme gtmıs bellı olcak carsamba
sezeryan olursam bende boyle olurum herhalde. zaten bakkala bıle full makyaj cıkan bı tıpımdogumda naprm bılmem
ama sanrm benm aklma sezeryan yatmaya basladı kızlar..
kesınlıkle degil cnm. ben ozel hastaneye gdıyorm. benm yengemde 4 ay once ılk cocugunu dogurdu oda ozel hastaneye gdyodu suyu gelmıs hastaneye grmıslr ozele okdr kontrole gttgı doktor almamıs doguma dusneblıyomusun. apar topar devlet hastanesnde yaptı okdr rahat bı dogum yaptmkı anlatamam dedı devlette olmasına ragmen aslnda bu ıs sans ısı gercekden bana da devletı tavsye ettı ama ben zornda kalmdkca duusnmyıorm. eger sen devlette yapcaksanda cok korkma derım
cok sveındm cnm hersey yolnda ne guzel.. 3 haftayda atlatcaksnız ınsallah
bence gayet normal ve cok tatlı gornuyor. dun bızde esımle foto ceknyoduk aynada sacma sapan pozlar fılan kendı gobegmden korktm esımde aynı sekılde ay cok garıp bıs bu ya
bısekılde cıkar cnm hak kalmaz..
ama ben ızındeyken yatrmazlar dıye bılıyorum duymadm cnku kımseden multınet yattgını.
sende kendne ıyı bak bı gıt bakalm ıhmal etme tansyonunmu dustu acaba?
aynı elbseden bende de var 3 renk aldm cok rahat oılyo sandalet ve bol takıylada cok sık:) gobusunde cok guzel ayrıca
temmuz 24 -40. haftanız bitiyor
tmmuz 17 - 39. haftanı zbitiyor
temmuz 10 - 38. haftanız bitiyor
temmuz 3 - 37. haftanız bitiyor. en geç bu tarihe kadar çalışabilirsiniz
26 hazirn - 36. haftanız bitiyor
19 haziran - 35. haftanız bitiyor
12 haziran - 34. haftanız bitiyor
5 haziran - 33. hftanız bitiyor
29 Mayıs - 32 haftanız bitiyor. en erken bu tarihte izne cıkabilirsiniz
kızlar gunaydın gcemısı okumadan yazmka ıstedım cok sevınclıyım :) kızımn kıstı 45 mm di.37 mm olmus,kuçulmuş .inş doguma kadar ıc kalmaz
hem basit hem sade , hemde yapimi kolay dimi :)
kızlar gunaydın gcemısı okumadan yazmka ıstedım cok sevınclıyım :) kızımn kıstı 45 mm di.37 mm olmus,kuçulmuş .inş doguma kadar ıc kalmaz
canim benbu kavanozlari sadece mevlut için yaptiriyorum bide normal lavantali şeker vericem yaninda , o yuzden biri sade olsun dedim ,
mail ölee gitti sonradan altina bebek bekliyorum özür diye yazmak zorunda kaldim
6 ay cikacakmiş diyorlar beklyorz sabirla , ama cıksada özel sektör sıkıntı yapıyormuş bu seferde nolcak bilmiyorum bakalim hayirlisi hakkimizda...
doğum izni sonrasında 2. yıllık iznimi haklediyorum canım. bizim firmada bu konuda biraz sıkıntılı açıkçası. istemediğim bir şekilde kullanmak zorunda bırakmalarından endişeleniyorum birde ücretsiz izinde kullanıcam ücretli bitince. iyi karışmaz mı öyle ?
kızlar 29+2 im bugün kaç aylık oluyorum ben şimdi:))) bi arkadaşa 7.ayıma girdim hatta yedi buçuğa doğru gidiyoruz dedim senin yanlışın var diyo( yani 7*5 : 28 hafta olmuyomu...
ya yakında doğurucam ama hala şu hesaplamayı yapamıyom :)))
kızlar bu arada dün bebek şampuanı vs için eczaneye gittim ve indirimli bir internet sitesiyle fiyatlarını kıyasladım eczacı internet sitesiyle aynı indirimi yapacağını kendiliğinden söyledi, muhtemelen losyonunu vs oradan alacağım ama mustela şampuanda 3 al 2 öde kampanyası vardı nette ve şampuanları oradan aldım..mustela düşünenlere duyurulur...
ayrıca evicop diye birşey aldım arkadaşların önerisiyle... e vitaminiymiş ve göğüs ucuna sürülüyormuş aynı şekilde lansinohum da var evde ama onun yapısı çok katı sürmesi zor diye düşünüyorum...
bir de çatlaklarım için az önce de söylemiştim biooil aldım..
şimdi size üç soru daha
ilki bir süredir roll on vs kullanmıyordum sizce biodermanın rollonu güvenilir midir?
ikincisi eczacı pudraca jane iredale diye br markayı tavsşye etti pek kapatıcılığı yok ama altına abzla kullanlabilir dedi bu markaya ilişkin görüşleriniz var mı?
ve son: görümcem pişik kreminde hametan süper dedi eczacı da o ilaç mustela iyidir dedi, sizce hangisi?
sonunda linki gördüm ve uğurböcekli olana bayıldım...iyide ben ordaki gibi güzel fiyonk yamamamki hiç becerememişimdir:))
sen bana sticker ve kurdeleleri nerden alacagini söyleyecektin canim :26:
canim kurdelede satılıyo hazir fiyonklu
silikon tabancalari var 8-15 tl arasi yapiştirmak için ,
asagidaki linkteki yer uygun geldi bana ?
sarf malzemeleri (2) - birmax
Doğum fotoğrafçısı demişken bakın ne buldum...
Doğum Fotoğrafları, Doğum Fotoğrafçısı Emine Mazı, dogumfotografcisi34.com
Doğum Fotoğrafçısı | Zehra Arslan
Çok tatlılar ya...
canim kurdelede satılıyo hazir fiyonklu
silikon tabancalari var 8-15 tl arasi yapiştirmak için ,
asagidaki linkteki yer uygun geldi bana ?
sarf malzemeleri (2) - birmax
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?