hangi sitede mustela indirimli acaba?
dahada iyi haberler gelir inş canim .
benimde 18. haftada detayli ultrasonda beyin damarlari gelişmemiş , ama 40. haftaya kadar gelişir demişti. 22. hafta kontrolumuzde hersey normale dönmüştü , inş seninde böyle olur canim
Günaydıınn güzel annelerr.
Nasılsınız görüşmeyeli
ben dün izinliydim gezdim bol bol çok iyi geldi
Şimdi de sabah sabah işe geldim işte o çok fena
az önceden beride araştırıyorum kafamı karıştıran cevabını bulamadığım bir soru var çalışan annelere.
benim 32. haftam bu haftasonu doluyor bende salı günü çalışabilir raporu alıcam.
ama 37.haftaya kadar çalışmayı düşünmüyorum. haziranın ilk haftası izne ayrılmayı düşünüyorum. buraya kadar bir sıkıntı yok.
benim bu yıldan alacağım 8 günlük yıllık iznim var. çalışabilir raporunu aldıktan sonra yıllık iznimi kullanabilir miyim acaba? kullanırsam bu yıllık izin sürem doğum sonrasına doğum izni olarak eklenir mi?off çok kafa karıştırıcı konular bunlar yaa. hiçbir yerde net bir cevap bulamadım.ben yıllık iznim bitincede doğum iznimi başlatmayı düşünüyorum. nasıl olucak sizce bu iş ??
Günaydıınn güzel annelerr.
Nasılsınız görüşmeyeli
ben dün izinliydim gezdim bol bol çok iyi geldi
Şimdi de sabah sabah işe geldim işte o çok fena
az önceden beride araştırıyorum kafamı karıştıran cevabını bulamadığım bir soru var çalışan annelere.
benim 32. haftam bu haftasonu doluyor bende salı günü çalışabilir raporu alıcam.
ama 37.haftaya kadar çalışmayı düşünmüyorum. haziranın ilk haftası izne ayrılmayı düşünüyorum. buraya kadar bir sıkıntı yok.
benim bu yıldan alacağım 8 günlük yıllık iznim var. çalışabilir raporunu aldıktan sonra yıllık iznimi kullanabilir miyim acaba? kullanırsam bu yıllık izin sürem doğum sonrasına doğum izni olarak eklenir mi?off çok kafa karıştırıcı konular bunlar yaa. hiçbir yerde net bir cevap bulamadım.ben yıllık iznim bitincede doğum iznimi başlatmayı düşünüyorum. nasıl olucak sizce bu iş ??
kızlar bırsey sorucam bır dogum hıkayesı okudum.dogumdan daha zordu emzırmek demıs.dogumdan on
ce gogus uclarıma krem surmeme ragmen dıe yazmıs ben kullanmıyorum gogus ucum ıcın krem.kullanan
var mı?
evet cnm lansinoh kullanıyorum ben
ben kullanmıyorum... kullanmak gerekir mi ki?... ablam da hiç kullanmadı bişey de olmadı... bende alıyım bari en kısa zamanda...
ndd, canım dün de yazdım bu konuda sıkıntın olabilir.
çünkü yönetmelik şöyle diyor.
*******************************************************************************************
13/2/2011 tarihli ve 6111 sayılı Kanun106 maddesi ile değişik 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 104 üncü maddesinin (A) bendinde "Kadın memura; doğumdan önce sekiz, doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı hafta süreyle analık izni verilir. Çoğul gebelik durumunda, doğum öncesi sekiz haftalık analık izni süresine iki hafta eklenir. Ancak beklenen doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir. Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir. Doğumda veya doğum sonrasında analık izni kullanılırken annenin ölümü hâlinde, isteği üzerine memur olan babaya anne için öngörülen süre kadar izin verilir. " hükmü yer almaktadır.
Anılan hüküm uyarınca doğum öncesi mazeret izninin doğum sonrasına aktarılmanın şartları:
a) Tabip onayı(Sağlık Raporu),
b) Memurun isteği,
c) İşyerinde çalışması hususlarıdır.
Şartların taşınması halinde bu hususta da idareye takdir hakkı verilmemiştir.
57 sayılı Kanunun 104 üncü maddesi (A) bendi uyarınca bu süreler doğum sonrasına aktarılması belirtilen 3 şartın oluşmasına bağlıdır.
Bu dönemde çalışmayan devlet memuru Yıllık iznin ve rapor sebebiyle hastalık izni kullanması halinde 5 haftalık süreyi doğum sonrası 8 haftalık süre ile birleştirmesinin mümkün olmadığı düşünülmektedir.
*************************************************************************************************
kurumun bunu kendi lehine kullanabilir, öyle yapacağına normal doğum iznine çık doğumdan sonra yıllık iznini kullan aynı şey ve daha garanti...
kızlar bırsey sorucam bır dogum hıkayesı okudum.dogumdan daha zordu emzırmek demıs.dogumdan on
ce gogus uclarıma krem surmeme ragmen dıe yazmıs ben kullanmıyorum gogus ucum ıcın krem.kullanan
var mı?
Ben göbüşe sürdüğüm yağdan her seferinde göğsüme de sürüyorum kakao falan.önümüzdeki günlerde lansinoh alıp onu da sürmeye başlıycam. bir de e vitamini kapsülü var onu da sürücem:):)Bende biraz abartmış bulunuyorum sanırımkızlar bırsey sorucam bır dogum hıkayesı okudum.dogumdan daha zordu emzırmek demıs.dogumdan on
var mı?
kızlar ben hemen doğum sonrası bebeğe giydirilmek üzere ucuz yollu bi hastane çıkış seti arıyorum... unnadoda buldum bi tane... ne dersiniz bunu alıyımmı?... sanki bedeni büyük mü acaba?
http://www.unnado.com/urun/detay/Mj...p://www.unnado.com/kampanyalar/detay/NTM0NA--
kızlar unnadoda çok uygun hastane çıkışlar var...
http://www.unnado.com/kampanyalar/detay/NTM0NA--
kızlar bu arada dün bebek şampuanı vs için eczaneye gittim ve indirimli bir internet sitesiyle fiyatlarını kıyasladım eczacı internet sitesiyle aynı indirimi yapacağını kendiliğinden söyledi, muhtemelen losyonunu vs oradan alacağım ama mustela şampuanda 3 al 2 öde kampanyası vardı nette ve şampuanları oradan aldım..mustela düşünenlere duyurulur...
ayrıca evicop diye birşey aldım arkadaşların önerisiyle... e vitaminiymiş ve göğüs ucuna sürülüyormuş aynı şekilde lansinohum da var evde ama onun yapısı çok katı sürmesi zor diye düşünüyorum...
bir de çatlaklarım için az önce de söylemiştim biooil aldım..
şimdi size üç soru daha
ilki bir süredir roll on vs kullanmıyordum sizce biodermanın rollonu güvenilir midir?
ikincisi eczacı pudraca jane iredale diye br markayı tavsşye etti pek kapatıcılığı yok ama altına abzla kullanlabilir dedi bu markaya ilişkin görüşleriniz var mı?
ve son: görümcem pişik kreminde hametan süper dedi eczacı da o ilaç mustela iyidir dedi, sizce hangisi?
tatlım ben 10 aldım bde 5 takım aldım cok ucuzlamıs yha bıtane daha al cokk ta guzeller hemde 10 lı takımlarda 20 tl hıc bse ıstersen 10 lu al kundak var sonucta ıcınde yararlı olur senn ıcın
bi 7'li bide 10'lu attım sepete alıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?