2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
herkese iyi akşamlar yarın kontrolümğz var kızcığım yüzünü gösterir inşallah öptük hepinizi

bebek odsınn sıparşini verdım bugun ıns onumz hafta ıçı de gelıcek artk dınlenmek yk hazırlık var :) cok heycanlandım yha suslemek ıstıorum bı an once :))

herkese iyi akşamlar yarın kontrolümğz var kızcığım yüzünü gösterir inşallah öptük hepinizi

Canım doğum zamanımız gibi kontrol zamanımızda aynı zamana gelmiş:) benimde yarın kontrolüm var güzel haberlerle gelelim inşallah

Tatlım avcılarda oturuyorum...buralara bakınayım bi olmazsa avm lerde var oralarada giderim....

yaa muhteşem yüzyıl varken o dizi izlenirmi hiç :))) dört gözle bekliyorum hürremimi :))

Valla bende dört gözle bekliyom muhteşem yüzyılı bir akşam olsaaa
kızlar o zaman bu akşam topiğimize bekleriz.diziler bölümünde muhteşem yy var.biz her hafta ordayız.sohbet ede ede izliyoruz çok keyifli oluyor.
kızlar gunaydın gcemısı okumadan yazmka ıstedım cok sevınclıyım :) kızımn kıstı 45 mm di.37 mm olmus,kuçulmuş .inş doguma kadar ıc kalmaz
modus gerçekten çok sevindim.inşallah doğuma kadar da kalmayacak merak etme.
ben de aynı durumdayım.yapsammı alsammı şaşırdım.ne alacağımı da bilemiyorum görmeden.lora nikah şekeri diye bir site var ordakiler çok hoş görünüyor aslında.
kızlar bırsey sorucam bır dogum hıkayesı okudum.dogumdan daha zordu emzırmek demıs.dogumdan on
ce gogus uclarıma krem surmeme ragmen dıe yazmıs ben kullanmıyorum gogus ucum ıcın krem.kullanan
var mı?

ay o çok zor gerçekten.nedense bebeğin yeni emmeye başladğında çok fena yara oluyor meme uçları ve emzirmek işkenceye dönüyor.ben bu sefer erkenden krem sürmeye başlıycam dedim daha başlamadım bildiğim halde bir de.başlayın ihmal etmeyin.ben de başlıycam inşallah

aa bundan heryerde var izmitteee
kompedan yok mu sizin oralarda
cogu bebek mağazasında da var canım 35 tl bizi burda
25 tl ye de var

Kompedan mı satıyor canım bu ürünü. bi bakayım ben Bursa da var kompedan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…