2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
slm kızlar bu gün kontrolümüz vardı bebeğim 2030gr olmuş.boyunu söylemei doktor ama FL değerini 7 ile çarpınca boyu odur demişti doktor hesaplaınca boyuda 46 cm çıkıyor.bebeğimin tüm ölçümleri önden gidiyor maşallah ama birtek bel çevresi 3 gün geriden geliyor.sanırım kızım bana çekti ince belli olucak.gebelikten önce bende çok ince bir bele sahiptim:)

Maşallah onaNe kadar da hızlı büyüyolar artık yaf:):) Yarın olsa da görsek biz de ,çok merak ediyorum zatı alileriniÇok sabırsızlanıyorum artık bakalım 15 günde bir mi çağırcak artık yoksa son kez bir ay sonraya mı çağırcak??Fındık oğlumu özledim yaa

Maşallah kızına:)) benimki hep birkaç gün geriden geliyor çok şükür sağlığı yerinde ama minnoş işte:) gününden ileri giden bebek duyunca çok içten seviniyorum ve hep maşallah diyorum. Bütün bebekler sağlıklı olsun tombik tombik olsun:)

o fındık dediğin oğlan koca popolu bişi oldu annesi az kalmış bak yarın görücekmişsin

Ben daha cuma günü gittim ama şimdiden ben de özledim. Bi de bizimkinin sırtı ve poposu dönük olduğu için hiç yüzünü göremiyoruz. Halbuki gösterse her gittiğimde dört boyutlu gösterecek doktor ama inatçı bizim kız. Ters duruyor diye iki haftada bir çağırdı bizi. Haftaya cuma yine gidicez inşallah gösterir kendini bu sefer cadı:)

Öğretmen arkadaşlara bir sorum olacak. Yönetmelikte 20mayıs ilköğretim okullarına tatil ama bakan bugün tatil değil dedi. Bizim idareciler tatil olması lazım diyor ama şaşırdık kaldık. Sizin okullarda durum ne? Şansımdan da doğum iznine sali günü ayrılıyorum pzt tatil diye seviniyordum güya.

Ah ah öyle yorgunumki kızlar annemle mutfağımı temizledik annem yaptı çoğu şeyi ama 1 saatte aspiratör cifledim kollarım ağrıyo kızımda Maaşallah habire tekmeledi durdu beni güzel kızım yoruldu galiba.
İşleri yaparken bebek şekerlerimizi yapan abla aradı hazırmış cuma gidip alacağız...

ben de tatil diye düşünüyordum her sene öyle olur.tatil olmazsa sinir olurum ya biz de bir yerlere gitcektik

canım ben geçen MOTHERCAREdan aldım öyle düz önlük ve indirimdeydi 4 tanesi 9.90tl. Yakınlarda varsa bir bak istersen.

evet bu da güzelmiş. :) teşekkürler. peki yatak işini naptınız?
Yatak konusunu da çok düşünmüştüm sonra park yatağı aldığım yere gidip pamuk yatak aldım tam ölçüsünde, visco vardı bide ama pamuk daha sert ve sağlıklı gelio bana.Zaten diğer yaylı yataklardan olmuycaktı çok yüksek kalıcaktı benim bebiş pat pat aşağı düşerdi :):)

eşim ilköğretimde onlara da tatil değil denmiş pazartesi okula gidecekler... zaten doğru olan da buydu biz lise öğretmenleri de 24 nisanda çalıştık haksızlık olacaktı bize

eşim ilköğretimde onlara da tatil değil denmiş pazartesi okula gidecekler... zaten doğru olan da buydu biz lise öğretmenleri de 24 nisanda çalıştık haksızlık olacaktı bize

Her sene tatil oluyodu, herkeste ona göre tatil planı yapmıştı artık vazgeçecekler heralde :) Ben çok şükür nisanın 6sından beri evdeyim.. Siz nasıl kullanacaksınız doğum izninizi.. önce kullanmayıp sonra ya mı aktaracaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…