slm kızlar bu gün kontrolümüz vardı bebeğim 2030gr olmuş.boyunu söylemei doktor ama FL değerini 7 ile çarpınca boyu odur demişti doktor hesaplaınca boyuda 46 cm çıkıyor.bebeğimin tüm ölçümleri önden gidiyor maşallah ama birtek bel çevresi 3 gün geriden geliyor.sanırım kızım bana çekti ince belli olucak.gebelikten önce bende çok ince bir bele sahiptim:)
slm kızlar bu gün kontrolümüz vardı bebeğim 2030gr olmuş.boyunu söylemei doktor ama FL değerini 7 ile çarpınca boyu odur demişti doktor hesaplaınca boyuda 46 cm çıkıyor.bebeğimin tüm ölçümleri önden gidiyor maşallah ama birtek bel çevresi 3 gün geriden geliyor.sanırım kızım bana çekti ince belli olucak.gebelikten önce bende çok ince bir bele sahiptim:)
Maşallah onaNe kadar da hızlı büyüyolar artık yaf:):) Yarın olsa da görsek biz de ,çok merak ediyorum zatı alilerini Çok sabırsızlanıyorum artık bakalım 15 günde bir mi çağırcak artık yoksa son kez bir ay sonraya mı çağırcak??Fındık oğlumu özledim yaa
o fındık dediğin oğlan koca popolu bişi oldu annesiaz kalmış bak yarın görücekmişsin [/QUOTE
Nerdeeeeen nereye dimi:)milimetrelerden mercimeğe nohuta fasulye falan derken... Olsun yine de o benim fındık oğlum ööle seviyorum ben onu teyzesi çünkü yüzü fındık gibi aynı:):)
Maşallah onaNe kadar da hızlı büyüyolar artık yaf:):) Yarın olsa da görsek biz de ,çok merak ediyorum zatı alilerini Çok sabırsızlanıyorum artık bakalım 15 günde bir mi çağırcak artık yoksa son kez bir ay sonraya mı çağırcak??Fındık oğlumu özledim yaa
o fındık dediğin oğlan koca popolu bişi oldu annesiaz kalmış bak yarın görücekmişsin [/QUOTE
Nerdeeeeen nereye dimi:)milimetrelerden mercimeğe nohuta fasulye falan derken... Olsun yine de o benim fındık oğlum ööle seviyorum ben onu teyzesi çünkü yüzü fındık gibi aynı:):)
bende yeğenim daha doğmadan nohut burunlum diyodum
kızımın ilk başlarda (cinsiyeti belli olana kadar) adı kurabiyeydi... öğrendikten sonra hep Ayliz'imiz olarak sevdik
ne acayip bi duygu bu
kraftın park yatağını aldım canım ben
Kraft 504 Lüks Oyun Parkı Kırmızı Gri GittiGidiyor'da 83987124
http://www.toptanbebegiyim.com/urunler/detay/9263
LÜX PENYE BAHRİYELİ SUBAY HIRKALI - ÇOCUK BEBE GİYİM
kompedan var canım bi ara bakayım olmadı teşkkr edrimaa bundan heryerde var izmitteee
kompedan yok mu sizin oralarda
cogu bebek mağazasında da var canım 35 tl bizi burda
25 tl ye de var
Canım ben kraftın calipsosunu aldım kırmızı gri 70*120 ebatı.
bebeğime bayramlık bu takımı almayı düşünüyorum ama satışı bulamadım gören olursa bana yollayabilirmi
LÜX PENYE HIRKALI BAHRİYELİ SUBAY TAKIMI GittiGidiyor'da 67497989
Öğretmen arkadaşlara bir sorum olacak. Yönetmelikte 20mayıs ilköğretim okullarına tatil ama bakan bugün tatil değil dedi. Bizim idareciler tatil olması lazım diyor ama şaşırdık kaldık. Sizin okullarda durum ne? Şansımdan da doğum iznine sali günü ayrılıyorum pzt tatil diye seviniyordum güya.
Kızlarrrrr yaaaaa ben mi çok şey arıyorum????
Aslında istediğim çok basit birşeyümdüz,işlemesiz,nakışsız beyaz
önlük(mama önlüğü)..Nereden bulabilirim ki?bakmadığım dükkan,pazar
kalmadı.Bir tek civile bakmadım.Beyaz olacak ki ben üzerine terzide DURU
yazdıracağım aynı şekilde çıtçıtlı beyaz badisine de ama bulamıyorum....
Eğer gözüne dükkanlarda filan ilişirse bana haber verir misiniz?
Kesinlikle acaip ya şimdi senin yazdıklarını okurken bile hissettiklerini hissedip duygulanıyorum hemen :):)Böle bi sevgi yokbende yeğenim daha doğmadan nohut burunlum diyodum
kızımın ilk başlarda (cinsiyeti belli olana kadar) adı kurabiyeydi... öğrendikten sonra hep Ayliz'imiz olarak sevdik
ne acayip bi duygu bu
Yatak konusunu da çok düşünmüştüm sonra park yatağı aldığım yere gidip pamuk yatak aldım tam ölçüsünde, visco vardı bide ama pamuk daha sert ve sağlıklı gelio bana.Zaten diğer yaylı yataklardan olmuycaktı çok yüksek kalıcaktı benim bebiş pat pat aşağı düşerdi :):)evet bu da güzelmiş. :) teşekkürler. peki yatak işini naptınız?
Öğretmen arkadaşlara bir sorum olacak. Yönetmelikte 20mayıs ilköğretim okullarına tatil ama bakan bugün tatil değil dedi. Bizim idareciler tatil olması lazım diyor ama şaşırdık kaldık. Sizin okullarda durum ne? Şansımdan da doğum iznine sali günü ayrılıyorum pzt tatil diye seviniyordum güya.
eşim ilköğretimde onlara da tatil değil denmiş pazartesi okula gidecekler... zaten doğru olan da buydubiz lise öğretmenleri de 24 nisanda çalıştık haksızlık olacaktı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?