2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
nasıl peki kumaşı filan? bi de yatak ne alıcaksınız?

bana bana güzel geldi kumaşı görüntüsü canım. kurduk odasında duruyor şimdi. kurmasıda kolaydı. birde almadan önce burda arkadaşlara göstermiştim önceden kullananlar çok sağlam olduğunu söylediler. kullanan herkes çok memnun kalmış. gönül rahatlığıyla aldım bende. içine yatak aldığım yerden verdiler bana. ayrıca bir yatak almadım içine yani

Ben 32. Haftam dolar dolmaz ayrılacam çok zor geliyor artık her şey gözümde büyüyor. Zaten seneye de Allah kısmet ederse doğum iznim bitince uzuuuuun bir süre ücretsiz izne ayrılacam. Bu yüzden de iznimi aktarmama gerek kalmıyo. Bebeğimi kendim büyütmek istiyorum

eşim ilköğretimde onlara da tatil değil denmiş pazartesi okula gidecekler... zaten doğru olan da buydu biz lise öğretmenleri de 24 nisanda çalıştık haksızlık olacaktı bize

Sen de haklısın o açıdan:)) 24 Nisan günü üzülmüştüm lise öğretmenleri için. Ben lisede de çalıştım objektifim yani:)))

MÜSLÜMAN ANNE ADAYLARINA , 9 AY YAPILACAKLAR LİSTESİ !!!

• namazlardan sonra elini karnının üzerine koy ve salâvat getir.
1-hep abdestli olmaya çalış. özellikle yemek yerken.
2-bütün günahlardan korunmaya bak.
3-elinden geldiğince müstehap olan şeyleri yapmaya çalış.
4-geceleri aynaya bakma.
5-sinirlenme. huzurlu ve sakin ol.
6-kuran dinlemeye ve okumaya çalış.
7-namazlardan sonra tesbihatı ihmal etme.
8- hamilelik boyunca 1 kere de olsa kuran hatim et.
9-hergün salâvat getir.
10-bebek hareket ettiği her an elini karnının üzerine koy ve salâvat getir ve ihlâs süresini oku.
11-Allahı çok düşün.
12-insanlara yardım et.
13-mümin insanların yüzüne bak.
14-gıybetten ve yalandan uzak dur.
15-namazını vaktinde kıl.
16-devamlı allah allah diye zikirde bulun.
17-eğer evladının sabırlı olmasını istiyorsan elini karnının üzerüne koy ve asr süresini oku.
18-evladına hayırlı bir isim koy ve daha karnındayken elini karnının üzerine koy ve ismiyle ona hitap et. unutma çocuğun anne baba üzerindeki hakkı anne ve babanın ona hayırlı bir isim vermeleridir.
19-enbiya süresini oku, evladının salih bir evlat olması için dua et.
20-eğer anne ve babanın çocukla çok iyi bir ilişkisi, bağı, diyolağu olmasını istiyorsan çocuk doğmadan anne ve baba evlatlarıyla konuşmalılar ve çocuk doğduktan sonra bu seslere aşina olacaktır.
21-hamilelik esnasında düzenli beslenme ve temizliğe çok önem verilmelidir.—

güzel bir paylaşım olmuş canım teşekkürler

ceremony yanlış hatırlamıyorsam senin de bu 2. çocuk olacaktı değilmi.benim kız çok kıskanıyor ya şimdiden.ne yapcaz bilmiyorum siz de durumlar nasıl?

ceremony yanlış hatırlamıyorsam senin de bu 2. çocuk olacaktı değilmi.benim kız çok kıskanıyor ya şimdiden.ne yapcaz bilmiyorum siz de durumlar nasıl?

evet canım 2. olcak inşallah
valla benimki seviyo gibi gözüküyo ama normalde kıskanç bi çocuk:18:
elini karnıma falan koyuyo, sabahları karnımı öpüyo ( yani kardeşini) , ona günaydın diyo (hamdolsun)
ama gerçekle yüzleşince bakalım napcak:18:
babasını daha çok kıskanıyo mesela?
eşime bebeği sevdirmicem sanırım
bu durumu yaşamış olanlardan yardım almalıyız sanırım

bugün bebek şekerlerine bakıyordum netten,bir anda geldi.karnıma vurdu,kardeşimi dövücem falan dedi.neyse fazla tepki vermedim.sarıldım ne oldu kızım falan dedim.allahım ne olur kardeşim doğmasın duamı kabul et falan dedi.bir tuhaf oldum valla.konuyu değiştirmeye çalıştım.dengeyi nasıl sağlıycaz bakalım

ayyy ne diyosun yaa üzüldüm
kaç yaşında?
valla hamile kaldığımdan beri ödüm kopuyo ya kardeşini sevmezse diye:18:

ayyy ne diyosun yaa üzüldüm
kaç yaşında?
valla hamile kaldığımdan beri ödüm kopuyo ya kardeşini sevmezse diye:18:

4 yaşında .severler mutlaka da büyük sorunlar yaşamadan atlatmak lazım ilk zamanları.ama bizim biraz sıkıntılı olacak gibi geliyor.hayırlısı bakalım

iyi akşamlar kızlar ben ikigündür kv.deyim. bugünde muhtemelen burda kalıcaz o yüsden giremiyorum
bugün kuaföre fln gittim saçlarımı sonunda kestirebildim
maşallah nerdeyse 100sf.olmuş yine sohbetler almış başını gitmiş
bakıyım biraz fırsat bulmuşken neler kaynattınız

acaba en alt kata yerleştirsek diğer yataklardan alıp, olmaz mı? Ben hiç kurulmuş park yatak görmedim de ondan soruyorum. Kusura bakmayın ya kafam çok karıştı

acaba en alt kata yerleştirsek diğer yataklardan alıp, olmaz mı? Ben hiç kurulmuş park yatak görmedim de ondan soruyorum. Kusura bakmayın ya kafam çok karıştı

bende park yatak kullandım
annem içine aynı ölçüde kendisi yatak yaptı pamuktan
valla bi sıkıntıda yaşamadım açıkçası?
kızımı da onda büyütücem inşallah

bende park yatak kullandım
annem içine aynı ölçüde kendisi yatak yaptı pamuktan
valla bi sıkıntıda yaşamadım açıkçası?
kızımı da onda büyütücem inşallah

Şimdi şöyle bi şey var. Hakkkarideyim ben, ailem konyada. Doguma da oraya gitcem inşallah. Burada her şeyi alıp kurmak istiyoruz, malum pek bi olanak yok o yüzden internetten halletmeye çalışıyoruz. O yüzden soruyorum. Yani mesela istikbalden bebek yatagı alıp en alt kata koysak olur mu kaldırır mı park yatak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…