MÜSLÜMAN ANNE ADAYLARINA , 9 AY YAPILACAKLAR LİSTESİ !!!
namazlardan sonra elini karnının üzerine koy ve salâvat getir.
1-hep abdestli olmaya çalış. özellikle yemek yerken.
2-bütün günahlardan korunmaya bak.
3-elinden geldiğince müstehap olan şeyleri yapmaya çalış.
4-geceleri aynaya bakma.
5-sinirlenme. huzurlu ve sakin ol.
6-kuran dinlemeye ve okumaya çalış.
7-namazlardan sonra tesbihatı ihmal etme.
8- hamilelik boyunca 1 kere de olsa kuran hatim et.
9-hergün salâvat getir.
10-bebek hareket ettiği her an elini karnının üzerine koy ve salâvat getir ve ihlâs süresini oku.
11-Allahı çok düşün.
12-insanlara yardım et.
13-mümin insanların yüzüne bak.
14-gıybetten ve yalandan uzak dur.
15-namazını vaktinde kıl.
16-devamlı allah allah diye zikirde bulun.
17-eğer evladının sabırlı olmasını istiyorsan elini karnının üzerüne koy ve asr süresini oku.
18-evladına hayırlı bir isim koy ve daha karnındayken elini karnının üzerine koy ve ismiyle ona hitap et. unutma çocuğun anne baba üzerindeki hakkı anne ve babanın ona hayırlı bir isim vermeleridir.
19-enbiya süresini oku, evladının salih bir evlat olması için dua et.
20-eğer anne ve babanın çocukla çok iyi bir ilişkisi, bağı, diyolağu olmasını istiyorsan çocuk doğmadan anne ve baba evlatlarıyla konuşmalılar ve çocuk doğduktan sonra bu seslere aşina olacaktır.
21-hamilelik esnasında düzenli beslenme ve temizliğe çok önem verilmelidir.
4 yaşında .severler mutlaka da büyük sorunlar yaşamadan atlatmak lazım ilk zamanları.ama bizim biraz sıkıntılı olacak gibi geliyor.hayırlısı bakalım
bana bana güzel geldi kumaşı görüntüsü canım. kurduk odasında duruyor şimdi. kurmasıda kolaydı. birde almadan önce burda arkadaşlara göstermiştim önceden kullananlar çok sağlam olduğunu söylediler. kullanan herkes çok memnun kalmış. gönül rahatlığıyla aldım bende. içine yatak aldığım yerden verdiler bana. ayrıca bir yatak almadım içine yani
Şimdi şöyle bi şey var. Hakkkarideyim ben, ailem konyada. Doguma da oraya gitcem inşallah. Burada her şeyi alıp kurmak istiyoruz, malum pek bi olanak yok o yüzden internetten halletmeye çalışıyoruz. O yüzden soruyorum. Yani mesela istikbalden bebek yatagı alıp en alt kata koysak olur mu kaldırır mı park yatak?
bana müsade yatıyorum ben kızlar muhteşem yyılımın sonunu bir izleyimde öpüyorum hepinizi iyi geceler
Bu ayna isi beni korkutyo ya ne oluyomuski acaba. Bi yerde daha okumustm ondan beri gece wc ye gdince bakmamaya calisiyorum :/
niye en alt ata koycaksın ki?
ben oğlum kalkmaya çalıştığı dönemde (7 aylık falandı sanırım) koydum yatağı en alta
bi sorun olmadı taşıdı yani?
bakma dandik duruyolar ama sağlam beşik[/Q
beşik bu yatagı kaldırır mı mesela Ultraform Baby Yatak - İstikbal Mobilya
beşik bu yatagı kaldırır mı mesela Ultraform Baby Yatak - İstikbal Mobilya
bence kaldırır?
çünkü arkadaşımın kızı 3,5 yaşında ve hala park yatakta yatıyo
içinde bildiğimiz yaylı yataktan vardı yanlış hatırlamıyosam
anladım cnm kraft 504 alcam sanırım. Sagol cevabın için. Allah razı olsun :)
ben bugün arkadaşımın bebeği yakın zamanda olacaktı, ona bahsettiğimiz kavonazdaki bebek şekerlerinden yaptım. içine de şekerli yuvarlak jelibon şekerleri oluyo ya onlardan koydum.. :) daha sonra da kendimiz için yapacağım inş.
Eki Görüntüle 712895
Eki Görüntüle 712896
ben bugün arkadaşımın bebeği yakın zamanda olacaktı, ona bahsettiğimiz kavonazdaki bebek şekerlerinden yaptım. içine de şekerli yuvarlak jelibon şekerleri oluyo ya onlardan koydum.. :) daha sonra da kendimiz için yapacağım inş.
Eki Görüntüle 712895
Eki Görüntüle 712896
Ben aldım krem ama hiç kullanmadım ..açıkçası göğüs ucum çatlıcak diyede çok korkuyorum...vücudumu yağlarken gögüslerimide devamlı yağlıyorum bazende zeytinyağı sürüyorum inşallah çatlak olmadan atlatırız...kızlar bırsey sorucam bır dogum hıkayesı okudum.dogumdan daha zordu emzırmek demıs.dogumdan on
ce gogus uclarıma krem surmeme ragmen dıe yazmıs ben kullanmıyorum gogus ucum ıcın krem.kullanan
var mı?
slm kızlar bu gün kontrolümüz vardı bebeğim 2030gr olmuş.boyunu söylemei doktor ama FL değerini 7 ile çarpınca boyu odur demişti doktor hesaplaınca boyuda 46 cm çıkıyor.bebeğimin tüm ölçümleri önden gidiyor maşallah ama birtek bel çevresi 3 gün geriden geliyor.sanırım kızım bana çekti ince belli olucak.gebelikten önce bende çok ince bir bele sahiptim:)
öncelikle herkesin regaib kandili mübarek olsun...allahım bu güzel günde tüm dualarımızı kabul etsin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?