2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Bu ayna isi beni korkutyo ya ne oluyomuski acaba. Bi yerde daha okumustm ondan beri gece wc ye gdince bakmamaya calisiyorum :/

4 yaşında .severler mutlaka da büyük sorunlar yaşamadan atlatmak lazım ilk zamanları.ama bizim biraz sıkıntılı olacak gibi geliyor.hayırlısı bakalım

canim geçiyor kıskanclıklar ,

ablamin buyuk kızı 2,5 yasındayken kardesi oldu , hamileliginde surekli seviyodu koruyodu vs , ama dogunca cok kötü oldu gözünde kayma vs oldu , ama kısa sürdü mutlaka oluyor kıskanclık ama geciyor alişiyor.

Anladım canm teşekkürler. güle güle kullanın inşallah

bana müsade yatıyorum ben kızlar muhteşem yyılımın sonunu bir izleyimde öpüyorum hepinizi iyi geceler

niye en alt ata koycaksın ki?
ben oğlum kalkmaya çalıştığı dönemde (7 aylık falandı sanırım) koydum yatağı en alta
bi sorun olmadı taşıdı yani?
bakma dandik duruyolar ama sağlam beşik

ben bugün arkadaşımın bebeği yakın zamanda olacaktı, ona bahsettiğimiz kavonazdaki bebek şekerlerinden yaptım. içine de şekerli yuvarlak jelibon şekerleri oluyo ya onlardan koydum.. :) daha sonra da kendimiz için yapacağım inş.

Eki Görüntüle 712925

Regaip gecesi müminlerin dualarının kabul edildiği, günahlarının af olduğu bağışlanma ve af gecesidir. Dualarınızın kabulünü ve Yüce Rabbimizin affına mazhar olanlar arasında olmanızı diler Regaip kandilinizi tebrik ederiz.

kızlar bırsey sorucam bır dogum hıkayesı okudum.dogumdan daha zordu emzırmek demıs.dogumdan on
ce gogus uclarıma krem surmeme ragmen dıe yazmıs ben kullanmıyorum gogus ucum ıcın krem.kullanan
var mı?
Ben aldım krem ama hiç kullanmadım ..açıkçası göğüs ucum çatlıcak diyede çok korkuyorum...vücudumu yağlarken gögüslerimide devamlı yağlıyorum bazende zeytinyağı sürüyorum inşallah çatlak olmadan atlatırız...

maşallah size...kocaman olmuş...cnm ben hiç ince belli olmadım buyaşıma kadar oyüzdende çok beğenirim ince belli olsun kızçen:))

öncelikle herkesin regaib kandili mübarek olsun...allahım bu güzel günde tüm dualarımızı kabul etsin ...

Günaydın kızlar. birşey sorcam dün de konuşulmuştu da 20 mayıs tatil mi?öğretmen arkadaşlardan kesin bir bilgi alan var mı acaba.

Bugün regaib kandili hepinizin kandilini kutluyorum.Bugün otururken kalkarken çalışıken akşam hep ağzınızda dua olsun.Çünkü bugün duaların kabul olduğu günlerden birgün heleki bizim için .Hepimizin duaları kabul olsun.Burdaki bütün arkadaşlarımın doğum ları öyle kolay olsunki hiççççç bişey hissetmeylim.bebişlerimizde çokk sağlıklı bebişler olsun inşallah .Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…