- 29 Eylül 2012
- 775
- 60
- 298
Bugün regaib kandili hepinizin kandilini kutluyorum.Bugün otururken kalkarken çalışıken akşam hep ağzınızda dua olsun.Çünkü bugün duaların kabul olduğu günlerden birgün heleki bizim için .Hepimizin duaları kabul olsun.Burdaki bütün arkadaşlarımın doğum ları öyle kolay olsunki hiççççç bişey hissetmeylim.bebişlerimizde çokk sağlıklı bebişler olsun inşallah .Amin.
Günaydın kızlar. birşey sorcam dün de konuşulmuştu da 20 mayıs tatil mi?öğretmen arkadaşlardan kesin bir bilgi alan var mı acaba.
Günaydın herkese
Herkesin Kandili Mübarek Olsun kızlar bütün dualarımızın bu mübarek günde kabul olması dileğiylee
Kızlar dün doktora gittik rapor almaya ve aldık raporumuzu tabi geçen hafta muayene olunca gerek duyulmadı kontrole 20 gün sonra kontrolümüz inşVe kızlar dün itibariyle çalışabilir raporumu aldım tam 5hafta daha çalışacağım yani benim anladığım yanlışmış 3 hafta daha değil doğuma 3 hafta kala çalışabilir raporuymuş buu bir yandan iyi oldu kv yanına gitmemeyi garantiledim bir yandan da kötü oldu sanki dayanabilecekmiyim çalışmaya olmadı gider doğum iznimi başlatırım napim raporla hamşire ilgilendi doktorum sadece imza attı görüşemedik yani doktorumla sadece tekrar ne zaman geleceğimi sordum bir sorun olmassa 20 gün sonra görüşelim dedii Kızlar bizden haberler böyle yaniiii
Günaydın herkese
Herkesin Kandili Mübarek Olsun kızlar bütün dualarımızın bu mübarek günde kabul olması dileğiylee
Kızlar dün doktora gittik rapor almaya ve aldık raporumuzu tabi geçen hafta muayene olunca gerek duyulmadı kontrole 20 gün sonra kontrolümüz inşVe kızlar dün itibariyle çalışabilir raporumu aldım tam 5hafta daha çalışacağım yani benim anladığım yanlışmış 3 hafta daha değil doğuma 3 hafta kala çalışabilir raporuymuş buu bir yandan iyi oldu kv yanına gitmemeyi garantiledim bir yandan da kötü oldu sanki dayanabilecekmiyim çalışmaya olmadı gider doğum iznimi başlatırım napim raporla hamşire ilgilendi doktorum sadece imza attı görüşemedik yani doktorumla sadece tekrar ne zaman geleceğimi sordum bir sorun olmassa 20 gün sonra görüşelim dedii Kızlar bizden haberler böyle yaniiii
Günaydın kızlar. birşey sorcam dün de konuşulmuştu da 20 mayıs tatil mi?öğretmen arkadaşlardan kesin bir bilgi alan var mı acaba.
günaydın canım.en son habere göre 20mayıs sadece liselere tatilmiş.
bu sabah depremle uyandım.korktum
günaydınnn...
liseler tatilmiş ama ilkokullar değilmiş canım..dün internette okumuştum..okulunuza yazı gelmiş olması lazım
Kızlar günaydın nasılsınız,kandiliniz mübarek olsun buarada nerdeyse 1 haftadır giremedim nete rahatsızdım biraz netle de ilgili sıkıntı vardı babamla ilgili yazamadım dua edenlere lütfen kusura bakmayın kızlar pazartesi normalde ameliyat olcaktı fakat dişi apse yaptı ve çektiler o yüzden 5 gün beklemek durumunda kaldı stresten hasta oldu bi yandan ama yarın sabah Allahtan bişey olmazsa ameliyata giriyor bu mübarek günde bol bol dua edicem umarım iyi gecer ve ben size güzel haberler veririm sizleri çok öpüyorum Allaha emanet olun..
kızlarr günaydın herkese bu aradaaa...
size danışma gereken bişey var..dün geceden beri mide yanması yaşıyorum ama bu bugüne kadar olanlar içinde en kötüsü ilaç içtim fayda etmedi..soğuk süt içtim maden suyu içtim yok yok..boğazımda sanki istifra etmişim gibi bi tat geceden beri çok kötüyüm..
bi çözümünü bilen varsa paylaşssın lütfen
günaydın canım.en son habere göre 20mayıs sadece liselere tatilmiş.
bu sabah depremle uyandım.korktum
günaydın canım çok geçmiş olsun bende de aynı sorun var ve ben çareyi elmada buldum. hemen bir tane elma ye hiç birşey kalmıyor haberin olsun. ben çantamda en az 2-3 tane elmayla geziyorum.
sağol canım Allah razı olsun..şuan işteyim yanımda yok ama öğle tatilinde gidip hemen elma alayım..inşallah işe yarar çok kötü durumdayım inanki.
acaba en alt kata yerleştirsek diğer yataklardan alıp, olmaz mı? Ben hiç kurulmuş park yatak görmedim de ondan soruyorum. Kusura bakmayın ya kafam çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?