Her sene tatil oluyodu, herkeste ona göre tatil planı yapmıştı artık vazgeçecekler heralde :) Ben çok şükür nisanın 6sından beri evdeyim.. Siz nasıl kullanacaksınız doğum izninizi.. önce kullanmayıp sonra ya mı aktaracaksınız?
Ben 32. Haftam dolar dolmaz ayrılacam çok zor geliyor artık her şey gözümde büyüyor. Zaten seneye de Allah kısmet ederse doğum iznim bitince uzuuuuun bir süre ücretsiz izne ayrılacam. Bu yüzden de iznimi aktarmama gerek kalmıyo. Bebeğimi kendim büyütmek istiyorum
günaydın kızlar kandilimiz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşşşş.
dün doktordaydık,sevmedim kadınıhamdolsun herşey yolunda.yalnız iltihap çıktı bende,monurol saşe tek kullanımlık bir ilaç vermiş,kullanan var mı?
birde başörtülü arkadaşlar hastane de gecelik olarak boydan uzun gecelik-sabahlık mı aldınız?resim eklerseniz sevinirim.
Baha loğusa gecelik sabahlık takım 2203
bunun pembesini beğendim,nasıl sizce?
dün doktordaydık,sevmedim kadınıhamdolsun herşey yolunda.yalnız iltihap çıktı bende,monurol saşe tek kullanımlık bir ilaç vermiş,kullanan var mı?
birde başörtülü arkadaşlar hastane de gecelik olarak boydan uzun gecelik-sabahlık mı aldınız?resim eklerseniz sevinirim.
ben bugün arkadaşımın bebeği yakın zamanda olacaktı, ona bahsettiğimiz kavonazdaki bebek şekerlerinden yaptım. içine de şekerli yuvarlak jelibon şekerleri oluyo ya onlardan koydum.. :) daha sonra da kendimiz için yapacağım inş.
Eki Görüntüle 712895
Eki Görüntüle 712896
canım ben geçen MOTHERCAREdan aldım öyle düz önlük ve indirimdeydi 4 tanesi 9.90tl. Yakınlarda varsa bir bak istersen.
canım ben de başörtülüyüm ve gecelik boyları genelde diz altında kalıyor aşağı kadar uzamıyor aradığımı bulamadım henüz alamadım yarın birkaç yere daha bakacağım inşallah bulabilirim uzun gecelik... bir de acaba ince tülbent mi yoksa şal mı daha iyi olur karar veremedim ? sen ne düşünüyorsun?
canım ben de başörtülüyüm ve gecelik boyları genelde diz altında kalıyor aşağı kadar uzamıyor aradığımı bulamadım henüz alamadım yarın birkaç yere daha bakacağım inşallah bulabilirim uzun gecelik... bir de acaba ince tülbent mi yoksa şal mı daha iyi olur karar veremedim ? sen ne düşünüyorsun?
kızlarr günaydın herkese bu aradaaa...
size danışma gereken bişey var..dün geceden beri mide yanması yaşıyorum ama bu bugüne kadar olanlar içinde en kötüsü ilaç içtim fayda etmedi..soğuk süt içtim maden suyu içtim yok yok..boğazımda sanki istifra etmişim gibi bi tat geceden beri çok kötüyüm..
bi çözümünü bilen varsa paylaşssın lütfen
Günaydın herkese,
Regaib kandiliniz mübarek,dualar kabul olsun.
3 günlük istirahatin ardından bugün işteyim.
İşte ilk günümmüş gibi hissettim.böyle uzun izin almamıştım.
canım bence şalda al tülbentte hangisinde rahat edersen onu kullanırsın ben öyle yapıcam ama tülkbentte rahat ederim diye düşünüyorum canım
bende başörtülüyüm canım aynen siz gibi bir türlü hastanedeki kostümlerime karar veremedim,, temmuz ayı olacak ama hastaneler klimalı sonuçta başörtüyle falan çok bunalmayız ama kısa kollu bir pijama takımı alsam diyorum bir erkek falan girdiğinde üzerine giymek içinde dirseklerde bi sabahlık,, birde gecelik ama tamamen uzun düşünmüyorum hiçde öyle görmedim kızılayda falan çok baktım oda yine dizaltı zaten yatıyo olcaz kim görücek gerçi ben biraz üfürüklüyümdür pek bunaltıya sıcağa gelemem heleki bana sezeryan yolu görünüyo 2 gece yatabilirim hastanede ki bence eve gidip gelen giden telaşe yerine hastenede tertemiz suya sabuna dokunmadan yatarım gibime geliyo.. ha bide başımıza ne örtücez muhabbeti var kv diyoki iğne oyalı beyazın varya çeyizde onu örtttbitanede kırmızı yaptırıyım diyo bende daha salaş ince şal tarzı geceliğimin tonunda bişeyler düşünüyorum.. (mint yeşili) ama kimse olmadığı zamanalrda takmak için kırmızı taç tüllüü taşlı bişeylerdee düşünüyorum,, tülbentin üstüne örtermişimm Türban hayatımızın her yerinde özel tüzel ve uğraşı gerektirdiği gibi doğumda bile bizi düşündürüyo.. yinede HAMDOLSUN TEK SORUNLARIMIZ SÜS PÜS OLUR UMARIMM.. Dualarımızda buluşalım bu gece unutmayalımki daha çok kendimiz için değil bir başka Mü'min kardeşimiz için ettiğimiz dualar daha makbuldür,,yanı sıra rabbim bizede veriverir inşALLAH.. bUGECEMİZİ BOŞ GEÇİRMEYELİM.. rECEP AYI pERYGAMBER EFENDİMİZİN rAMAZANDAN SONRA EN ÇOK ORUÇ TUTTUĞU AYDIR (biz bu yıl tutamayız tabiiki ama )VE BU AYDA EN AZ 4 gece TEECCÜDE KALKMALIYIZ ÖZELLİKLE PERŞEMBELERİ CUMAYA BAĞLAYAN 4 GECE .. unutmayalımki.. doğum anı bize en çok edilen dualar yardımcı olacak.. hoş kalın
günaydın canım. benimde bu ara nöbet gibi geliyor mide yanmalarım. ne yesem içsem fayda etmiyor. hele geceleri çookk fena. ben iki kaşık rennie şurup alıp oturup biraz dinmesini bekliyorum. yatınca daha çok acı su geliyor boğazımabaşının altına 2 yastık koy yüksek yat canım. gece çok geç yemek yeme. yatmadan 2 saat önce yemek vs yememeye çalış. ben su bile içsem yatmadan önce rahatsız ediyor
biraz önce müdür söyledi banada pazartesi günü gelecekmişiz. Bu arada geçmiş olsun ya çok hissedildimi deprem? Sen hangi ilçesindeydin?
Kraft 504 Dönenceli Oyun Parkı - Kırmızı Gri - Ürün Kategorileri canım ben bu siteden aldım en uygun bunda buldum ertesi gün geldi. yatak olarak da visko ve pamuk karışık oluyor onlardan almayı düşünüyorum visko bildiğin sünger gibi geldi bana veya sade pamuk da olabilir bakalım karar vermedim.hangiii park yatagı aldınız kızlar. Bi yardımcı olunnn
slm kızlar bu gün kontrolümüz vardı bebeğim 2030gr olmuş.boyunu söylemei doktor ama FL değerini 7 ile çarpınca boyu odur demişti doktor hesaplaınca boyuda 46 cm çıkıyor.bebeğimin tüm ölçümleri önden gidiyor maşallah ama birtek bel çevresi 3 gün geriden geliyor.sanırım kızım bana çekti ince belli olucak.gebelikten önce bende çok ince bir bele sahiptim:)
seninde kandilin mübarek olsun canım. bende 30unda gideceğim rapor almaya 3 haftada çağırıyoruz artık geldiğinde kontrolünüde yapmış oluruz dedi 30 una randevumuzu aldık bizdeGünaydın herkese
Herkesin Kandili Mübarek Olsun kızlar bütün dualarımızın bu mübarek günde kabul olması dileğiylee
Kızlar dün doktora gittik rapor almaya ve aldık raporumuzu tabi geçen hafta muayene olunca gerek duyulmadı kontrole 20 gün sonra kontrolümüz inşVe kızlar dün itibariyle çalışabilir raporumu aldım tam 5hafta daha çalışacağım yani benim anladığım yanlışmış 3 hafta daha değil doğuma 3 hafta kala çalışabilir raporuymuş buu bir yandan iyi oldu kv yanına gitmemeyi garantiledim bir yandan da kötü oldu sanki dayanabilecekmiyim çalışmaya olmadı gider doğum iznimi başlatırım napim raporla hamşire ilgilendi doktorum sadece imza attı görüşemedik yani doktorumla sadece tekrar ne zaman geleceğimi sordum bir sorun olmassa 20 gün sonra görüşelim dedii Kızlar bizden haberler böyle yaniiii
doktorum bana ponta mı panto mu bir ilaç verdi sabah yemekten 1 saat önce alıyorum mide koruyucuymuş ve 2-3 gün içmesemde idare ediyor beni. gavisconun etkisi 2 saatte geçiyordu. çok memnun kaldım.kızlarr günaydın herkese bu aradaaa...
size danışma gereken bişey var..dün geceden beri mide yanması yaşıyorum ama bu bugüne kadar olanlar içinde en kötüsü ilaç içtim fayda etmedi..soğuk süt içtim maden suyu içtim yok yok..boğazımda sanki istifra etmişim gibi bi tat geceden beri çok kötüyüm..
bi çözümünü bilen varsa paylaşssın lütfen
allahım acil şifalar verir inşllah.. bu mübarek günde.Kızlar günaydın nasılsınız,kandiliniz mübarek olsun buarada nerdeyse 1 haftadır giremedim nete rahatsızdım biraz netle de ilgili sıkıntı vardı babamla ilgili yazamadım dua edenlere lütfen kusura bakmayın kızlar pazartesi normalde ameliyat olcaktı fakat dişi apse yaptı ve çektiler o yüzden 5 gün beklemek durumunda kaldı stresten hasta oldu bi yandan ama yarın sabah Allahtan bişey olmazsa ameliyata giriyor bu mübarek günde bol bol dua edicem umarım iyi gecer ve ben size güzel haberler veririm sizleri çok öpüyorum Allaha emanet olun..
seninde kandilin mübarek olsun..maşallah bebeişine. kaynanam almış 1 tane gecelik uzun kollu onu sadece normal doğum falan olursa o zamanda giyeceğim. 2 tanede uzun kollu pijama takımı aldım biri sabahlıklı gecelik diz altında olsada çok farketmez sanki biri girince falan örtebilirsin üstünü.günaydın kızlar kandilimiz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşşşş.
kaynananm iğne oyalı kırmızı yazma yapıyormuş bende ince şal falan bakmayı düşünüyorum temmuzun sıcağı baya zor olacak kendi memleketimde olmadığım için gelen gidende olmayacak açıkçası rahat olaccağımcanım bence şalda al tülbentte hangisinde rahat edersen onu kullanırsın ben öyle yapıcam ama tülkbentte rahat ederim diye düşünüyorum canım
ben bugün arkadaşımın bebeği yakın zamanda olacaktı, ona bahsettiğimiz kavonazdaki bebek şekerlerinden yaptım. içine de şekerli yuvarlak jelibon şekerleri oluyo ya onlardan koydum.. :) daha sonra da kendimiz için yapacağım inş.
Eki Görüntüle 712895
Eki Görüntüle 712896
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?