2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ben önceki 5 haftayı sonraya aktaracağım canım.. oyüzden de 27 hazirana kadar çalışacağım.. bizim okulumuz temmuzun ilk haftasına kadar devam edecek..lisede olduğumuz için sorumluluk sınavları felan oluyor, son haftalar aktif çalışıyor görüneceğim için izni sonraya aktarmam da problem olmuyor.. sonrasındaki 13 hafta ile de eylül ve ekim aylarını kapatmış oluyorum.. kasımda da ücretsiz izne ayrılacağım inşallah..

ücretsiz izin 2 yıl mı düşünüyorsun? aslında ben de 2 yıl ayrılsam diyorum bazen, ama sonra da okuldan çok soğurum evde çok bunalırım diye 1 yıl ücretsiz izin yeterli diyorum kararsızım açıkcası:)

Günaydın herkese,

Regaib kandiliniz mübarek,dualar kabul olsun.

3 günlük istirahatin ardından bugün işteyim.
İşte ilk günümmüş gibi hissettim.böyle uzun izin almamıştım.

canım ben de başörtülüyüm ve gecelik boyları genelde diz altında kalıyor aşağı kadar uzamıyor aradığımı bulamadım henüz alamadım yarın birkaç yere daha bakacağım inşallah bulabilirim uzun gecelik... bir de acaba ince tülbent mi yoksa şal mı daha iyi olur karar veremedim ? sen ne düşünüyorsun?

benim gecelik uzun kollu canım ince dagi ve suwenn den almıştım ve gayet uyguna almıştım ama buda güzelmiş canım

Günaydın cnm ewet bn kullandım o ilacı 2 ay once bndede ilthap cıktı o ilacı verdı o zamn kullanmadım korktum bol su içip gecırebılecegımı dusundum fakat istedğm gıbı olmadı ıltahp bayagı cogalmıştı ve cocugada zararı varmış 3 gun hastanede yattım ilthap gecmedı dıe hergun bır suru serum ve direk damardan ılaclar aldım 3 gunun sonunda ilthp azalmıştı 1 ay sonra tekrar tahlıl yaptım 2 gun once yanı çok az kalmış ddı tekrar o ılacı verdı ve içtim inş gecmıştr bnce sende ihmal etme basım çatlasada zararı olur dıe bı gun ılac ıçmedm hamıle kldıgımdan berı ama bır suru seruma iğnelere mağrz kaldım buna da şükür ama ilerletme bnce

canım bence şalda al tülbentte hangisinde rahat edersen onu kullanırsın ben öyle yapıcam ama tülkbentte rahat ederim diye düşünüyorum canım

bende başörtülüyüm canım aynen siz gibi bir türlü hastanedeki kostümlerime karar veremedim,, temmuz ayı olacak ama hastaneler klimalı sonuçta başörtüyle falan çok bunalmayız ama kısa kollu bir pijama takımı alsam diyorum bir erkek falan girdiğinde üzerine giymek içinde dirseklerde bi sabahlık,, birde gecelik ama tamamen uzun düşünmüyorum hiçde öyle görmedim kızılayda falan çok baktım oda yine dizaltı zaten yatıyo olcaz kim görücek gerçi ben biraz üfürüklüyümdür pek bunaltıya sıcağa gelemem heleki bana sezeryan yolu görünüyo 2 gece yatabilirim hastanede ki bence eve gidip gelen giden telaşe yerine hastenede tertemiz suya sabuna dokunmadan yatarım gibime geliyo.. ha bide başımıza ne örtücez muhabbeti var kv diyoki iğne oyalı beyazın varya çeyizde onu örttt bitanede kırmızı yaptırıyım diyo bende daha salaş ince şal tarzı geceliğimin tonunda bişeyler düşünüyorum.. (mint yeşili) ama kimse olmadığı zamanalrda takmak için kırmızı taç tüllüü taşlı bişeylerdee düşünüyorum,, tülbentin üstüne örtermişimm Türban hayatımızın her yerinde özel tüzel ve uğraşı gerektirdiği gibi doğumda bile bizi düşündürüyo.. yinede HAMDOLSUN TEK SORUNLARIMIZ SÜS PÜS OLUR UMARIMM.. Dualarımızda buluşalım bu gece unutmayalımki daha çok kendimiz için değil bir başka Mü'min kardeşimiz için ettiğimiz dualar daha makbuldür,,yanı sıra rabbim bizede veriverir inşALLAH.. bUGECEMİZİ BOŞ GEÇİRMEYELİM.. rECEP AYI pERYGAMBER EFENDİMİZİN rAMAZANDAN SONRA EN ÇOK ORUÇ TUTTUĞU AYDIR (biz bu yıl tutamayız tabiiki ama )VE BU AYDA EN AZ 4 gece TEECCÜDE KALKMALIYIZ ÖZELLİKLE PERŞEMBELERİ CUMAYA BAĞLAYAN 4 GECE .. unutmayalımki.. doğum anı bize en çok edilen dualar yardımcı olacak.. hoş kalın

günaydın canım. benimde bu ara nöbet gibi geliyor mide yanmalarım. ne yesem içsem fayda etmiyor. hele geceleri çookk fena. ben iki kaşık rennie şurup alıp oturup biraz dinmesini bekliyorum. yatınca daha çok acı su geliyor boğazıma başının altına 2 yastık koy yüksek yat canım. gece çok geç yemek yeme. yatmadan 2 saat önce yemek vs yememeye çalış. ben su bile içsem yatmadan önce rahatsız ediyor

Günaydın herkese,

Regaib kandiliniz mübarek,dualar kabul olsun.

3 günlük istirahatin ardından bugün işteyim.
İşte ilk günümmüş gibi hissettim.böyle uzun izin almamıştım.

doğum izninden gelince ne yapıcaz bakalım canım. epey bi yabancı hissedicez kendimizi iş yerinde

monurol saşe kullanmadim ama idrar yollari enfeksiyonu icin sanirim .

biz ablama normal gecelik almiştik önden dügmeli oda başörtülü , byük beden , lohusa takimlari bana göre çok pahali , normal gecelikler daha ucuz , ve boylari daha uzun

yine ablam için ince tülbent yapmiştir büyük boylardan , şal çok sıcak olur diye , gercektende öyle oldu , dogumdan sonra ve emzirirken hastanede vücut isisi daha yuksek oluyomuş insan sıkılıyomuş vs . demişti ablam , tulbentleri kullanmişti.

Hayırlı günler,hayırlı kandiller kızçelerrrr
Biz geldik
Babamızla kahvaltı yaptık,evi topladık pc başına geçtik
Öğleden sonra da Mısır Çarşısına gideceğiz ALLAH'ın izniyle...
KIpraşık kızçemle günleri sayıyoruz bu aralar ya çok duygusal
ya da çok mutluyuz.Hiç ortası yok:44::44::44::44:
AZ kaldı çok heyecanlıyım,korkuyorum bazen ama neden korktuğumu
bilmiyorumGeçmişi de okudum bugünkü görevimi yaptım yani
ALLh'ıma şükürler olsun bu günlere gelebildik sağsalim yüzlerini görmeyi,mis kokularını
koklamayı da nasip etsin(amin)

Günayydııınn kızlaarrr.

Bugün biraz stresliyim.
İş yerimin merkezinden yöneticim gelicek doğum iznimle ilgili görüşücez. İzin istemek hiç tarzım bişey değil çok zor geliyor şuan bana. 4 ay ücretli iznimin devamında 3 ayda ücretsiz izin kullanmak istiyorum. Umarım bir sıkıntı yaşatmadan kabul ederler
Gözüm kapıda heyecanla gelmelerini bekliyorum :18: Niye bu kadar gerildim onuda anlamadım. Aslında severler beni hiç bir görüşmemiz gergin geçmemiştir şimdiye kadar.
Ama şuan çoookkk stresliyimmm
Hepinizi öpüyorum kızlar gittikten sonra yöneticim uğrarım size

canım bence şalda al tülbentte hangisinde rahat edersen onu kullanırsın ben öyle yapıcam ama tülkbentte rahat ederim diye düşünüyorum canım

haklısın 2sini de alayım nolur nolmaz:)

dediğin gibi pek erkek olmaz heralde sancı odasında felan ne işi var erkeklerin ama her ihtimale karşı uzun kollu gecelik de alırım yanıma belli olmaz... ben öyle oyalı şeyler takamam o sıcakta yaa, hafif ince basit bir tülbent alacağım, o günlerde herşey üstümüze fazla gelecek eminim çıplak da yatsak hem loğusalık hem emzirmek çok terletecek ve bunaltacak... inşallah kolay olur herşey..

kandiliniz mübarek olsun buarada kolay doğum için dua edelim

aynı durumdayız canım yaşadıgım sıkıntıyı ifade etmişsin resmen..dün reni bende içtim ama banamısın demedi..doğru düzgün uyuyamadım habire acı su geliyo dediği gibi..döndüm durdum..

Allah yardımcımız olsun inşallah..bi arkadaş elma tavsiye etmiş onu denicem bakalım inşallah faydasını görürüm sende dene istersen..

biraz önce müdür söyledi banada pazartesi günü gelecekmişiz. Bu arada geçmiş olsun ya çok hissedildimi deprem? Sen hangi ilçesindeydin?

sağol tatlım.evde gardrop bayağı zangırdadı.muğla merkezde oturuyorum.ula nın köyünde çalışıyorum.merkez üssü de çalıştığım köye yakın.az önce yine oldu.

Hayırlı kandiller.. allahım hepimizi sağ salim bebeişlerimize kavuşturur inşallahh..
kontrolden geliyoruz teyzeleri. kızım 1 ayda tam 2 katı büyümüş.. 900 dü 1800 olmuş. koca kafalı kızım benim kafası 33 haftalık çıktı kime çekti bilmemki boyuda 42cm. 38. haftada normal doğum olmazda 40 ı beklerse sezeryan ihtimali yüksek gözüküyor kafası doğum kanalına sığmayabilir dedi. yüzünü göstermedi yine
hangiii park yatagı aldınız kızlar. Bi yardımcı olunnn
Kraft 504 Dönenceli Oyun Parkı - Kırmızı Gri - Ürün Kategorileri canım ben bu siteden aldım en uygun bunda buldum ertesi gün geldi. yatak olarak da visko ve pamuk karışık oluyor onlardan almayı düşünüyorum visko bildiğin sünger gibi geldi bana veya sade pamuk da olabilir bakalım karar vermedim.
maşşallah annesi.
seninde kandilin mübarek olsun canım. bende 30unda gideceğim rapor almaya 3 haftada çağırıyoruz artık geldiğinde kontrolünüde yapmış oluruz dedi 30 una randevumuzu aldık bizde
doktorum bana ponta mı panto mu bir ilaç verdi sabah yemekten 1 saat önce alıyorum mide koruyucuymuş ve 2-3 gün içmesemde idare ediyor beni. gavisconun etkisi 2 saatte geçiyordu. çok memnun kaldım.

allahım acil şifalar verir inşllah.. bu mübarek günde.
seninde kandilin mübarek olsun..maşallah bebeişine. kaynanam almış 1 tane gecelik uzun kollu onu sadece normal doğum falan olursa o zamanda giyeceğim. 2 tanede uzun kollu pijama takımı aldım biri sabahlıklı gecelik diz altında olsada çok farketmez sanki biri girince falan örtebilirsin üstünü.
kaynananm iğne oyalı kırmızı yazma yapıyormuş bende ince şal falan bakmayı düşünüyorum temmuzun sıcağı baya zor olacak kendi memleketimde olmadığım için gelen gidende olmayacak açıkçası rahat olaccağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…