- 29 Eylül 2012
- 775
- 60
- 298
Hayırlı olsun canım...evet yaa dayanamayacak gibi olursak başlatırız gider ne var yani...bizimde iyi olmamız lazım dinlenmiş bir bedenle doğum daha kolay olur...
günaydin canim ,
hayirli kandiller , rapor olayını halletmişsin çok sevindim bende hallederim inş.
slm anneler.. bebeğimin kıyafetlerinden bir kısmını yıkadım. şuanda kuruyorlar kalanınıda yıkayacağım ,ütüleyip dolaplarını yerleştireyim diyorum. ama doğum 2 aya yakın var acaba tozlanırmı çekmecede . yada yumuşatııcının kokusu gidermi? siz ne yaptınız.
slm anneler.. bebeğimin kıyafetlerinden bir kısmını yıkadım. şuanda kuruyorlar kalanınıda yıkayacağım ,ütüleyip dolaplarını yerleştireyim diyorum. ama doğum 2 aya yakın var acaba tozlanırmı çekmecede . yada yumuşatııcının kokusu gidermi? siz ne yaptınız.
Kızlar bu arada sabah sol böbrek tarafımda hem kasıklarıma karnıma hemde belime acayip sancılar girdi şimdi duş aldım belimide sardım biraz iyi geldi acaba neki dr aradım odasında değil ulaşamadım.çok korktum.bide kuaföre gitcektim bugün güzelleşmeye inş oralarda tutmaz sancım.
çok güzel olmuş canım sticker ları nerden yaptırdın acaba ve ne kadara yaptırdın??
aynı durumdayız canım yaşadıgım sıkıntıyı ifade etmişsin resmen..dün reni bende içtim ama banamısın demedi..doğru düzgün uyuyamadım habire acı su geliyo dediği gibi..döndüm durdum..
Allah yardımcımız olsun inşallah..bi arkadaş elma tavsiye etmiş onu denicem bakalım inşallah faydasını görürüm sende dene istersen..
teşekkür ederim. ben stickerlardaki resimleri internetten buldum. biz konyadayız, burda bi fotokopici var, davetiye filan da yapıyolar, onlara söyledim, hemen yaptılar. Bi de farklı farklı sticker yaptırdım ben. Bi kağıtta 24 tane oluyo, 3 lira fiyatı da. 110 kavonaza göre olanlar 15 lira oluyo.. kurdeleler de 1 liraydı, yapması hem çok keyifli oldu hem de çok uyguna maloldu :)
kızlar yaaa ne zamandır giremedim
eşim int ayarlarını bozdu bir türlü giremedim
en son kurs paylaşımı ve tediden aldıklarımı paylaşıcaktım kaldığım yerden devam edim geçmişede biraz göz atim neler kaçırmışım
kızlar yaaa ne zamandır giremedim
eşim int ayarlarını bozdu bir türlü giremedim
en son kurs paylaşımı ve tediden aldıklarımı paylaşıcaktım kaldığım yerden devam edim geçmişede biraz göz atim neler kaçırmışım
Ben de çok beğendim yapmak da çok keyiflidir eminim
Kızlaarr yöneticim geldi ama 1 hafta daha beklemem gerekicek sanırım izinle ilgili. ücretsiz izin isteğimi söyledim. ik yla vs görüşülcek ona göre haber vericekler bana. haftayada 1 kişi daha gelicek ziyaretime yöneticilerdengitmeden görelim demişler. son kararı o vericek ücretsiz iznimle ilgili. 1 hafta daha benim gergin bekleyiş sürücek. kabul etmiyceklerini zannetmiyorum ama yinede çok stres yaptım. 3 hazirandan itibarende bende artık izinli olucam evimin keyfini çıkarıcam oğluşumu bekliycemm oğlum için minik kavanozlar yapıcam evdeee dün bir arkadaş bir site paylaşmıştı. bebek şekeri süslemesi için malzemeler vardı. orda bikaç bişey beğendim kızlar kavanoz süslemesi için size linklerini göstereyim.
Bunları kavanozun kenarılarına yapıştırmayı düşünüyorum. ölçüleri yazmıyor ama küçükler sanırım.
Yapıştırma süs mini önlük mavi - birmax
Yapıştırmalı Küçük Peluş Süs Biberon - birmax
Yapıştırmalı Küçük Süs Puset mavi - birmax
sitede daha epey bir süsleme araç gereci var. birde mıknatısta yapıştırmayı düşünüyorum kavanozlar. buzdolabı magneti olarakta kalır alanlarda. içinede küçük lokulardan veya badem şekeri koymayı düşünüyorum. ona tam karar veremedim.Nasıl olur kızlar sizce küçük kavanozların üstünde bbunlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?