2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Hayırlı olsun canım...evet yaa dayanamayacak gibi olursak başlatırız gider ne var yani...bizimde iyi olmamız lazım dinlenmiş bir bedenle doğum daha kolay olur...

Sağol canım benim aynen dinlenmemiz lazım birazda yaa

günaydin canim ,

hayirli kandiller , rapor olayını halletmişsin çok sevindim bende hallederim inş.

Sağol canım sana da Hayırlı Kandiller evt hallettim tahminimden uzunmuş çalışma günü ama neyse herleyde vardır bir hayırr

Son düzenleme:
slm anneler.. bebeğimin kıyafetlerinden bir kısmını yıkadım. şuanda kuruyorlar kalanınıda yıkayacağım ,ütüleyip dolaplarını yerleştireyim diyorum. ama doğum 2 aya yakın var acaba tozlanırmı çekmecede . yada yumuşatııcının kokusu gidermi? siz ne yaptınız.

ben örtü ile örttüm üzerlerini , bohça gibi kapadim

canım ben yıkadım 3 haftaya yakın oluyo her dolabı açtığımda miss gibi yumuşatıcı kokuyor

Canım bende bu hafta yıkadım ütüledim yastıklar için olan hurç varya onlara koydum bazamın altına koyup haziran 15 gibi şifonyeri gelincede yerleştiricem.istersen sende hurca koy hem tozlanmaz hem de kokusu gitmez yakın bir zamandada yerleştirisin.

Kızlar bu arada sabah sol böbrek tarafımda hem kasıklarıma karnıma hemde belime acayip sancılar girdi şimdi duş aldım belimide sardım biraz iyi geldi acaba neki dr aradım odasında değil ulaşamadım.çok korktum.bide kuaföre gitcektim bugün güzelleşmeye inş oralarda tutmaz sancım.

umarım taş düşürmüyorsundur cnm ben 2 hafta önce düşürdüm çok zor... bi idrar testi yaptır idrarda eritrosit(kan) çıkarsa taş düşürüyo olabilirsin .. umarım iyi olursun..

çok güzel olmuş canım sticker ları nerden yaptırdın acaba ve ne kadara yaptırdın??

teşekkür ederim. ben stickerlardaki resimleri internetten buldum. biz konyadayız, burda bi fotokopici var, davetiye filan da yapıyolar, onlara söyledim, hemen yaptılar. Bi de farklı farklı sticker yaptırdım ben. Bi kağıtta 24 tane oluyo, 3 lira fiyatı da. 110 kavonaza göre olanlar 15 lira oluyo.. kurdeleler de 1 liraydı, yapması hem çok keyifli oldu hem de çok uyguna maloldu :)

merhabalr kızlar cok yogunum mısafır trafgı dunku ark gıttık sancısı cımadı 37+2 omöus bebegı dr haftaya persembeyece sancı-su-kanam olmassa gel pers.bebegımızı dogurtalım dedı sunu sancı ılee hersey normal dedı cok sukru kasıntı da alerjıkmıs cok sukur

ve bana gelınce dun gece 11 de gıttı mırafırlerım 10-15 kısı dık evde yemeklılerdıı esımın akrabalrııı kaynımlarr fılann..... cok yoruldum gece sızmısım takıı ruyanda uyanıncaya kdrr gusel br ruyaa gorudm ınsl hayırdır:)
sımdıde evlerı toparladım cetırdık toz aldmm komsunun persembesı var ona ınecegız gusel ce karnımz doyurdukk komsudan gelınce bakarım ancak gecmısee hıcc bakamadım vaktım de yok kv mutfagı topluyor bende namaza durcam sonra vınnnnnnn

ve yarında st 2 de oglumu görmeye gıdecız ısl dua ılee herkezlere hayırlı kandıller bu gunu ve bundan sonrakı 3 ayımızı boll berketlı ıbadetle gecırelım ınsallahhhhhhhhhhhhhh

ben onuda denedim canım. ama o yanma başlayınca çok fazla bişey fayda etmiyor ben ilacı içip oturup biraz hafiflemesini bekliyorum. hafifleyince yatıp uyumaya çalışıyorum. ilk zamanlar bana muz ve patates çok iyi geliyordu şimdi o da fayda etmiyor. hangi yediğim tetikliyor onuda bulamadım. Zaten ilaç elma muz vs 2 saat sonra etkisini kaybediyor 2 saatte bir elma yemek lazım bence en iyi çözüm o olcak sanırım

kızlar yaaa ne zamandır giremedim
eşim int ayarlarını bozdu bir türlü giremedim
en son kurs paylaşımı ve tediden aldıklarımı paylaşıcaktım kaldığım yerden devam edim geçmişede biraz göz atim neler kaçırmışım

ben yıkadım daha ütülemedim canım. bekletiyorum şuan ütü için keyfimin gelmesini yumuşatıcı kullanmadım ben yıkarken. kullanmayın diyorlar genelde

stickerlar çok uygun olmuş gerçekten. bende bu kavanozlardan yapıcam izne çıkınca inşallah. fotoğrafını gönderirim bende bitince

hg cnm ,

paylaşimlarini bekliyrouz canim :)

heyecanla paylaşımlarını bekliyorumm

Herkese selam anneler ve bebişleri :)
Zorunlu izin yapıyoruz kızımla çok şükür bir sıkıntımız yok :)
Doğum çantası hazırlıkları yapıyorum. Kızımın kıyafetleri yıkandı ütüledim öpe koklaya :) çok tatlı hazırlıklar bunlar ya ...
Eksiklerimiz hala varmış mothercare de yine indirim var bir sürü şey aldık yine :) indirim 2-3 gün sürüyor aklımızda olsun :)
Herkese sağlıklı günler :)

Kızlaarr yöneticim geldi ama 1 hafta daha beklemem gerekicek sanırım izinle ilgili. ücretsiz izin isteğimi söyledim. ik yla vs görüşülcek ona göre haber vericekler bana. haftayada 1 kişi daha gelicek ziyaretime yöneticilerden gitmeden görelim demişler. son kararı o vericek ücretsiz iznimle ilgili. 1 hafta daha benim gergin bekleyiş sürücek. kabul etmiyceklerini zannetmiyorum ama yinede çok stres yaptım. 3 hazirandan itibarende bende artık izinli olucam evimin keyfini çıkarıcam oğluşumu bekliycemm oğlum için minik kavanozlar yapıcam evdeee dün bir arkadaş bir site paylaşmıştı. bebek şekeri süslemesi için malzemeler vardı. orda bikaç bişey beğendim kızlar kavanoz süslemesi için size linklerini göstereyim.

Bunları kavanozun kenarılarına yapıştırmayı düşünüyorum. ölçüleri yazmıyor ama küçükler sanırım.

Yapıştırma süs mini önlük mavi - birmax

Yapıştırmalı Küçük Peluş Süs Biberon - birmax

Yapıştırmalı Küçük Süs Puset mavi - birmax

sitede daha epey bir süsleme araç gereci var. birde mıknatısta yapıştırmayı düşünüyorum kavanozlar. buzdolabı magneti olarakta kalır alanlarda. içinede küçük lokulardan veya badem şekeri koymayı düşünüyorum. ona tam karar veremedim.Nasıl olur kızlar sizce küçük kavanozların üstünde bbunlar??

güzel olur canim ,

bu siteyi ben paylaşmiştim , fiyatlari uygun hemde güzel , ben ördekliyi begenmiştim , minikler diye düşünüyorum bende senin gibi :)) güzel olur,

bende lokum badem sekeri ve hurma koymayı planliyorum mevlut için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…