2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
biz geldık paşa mlaa komsunun pers.aksamamıss butun ıslerımız a cok bıtırdıkk mantı ısı taa p.tesıye kaldı ya pöff kaygısı cok kotuuu pöfff hayılrısı vardır bır hayır bundada ınslll

belım agrıyor sınsı sınsııı yarın d r gunumuzzzzzzzsabah eltımın k v ıle konusmasın a ve paşamın tekmelerıne uyandımm eltım ruyasında benı gormus kv aglama kızım dıyor ruyayı anlattıda gusel ınsll gusel bır gecede gorulmus hayırlısı ınsll kolay dogumlarla kucgaımıza almak nasıp olur ınsll

usuttun demek kı ma benım bu gunlerde cıddı olmasada hepbır bulantım oluyorrr:18: dıkat etmek lazım usutmemek ıcınn

uyyy az kalmıs senn de bısde yarın ınslll cok sukur bebegım ıı dee benım belım agrıyor nefes almak da zorluor benı hayırdır ınsll

29-33 haftaları arası 8.aylık canımmm benım bgn bıtıyor 8 ve yarın 35 haftadan gun alcam yanı 9 aydan ınslll

hepsi de çok cici, ben de o kavanozlardan kendim yapacağımm, hem daha ucuza gelecek hem eğlenceli olacak, en önemlisi de oğlum için bişiler yapmış olacağımm, gönderdiğin linklerdeki cicilerin boyutlarını öğren bence ama, aksi bi durumla karşılaşma sonrasında

çok güzel olur canım

canım ya arkası tamamenmi yapışkaan acaba yoksa ortasında sadece küçük bi yuvarlak şeklindemi? tamamen yapışıyorsa güzel durur bence

çook tatlı tam yemelik

bekleyen arkadaşlarım 20 mayıs ilk ve orta okullarada tatil edilmiiş gözünüz aydın :)

kızlar şuan nasıl sinirliyim anlatamam.biz konyanın bir ilçesinde öğretmeniz.ben çalışabilir raporunu almak için konyaya kadar gitmeyim demiştim.haftasonu da planım var konyaya gidemem yani.burda bir tıp merkezi var orda kadın doğumcu vardı,ona gidecektim.aradım tayin oldu kadın doğumcumuz yok dediler.sonra bari devlet hastanesine gideyim dedim.orayı aradım.kadın doğumcumuz bugün acile bakıyor,polikliniği kapalı yarın da izinli pazartesi gelin diyorlar.ne bu ya.bir doktor bulamadım.nerden de geldik buraya konyaya yakın olcaz diye.
kızlar ben pazartesi alsam geç mi kalmış olurum bugün doldu 32.haftam.bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.yarın da konyaya gidememki.

niye geç olsun ya bu kadar sıkıntı yapma, bikaç günden bişey olmaz:) benim de perşembe doluyor ama ancak cumartesi günü alabilcem yapacak bişey yok yani:)

Son düzenleme:

allahh kolaylık versın canım benımmmm

Tabi ki olur neden olmasın, güzel olmuşlar. şimdiden ellerine sağlık. ama ben bişey merak ediyorum bunların stickerları özel mi, yoksa yıkayınca çıkıyor mu? yani kalıcı olmasını istiyorsanız bu açıdan da bakmak lazım, acaba kapaklarına baskı yapan varmıdır? ben de bu açıdan baktım olaya :) fikir olsun diye söyleyeyim dedim. gerisi size kalmış

niye geç olsun ya bu kadar sıkıntı yapma, bikaç günden bişey olmaz:) benim de perşembe doluyor ama ancak cumartesi günü alabilcem yapacak bişey yok yani:)
sağol canım ne bileyim ya öyle bir kural falan da varsa dedim.hiç belli olmuyorki aksilikler hep beni bulur zaten
allahh kolaylık versın canım benımmmm

canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…