usuttun demek kı ma benım bu gunlerde cıddı olmasada hepbır bulantım oluyorrrnasılsınız. biz iyiyiz çok şükür..
yaa hiç gece kalkmazdım bugün 2 de mide bulantısıyla kalktım baya bi bekledim banyoda hiçde çıkarmayı beceremem ağzıma ılık ılık su geldi yutkundum durdum çıkarmayayımdie sonunda baktım olmayacak gittim yattım uyumuşum bişimi dokundu anlamadım
arkadaşınla hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallahh.....
uyyy az kalmıs senn de bısde yarın ınslll cok sukur bebegım ıı dee benım belım agrıyor nefes almak da zorluor benı hayırdır ınsllherkese günaydinnnnn ,
biz idare ederiz , göbegimiz deli gibi kaşınıyo , çatlaklardan((((
bu hafta cabuk bitseee , pazartesi kontrolumuz var 1 ay oldu merak içindeyiz(
sizler nasilsiniz ??? tombişleriniz nasil ???
29-33 haftaları arası 8.aylık canımmm benım bgn bıtıyor 8 ve yarın 35 haftadan gun alcam yanı 9 aydan ınslllkızlar 29+2 im bugün kaç aylık oluyorum ben şimdi:))) bi arkadaşa 7.ayıma girdim hatta yedi buçuğa doğru gidiyoruz dedim senin yanlışın var diyo( yani 7*5 : 28 hafta olmuyomu...
ya yakında doğurucam ama hala şu hesaplamayı yapamıyom :)))
Kızlaarr yöneticim geldi ama 1 hafta daha beklemem gerekicek sanırım izinle ilgili. ücretsiz izin isteğimi söyledim. ik yla vs görüşülcek ona göre haber vericekler bana. haftayada 1 kişi daha gelicek ziyaretime yöneticilerdengitmeden görelim demişler. son kararı o vericek ücretsiz iznimle ilgili. 1 hafta daha benim gergin bekleyiş sürücek. kabul etmiyceklerini zannetmiyorum ama yinede çok stres yaptım. 3 hazirandan itibarende bende artık izinli olucam evimin keyfini çıkarıcam oğluşumu bekliycemm oğlum için minik kavanozlar yapıcam evdeee dün bir arkadaş bir site paylaşmıştı. bebek şekeri süslemesi için malzemeler vardı. orda bikaç bişey beğendim kızlar kavanoz süslemesi için size linklerini göstereyim.
Bunları kavanozun kenarılarına yapıştırmayı düşünüyorum. ölçüleri yazmıyor ama küçükler sanırım.
Yapıştırma süs mini önlük mavi - birmax
Yapıştırmalı Küçük Peluş Süs Biberon - birmax
Yapıştırmalı Küçük Süs Puset mavi - birmax
sitede daha epey bir süsleme araç gereci var. birde mıknatısta yapıştırmayı düşünüyorum kavanozlar. buzdolabı magneti olarakta kalır alanlarda. içinede küçük lokulardan veya badem şekeri koymayı düşünüyorum. ona tam karar veremedim.Nasıl olur kızlar sizce küçük kavanozların üstünde bbunlar??
Kızlaarr yöneticim geldi ama 1 hafta daha beklemem gerekicek sanırım izinle ilgili. ücretsiz izin isteğimi söyledim. ik yla vs görüşülcek ona göre haber vericekler bana. haftayada 1 kişi daha gelicek ziyaretime yöneticilerdengitmeden görelim demişler. son kararı o vericek ücretsiz iznimle ilgili. 1 hafta daha benim gergin bekleyiş sürücek. kabul etmiyceklerini zannetmiyorum ama yinede çok stres yaptım. 3 hazirandan itibarende bende artık izinli olucam evimin keyfini çıkarıcam oğluşumu bekliycemm oğlum için minik kavanozlar yapıcam evdeee dün bir arkadaş bir site paylaşmıştı. bebek şekeri süslemesi için malzemeler vardı. orda bikaç bişey beğendim kızlar kavanoz süslemesi için size linklerini göstereyim.
Bunları kavanozun kenarılarına yapıştırmayı düşünüyorum. ölçüleri yazmıyor ama küçükler sanırım.
sitede daha epey bir süsleme araç gereci var. birde mıknatısta yapıştırmayı düşünüyorum kavanozlar. buzdolabı magneti olarakta kalır alanlarda. içinede küçük lokulardan veya badem şekeri koymayı düşünüyorum. ona tam karar veremedim.Nasıl olur kızlar sizce küçük kavanozların üstünde bbunlar??
canım ya arkası tamamenmi yapışkaan acaba yoksa ortasında sadece küçük bi yuvarlak şeklindemi? tamamen yapışıyorsa güzel durur benceKızlaarr yöneticim geldi ama 1 hafta daha beklemem gerekicek sanırım izinle ilgili. ücretsiz izin isteğimi söyledim. ik yla vs görüşülcek ona göre haber vericekler bana. haftayada 1 kişi daha gelicek ziyaretime yöneticilerdengitmeden görelim demişler. son kararı o vericek ücretsiz iznimle ilgili. 1 hafta daha benim gergin bekleyiş sürücek. kabul etmiyceklerini zannetmiyorum ama yinede çok stres yaptım. 3 hazirandan itibarende bende artık izinli olucam evimin keyfini çıkarıcam oğluşumu bekliycemm oğlum için minik kavanozlar yapıcam evdeee dün bir arkadaş bir site paylaşmıştı. bebek şekeri süslemesi için malzemeler vardı. orda bikaç bişey beğendim kızlar kavanoz süslemesi için size linklerini göstereyim.
ay çokkk şekerrrrrr
ogluma olurmu acaba ? yoksa çok kıız kıyafeti gibimi duruyo ?
oğlana olur canım kızların genllikle çilek kıyafetleri oluyo amaaa teyzesi çokk beyendi
aldim gitti o zaman
çok yakışacak eminim karpuzz hartt harttt yerimm ben onuuu
kızlar şuan nasıl sinirliyim anlatamam.biz konyanın bir ilçesinde öğretmeniz.ben çalışabilir raporunu almak için konyaya kadar gitmeyim demiştim.haftasonu da planım var konyaya gidemem yani.burda bir tıp merkezi var orda kadın doğumcu vardı,ona gidecektim.aradım tayin oldu kadın doğumcumuz yok dediler.sonra bari devlet hastanesine gideyim dedim.orayı aradım.kadın doğumcumuz bugün acile bakıyor,polikliniği kapalı yarın da izinli pazartesi gelin diyorlar.ne bu ya.bir doktor bulamadım.nerden de geldik buraya konyaya yakın olcaz diye.
kızlar ben pazartesi alsam geç mi kalmış olurum bugün doldu 32.haftam.bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.yarın da konyaya gidememki.
kızlar şuan nasıl sinirliyim anlatamam.biz konyanın bir ilçesinde öğretmeniz.ben çalışabilir raporunu almak için konyaya kadar gitmeyim demiştim.haftasonu da planım var konyaya gidemem yani.burda bir tıp merkezi var orda kadın doğumcu vardı,ona gidecektim.aradım tayin oldu kadın doğumcumuz yok dediler.sonra bari devlet hastanesine gideyim dedim.orayı aradım.kadın doğumcumuz bugün acile bakıyor,polikliniği kapalı yarın da izinli pazartesi gelin diyorlar.ne bu ya.bir doktor bulamadım.nerden de geldik buraya konyaya yakın olcaz diye.
kızlar ben pazartesi alsam geç mi kalmış olurum bugün doldu 32.haftam.bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.yarın da konyaya gidememki.
kızlar ya bişey sorucam hani bu mini kavanoz varya bebek şekeri için 40 cc die bahsediyoruz.ondan 105 adet alıcam hem mevlitte dağıtıcam hemde diyorum hastanedede gelenlere versem olurmu sizce resmide eklim
Eki Görüntüle 713344 Eki Görüntüle 713344
kızlar ya bişey sorucam hani bu mini kavanoz varya bebek şekeri için 40 cc die bahsediyoruz.ondan 105 adet alıcam hem mevlitte dağıtıcam hemde diyorum hastanedede gelenlere versem olurmu sizce resmide eklim
Eki Görüntüle 713344 Eki Görüntüle 713344
sağol canım ne bileyim ya öyle bir kural falan da varsa dedim.hiç belli olmuyorki aksilikler hep beni bulur zatenniye geç olsun ya bu kadar sıkıntı yapma, bikaç günden bişey olmaz:) benim de perşembe doluyor ama ancak cumartesi günü alabilcem yapacak bişey yok yani:)
allahh kolaylık versın canım benımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?