2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

çok şirinmişş. bayramda giydirirsin artık bebişine ne güzel oluurr tam yaz meyvesi olur

almadan önce arayıp sorucam zaten canım boyutlarını
bende kendim bişeyler yapmak istiyordum bu fikir çok hoşuma gitti benimde.

çok güzel olur canım

teşekkür ederimm

canım ya arkası tamamenmi yapışkaan acaba yoksa ortasında sadece küçük bi yuvarlak şeklindemi? tamamen yapışıyorsa güzel durur bence

çook tatlı tam yemelik

detayını çok iyi bilmiyorum canım. almadan önce arayıp sorucam nasıllar diye. tamamen yapışkansa daha hoş olur gerçekten

Arkadaşlar geçmişe baktım pişik kremleri hakkında baya düşünmüşsünüz, bu konuda da yorum yapmadan geçemiycem. Bİz kızımıza en önemlisi sağlığı, rahat olsun filan falan dedik mustelanın pişik kremini ve nemlendiricisini aldık, şu anki fiyatlarını bilmiyorum ama pahalıydı. biliyosunuzdur zaten :) ama sonradan gördüm ki hiç gerek yokmuş. ilk 1 ay filan kullandık sadece. çoğu kaldı koca şişenin. çünkü pişiğin ve mantarın en önemli sebebi poponun nemli ve sıcak olması, bunlar en çok nemli ve sıcak ortamı seviyor. yani pişik kreminden önce yapılması gereken ilk şey popoyu silip temizledikten sonra kurulamak ve öyle kapatmak.
biz çok akıllıyız ve kızımız için herşeyi yapıyoruz ya :) mustelayı bol bol sürüp sürüp kapattık popoyu, tabi krem tam olarak emilmeyip orayı hep nemli tuttu ve sonuç ne oldu bilin bakalım? evet tam hatırlamasam da ya mantar pişiği ya bakteri pişiği demişti doktor. ve inanın pişik olduktan sonra geçirmek zor oluyo, tam geçti diyosun tekrarlıyo. bi arkadaşım sonradan ben sadece bepanthen krem kullanmıştım hiç de pişik olmadı dedi. biz de o zaman anladık ki krem boşuna gitti. sonra bi daha kullanmadım. pişik olduktan sonra doktor bi kaç krem merhem vermişti, bi tanesi hametan diye bi merhem bunu her zaman kullanabilirsin dedi, ben de poposunda hafif kızarıklık görürsem hemen azıcık ondan sürüyorum, bişey yoksa onu bile sürmüyorum.
Şimdi bu kadar şey söyledim ama hala evde bulunsun diye almak istiyorsanız yine alın ama kullanırken çok az pirinç kadar parmağınıza alın ve onu iyice yedirin, öyle kullanın. o zamana kadar unutursanız ben yine buralarda olur hatırlatırım size inşallah :) vazgeçtiyseniz onun yerine başka bişey alırım diyorsanız da daha önce de söylemiştim otribebe burun aspiratörü ve okyanus suyu alın, evinizde bulunsun, illa para vercekseniz kesinlikle bunlara verdiğinize pişman olmazsınız. ayrıca başlıkları filan satılıyo onlardan almanıza gerek yok, ben içindeki başlıkların süngerleri kirlenince yerine çok fazla olmamak koşuluyla pamuk koyup kullandım, hiç de sıkıntı yaşamadım. pamuk da havayı geçiriyor ama sümükleri geçirmiyor. :) kullanınca ne demk istediğimi anlarsınız. tabi inşallah bebekleriniz hiç hastalanmaz ve kullanmak zorunda kalmazsınız.

RNA TASARIM

olur tabiki canım neden olmasın

yıkanmasına çok gerek olucanı sanmıyorum ben. süs gibi bişey bu sonuçta.içindeki yendikten sonra bir köşede süs olarak durur en fazla. kimsenin yıkayıpta kullanacağını zannetmem ben

çok sağol canım verdiğin bilgiler için burun aspiratörüne bakıcam bende onun iyi bişey olmasını istiyorum. okyanus suyu dediğin ne için onu anlayamadım? burun damlası mı?

cnm baha tekstildi benim baktığım boydan tam uzundu bir bak sende.ben tvil şal ile tülbent alacağım.ama tülbent iç gösterdiği için şal kullanırım gibime geliyor
benim gecelik uzun kollu canım ince dagi ve suwenn den almıştım ve gayet uyguna almıştım ama buda güzelmiş canım
anladım cnm güle güle kullan.

çok sağol cnm bilgiler için geçmiş olsun.özeldeki doktorumu arayıp sorucam bende bakalım ne dicek.
cnm ben her an tedbirli olmak için pijama takımımı uzun kollu aldım.geceliğimi de uzun alıcam inş. sabahlıkla birlikte.
hastane çalışanları falan girer çıkar,ya da tuvalete yürümeye çıktığında kolum bacağım saçım görünsün istemem.

kapağa baskı olmuyomus canım ancak kavanoz yapılırken kapak daha yuvarlanmadan yapılırmış ondada zaten binin üzerinde olması gerekirmiş adetin senden sonra bende düşündüm int aradım ama olmuyomuş yani sticer illaki :)

20 Mayıs ilk ve ortaokullara da tatil
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenlerine katılan liselilerimizin yanı sıra ilkokullarımız ve ortaokullarımız da 20 Mayıs günü tatil yapabilecek" dedi.
Güncelleme:16 Mayıs 2013 13:40
Bakan Avcı, Burdur'da düzenlenen "2. Hayvancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı"nın açılışına katıldı. Avcı, burada yaptığı konuşmada, fuarın Burdurlu üreticiler ve tüm Türkiye için hayırlara vesile olmasını diledi. "Muhtemelen bazılarınız 'Milli Eğitim Bakanının hayvancılık ve süt endüstrisi fuarıyla ne ilgisi olabilir' diye düşünüyorsunuzdur" diyen Avcı, "Ama süt endüstrisi, sektörü yakından biliyor, üreticiler yakından biliyor. Biz süt endüstrisinin, sektörünün en büyük tüketicisiyiz. Milli Eğitim Bakanlığı olarak en büyük müşteriniz biziz. Onun için bu fuar Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı kadar bizi de çok ilgilendiriyor" diye konuştu. Avcı, süt üreticilere okullara, çocuklara, sağlıklı süt dağıtımı konusunda yaptıkları çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti.

Daha sonra fuarı gezen Bakan Avcı'ya Yörük çadırında yöresel çalgı sipsi ve yün çorap hediye edildi. Fuarda kepenek de giyen Avcı, dünyanın en büyük inek maketi olduğu belirtilen maketten akıtılan sütü çocuklara dağıttı ve içti.

Reklam

20 MAYIS İLK VE ORTAOKULLARA DA TATİL

Daha sonra Burdur Valisi Nurettin Yılmaz'ı makamında ziyaret eden Bakan Avcı, Burdur'un eğitim istatistikleri açısından Türkiye ortalamasının epey üzerinde olduğunu ve sevindirici göstergeler taşıdığını söyledi. Burdur'un eksikliklerini en kısa zamanda tamamlayarak daha da ileriye taşımak istediklerini belirten Avcı, okullarda dağıtılan süt sebebiyle Burdurlu üreticilere teşekkür etti.

Avcı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili dün yapılan açıklamalarda bir ifadeden ötürü yanlış anlamanın söz konusu olduğunu anlatarak, şöyle devam etti: "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yapılacak kutlamalara lise düzeyinde gençler katılıyor. İlk ve ortaokullar 23 Nisan Bayramı'na daha çok katılıyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenlerine katılan liselilerimizin yanı sıra ilkokullarımız ve ortaokullarımız da 20 Mayıs'ta tatil yapabilecek."

TARİH KİTAPLARINDA DEĞİŞİKLİK

Bakan Avcı, bir gazetecinin, "Okullardaki tarih kitaplarında değişikliğe gideceğiz demiştiniz. Bu konuda sizi rahatsız eden konular nedir?" sorusuna, "Tek tek tematik şeylerden ziyade, genel perspektifte bir değişiklik yapıyoruz. Tarih bilim yazımının bugün ulaştığı ölçütlere uygun tarih kitapları hazırlayacağız" yanıtını verdi. Avcı, "Önümüzdeki döneme yetişecek mi?" sorusunu ise "Hepsi değil ama yetiştiği kadarıyla peyderpey. Bunlar birbirini tamamlayan üniteler halinde inşallah çocuklarımıza, öğretmenlerimize kazandırılacak ama tek tek konulardan ziyade, genel tarih yazımı bakışı, tarihi daha toplumsal bir zeminde anlatan kitaplar olacak" şeklinde cevapladı.

Avcı, daha sonra Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya'yı ziyaret etti. Akkaya, Avcı'ya alaca dokuma ile seramik saklama kabı hediye etti.

Avcı'ya ziyaretlerinde Ak Parti Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik ve Hasan Hami Yıldırım, CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Burdur Valisi Nurettin Yılmaz diğer ilgililer eşlik etti

Doktorum 20 mayısta gel raporunu açalım demişti. yarın son günümdü ama dayanamıyorum artık 1 saate bile tahammülüm kalmadı. Yarın için 1 günlük yıllık izin formu doldurup verdim. geçen yıldan kalan iznim vardı zaten.
sağ kaburgama batıyor bebek ne uzun süre oturabiliyorum ne ayakta kalabiliyorum. geceleri uyku diye bir şey kalmadı. yarabbi geç yaşta hamilelik ne zor şeymiş...
velhasılı bu akşam mesai bitişi itibari ile artık doğuma kadar izinliyim inşaallah...

Allah yardımcın olsun... yaş kaç ki? kaçıncı gebelik ayrıca? merakımdan soruyorum kusura bakma... ona göre çok ilerki yaşlara bırakmayalım diğer bebek fikirlerimizi...

darısı başımız artık ben 3 temmuza kadar bekleyeceğim

Gözünaydın canım darısı ben ve tüm çalışan hamilelere inşallah

hamileliğimin başında karpuza çok feci karpuza aşermiştim... bu kıyafeti alayım da karpuz niyetine yiyeyim kızımı bari...

bende karpuz aşerdim :)) ama cıkmasina yakındı .

al teyzesi sende kizinaa ,

bende tospa ogluma aldim , tombik tombik giyerler artık

amin cümlemizin.))
yaş 43.
planda olmayan bir bebecik bu
bir kızım var 17 yaşında)))

süpriz bebek ne güzeell. annem o yaşlardayken bende çok istemiştim ondan 3. bi kardeş olsun diye ama kabul etmedi
ben 20 yaşımdaydım o zaman. sen evlende torun sevelim demişti bende annemin o isteğini 8 yıl sonra anca gerçekleştirebildim

sağlıkla doğsun inşallah evinizin en miniği

Son düzenleme:
amin cümlemizin.))
yaş 43.
planda olmayan bir bebecik bu
bir kızım var 17 yaşında)))

ablam 73 lü

bir kizi 19 digeri 17 yasinda :)

ogluda 8. ayina girdi teyzesiiiii

hemde çok tatlı , ablam dioki böle rahat olcani bilseydim daha once yapardim , emzirmeden emzirmeye görüyorum sadece sonrasinda görmüyoruym bebegi hiç dio :) herşeyin hayirlisi

çok güzel yaa. 2 tatlı kızın ardından minnacık oğlan ne kadar kıymetlidir şimdi o annesine kalmaz tabi

kızlar nasılsınız?

bende dogum izni olayına takmış durumdayım bu ara...
bi yanım cık hemen 2+ 2 ay kullan diyor
bi yanım rahat mı batıyoo calış işte dogumdan sonra çalışmazsın diyor....

Kafam çok karışık....

heralde 7 Haziranda izne cıkmış olucam....

oglum maşallah sürekli eli dışarda:) o kadar tatlı ki o minnak elini yicem doguncaaaa

Maşallah Allah bağışlasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…