2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
umarım taş düşürmüyorsundur cnm ben 2 hafta önce düşürdüm çok zor... bi idrar testi yaptır idrarda eritrosit(kan) çıkarsa taş düşürüyo olabilirsin .. umarım iyi olursun..

Canım 4 yıl önce taş düşürmüştüm zaten tam mesane çıkışındaydı Allahtan su içerek maydanoz yiyerek düşürdüm.
Ama bugünkü heralde üşüttüm yada kas ağrısıydı geçti şükür duş aldıktan sonra.

Bende 37.haftaya kadar çalışmayı çok istiyordum ama artık dayanamıyorum. hem stres hem yorgunluk dayanılmaz hale geldi.
dayanabiliyorsan çalış canım sonrasında izin daha faydalı olucak.
bende şöyle yapıcam. 3 haziranda 8 günlük yıllık izne çıkıcam o bittiği gibide raporumu alıcam. 13 haziranda doğum iznim başlamış olucak

görmemiişn oglu olunca ismi : Ömer Berk Efe olurmuş

hamur işi yapıyor canım sakın ama sakın yememeye çalış ben dün yedim..arkadasın annesi yapıp yollamış mecbur yedim ama keşke yemeseydim mahvoldum dünden beri

kızlar beni sağlık ocağından aradılar gittim göründüm tansiyona filan baktılar oğlumun kalbini dinledim

günden 10 kereden az hareket ediyorsa şüphe duyabilirsin ama diğer türlü canını sıkma hiç bişeye dedi..bol su tüketmemi söyledi..tuzu azaltmamı söyledi şimdilik aklıma gelenler bunlarrr

görmemiişn oglu olunca ismi : Ömer Berk Efe olurmuş
maşallah çok tatlıymış

ama ismine iyi cesaret etmişler..ben oğluma 2 isim koymakta tereddür ediyorum sonrasında hayatında sıkıntı yaşarmı zorlanırmı diye

hamur işinden mümkün olduğunca uzak duruyorum bende canım. geçenlerde kv en sevdiğim börekten yapmış bi parça ısırdım devamını getiremedim. yersem daha fena olucamı hissettim. şuanda da yine yanmaya başladı birazdan soğuk süt içicem biraz rahatlatır inşallah.
Bu arada beni sağlık ocağından hiç aramıyorlar bende gitmedim onlar aramadı diye. Bir sıkıntı olmaz heralde dimi?

valla bende daha dün günahını almıştım ebenin herkesinki arıyo benimki beni daha 1 kere aramadı diye

ama çok tatlıydı maşallah sağolsun...

bi sıkıntı olacağını sanmıyorum sonuçta görev onun görevi yapmıyorsa onun sorumluluğunda..bende işte bi kendim martta gitmiştim bide bugün kendisi aradı haziran 27 gibi bi daha çağırdı sonrasında bebişinle beklerim dedi :)

evet yaaa,

baba berk dio , ablalar efe dio annede omer dio ee bizde kiz tarafi olarak omer diyoruz

hehehh çocuğun kafası karışmıyor mu yahuu

maşallah çok tatlıymış

ama ismine iyi cesaret etmişler..ben oğluma 2 isim koymakta tereddür ediyorum sonrasında hayatında sıkıntı yaşarmı zorlanırmı diye

Bende çok düşündüm iki isim konusunu ama eşim Ali ismini koymayı çok istiyordu onu da tek başına koymak istemedim Ali Kaan oldu ismi oğlumun Çevremde herkes alıştı kimsede tek ismini kullanmıyor herkes Ali Kaan diyor. İnşallah oğlumda sever ismini.

siz ne düşünüyordunuz canım isim olarak??

inşallah sever oğluşun canım..

canım benim eşim babasının ismini koymayı çok istiyor ilk isim olarak onu koyucaz..bende mete ismini istiyorum..eşim tamam dedi ama şimdi bu seferde acaba kimlik bunalımı yaşarmı diye düşünüyorum..veya işte sınavlarda filan zorlanırmı diyede düşünüyorum ama eşime böyle düşündüğümü söylemedim çünkü anında göbek atar tek isim olsun diye

ben de nerdesin diye merak etmiştim dün muhteşem yy da da yoktun
güzel olur bence de buzdolabı magneti olmaz heralde.çünkü cam kavanoz ağır gelmez mi tutmaz bence.bir de ben de geçen birmaxtan birşeyler almak istedim,havale gerekiyormuş ödemek için.kim uğraşıcakki havaleyle sinir oldum
çok beğendim böyle de güzel olmuş.bu kavanozlar güzel oluyor.

ben de bir sürü pişik kremi denedim,popolinin ki kadar iyisini görmedim.ne özelliği var bilmiyorum ama çok iyi geliyor.kime tavsiye ettiysem memmun kaldı.okyanus suyu da şart zaten.bebek olan bir evde olacak.zaten doğduğu hastanedeki çocuk doktoru hemen alınmasını söylüyor.yeni doğduğunda burun tıkanıklığı sorunu oluyor bebeklerde.ilk zamanlar kullanılıyor baya.

benide ilk haftalarımda aramıştı sürekli gel diye gittim kontrol etti 19. haftamda da tetanoz aşısı için gittim bir daha arayan olmadı
doğru takip etmemesi onun zararına banada zor geliyor açıkçası sağlık ocağına gitmek açıkçası

Benim oğlumun adı da ali ege
ben ali ismini çok seviyorum sade ve şık :)
şimdide kız ismi arıyorum bu gidişle ona da ayşe koyma ihtimalim yüksek

mete kısa bir isim canım bence hiçte zorlanmaz sonuçta ikinizin bebişi bence ikinizinde istediği isim olsun.

Kavanozlar küçük ya belki taşır diye düşündüm :44: ben magnetleri almadan önce evdeki süslerden bir tane magnet alıp deniyim olucak mı diye boşuna da almış olmıyım. havale istemeleri kötü olmuş yaa kartla falan ödenebilseydi daha iyi olurdu. nakit bende alamayabilirim bir site daha vardı böyle şeyler satan.
Nikah Şekeri malzemesi, Bebek Şekeri malzemesi,Mevlüt Şekeri Malzemesi buraya da sormak lazım ödeme koşullarını.
bu arada raneki ye de sormuştum ama o görmedi galiba okyanus suyu ne için burun damlası mı o ??

benide aradilar , iş yerim uzak diye gelemem dedim , peki dediler , ama tahlil zamanlarinda vs ariyolar sonuclari soruyolar ,

aşıya cagirdilar yaptirmadim , dr kontrollerimin zamanlarini soruyolar ona gore arıyolar mutlaka ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…