umarım taş düşürmüyorsundur cnm ben 2 hafta önce düşürdüm çok zor... bi idrar testi yaptır idrarda eritrosit(kan) çıkarsa taş düşürüyo olabilirsin .. umarım iyi olursun..
kızlar nasılsınız?
bende dogum izni olayına takmış durumdayım bu ara...
bi yanım cık hemen 2+ 2 ay kullan diyor
bi yanım rahat mı batıyoo calış işte dogumdan sonra çalışmazsın diyor....
Kafam çok karışık....
heralde 7 Haziranda izne cıkmış olucam....
oglum maşallah sürekli eli dışarda:) o kadar tatlı ki o minnak elini yicem doguncaaaa
o nasıl bir sevimlilik öyle yaaaa.
bayıldııımmmm.
gözlerimi alamadım maşallah
Allah nazarlardan saklasın.
Bizimde böyle baldan tatlı oğlumuz olsun inşallah
İsmi neydi yakışıklının??
ben onuda denedim canım. ama o yanma başlayınca çok fazla bişey fayda etmiyorben ilacı içip oturup biraz hafiflemesini bekliyorum. hafifleyince yatıp uyumaya çalışıyorum. ilk zamanlar bana muz ve patates çok iyi geliyordu şimdi o da fayda etmiyor. hangi yediğim tetikliyor onuda bulamadım. Zaten ilaç elma muz vs 2 saat sonra etkisini kaybediyor 2 saatte bir elma yemek lazım bence en iyi çözüm o olcak sanırım
görmemiişn oglu olunca ismi : Ömer Berk Efe olurmuş
maşallah çok tatlıymışgörmemiişn oglu olunca ismi : Ömer Berk Efe olurmuş
Aaaa hatırladım ki ben onuu. Anlatımıştın sen isminin hikayesini
E peki herkes kendi koyduğu ismiyle mi hitap ediyor bebişe
hamur işi yapıyor canım sakın ama sakın yememeye çalış ben dün yedim..arkadasın annesi yapıp yollamış mecbur yedim ama keşke yemeseydim mahvoldum dünden beri
kızlar beni sağlık ocağından aradılar gittim göründüm tansiyona filan baktılar oğlumun kalbini dinledim
günden 10 kereden az hareket ediyorsa şüphe duyabilirsin ama diğer türlü canını sıkma hiç bişeye dedi..bol su tüketmemi söyledi..tuzu azaltmamı söyledi şimdilik aklıma gelenler bunlarrr
hamur işinden mümkün olduğunca uzak duruyorum bende canım. geçenlerde kv en sevdiğim börekten yapmış bi parça ısırdım devamını getiremedim.yersem daha fena olucamı hissettim. şuanda da yine yanmaya başladı birazdan soğuk süt içicem biraz rahatlatır inşallah.
Bu arada beni sağlık ocağından hiç aramıyorlar bende gitmedim onlar aramadı diye. Bir sıkıntı olmaz heralde dimi?
evet yaaa,
baba berk dio , ablalar efe dio annede omer dioee bizde kiz tarafi olarak omer diyoruz
maşallah çok tatlıymış
ama ismine iyi cesaret etmişler..ben oğluma 2 isim koymakta tereddür ediyorum sonrasında hayatında sıkıntı yaşarmı zorlanırmı diye
hehehhçocuğun kafası karışmıyor mu yahuu
Bende çok düşündüm iki isim konusunu ama eşim Ali ismini koymayı çok istiyordu onu da tek başına koymak istemedim Ali Kaan oldu ismi oğlumunÇevremde herkes alıştı kimsede tek ismini kullanmıyor herkes Ali Kaan diyor. İnşallah oğlumda sever ismini.
siz ne düşünüyordunuz canım isim olarak??
ben de nerdesin diye merak etmiştim dün muhteşem yy da da yoktunkızlar yaaa ne zamandır giremedim
eşim int ayarlarını bozdu bir türlü giremedim
en son kurs paylaşımı ve tediden aldıklarımı paylaşıcaktım kaldığım yerden devam edim geçmişede biraz göz atim neler kaçırmışım
güzel olur bence de buzdolabı magneti olmaz heralde.çünkü cam kavanoz ağır gelmez mi tutmaz bence.bir de ben de geçen birmaxtan birşeyler almak istedim,havale gerekiyormuş ödemek için.kim uğraşıcakki havaleyle sinir oldumKızlaarr yöneticim geldi ama 1 hafta daha beklemem gerekicek sanırım izinle ilgili. ücretsiz izin isteğimi söyledim. ik yla vs görüşülcek ona göre haber vericekler bana. haftayada 1 kişi daha gelicek ziyaretime yöneticilerdengitmeden görelim demişler. son kararı o vericek ücretsiz iznimle ilgili. 1 hafta daha benim gergin bekleyiş sürücek. kabul etmiyceklerini zannetmiyorum ama yinede çok stres yaptım. 3 hazirandan itibarende bende artık izinli olucam evimin keyfini çıkarıcam oğluşumu bekliycemm oğlum için minik kavanozlar yapıcam evdeee dün bir arkadaş bir site paylaşmıştı. bebek şekeri süslemesi için malzemeler vardı. orda bikaç bişey beğendim kızlar kavanoz süslemesi için size linklerini göstereyim.
Bunları kavanozun kenarılarına yapıştırmayı düşünüyorum. ölçüleri yazmıyor ama küçükler sanırım.
Yapıştırma süs mini önlük mavi - birmax
Yapıştırmalı Küçük Peluş Süs Biberon - birmax
Yapıştırmalı Küçük Süs Puset mavi - birmax
sitede daha epey bir süsleme araç gereci var. birde mıknatısta yapıştırmayı düşünüyorum kavanozlar. buzdolabı magneti olarakta kalır alanlarda. içinede küçük lokulardan veya badem şekeri koymayı düşünüyorum. ona tam karar veremedim.Nasıl olur kızlar sizce küçük kavanozların üstünde bbunlar??
çok beğendim böyle de güzel olmuş.bu kavanozlar güzel oluyor.kızlar ya bişey sorucam hani bu mini kavanoz varya bebek şekeri için 40 cc die bahsediyoruz.ondan 105 adet alıcam hem mevlitte dağıtıcam hemde diyorum hastanedede gelenlere versem olurmu sizce resmide eklim
Eki Görüntüle 713344 Eki Görüntüle 713344
Arkadaşlar geçmişe baktım pişik kremleri hakkında baya düşünmüşsünüz, bu konuda da yorum yapmadan geçemiycem. Bİz kızımıza en önemlisi sağlığı, rahat olsun filan falan dedik mustelanın pişik kremini ve nemlendiricisini aldık, şu anki fiyatlarını bilmiyorum ama pahalıydı. biliyosunuzdur zaten :) ama sonradan gördüm ki hiç gerek yokmuş. ilk 1 ay filan kullandık sadece. çoğu kaldı koca şişenin. çünkü pişiğin ve mantarın en önemli sebebi poponun nemli ve sıcak olması, bunlar en çok nemli ve sıcak ortamı seviyor. yani pişik kreminden önce yapılması gereken ilk şey popoyu silip temizledikten sonra kurulamak ve öyle kapatmak.
biz çok akıllıyız ve kızımız için herşeyi yapıyoruz ya :) mustelayı bol bol sürüp sürüp kapattık popoyu, tabi krem tam olarak emilmeyip orayı hep nemli tuttu ve sonuç ne oldu bilin bakalım? evet tam hatırlamasam da ya mantar pişiği ya bakteri pişiği demişti doktor. ve inanın pişik olduktan sonra geçirmek zor oluyo, tam geçti diyosun tekrarlıyo. bi arkadaşım sonradan ben sadece bepanthen krem kullanmıştım hiç de pişik olmadı dedi. biz de o zaman anladık ki krem boşuna gitti. sonra bi daha kullanmadım. pişik olduktan sonra doktor bi kaç krem merhem vermişti, bi tanesi hametan diye bi merhem bunu her zaman kullanabilirsin dedi, ben de poposunda hafif kızarıklık görürsem hemen azıcık ondan sürüyorum, bişey yoksa onu bile sürmüyorum.
Şimdi bu kadar şey söyledim ama hala evde bulunsun diye almak istiyorsanız yine alın ama kullanırken çok az pirinç kadar parmağınıza alın ve onu iyice yedirin, öyle kullanın. o zamana kadar unutursanız ben yine buralarda olur hatırlatırım size inşallah :) vazgeçtiyseniz onun yerine başka bişey alırım diyorsanız da daha önce de söylemiştim otribebe burun aspiratörü ve okyanus suyu alın, evinizde bulunsun, illa para vercekseniz kesinlikle bunlara verdiğinize pişman olmazsınız. ayrıca başlıkları filan satılıyo onlardan almanıza gerek yok, ben içindeki başlıkların süngerleri kirlenince yerine çok fazla olmamak koşuluyla pamuk koyup kullandım, hiç de sıkıntı yaşamadım. pamuk da havayı geçiriyor ama sümükleri geçirmiyor. :) kullanınca ne demk istediğimi anlarsınız. tabi inşallah bebekleriniz hiç hastalanmaz ve kullanmak zorunda kalmazsınız.
RNA TASARIM
Eki Görüntüle 713442
valla bende daha dün günahını almıştım ebeninherkesinki arıyo benimki beni daha 1 kere aramadı diye
ama çok tatlıydı maşallah sağolsun...
bi sıkıntı olacağını sanmıyorum sonuçta görev onun görevi yapmıyorsa onun sorumluluğunda..bende işte bi kendim martta gitmiştim bide bugün kendisi aradı haziran 27 gibi bi daha çağırdı sonrasında bebişinle beklerim dedi :)
Bende çok düşündüm iki isim konusunu ama eşim Ali ismini koymayı çok istiyordu onu da tek başına koymak istemedim Ali Kaan oldu ismi oğlumunÇevremde herkes alıştı kimsede tek ismini kullanmıyor herkes Ali Kaan diyor. İnşallah oğlumda sever ismini.
inşallah sever oğluşun canım..
canım benim eşim babasının ismini koymayı çok istiyor ilk isim olarak onu koyucaz..bende mete ismini istiyorum..eşim tamam dedi ama şimdi bu seferde acaba kimlik bunalımı yaşarmı diye düşünüyorum..veya işte sınavlarda filan zorlanırmı diyede düşünüyorumama eşime böyle düşündüğümü söylemedim çünkü anında göbek atar tek isim olsun diye
ben de nerdesin diye merak etmiştim dün muhteşem yy da da yoktun
güzel olur bence de buzdolabı magneti olmaz heralde.çünkü cam kavanoz ağır gelmez mi tutmaz bence.bir de ben de geçen birmaxtan birşeyler almak istedim,havale gerekiyormuş ödemek için.kim uğraşıcakki havaleyle sinir oldum
çok beğendim böyle de güzel olmuş.bu kavanozlar güzel oluyor.
ben de bir sürü pişik kremi denedim,popolinin ki kadar iyisini görmedim.ne özelliği var bilmiyorum ama çok iyi geliyor.kime tavsiye ettiysem memmun kaldı.okyanus suyu da şart zaten.bebek olan bir evde olacak.zaten doğduğu hastanedeki çocuk doktoru hemen alınmasını söylüyor.yeni doğduğunda burun tıkanıklığı sorunu oluyor bebeklerde.ilk zamanlar kullanılıyor baya.
benide ilk haftalarımda aramıştı sürekli gel diye gittim kontrol etti 19. haftamda da tetanoz aşısı için gittim bir daha arayan olmadı
doğru takip etmemesi onun zararına banada zor geliyor açıkçası sağlık ocağına gitmek açıkçası
Benim oğlumun adı da ali ege
ben ali ismini çok seviyorum sade ve şık :)
şimdide kız ismi arıyorum bu gidişle ona da ayşe koyma ihtimalim yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?