2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Benim oğlumun adı da ali ege
ben ali ismini çok seviyorum sade ve şık :)
şimdide kız ismi arıyorum bu gidişle ona da ayşe koyma ihtimalim yüksek
benim kızım olsaydı ismi hazırdı HÜMA yda ERVA koyacaktık ama paşam gelince dedesinin ismi olucak

birmax'taki mıknatıslar büyük... çapı 1,5 cm aklınızda bulunsun... biz almıştık tülle nikah şekeri yaptık, yoğun figürler kullanmasaydık epeyce kaba kalabilirdi arkasında... ama kavanozu taşır sanırsam...

Benim oğlumun adı da ali ege
ben ali ismini çok seviyorum sade ve şık :)
şimdide kız ismi arıyorum bu gidişle ona da ayşe koyma ihtimalim yüksek

ayşe diyince benim aklıma hep Ayşe Sedef ismi geliyor. Kardeşimin bu isimde arkadaşı vardı. Çok hoşuma gidiyordu kızın ismi

Kızlar gögüs pedlerinizi aldınız mı?

dün akşam E-bebek magazasındaydım tam öylesine bişey alıyodum ki bi kadın geldii ve baya bi anlattı anlattı
sonunda mutlulugu bunda buldum dedi:)
Kraft Ultra İnce Jelli Göğüs Pedi 60 lı GittiGidiyor'da 85085391

bende burdan cok ucuza aldım
normalde 15 tl ben 9 tl ye aldım 3 paket aldım şimdilik kargo da dahil bakalım inşallah bende memnun kalıırımmm

burun damlası diyebiliriz ama tamamen doğal.bildiğin okyanus suyu yani.hergün döksen de zararı yok.bir keresinde eşimin kuzeninin 2 yaşında çocuğu onları bulmuş,almış açıp açıp içmiş.birşey olmamıştı yani.

göğüs pedleri de bende hiçbir işe yaramamıştı canım ya benim gibi sütünüz fışkırırsa kar etmez valla o ince ince pamuklar.ilk zamanlar ben işe yarayacak sanıp almıştım,suya batmış pamuk gibi oluyordu.bence doğumdan sonra sütünüzün durumuna göre alın.

benim işim cok rahat canım cok sükür bütün gün oturuyorum yaz dönemi oldugu için cok aşırı yogunda değil bakalımm biraz patrona kızgınım ondan cıkmak istiyorum ama belki 3 haftasını ertelerim dogumdan sonraya..
ama cok cıkmak istiyorum ..... yıllık 2 hafta iznimide sona eklicem baya bi uzucak böylece dogumdan sonraki iznimm

bende 7 haziranda cıkıcam dogum iznime inşallahh

benim eşimde dün akşamki kuzey-güney dizisinden cok etkilenmiş olacakki , ogluma isim buldum diyerek aradi beni

tahmin edersinizki KUZEY

ahahah Ay cok güldürdün benii :86::86::86:hayırlı olsun canım

bakınnnn.... bizim siparişlerimiz bugün kargolanıyorrr....
odamızın kapısı tam da böyle olucak inşallahhh

bu da anne kız tokalarımızz

ben Affan istiyorum , ama oda eşimin akrabasinin cocugunda varmış vazgectik , KUZEY'de istemiyorum hiçç

bende çok güldüm duyunca

ay hadi yaaa
hemde 3 paket aldım görememişler gibi
neyse artık allahtan cok para değil
inşallah işe yarar bende

ben almadım canım daha salı günü son eksiklerimi tamamlamayı düşünüyorum bende. ne marka alıcamı bende pek bilmiyordum bunada bakarım varsa alacağım yerde

benide aradilar , iş yerim uzak diye gelemem dedim , peki dediler , ama tahlil zamanlarinda vs ariyolar sonuclari soruyolar ,

aşıya cagirdilar yaptirmadim , dr kontrollerimin zamanlarini soruyolar ona gore arıyolar mutlaka ,

beni kimse aramıyor unuttular mı acaba

hımm benim evdeki magnetler nasıl acaba 1,5 cm bulursam onla deniyim ben. inşallah tutar kavanozu o zaman daha hoş olur sanki :44:

benim burnumda problem var o yüzden burun damlası kullanıyordum oda okyanus suyuydu sanırım ama emin değilim. bu da onun gibi bişey galiba? burnunu açma için mi kullanılıyor? çok soru sordum ama

yaa o zaman alırsam az alayım çok almıyım. almadan da içimiz rahat etmez ki sanki doğumdan sonra bir daha hiç alışveriş yapmıcaz bişey almıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…