2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ben almadım canım daha salı günü son eksiklerimi tamamlamayı düşünüyorum bende. ne marka alıcamı bende pek bilmiyordum bunada bakarım varsa alacağım yerde

kadın cok tatlı ve gercekten cok memnun kalmış olarak konuştu
ama tabi herkese aynı etkiyi yapmıyo her ürün
şimdi yanımdaki ark. ben kullanamadım gogus pedi dedi bakalım ....
ama emzirme sütyeninin uc kısmı cok ince mecburen ped kullanırım ben yada normal sütyen kullanmak lazım ... insan kullanmadan bilemiyo...

bende banyo küveti alıcam bide bez alıcaz o kadar şimdilik
bide 2 takım daha aslında kıyafet alsam iyi olur ama cok kararsızım...

sen neler alıcaksın?

Allah kolaylık versin canım.canını sıkma inş herşey yolunda gider.

Evet canım Allah'tan bir mani çıkmazsa iki yaşına kadar çalışmayı düşünmüyorum. Zaten üniversite biter bitmez başladım hiç boş geçen bir zamanım olmadı yedi yıldır öğretmenim bunun beş yılı da kolejde çalıştım çok yoruldum artık. Hem benim de ihtiyacım var biraz çalışmamaya hem de bebeğimi kendim büyütmek istiyorum. Eşim sağolsun ikimizin yerine de çalışıyor zaten Allah bin kere razı olsun:)))
Süslemeler çok tatlı olur ama mıknatıs taşır mı acaba
bakınnnn.... bizim siparişlerimiz bugün kargolanıyorrr....
odamızın kapısı tam da böyle olucak inşallahhh
Eki Görüntüle 713593
bu da anne kız tokalarımızz
Eki Görüntüle 713594
Çooook beğendim çok

selam güzel anneler ve melekleri :))
herzamanki gibi çok yoğunum ara ara okuyorum ama malesef güzel sohbetlerinize dahil olamıyorum
inşallah izne çıkınca sizlere katılma şansım olur :) bu arada duaları eksik etmiyorum hepimiz için hergün okuyorum Allah kabul etsin inşallah..
bugün mubarek regaip kandili inşallah hepimize hayırlı olsun, dualarımız kabul olsun .. (amin)
çok çok sevgilerimle,

Arkadaşlar Herkesin kandili mubarek olsun :) Bugün kontrolümüz vardı drumuz herşey yolunda gelişimi kilosu boyu gayet normal seyrinde gelişiyormuş.Kilosu 1400 boyu 38 cm kadar. Bildiğin kocaman bebek gibi görünüyordu.Eli ağzında emiyordu resmen görüntü çok komikti Önerilere gelince bebeğin hareketlerini gözlemle eğer uzun süre hareketsizlik hissedersen haberim olsun,tuzlu yeme,ağır yağlı yiyeceklerden uzak dur,güneş koruyucunu ihmal etme,uzun yürüyüşlerden kaçın,bol bol su iç dedi.Allah hepimize bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

burnu açmak için canım.sprey gibisi de var da daha çok küçük küçük kapsüllerde oluyor.açınca 1 gün içinde kullanıp atmak gerekiyor çünkü bozuluyor.

Allah kolaylık versin canım.canını sıkma inş herşey yolunda gider.
sağol canım gittik doktor acildeyim rapor yazamam dedi.ne zamana kadar alabilirim dedim bilmiyorum dedi.aman neyse artık dedim pazartesi ya da salı alcam inşallah birşey olmaz ne yapayım

hepimizin Regaip kandili mübarek olsun.dualarımızı Rabbim kabul etsin.
bugün öğleden sonra mahallemizde kadınların sohbeti ve duası vardı.bol bol dua okuduk tespih çektik.ama 2,5 saat oturunca hareketsiz belim ağrıdı.merdivenden inerkende popomun üzerine düştüm.neyseki birşey olmadı.biraz ayağım ağrıdı.kendinize dikkat edin.benim gibi çok merdivenli eve misafirliğe yalnız gitmeyin.kazasız belasız atlattım çok şükür.galiba duaların hürmetine Rabbim beni korudu.ALLAH HEPİMİZİ KAZADAN BELADAN KORUSUN.BEBİŞLERİMİZİ saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin.Amin....

Son düzenleme:

Canım aynı sıkıntıyı ben de yaşadım bugün. 32. Haftam salı doluyor doktor salı gel demişti pzt de nasıl olsa tatil diye sorun olmuyo. Ama dün bakan tatil değil deyince tutuştum bugün sabah koştura koştura gittim doktora pzt başlatabilir mi diye ama doktor kongredeymiş yani soramadım bir gün önce veya sonra sorun olur mu diye. Sonra neyseki pzt tatilmiş de gerek kalmadı. İnşallah sen de sıkıntı yaşamazsın canım

ay çek geçmiş olsun canım neyseki birşey olmamış.
ben bir de kaç gün geciktiricem inşallah birşey olmaz

bende banyo küveti alıcam.
emzirme sütyeni emzirme atleti alıcam.
bez almayı düşünüyorum bende
1 tane pijama takımı 2 tane gecelik 1 tanede sabahlık aldım. heralde yeter.:44:
ben bebişe artık kıyafet almıycam. çok almışım zaten
göğüs pedide almayı düşünüyorum.
başka bişey yok sanırım eksik kalan :44:

selam kızlar öncelikle hayırlı kandiller olsun hepimiz için ve bebeklerimiz için :) uzunca bir aradan sora geldim sayfalar almış başını gitmiş geçmiş okumadan size slm vermek istedik oğlumla henüz doğmadı merak etmeyin. doğum yapan var mı herkes iyi mi çok meraktayım. biz babamızı evimizde bırakıp doğum iznine ayrılıp geldik anane dedeler ve babane yanına uçak yolculuğumuz biraz sllantılı geçti :) ama oğlumda bende iyiyiz. geçmişe bakıp ara ara yazacağım hepisni okuyamam ama olduğu kadar merak ediyorum çünkü öptüm hepinizi :)

hoşgeldin canım. uçakta bi sıkıntın olmamıştır inşallah :18::18:
bende izin günüm gelse diye şafak sayıyorum.3 hazirandan itibaren bende evimdeyimm.
bol bol sohbet ederiz o zamndan sonra inşallah

Hepimizin mübarek kandili kutlu olsun.Allah tüm dualarımızı kabul eder İnşallah.
Hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar hayırlı işler hayırlı paralar herşeyin hayırlısını nasip eder inşallah.

kızlar biliyorum ki; aramızda dini bilgileri yüksek arkadaşlarımız var... benim sizlere danışmam gereken bişey var... google yazdım ama bulamadım... bu konuda biraz gergin ve sinirliyim de... mübarek gecede kimsenin günahını almıyım... rabbim affetsin inşallah...

şu son bikaçgündür meleğe dönüşen kayınvalidem bugün eşime demiş ki; "bebek için 3 isim düşünün, onun bi hesaplaması varmış, o hesaplama sonucunda hangisi geleceğine olumlu etkiler sağlayacaksa o konulsun" demiş... bende dedim ki; biz kızımızın adını koyduk... AYLİZ olucak diyoruz, hep o şekilde konuşup seviyoruz... herşeyini ona göre hazırlattık... bumuydu dedim kaç gündür melek gibi görünmesinin sebebi... (günahını almıyım Ya Rabb'm sen affet)...
benim size sormak istediğim asıl mesele varmı böyle bir hesaplama türü... doğrumudur yani?... kv kocamın saf olduğunu bilir o yüzden ona söylemiş, bana söylese kırk tane şey sorarım biliyo... allah rızası için bi cevap verin...

ikinci bi konu daha var... bebeğe 2 isim konulurmuş, ezanı okunurken (sadece okuyan bilse bile yeter demiş), ama tek isim kullanılırmış... bunun sebebi de gelecekte çocuğa yapılacak büyü vs tutmazmış... bu biraz mantıklı geldi... Allah katında ezanında okunan isimleri ile tanınacak evlatlarımız... bizim kv büyü müyü işleriyle de pek ilgili de...tevbe YaRabb'm... sen affet Allah'ım..

ayrıca bu mübarek gecede rabbim herbirimizin dualarını kabul etsin inşallah... Kandiliniz mübarek olsun...

kızlar bende cok yoruldum.bugun esyalarımı topladım yalnız bırakcam kocişi doğum için ankaraya gıdıcem .uzgunum,mutsuzum. dogumumda kociş yanımda olamycak doguma daha ıkı ay var .. bu arada hepimizn kandili mubarek olsun..

nasıl yani isim seçicekmişki canım ben anlamadım ??
hiçte öyle bişey duymadım açıkçası? benim annemde dini mevzularda çok bilgilidir. söyler herşeyi bana ama hiç böyle bişey duymadım.
ayrıca iki isim koymakla ilgili ben tam tersi olumsuz şeyler duymuştum. ama asılsız şeylerdi. Dinimizde büyü yapmak büyüyle ilgili herşey günah zaten. ilgilenmekte günah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…