ben almadım canım daha salı günü son eksiklerimi tamamlamayı düşünüyorum bende. ne marka alıcamı bende pek bilmiyordum bunada bakarım varsa alacağım yerde
kızlar şuan nasıl sinirliyim anlatamam.biz konyanın bir ilçesinde öğretmeniz.ben çalışabilir raporunu almak için konyaya kadar gitmeyim demiştim.haftasonu da planım var konyaya gidemem yani.burda bir tıp merkezi var orda kadın doğumcu vardı,ona gidecektim.aradım tayin oldu kadın doğumcumuz yok dediler.sonra bari devlet hastanesine gideyim dedim.orayı aradım.kadın doğumcumuz bugün acile bakıyor,polikliniği kapalı yarın da izinli pazartesi gelin diyorlar.ne bu ya.bir doktor bulamadım.nerden de geldik buraya konyaya yakın olcaz diye.
kızlar ben pazartesi alsam geç mi kalmış olurum bugün doldu 32.haftam.bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.yarın da konyaya gidememki.
Evet canım Allah'tan bir mani çıkmazsa iki yaşına kadar çalışmayı düşünmüyorum. Zaten üniversite biter bitmez başladım hiç boş geçen bir zamanım olmadı yedi yıldır öğretmenim bunun beş yılı da kolejde çalıştım çok yoruldum artık. Hem benim de ihtiyacım var biraz çalışmamaya hem de bebeğimi kendim büyütmek istiyorum. Eşim sağolsun ikimizin yerine de çalışıyor zaten Allah bin kere razı olsun:)))ben önceki 5 haftayı sonraya aktaracağım canım.. oyüzden de 27 hazirana kadar çalışacağım.. bizim okulumuz temmuzun ilk haftasına kadar devam edecek..lisede olduğumuz için sorumluluk sınavları felan oluyor, son haftalar aktif çalışıyor görüneceğim için izni sonraya aktarmam da problem olmuyor.. sonrasındaki 13 hafta ile de eylül ve ekim aylarını kapatmış oluyorum.. kasımda da ücretsiz izne ayrılacağım inşallah..
ücretsiz izin 2 yıl mı düşünüyorsun? aslında ben de 2 yıl ayrılsam diyorum bazen, ama sonra da okuldan çok soğurum evde çok bunalırım diye 1 yıl ücretsiz izin yeterli diyorum kararsızım açıkcası:)
Süslemeler çok tatlı olur ama mıknatıs taşır mı acabaKızlaarr yöneticim geldi ama 1 hafta daha beklemem gerekicek sanırım izinle ilgili. ücretsiz izin isteğimi söyledim. ik yla vs görüşülcek ona göre haber vericekler bana. haftayada 1 kişi daha gelicek ziyaretime yöneticilerdengitmeden görelim demişler. son kararı o vericek ücretsiz iznimle ilgili. 1 hafta daha benim gergin bekleyiş sürücek. kabul etmiyceklerini zannetmiyorum ama yinede çok stres yaptım. 3 hazirandan itibarende bende artık izinli olucam evimin keyfini çıkarıcam oğluşumu bekliycemm oğlum için minik kavanozlar yapıcam evdeee dün bir arkadaş bir site paylaşmıştı. bebek şekeri süslemesi için malzemeler vardı. orda bikaç bişey beğendim kızlar kavanoz süslemesi için size linklerini göstereyim.
Bunları kavanozun kenarılarına yapıştırmayı düşünüyorum. ölçüleri yazmıyor ama küçükler sanırım.
Yapıştırma süs mini önlük mavi - birmax
Yapıştırmalı Küçük Peluş Süs Biberon - birmax
Yapıştırmalı Küçük Süs Puset mavi - birmax
sitede daha epey bir süsleme araç gereci var. birde mıknatısta yapıştırmayı düşünüyorum kavanozlar. buzdolabı magneti olarakta kalır alanlarda. içinede küçük lokulardan veya badem şekeri koymayı düşünüyorum. ona tam karar veremedim.Nasıl olur kızlar sizce küçük kavanozların üstünde bbunlar??
Çooook beğendim çokbakınnnn.... bizim siparişlerimiz bugün kargolanıyorrr....
odamızın kapısı tam da böyle olucak inşallahhh
Eki Görüntüle 713593
bu da anne kız tokalarımızz
Eki Görüntüle 713594
burnu açmak için canım.sprey gibisi de var da daha çok küçük küçük kapsüllerde oluyor.açınca 1 gün içinde kullanıp atmak gerekiyor çünkü bozuluyor.beni kimse aramıyor unuttular mı acaba
hımm benim evdeki magnetler nasıl acaba 1,5 cm bulursam onla deniyim ben. inşallah tutar kavanozu o zaman daha hoş olur sanki :44:
benim burnumda problem var o yüzden burun damlası kullanıyordum oda okyanus suyuydu sanırım ama emin değilim. bu da onun gibi bişey galiba? burnunu açma için mi kullanılıyor? çok soru sordum ama
yaa o zaman alırsam az alayım çok almıyım. almadan da içimiz rahat etmez kisanki doğumdan sonra bir daha hiç alışveriş yapmıcaz bişey almıcaz
sağol canım gittik doktor acildeyim rapor yazamam dedi.ne zamana kadar alabilirim dedim bilmiyorum dedi.aman neyse artık dedim pazartesi ya da salı alcam inşallah birşey olmaz ne yapayımAllah kolaylık versin canım.canını sıkma inş herşey yolunda gider.
burnu açmak için canım.sprey gibisi de var da daha çok küçük küçük kapsüllerde oluyor.açınca 1 gün içinde kullanıp atmak gerekiyor çünkü bozuluyor.
Eki Görüntüle 713613 Eki Görüntüle 713615
sağol canım gittik doktor acildeyim rapor yazamam dedi.ne zamana kadar alabilirim dedim bilmiyorum dedi.aman neyse artık dedim pazartesi ya da salı alcam inşallah birşey olmaz ne yapayım
ay çek geçmiş olsun canım neyseki birşey olmamış.hepimizin Regaip kandili mübarek olsun.dualarımızı Rabbim kabul etsin.
bugün öğleden sonra mahallemizde kadınların sohbeti ve duası vardı.bol bol dua okuduk tespih çektik.ama 2,5 saat oturunca hareketsiz belim ağrıdı.merdivenden inerkende popomun üzerine düştüm.neyseki birşey olmadı.biraz ayağım ağrıdı.kendinize dikkat edin.benim gibi çok merdivenli eve misafirliğe yalnız gitmeyin.kazasız belasız atlattım çok şükür.galiba duaların hürmetine Rabbim beni korudu.ALLAH HEPİMİZİ KAZADAN BELADAN KORUSUN.BEBİŞLERİMİZİ saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin.Amin....
ben bir de kaç gün geciktiricem inşallah birşey olmazCanım aynı sıkıntıyı ben de yaşadım bugün. 32. Haftam salı doluyor doktor salı gel demişti pzt de nasıl olsa tatil diye sorun olmuyo. Ama dün bakan tatil değil deyince tutuştum bugün sabah koştura koştura gittim doktora pzt başlatabilir mi diye ama doktor kongredeymiş yani soramadım bir gün önce veya sonra sorun olur mu diye. Sonra neyseki pzt tatilmiş de gerek kalmadı. İnşallah sen de sıkıntı yaşamazsın canım
kadın cok tatlı ve gercekten cok memnun kalmış olarak konuştu
ama tabi herkese aynı etkiyi yapmıyo her ürün
şimdi yanımdaki ark. ben kullanamadım gogus pedi dedi bakalım ....
ama emzirme sütyeninin uc kısmı cok ince mecburen ped kullanırım ben yada normal sütyen kullanmak lazım ... insan kullanmadan bilemiyo...
bende banyo küveti alıcam bide bez alıcaz o kadar şimdilik
bide 2 takım daha aslında kıyafet alsam iyi olur ama cok kararsızım...
sen neler alıcaksın?
selam kızlar öncelikle hayırlı kandiller olsun hepimiz için ve bebeklerimiz için :) uzunca bir aradan sora geldim sayfalar almış başını gitmiş geçmiş okumadan size slm vermek istedik oğlumla henüz doğmadı merak etmeyin. doğum yapan var mı herkes iyi mi çok meraktayım. biz babamızı evimizde bırakıp doğum iznine ayrılıp geldik anane dedeler ve babane yanınauçak yolculuğumuz biraz sllantılı geçti :) ama oğlumda bende iyiyiz. geçmişe bakıp ara ara yazacağım hepisni okuyamam ama olduğu kadar merak ediyorum çünkü öptüm hepinizi :)
bakınnnn.... bizim siparişlerimiz bugün kargolanıyorrr....
odamızın kapısı tam da böyle olucak inşallahhh
Eki Görüntüle 713593
bu da anne kız tokalarımızz
Eki Görüntüle 713594
kızlar biliyorum ki; aramızda dini bilgileri yüksek arkadaşlarımız var... benim sizlere danışmam gereken bişey var... google yazdım ama bulamadım... bu konuda biraz gergin ve sinirliyim de... mübarek gecede kimsenin günahını almıyım... rabbim affetsin inşallah...
şu son bikaçgündür meleğe dönüşen kayınvalidem bugün eşime demiş ki; "bebek için 3 isim düşünün, onun bi hesaplaması varmış, o hesaplama sonucunda hangisi geleceğine olumlu etkiler sağlayacaksa o konulsun" demiş... bende dedim ki; biz kızımızın adını koyduk... AYLİZ olucak diyoruz, hep o şekilde konuşup seviyoruz... herşeyini ona göre hazırlattık... bumuydu dedim kaç gündür melek gibi görünmesinin sebebi... (günahını almıyım Ya Rabb'm sen affet)...
benim size sormak istediğim asıl mesele varmı böyle bir hesaplama türü... doğrumudur yani?... kv kocamın saf olduğunu bilir o yüzden ona söylemiş, bana söylese kırk tane şey sorarım biliyo... allah rızası için bi cevap verin...
ikinci bi konu daha var... bebeğe 2 isim konulurmuş, ezanı okunurken (sadece okuyan bilse bile yeter demiş), ama tek isim kullanılırmış... bunun sebebi de gelecekte çocuğa yapılacak büyü vs tutmazmış... bu biraz mantıklı geldi... Allah katında ezanında okunan isimleri ile tanınacak evlatlarımız... bizim kv büyü müyü işleriyle de pek ilgili de...tevbe YaRabb'm... sen affet Allah'ım..
ayrıca bu mübarek gecede rabbim herbirimizin dualarını kabul etsin inşallah... Kandiliniz mübarek olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?