hepimizin Regaip kandili mübarek olsun.dualarımızı Rabbim kabul etsin.
bugün öğleden sonra mahallemizde kadınların sohbeti ve duası vardı.bol bol dua okuduk tespih çektik.ama 2,5 saat oturunca hareketsiz belim ağrıdı.merdivenden inerkende popomun üzerine düştüm.neyseki birşey olmadı.biraz ayağım ağrıdı.kendinize dikkat edin.benim gibi çok merdivenli eve misafirliğe yalnız gitmeyin.kazasız belasız atlattım çok şükür.galiba duaların hürmetine Rabbim beni korudu.ALLAH HEPİMİZİ KAZADAN BELADAN KORUSUN.BEBİŞLERİMİZİ saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin.Amin....
ya eşimle de tartıştık zaten... bende sizler gibi düşünüyorum... bu konularda çok da cahil değilim ama bende duymadım daha önce böyle bişey... ama burda çok daha bilgilililerimiz var diye sorayım dedim... ben dedim kimseye isim alternatifi falan sunmam... çok istiyosa doğursun bi tane koysun istediği ismi dedim... dedesi de kulağına ezanını okurken Zeynep Ayliz (zeynep ismini çok seviyorum ben) diye okur, ama bunu dededen başka da tek bi Allah'ın kuluna söylemem, herkes Ayliz bilir, kimliğinde de o yazılır dedim... bi dünya carladım öff bee... sonra geldi özür diledi-sen nasıl istiyosan öyle olsun dedi... camiye gitti ama benim içim içimi yiyiyo...
aynı sorunları bızde yasıyoruz tatlım karıstırsın ne var oluyor,ben duzeltırım niye takıyosun oluyor söyleyince suclu sen oluyosun.bosver takma bebegıne sana yazık..
cnm yaa elalem için huzurunuzu bozmaya değermi kapını kapıyorsun hop kocanla başbaşasın o yuzden hayatta kısa kimse için huzurunu bozma beyin yokken ver kayınvalidene desturu sonrada sen çalkocan oynasın
Slm kizlar...
Tanismak istermisiniz..
Ben tup bebekle hamile kaldim, suan 32 hafta 2 gunluk hamileyim, kismetse bir kizim olacak..
Sezeryan dogum olacagi icin tahmini dogum 1 temmuz ya da 2 temmuz olacak..
Kimler kac haftalik hamile ??
Tekrar merhaba herkese...
Herkese GunaydinnnnH
Hayırlı cumalar
Dün 32.haftaya girdik
Doktordan çalışabilir raporu aldım.muhasebeye bildirdim.31mayis ta izne ayrılıyorum artık ağırlaştım dinlenme zamanı geldi.
Günaydın herkesee... Dün kontrolümüz vardı.Ne yaptım bakın: Tahlil istedi doktorum indik laboratuvara kan verdim.Sonra çiş kabını aldım gittim tuvalete , sonra kalktım klozetten sifonu falan çektim baktım orda bi kap duruyo,Hayyy dedim o kaba yapacaktınUnutmuşum tuvalete gidiş amacımı Kendi kendime gülmekten öldüm sonra eşimin yanına gittim, dedim böyle böyle,iki saat gülme krizi.Sonra su falan içtim de bekledim yeniden gelsin diye,İlk kez böyle dalgınlığım oldu yaf çok garip:):):)
Bir de öncesinde dişçiye gitmiştim galoş giyicem, sağ tarafı giydim,baktım diğer ayakkabımı çıkarıyorum,bi an dedim napıosun sen yaaa:):):) Kızla göz göze geldik oradi dedim gördünmü ne yaptığımı??:):):) bi gülüştük onla da. Dün böyle bi garipti. Bugün ankaraya gidices kafamda bisürü yapılacak şey vardı ondan herhalde acaip dalgındım.Şu anda da kahvaltı yapıyorum kalkıp koşturmaya devam... 3 4 gibi yola çıkıcas.
BU arada oğluşum 1 800 olmuş yüzünü göstermedi çünkü çok yorgundu saat 12den akşama kadar ayaktaydık bebişimle.Esnedi falan çok uğraştı doktor karnım acıdı artık dedim yeter önemli değil göstermesin ,ama pes etmedi doktor amcamız gördük gül yüzünü , gözlerini açıp kapamasını gördük allahım ne büyük mucize...Hepinizden iyi haberler bekliyorummm
ay çok haklısın ama ne yapayım bi de anasını savununca delirdim tutamadım kendimi dese ki boşver düzeltiriz ok, ama tutmuşş inadına oh ne güzel olmuş diyor annesine bir de bangbang cahilliğinden sana öyle demiş diyor... terbiyesiz yaaa evi de düzelttim dediği herşey mutfak masasının üzerinde, elimin alında olması gerekenşeyleri tutmuş saçma sapan yerlere saklamış.. neyse canım ya çenem düştü sinirden bu son iki gün pek parlak değil benim için sabah da eşime inat işe geldim normalde hastayım diye gitme dedi ben de inadımdan geldim gelirken de salağğın biri trafikte arkadan vurdu bir de onunla uğraştık
haklısın canım da bendeki koca işte o oynamaya müsait değil, olsa...hem hamileyim hem soğukalmışım bir de kalkmış anasını savunuyor deli oldum
oo canım hayırlı olsun hoşgeldin
hadi gözün aydın
ben de geçen hafta aile hekimime gidip melodik bir şekilde geeççmmiiiiiiişşş olsuuuun dedimm... iyi günler diyeceğime...
Eki Görüntüle 713968 Eki Görüntüle 713969 Eki Görüntüle 713970 Eki Görüntüle 713977
Güle güle kullanın canım çok güzeller ..
kızlar ben ne yaptım bılsenız( dun balkonumu yıkım ddm masayı zorladım bı kac sey daha zorladım tabı sırtımı cok kotu agrıttım ne yatabılıorum ne oturabılıorum uykusuz gecelerm basladı agrdan uyuyamıorum (( dun hemn dr gttık nst ye grdık bebgmde bse yok bde ultrs. baktı dr amcamz allaha cok sukur cok ıyı ama bu korkuyla artk hıc zorlamıorum ( bu arada bebegmde 2 kılo olmus tam coookkk sevındm :)) ara ara grerm topıge cok fazla oturamadıgm ıcın dıkkatlı olun sızde optum hepınızı
merhabalar kızlarrr biz geldik paşam laaa bel agrımız ve kasık agrımız ıdısnda ıyıyızzz paşam bugn cok kasıgmda gezıyor hayırdır ınsl yarın drgıdıyoruzzz paşamı görecegızz ınsallahhh
bız bır gecmıse bakalımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?