2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Slm kizlar...
Tanismak istermisiniz..

Ben tup bebekle hamile kaldim, suan 32 hafta 2 gunluk hamileyim, kismetse bir kizim olacak..
Sezeryan dogum olacagi icin tahmini dogum 1 temmuz ya da 2 temmuz olacak..

Kimler kac haftalik hamile ??

Tekrar merhaba herkese...

günaydinnn tontişlerrr ve kuzulariii,

herkese hayirli cumalar , işe geldik , kahvaltimizi yaptik , tepiniyoruzzz .

hafta bitsin p.tesi kontrolümüz var sabirsizliktan ölüyoruzzz

geçmiş olsun canim .. Hepimiz Allah'a emanet.

canim ,

ben böyle birşey olduğuna inanmiyorum , hatta denirki 2 isim konuyor ise cocuga 2 sinide kullanin , ( kulagina okunan ) , çünki insanlar öldükten sonra , yeniden dirilirken kabirlerinden isimleri ile çağrilacaklar , sen tek isimle çağriyosun ama 2 isim okuttun kulagina , 2 side geçerli oluyor nasil çağrilcak ? benim annemin kimliğinde başka yaziyordu ( kulagina okunan ) , kullandiği başkaydi , herkes kullandigi ismi biliyordu , ama hacca gittiler 2002'de o zaman uyarmişlar annemi , o gun bugundür kimlikte geçen kulagina okunanla hitap ettiriyor kendisine.

Herkese GunaydinnnnH

Hayırlı cumalar
Dün 32.haftaya girdik
Doktordan çalışabilir raporu aldım.muhasebeye bildirdim.31mayis ta izne ayrılıyorum artık ağırlaştım dinlenme zamanı geldi.

Günaydın herkesee... Dün kontrolümüz vardı.Ne yaptım bakın: Tahlil istedi doktorum indik laboratuvara kan verdim.Sonra çiş kabını aldım gittim tuvalete , sonra kalktım klozetten sifonu falan çektim baktım orda bi kap duruyo,Hayyy dedim o kaba yapacaktın Unutmuşum tuvalete gidiş amacımıKendi kendime gülmekten öldüm sonra eşimin yanına gittim, dedim böyle böyle,iki saat gülme krizi.Sonra su falan içtim de bekledim yeniden gelsin diye,İlk kez böyle dalgınlığım oldu yaf çok garip:):):)
Bir de öncesinde dişçiye gitmiştim galoş giyicem, sağ tarafı giydim,baktım diğer ayakkabımı çıkarıyorum,bi an dedim napıosun sen yaaa:):):) Kızla göz göze geldik oradi dedim gördünmü ne yaptığımı??:):):) bi gülüştük onla da. Dün böyle bi garipti. Bugün ankaraya gidices kafamda bisürü yapılacak şey vardı ondan herhalde acaip dalgındım.Şu anda da kahvaltı yapıyorum kalkıp koşturmaya devam... 3 4 gibi yola çıkıcas.

BU arada oğluşum 1 800 olmuş yüzünü göstermedi çünkü çok yorgundu saat 12den akşama kadar ayaktaydık bebişimle.Esnedi falan çok uğraştı doktor karnım acıdı artık dedim yeter önemli değil göstermesin ,ama pes etmedi doktor amcamız gördük gül yüzünü , gözlerini açıp kapamasını gördük allahım ne büyük mucize...Hepinizden iyi haberler bekliyorummm

aynı sorunları bızde yasıyoruz tatlım karıstırsın ne var oluyor,ben duzeltırım niye takıyosun oluyor söyleyince suclu sen oluyosun.bosver takma bebegıne sana yazık..

ay çok haklısın ama ne yapayım bi de anasını savununca delirdim tutamadım kendimi dese ki boşver düzeltiriz ok, ama tutmuşş inadına oh ne güzel olmuş diyor annesine bir de bangbang cahilliğinden sana öyle demiş diyor... terbiyesiz yaaa evi de düzelttim dediği herşey mutfak masasının üzerinde, elimin alında olması gerekenşeyleri tutmuş saçma sapan yerlere saklamış.. neyse canım ya çenem düştü sinirden bu son iki gün pek parlak değil benim için sabah da eşime inat işe geldim normalde hastayım diye gitme dedi ben de inadımdan geldim gelirken de salağğın biri trafikte arkadan vurdu bir de onunla uğraştık

cnm yaa elalem için huzurunuzu bozmaya değermi kapını kapıyorsun hop kocanla başbaşasın o yuzden hayatta kısa kimse için huzurunu bozma beyin yokken ver kayınvalidene desturu sonrada sen çalkocan oynasın

haklısın canım da bendeki koca işte o oynamaya müsait değil, olsa...hem hamileyim hem soğukalmışım bir de kalkmış anasını savunuyor deli oldum

oo canım hayırlı olsun hoşgeldin

Herkese GunaydinnnnH

Hayırlı cumalar
Dün 32.haftaya girdik
Doktordan çalışabilir raporu aldım.muhasebeye bildirdim.31mayis ta izne ayrılıyorum artık ağırlaştım dinlenme zamanı geldi.

hadi gözün aydın

ben de geçen hafta aile hekimime gidip melodik bir şekilde geeççmmiiiiiiişşş olsuuuun dedimm... iyi günler diyeceğime...

gecmis olsun canimmm

Hayırlı cumalar kızçeler biz geldik kızçemle
32.haftamıza girdik bugün oley oley oleyyyyyy:119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124:
Dün bayağı bir yorulduk Eminönü'ne gidip eksiklerimizi tamamladık.
Sonra avmye geçip e bebekten diğer eksiklerimizi tamamladık.
Yemek yedik bir güzel babamızlayemek yemeye
bayılıyorum artıkkkSonra sizin dediğiniz gibi düz beyaz mama
önlüklerini mothercareden buldum çok teşekkür ederim
kızçeler Allah razı olsun sizden.Ama eksikler bitmiyor kendime korse alacağım
dahageçmişi okuyup geleyim ben bekleyinnnnnn

ben de geçen hafta aile hekimime gidip melodik bir şekilde geeççmmiiiiiiişşş olsuuuun dedimm... iyi günler diyeceğime...

ben geçen gün ne yaptımm hakmar diye bi market var oraya giitim orda çalışan market arabasını götürüyordu bana da bebek arabasını verbilirmisin dedim Allahtan anlamadı da eşimle güll gülll krize girdim

Dün aldıklarımızBeşik kutuda olduğu için
resim çekemedim daha sonra kuracağız annemin hediyesi
Belli bir aya kadar odamızda yatacağı için ayrıca beşik aldık
daha doğrusu hediye geldiBir de göğüs pedi,
emzirme sütyeni,tek kulanımlık hamile iç çamaşırı vs.şeyler de
aldık...Az kaldı galiba yok yok bitmez eksikler

Kızlar merhaba.bugün 32.haftam doluyor.dr.dan çalışabilir raporu alacağım.5 haftasını aktarabiliyorz değil mi

kızlar ben ne yaptım bılsenız ( dun balkonumu yıkım ddm masayı zorladım bı kac sey daha zorladım tabı sırtımı cok kotu agrıttım ne yatabılıorum ne oturabılıorum uykusuz gecelerm basladı agrdan uyuyamıorum (( dun hemn dr gttık nst ye grdık bebgmde bse yok bde ultrs. baktı dr amcamz allaha cok sukur cok ıyı ama bu korkuyla artk hıc zorlamıorum ( bu arada bebegmde 2 kılo olmus tam coookkk sevındm :)) ara ara grerm topıge cok fazla oturamadıgm ıcın dıkkatlı olun sızde optum hepınızı

geçmiş olsun canım.. Maşallh paşana

mrb kızlar ve tatlı bebişleri...bu cuma saatınde dualarınızın kabul olması dılegıyle inş..bır gun daha hayırlısıyla yaklastık dogumlara allahın ıznıyle.cantalarımızı hazırladık gıbı bız ama anne cantasına ıkı pıjama takımımı koysam karar veremedım bırde oğlum olucak dıye ılla mavı pıjamamı gıymem gerek :)birde gecenlerde yıne yazmıstım ama benım sol gogus ucum bı baktım demın ıce cokmus buzuş buzuş bı haldeydı yaaaa bıseymı var dıye merak ettım korktumda acıkcası sızde de bole olan varmıııı gercı dokununca duzelıyo ama neden ole duruyo cok şaşaırdım gorunce..

Hayırlı cumalar herkesee

Nasılsınız bakalım güzel annişler ve onların melekleri biz geldik kıpırdak kızımlan bugün öyle hareketliki anlatamam çıkmak istiyorum artık der gibi (aman vaktinden gelsin hayırlısıyla) biz iyiyiz çok şükür çalışmaya devam :119::119::119::119::119::119::119::119::119:

evesude ;
Tatlım çok güzel aldıkların hele o beşiğe bayıldım güzel günlerde kullanır kızçen inş bende aynısından istiyorum bakalım kvler alacak ama bundanmı olur bilmem artıkk bayıldım ama

Son düzenleme:
bel sakatlıgımı yapmadn oncede bende burdan arkadsmızın bırı erken dgm yapmıs 7 aylıkmıs bebegde. ısım solemm bnde agr ıs fln yapmayın kızceler

bel ve kasık ağrıları bendede var dun gece mahvldum doguruyorum sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…