2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
evasude cım elıne saglık gene dokturmususn kısceneeeeeeeeeee

evet canım belki aynı gün doğururuz benim bebeğim haftası bazen 1,5 hafta bazen 2 hafta önden gidiyor.sağlık durumu iyi maşallah.benim karnım çok yukarıda biraz bu konuda endişeliyim çoğu bayan son aylarda bebek inerse karın aşagı iner diyor.böyle giderse sezeyan olucam galiba.normal doğum gibi gözükmüyor çünkü.

işte bazı özel hastanelere hiç güven olmuyor çok sinir bozucu.yatırmayayım desen hadi birşey olursa diye korkarsın.boşu boşuna yatırsan bir türlü.keşke herkes vicdanlı olsa

Merhaba kızlar ben şimdi kadıköye kızımın şekerlerini almaya gidiyorum.Hadi hayırlısı İnşallah güzel olmuştur gelir gelmezde paylaşırım burada.

bilmiyorum ki.son kontrolde sormuştum izin zamanlarınıza denk gelmez inşallah doğum en büyük korkum diye.son haftalarda konuşuruz,tarihi belirleriz demişti.

ya sezeryansa ayarlar ama normalde kim bilirrr kim bilirrrrr

canım daha almadım.şu an okuldayım.okul çıkışı gideceğim.tıp fakültesine gidiyorum

tıp fak. olur canım eğer dr tanıdıksa ikidklık iş ama dr bilmiyorsa sıkıntı

sağol canım çok sağol ya üzülmeyeceğim diyorum sabr çekiyorum ama inadıma sabrımı zorluyor sanki neyse bakalım dün bugün çok stres yaptım inş. bundan sonra iyileşir hayat

biz cıkıyoruzz paşamla namazımızı kılıp dr ıcın otobuse gıdıcezz dua ıle ınsl gusel haberlele gelırızzzzzzzzzzz

canim ya bende o hastaneye gidiyorum hic duymamistim o hastane icin oyle bisey bizim doktorumuz tanidik ama ben direk bu konuyu sorarim boyle boyle duyum aldik nasil olur boyle birsey diye kafama takildi simdi

canım ne sıkıntısı çıkarabilir anlamadım.doktorum zaten biliyor.çalışabilir raporu alacağımı.ben devlet okulunda çalışan öğretmenim.dmk'da 5 haftasını aktarabilir deniyordu.alanlardan emin olmak istedim:))

Kızlar haftasonu için ankaraya gidiyorum,Hepiniz Allah a emanet olun,ii bakın bebişlerinize..Çoook yoruldum çoookkkk...Allah kısmet ederse dönünce bir hafta hiçbişey yapmak istemiyorum.Sizi seviyorumm

Canım bende çokk beyendim de bizim burda 480 TL dediler aynısı bana biraz pahalı geldi o yüzden vazgeçtik ama kvler benim odama beşik alacaklar ama bundan almazlar sanırım

geçmiş kandiliniz mübarek olsun dün gece evime geldim sonunda. hepimize hepimize dualar ettim
rabbim sağlıkla kuş gibi doğurmayı nasip etsin hepimize inş. bugünde cuma saati kuarınızı okuduk şimdi markete çıkıcam gelince devam edicem inş. geçmişi okumaya özlemişim hepinizi yaww koca göbeklieeeerrrr

Baha Tekstil - 2012 - 2013 Fall & Winter
canım bende bu geceliğin pembesini aldım boyumda uzun olduğu için bulabildiğim en uzun gecelik bu oldu dizlerimden 4-5 parmak aşağıda ama sabahlığı daha uzun ordan kurtarıyor
bide pijama takımı aldım bide yedek gecelik daha aldım nolur nolmaz diye

merhabalar kızlarrr
dün kızıma kına sepetimi bebek sepeti yaptım Allahım nasıl güzel oldu pembiş pembiş.. kendin emek vererek yapınca başka güzel oluyor.
birde takı yastığı yaptım.cici cici duruyorşar köşelerinde. kullanmak nasip olur inşşş :))

bugünde hastane çantamı hazırladım %80.koyduklarımı yazayım aklınızda bulunsun.
bebeğe;
2hastane çıkışı
1 tulumlu takım(hepsinin önlüğü eldiveni içinde)
2 çorap
4 ağız mendili
10 bebek bezi
ıslak mendil
2 penye battaniye

bana;
1 pijama
1gecelik (eklenecek)
1 tülbent 1 tivil şal
5 çamaşır
1 emzirme sütyeni
1 atlet
2 çorap
havlu
tarak diş macunu fırça
lansinoh krem göğüs pedi

ayrıca;
pişik kremi(milupanın gönderdiği nivea tester)
biberon
emzik
göğüs ucu
göğüs ucu çıkarıcı
fotoğraf makinesi

peçete kağıt bardak çatal eklenecek birde

cnm görünmüyor kodunu yazabilir misin?
bende bir pijama bir gecelik sabahlık alacağım.evde de var yeter

canım ben hiç duymadım biz ailecek baya mütasıb bi aileyiz isim falan konusu önemlidir bizim için

Canım bende çokk beyendim de bizim burda 480 TL dediler aynısı bana biraz pahalı geldi o yüzden vazgeçtik ama kvler benim odama beşik alacaklar ama bundan almazlar sanırım

Canım madem kv ler alacaklar bu beşik hoşuna gittiyse ahşap bebek beşikleri çok hoşuma gidiyor falan desen belki ondan alırlar.

Canım madem kv ler alacaklar bu beşik hoşuna gittiyse ahşap bebek beşikleri çok hoşuma gidiyor falan desen belki ondan alırlar.

Olabilir cnm artık bakalım kv yanıma 20 haziranda gelirim dedi benimde çalışabilir raporum 19 haziranda bitiyor tahmini doğum 1 temmuz buna göre 11 gün kalıyo doğuma evden çıkmam herhalde bilmiyorum artık belkide vazgeçtiler almayacaklar o yüzden geç gelecek kv de ama ben 19 hazirana kadar çalışmayı düşünmüyorum 10 haziran gibi iznimi başlatabilrim belli olmaz nasip artık ama yapacak işlerim var daha bavulumun %70 hazır nerdeyse eksikleri var daha kızımın odasına halı alınacakk daha bi ton iş var yaa offffffffff:44::44::44::44::44::44::44:

Olsun her ihtimale karşı sohbet arasında sen çıtlat ahşap beşikler çok şık ondan mı alsak falan diye belki alacağı tutar
Bu arada benimde çok eksiğim var.Bu haftasonu artık tamamlamak istiyorum.Gripten üşütmekten işten güçten kendime gelemedim.Sen% 70 yapmışsan tamamdır bende %50 bile tamamlanmadı.Bende oğluşun odasına halı beğenemiyorum.Güzel bişeyler görürsen haber ver bende bakarım bari

cnm bu özel bilge hastanesi yıldıztabya ve küçükköyde war onlarımı diosun ben yıldıztabyadakine gidiorum ve hep 4 boyutlu görüorum...

canım tatlı telaslar bunlar simdiden kv stresine girip hazirliklarini cekilmez hale getirme ,

bosver gelsin , uzat ayaklarını yat dinlen o geldigindede , of pof de nazlan.

canım yaa keşke bian önce bi karara bağlasalardı ne bu böle bekletip duruyorlar...inşallah bi sorun çıkartmadan verirler izin kararını..
cnm yaa o kavanozlar bence sade çok güzeller bunları yapıştırırsan bi özelliği kalmaz diye düşünüyorum...ben sade kurdele bağlıcam.
olur tabi canım...istersen birde mıknatıs yapıştırırsın daha güzel olur..
cnm yaa bu pişik kremiyle ilgili bi arkadaşımla konuşuyodum onunda 5 yaşında bi kızı var...bana dediki sakın krem falan kullanma..o pamuklu suyla siliyomuş ve hiç ıslak mendilde kullanmamış...sildikten sonra yağını sürüyodum okadar dedi ve hiç pişik olmamış pamuk gibiydi cildi dedi...bilmiyorum işte napcaz bakalım???
eyvahhh bende 4 paket aldım çok lazım olur diye ((
bakınnnn.... bizim siparişlerimiz bugün kargolanıyorrr....
odamızın kapısı tam da böyle olucak inşallahhh
Eki Görüntüle 713593
bu da anne kız tokalarımızz
Eki Görüntüle 713594
çok güzelmiş cnm..güle güle kullanın...o tacı kızının başında hayal ettimde kim bilir ne güzel olur :))
maşallah canım hep böle güzel haberler veririz inş...yaa ben hiç güneş koruyucusu sürmüyorum..nolurki acaba ???
canım gerçek yüzünü göstermiş demekki daha fazla melek rolü yapamamış...bende hiç duymadım öyle biley..illa kuranda olmasıda gerekmezmiş sadece anlamı güzel olması gerekliymiş bebek isimlerinin...sen takma hiç kafana adı belli zaten senin kızçenin ve çokta güzel onlar ne karışıyorlar yaa sinir oluyorum..valla benimki ağzını bile açmadı ne dediysek hayırlı olsun dedi...hele bi karışsın ...:))
çok saol güzel bilgiler için:))
güle güle kullanın tatlım çok cici şeyler almışın:))
aferin sana yap yap devam...yaa daha dikkatli olmamız gereken zamanlardayız sen kalkıp ağır işler yapıyosun olmaz ama dikkat et kuzum yapma boşver bırak kirli kalsın yada eşine söle yapsın bizahmet...

suzancım sen doğurucan galiba :))rüyalar falan su geliyor...kuzum bekle birazdaha...hadi bakalım git doktorada iyi haberlerle gel sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…