- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
evet canım serum fizyolojik de diyolar, bizimkisinin markası tonimerdi, doktorumuz onu söylemişti. sprey olanını değil diğerini önermişti.
Dün aldıklarımızBeşik kutuda olduğu için
resim çekemedim daha sonra kuracağız annemin hediyesi
Belli bir aya kadar odamızda yatacağı için ayrıca beşik aldık
daha doğrusu hediye geldiBir de göğüs pedi,
emzirme sütyeni,tek kulanımlık hamile iç çamaşırı vs.şeyler de
aldık...Az kaldı galiba yok yok bitmez eksikler
Hayırlı cumalar kızçeler biz geldik kızçemle
32.haftamıza girdik bugün oley oley oleyyyyyy:119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124:
Dün bayağı bir yorulduk Eminönü'ne gidip eksiklerimizi tamamladık.
Sonra avmye geçip e bebekten diğer eksiklerimizi tamamladık.
Yemek yedik bir güzel babamızlayemek yemeye
bayılıyorum artıkkkSonra sizin dediğiniz gibi düz beyaz mama
önlüklerini mothercareden buldumçok teşekkür ederim
kızçeler Allah razı olsun sizden.Ama eksikler bitmiyor kendime korse alacağım
dahageçmişi okuyup geleyim ben bekleyinnnnnn
bel ve kasık ağrıları bendede var dun gece mahvldum doguruyorum sandım
kızlar ben ne yaptım bılsenız( dun balkonumu yıkım ddm masayı zorladım bı kac sey daha zorladım tabı sırtımı cok kotu agrıttım ne yatabılıorum ne oturabılıorum uykusuz gecelerm basladı agrdan uyuyamıorum (( dun hemn dr gttık nst ye grdık bebgmde bse yok bde ultrs. baktı dr amcamz allaha cok sukur cok ıyı ama bu korkuyla artk hıc zorlamıorum ( bu arada bebegmde 2 kılo olmus tam coookkk sevındm :)) ara ara grerm topıge cok fazla oturamadıgm ıcın dıkkatlı olun sızde optum hepınızı
gecmis olsun canimmm
ben geçen gün ne yaptımm hakmar diye bi market var oraya giitim orda çalışan market arabasını götürüyordu bana da bebek arabasını verbilirmisin dedim Allahtan anlamadı da eşimle güll gülll krize girdim
Kızlar merhaba.bugün 32.haftam doluyor.dr.dan çalışabilir raporu alacağım.5 haftasını aktarabiliyorz değil mi
mrb kızlar ve tatlı bebişleri...bu cuma saatınde dualarınızın kabul olması dılegıyle inş..bır gun daha hayırlısıyla yaklastık dogumlara allahın ıznıyle.cantalarımızı hazırladık gıbı bız ama anne cantasına ıkı pıjama takımımı koysam karar veremedım bırde oğlum olucak dıye ılla mavı pıjamamı gıymem gerek :)birde gecenlerde yıne yazmıstım ama benım sol gogus ucum bı baktım demın ıce cokmus buzuş buzuş bı haldeydı yaaaa bıseymı var dıye merak ettım korktumda acıkcası sızde de bole olan varmıııı gercı dokununca duzelıyo ama neden ole duruyo cok şaşaırdım gorunce..
bel sakatlıgımı yapmadn oncede bende burdan arkadsmızın bırı erken dgm yapmıs 7 aylıkmıs bebegde. ısım solemm bnde agr ıs fln yapmayın kızceler
günaydın herkese hayırlı cumalar,
hafta hafta yaklaşıyoruz kuzularımıza maşallah süphanallah.
haftasonu kontrol vardı ama doktor şehir dışındaymış.kongreye gitmiş.birkaç ayda bir gidiyor böyle o zaman beni korku sarıyor ya o yokken birşey olursa diye.sanki doktor yok başka ama insan istemiyor işte yabancı birini.İnşallah öyle bir durum olmaz Allah ın izniyle.
artık haftaya kaldı kontrolümüz.
serum fizyolojik ile okyanus suyu farklı şeyler.biri gerçekten okyanus suyu diğeri yapay yollarla elde edilen tuzlu su.
kullanma amacı aynı,tercih meselesi.
biz 100 ml lik poşetlerde alıp küçük şırıngayla çekip veriyorduk yeğenimin burnuna daha ekonomik oluyor.15 gün içinde bitmezse atıp yenisini alıyorsun.şırınganın iğnesi sürekli üzerinde duruyor ki poşet hava almasın.
Sevindim bulduguna.yeğenime de ordan almıştım.Allah senden de razı olsun şeker
bir de ben daha kendime hamilelikle ilgili pek birşey almadım göğüs pedi ve emzirme atleti dışında.
tek kullanımlıklar ilk günler için iyi olabilir .nereden bulabilirim canım?
kızlar ben ne yaptım bılsenız( dun balkonumu yıkım ddm masayı zorladım bı kac sey daha zorladım tabı sırtımı cok kotu agrıttım ne yatabılıorum ne oturabılıorum uykusuz gecelerm basladı agrdan uyuyamıorum (( dun hemn dr gttık nst ye grdık bebgmde bse yok bde ultrs. baktı dr amcamz allaha cok sukur cok ıyı ama bu korkuyla artk hıc zorlamıorum ( bu arada bebegmde 2 kılo olmus tam coookkk sevındm :)) ara ara grerm topıge cok fazla oturamadıgm ıcın dıkkatlı olun sızde optum hepınızı
geçmi olsun cnm.dün gün boyu ve gece yarısına kadar benimde bel ve kasık agrım oldu.ağladım durdum.sonunda gece mentollü bitkisel bir krem sürünce geçti ve uykuya daldım.şuanda biraz var gibi çok hafif uzanıyorum.
ne kongresiymiş ki acaba bizimki de oradaydı aslında bi araştırsak netten kongre zamanlarını doğumu ona göre düşünürdük
mrb kızlar ve tatlı bebişleri...bu cuma saatınde dualarınızın kabul olması dılegıyle inş..bır gun daha hayırlısıyla yaklastık dogumlara allahın ıznıyle.cantalarımızı hazırladık gıbı bız ama anne cantasına ıkı pıjama takımımı koysam karar veremedım bırde oğlum olucak dıye ılla mavı pıjamamı gıymem gerek :)birde gecenlerde yıne yazmıstım ama benım sol gogus ucum bı baktım demın ıce cokmus buzuş buzuş bı haldeydı yaaaa bıseymı var dıye merak ettım korktumda acıkcası sızde de bole olan varmıııı gercı dokununca duzelıyo ama neden ole duruyo cok şaşaırdım gorunce..
sağol canım ya iki gündür neden herşey bu kadar üst üste geliyor bilmiyorum bi nas felak okuyayım inş. işe yarar
o yüzden hakmarlarda artık anakucağı veriyorlar sepetin içinepp
belgelerini sgk anlaşmalı yerden aldıysan sorun yok canım
bende iki mavi bir pembe pijama bir de krem gecelik var giyerim ne yapayım çabuk kirlenme ihtimali var çünkü
aa temmuz annelerinden mi? hayırdır inşaallah
ne kongresiymiş ki acaba bizimki de oradaydı aslında bi araştırsak netten kongre zamanlarını doğumu ona göre düşünürdük
Hayırlı cumalar herkesee
Nasılsınız bakalım güzel annişler ve onların melekleri biz geldik kıpırdak kızımlanbugün öyle hareketliki anlatamam çıkmak istiyorum artık der gibi (aman vaktinden gelsin hayırlısıyla) biz iyiyiz çok şükür çalışmaya devam :119::119::119::119::119::119::119::119::119:
evesude ;
Tatlım çok güzel aldıkların hele o beşiğe bayıldımgüzel günlerde kullanır kızçen inş bende aynısından istiyorum bakalım kvler alacak ama bundanmı olur bilmem artıkk bayıldım ama
günaydın herkese hayırlı cumalar,
hafta hafta yaklaşıyoruz kuzularımıza maşallah süphanallah.
haftasonu kontrol vardı ama doktor şehir dışındaymış.kongreye gitmiş.birkaç ayda bir gidiyor böyle o zaman beni korku sarıyor ya o yokken birşey olursa diye.sanki doktor yok başka ama insan istemiyor işte yabancı birini.İnşallah öyle bir durum olmaz Allah ın izniyle.
artık haftaya kaldı kontrolümüz.
serum fizyolojik ile okyanus suyu farklı şeyler.biri gerçekten okyanus suyu diğeri yapay yollarla elde edilen tuzlu su.
kullanma amacı aynı,tercih meselesi.
biz 100 ml lik poşetlerde alıp küçük şırıngayla çekip veriyorduk yeğenimin burnuna daha ekonomik oluyor.15 gün içinde bitmezse atıp yenisini alıyorsun.şırınganın iğnesi sürekli üzerinde duruyor ki poşet hava almasın.
Sevindim bulduguna.yeğenime de ordan almıştım.Allah senden de razı olsun şeker
bir de ben daha kendime hamilelikle ilgili pek birşey almadım göğüs pedi ve emzirme atleti dışında.
tek kullanımlıklar ilk günler için iyi olabilir .nereden bulabilirim canım?
hayirli olsun canim
gule gule kullaninnnn
Eki Görüntüle 713968 Eki Görüntüle 713969 Eki Görüntüle 713970 Eki Görüntüle 713977
evet olemıs cnm benım kv öle derrr onlarda tas moda hepsıne var cunku kayınlardada varrGerçekten doğum sancısı öylemi off bir yandan belim bir yandan alt tarafım bir yandan kasık karın mide ağrısı oluyodu
yerlere çöküp ağlıyodum resmen felç oluyodu sağ tarafım.Allahtan taşımı düşürmüştüm.Zaten ilk ağrı olunca annem bu kız düşük yapıyor diye evhamlanmıştı ama taş düşürdüm
Lyre çok sağol hemen kopyalayıp word e yapıştırdım masaüstüne attım yazdıklarını...
gunaydın seker haydı cabuk gecsın p tesı kadarrr bıs bgn gıdıyoruzzzzzgünaydinnn tontişlerrr ve kuzulariii,
herkese hayirli cumalar , işe geldik , kahvaltimizi yaptik , tepiniyoruzzz .
hafta bitsin p.tesi kontrolümüz var sabirsizliktan ölüyoruzzz
gosun aydın cnm ALLAH senı bu sıpa lar bısı sasırtıyor beeeGünaydın herkesee... Dün kontrolümüz vardı.Ne yaptım bakın: Tahlil istedi doktorum indik laboratuvara kan verdim.Sonra çiş kabını aldım gittim tuvalete , sonra kalktım klozetten sifonu falan çektim baktım orda bi kap duruyo,Hayyy dedim o kaba yapacaktınUnutmuşum tuvalete gidiş amacımı Kendi kendime gülmekten öldüm sonra eşimin yanına gittim, dedim böyle böyle,iki saat gülme krizi.Sonra su falan içtim de bekledim yeniden gelsin diye,İlk kez böyle dalgınlığım oldu yaf çok garip:):):)
Bir de öncesinde dişçiye gitmiştim galoş giyicem, sağ tarafı giydim,baktım diğer ayakkabımı çıkarıyorum,bi an dedim napıosun sen yaaa:):):) Kızla göz göze geldik oradi dedim gördünmü ne yaptığımı??:):):) bi gülüştük onla da. Dün böyle bi garipti. Bugün ankaraya gidices kafamda bisürü yapılacak şey vardı ondan herhalde acaip dalgındım.Şu anda da kahvaltı yapıyorum kalkıp koşturmaya devam... 3 4 gibi yola çıkıcas.
BU arada oğluşum 1 800 olmuş yüzünü göstermedi çünkü çok yorgundu saat 12den akşama kadar ayaktaydık bebişimle.Esnedi falan çok uğraştı doktor karnım acıdı artık dedim yeter önemli değil göstermesin ,ama pes etmedi doktor amcamız gördük gül yüzünü , gözlerini açıp kapamasını gördük allahım ne büyük mucize...Hepinizden iyi haberler bekliyorummm
canım gecmıs olsun dıkkt et anı kalkıs ısyama ben yapıyorum ama cok dıkkat lı ınslllkızlar ben ne yaptım bılsenız( dun balkonumu yıkım ddm masayı zorladım bı kac sey daha zorladım tabı sırtımı cok kotu agrıttım ne yatabılıorum ne oturabılıorum uykusuz gecelerm basladı agrdan uyuyamıorum (( dun hemn dr gttık nst ye grdık bebgmde bse yok bde ultrs. baktı dr amcamz allaha cok sukur cok ıyı ama bu korkuyla artk hıc zorlamıorum ( bu arada bebegmde 2 kılo olmus tam coookkk sevındm :)) ara ara grerm topıge cok fazla oturamadıgm ıcın dıkkatlı olun sızde optum hepınızı
mrb cnm senınle aynı haftalardayız aynı gun hatta :) bu kasık agrıları herkeste olmak zorundamı bende allaha sukurler olsun kı daha hıc bısey yokkkkk neden oluyoki bu agrılar acaba...
hayırlı olsun tatlım aldıkların.hepsi güzel güle güle kullanın.yok cnm ya bitmez eksikler .bu bebişler genç kız çeyizi gibi çok emek istiyor.bazen eşler ne gerek var doğumdan sonra bakarız alırız diyor.ama ben doğmadan aldım çoğu eksikleri ay bitmiyor bu nedir.ben kendime abartıyorum diyorum ama sizlerin aldıklarını görünce bunuda mı alsam diyorum yani.en acil ihtiyacımız suan ateş ölçer ,bebek bezi 1 paket ve araba koltugu.onun dışındada eksiklerimiz var bitmedi.erken alıp almamakta kararsızım.süt pompası, biberon, emzik, bebek sabun ,şampuanı doğumdan ihtiyaca göre sonra alıcam.gögüs kalkanı, pedini vs almayı şuan düşünmüyorum ihtiyaç olursa eczaneden eşim alır.offf evimizin başka ihtiyacları da var ama bebegimin ihtiyacları daha önce geliyor.annelik heyecanım da var.inş bebişim erken gelmez.daha doğuma 2 ayımız var.
Canını sıkma sakın kimse için bu arada geçmiş olsunkızlar herkese kandil dilek ve duaları için teşekkürler, inşaallah allah tum dualarımızı hayırlısıyla kabul eder..
ben bugun acayıp hastaydım bı de ustune kv ıcın salak kocamla kavga ettık agla agla gozlerım yanıyor, neymıs annesı hastayım dıye yardıma geldı yıne duzeltıyorum adı altında cekmecelerımı karıstırdı bı ıhalamur bıle yapmadı soyleyınce suclu ben oldum neyseıyı geceler herkese
merhaba hoşgeldin,tabi tanışalım.benim de oğlum olacak benim de sezaryen olduğu için 1-2 temmuz civarı olur sanırım.Slm kizlar...
Tanismak istermisiniz..
Ben tup bebekle hamile kaldim, suan 32 hafta 2 gunluk hamileyim, kismetse bir kizim olacak..
Sezeryan dogum olacagi icin tahmini dogum 1 temmuz ya da 2 temmuz olacak..
Kimler kac haftalik hamile ??
Tekrar merhaba herkese...
güle güle kullanın.bu beşikler gerçekten çok hoş görünüyor.Eki Görüntüle 713968 Eki Görüntüle 713969 Eki Görüntüle 713970 Eki Görüntüle 713977
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?