2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
günaydın herkese hayırlı cumalar,

hafta hafta yaklaşıyoruz kuzularımıza maşallah süphanallah.
haftasonu kontrol vardı ama doktor şehir dışındaymış.kongreye gitmiş.birkaç ayda bir gidiyor böyle o zaman beni korku sarıyor ya o yokken birşey olursa diye.sanki doktor yok başka ama insan istemiyor işte yabancı birini.İnşallah öyle bir durum olmaz Allah ın izniyle.
artık haftaya kaldı kontrolümüz.

evet canım serum fizyolojik de diyolar, bizimkisinin markası tonimerdi, doktorumuz onu söylemişti. sprey olanını değil diğerini önermişti.

serum fizyolojik ile okyanus suyu farklı şeyler.biri gerçekten okyanus suyu diğeri yapay yollarla elde edilen tuzlu su.
kullanma amacı aynı,tercih meselesi.
biz 100 ml lik poşetlerde alıp küçük şırıngayla çekip veriyorduk yeğenimin burnuna daha ekonomik oluyor.15 gün içinde bitmezse atıp yenisini alıyorsun.şırınganın iğnesi sürekli üzerinde duruyor ki poşet hava almasın.

Sevindim bulduguna.yeğenime de ordan almıştım.Allah senden de razı olsun şeker

bir de ben daha kendime hamilelikle ilgili pek birşey almadım göğüs pedi ve emzirme atleti dışında.
tek kullanımlıklar ilk günler için iyi olabilir .nereden bulabilirim canım?

hayirli olsun canim

gule gule kullaninnnn

bel ve kasık ağrıları bendede var dun gece mahvldum doguruyorum sandım

geçmi olsun cnm.dün gün boyu ve gece yarısına kadar benimde bel ve kasık agrım oldu.ağladım durdum.sonunda gece mentollü bitkisel bir krem sürünce geçti ve uykuya daldım.şuanda biraz var gibi çok hafif uzanıyorum.

yaaa nie dikkat etmiyosun sennn

gecmis olsun canim cabuk toparlarsin insallahhh

gecmis olsun canimmm

sağol canım ya iki gündür neden herşey bu kadar üst üste geliyor bilmiyorum bi nas felak okuyayım inş. işe yarar

o yüzden hakmarlarda artık anakucağı veriyorlar sepetin içine pp

Kızlar merhaba.bugün 32.haftam doluyor.dr.dan çalışabilir raporu alacağım.5 haftasını aktarabiliyorz değil mi

belgelerini sgk anlaşmalı yerden aldıysan sorun yok canım

bende iki mavi bir pembe pijama bir de krem gecelik var giyerim ne yapayım çabuk kirlenme ihtimali var çünkü

bel sakatlıgımı yapmadn oncede bende burdan arkadsmızın bırı erken dgm yapmıs 7 aylıkmıs bebegde. ısım solemm bnde agr ıs fln yapmayın kızceler

aa temmuz annelerinden mi? hayırdır inşaallah

ne kongresiymiş ki acaba bizimki de oradaydı aslında bi araştırsak netten kongre zamanlarını doğumu ona göre düşünürdük

geçmi olsun cnm dikkat et kendine.

mrb cnm senınle aynı haftalardayız aynı gun hatta :) bu kasık agrıları herkeste olmak zorundamı bende allaha sukurler olsun kı daha hıc bısey yokkkkk neden oluyoki bu agrılar acaba...

ne kongresiymiş ki acaba bizimki de oradaydı aslında bi araştırsak netten kongre zamanlarını doğumu ona göre düşünürdük

bilmiyorum ki.son kontrolde sormuştum izin zamanlarınıza denk gelmez inşallah doğum en büyük korkum diye.son haftalarda konuşuruz,tarihi belirleriz demişti.

merhaba tatlım.benim göğüs ucum kendimi bildim bileli içe çökük.seninki yeni mi öyle olmaya başladı.yoksa benimkiler gibi öyle miydi.sende masaj yapabilirsin.

şimdi masaj yapıyorum.bayağı çıktı.ama çamaşır giyince üstüne basılmış gibi oluyor.:)))) birde şu sıralar şunu yapmaya başladım.silikon göğüs ucu ile göğüs kalkanı oldum.silikon göğüs ucunu takıp onun üstüne kalkan takıyorum.hem uçlarım içe kaçmıyor hem de giysileriminden belli olmuyor.

canım daha almadım.şu an okuldayım.okul çıkışı gideceğim.tıp fakültesine gidiyorum

Kuzum ben modokodan bakmıştım sadece bir dükkan vardı sırf bu tarz
beşikleri satıyor ama çok süslü püslüydü ve fiyatları 400-500-600 e kadar
çıkıyordu.Ben sade birşeyler arıyordum.Havuzlu handa gezerken kısmet bebe
diye bir dükkan var(2 yıl önce kuzenimle gitmiştik orayı ordan hatırlıyorum ama o zaman
bu beşikler yoktu)Annem ben bunu DURU'ya alayım dedi ben de gerek yok dedim
sizin yanınızda yatarken iyi olur dedi bana da mantıklı geldi.
Sonra eşimle gittiğimiz zaman aldık yani dün nakit 380 yazıyordu annem
parasını bana vermişti.Kutulu bir şekilde duruyor daha kurmadık ama ben de çok beğendim
herşeyi içinde cibinliği,korumalığı,ince yastığı,örtüsü filan bayıldım ben

Tek kullanımlık almayı düşünmüyordum ama Havuzlu han'da Eminönünde
kız anlatınca alayım deidm bari.Her yerde bulabilirsin canım e_bebek filan oralara
bakmadım tek kullanımlıklar için ama bulunur herhalde 3lü paketi 15 tlydi yanlış
hatırlamıyorsam...

Hayır şekerim tabiikide değilsin o ne erkek olduğunu duyduğumuzdan beri önümüze sunulan herşey mavi hemde garip garip tonları ben hemen hemen hiç birşeyi bebek mavisi tonunda almadım ne kendime ne oğluma uçuk lilalı badiler bile aldım ona.. kendinede kırmızı al geceliği bu yıl moda olan mint yeşili al içinde kalmasın pembe al erkek doğuruyoruz diye bizde erkekmi olduk ay :d o ne ya

hayırlı olsun tatlım aldıkların.hepsi güzel güle güle kullanın.yok cnm ya bitmez eksikler .bu bebişler genç kız çeyizi gibi çok emek istiyor.bazen eşler ne gerek var doğumdan sonra bakarız alırız diyor.ama ben doğmadan aldım çoğu eksikleri ay bitmiyor bu nedir.ben kendime abartıyorum diyorum ama sizlerin aldıklarını görünce bunuda mı alsam diyorum yani.en acil ihtiyacımız suan ateş ölçer ,bebek bezi 1 paket ve araba koltugu.onun dışındada eksiklerimiz var bitmedi.erken alıp almamakta kararsızım.süt pompası, biberon, emzik, bebek sabun ,şampuanı doğumdan ihtiyaca göre sonra alıcam.gögüs kalkanı, pedini vs almayı şuan düşünmüyorum ihtiyaç olursa eczaneden eşim alır.offf evimizin başka ihtiyacları da var ama bebegimin ihtiyacları daha önce geliyor.annelik heyecanım da var.inş bebişim erken gelmez.daha doğuma 2 ayımız var.

nasılsınız bakalım bıs cok sukur ıyıyızzz bugn dr gıdıyoruzz babamız cuma cıkısı gelcek hastaneye ınsllll gusel haberler alırım yaaa bır suru soru hazırladım dr sormak ıcın yoksam unutuyorum odaya gırınceebu arada dun benden ıstem dısı bırseyler geldı (abdest aldım dusdn cıktım ustumu gıyıyordum ılık ılık aktııı gıttııı esımı kaldırdım kalk suyum mu gelıyor o dedı benne anlarımmbekledım ılık ılık aktı gene neysekı bgn dr gıdıyorum sorcamm ınsll ve sonra suphelendım gerı dusa gırdım abdest aldım gene geldıı pöff yanı 3 sefer dus almıs oldumm ama ıcım rahatetmedı ped koydum yattım olurya ya suysa:44: sımdıde bol sulu akıntım varr hayırlısı suyumsa eger dr fark eder dımı)

aklımdakı bu sadece pöff yemek yedık pamalar namazı kılıp cıkıcagız hast.dogruuu ark.gelıcek dogumyaptıyı st 2 ye kdr bebesını sevcem ınslll

evet olemıs cnm benım kv öle derrr onlarda tas moda hepsıne var cunku kayınlardada varr
günaydinnn tontişlerrr ve kuzulariii,

herkese hayirli cumalar , işe geldik , kahvaltimizi yaptik , tepiniyoruzzz .

hafta bitsin p.tesi kontrolümüz var sabirsizliktan ölüyoruzzz
gunaydın seker haydı cabuk gecsın p tesı kadarrr bıs bgn gıdıyoruzzzzz

gosun aydın cnm ALLAH senı bu sıpa lar bısı sasırtıyor beee

canım gecmıs olsun dıkkt et anı kalkıs ısyama ben yapıyorum ama cok dıkkat lı ınslll

KIZLAR BEN HAMİLELİĞİMİ ÖĞRENDİĞİM GÜNDEN BERİ TÜRKİYE HASTANESİNE GİDİYORUM HERHANGİ Bİ SIKINTIM YOK GİDİYORUM BAKIP ÇIKIYORUM.MEMNUNUM Doğumunda şöle bişey oluyormuş. bebek doğunca küveze alıyolarmış sarılık geçirdi diyolarmış falan hem bebek zarar görüyomuş hemde tutarı fazla şişiriyolarmış mecburuz bebişler için ama birde çok yakın tanıdığım şimdi söylüyor özel bilge hastanesi var orasıda çok güzel dedi ve ben bebeğimin 4 boyutlu resmini sadece 5 buçuk aylıkken gördüm orda 4 boyutluda veriyolarmış her gitmede doktorları doğumu süpermilş mesela cumartesi gidim diyorum bi muayene olim hemde 4 boyutlu resmini alim doğumlarınada bakim olur dimi sizce....

mrb cnm senınle aynı haftalardayız aynı gun hatta :) bu kasık agrıları herkeste olmak zorundamı bende allaha sukurler olsun kı daha hıc bısey yokkkkk neden oluyoki bu agrılar acaba...

bence ağrıların nedeni vucudun fazla yorulması yada aynı pozisyonda saatlerce hareketsiz kalması neden oluyor.devamlı oturmak pek iyi değilmiş.artık ben misafiriğede gitmiyecegim pişman oluyorum bu ilk değil ağrılarım.ne zaman temizlik yapsam belim kopuyor.eşim bazen temizlik yapmadığım için bana kızıyor ama ben çabuk yorulduğum için yapamıyorum çoğu zaman kızsada umrumda degil.zaten vücudumuz gittikçe ağırlaşıyor.doğuma kadar arada bir bu ağrıları çekecegiz.bir tanıdıkta duydum.erkek bebek bekleyen annelerin doğumda sancısı bele vuruyormuş ve bel ağrısı çok şiddetliymişş.kasık ağrısından daha betermiş.Rabbim az acıyla kurtarsın hepimizi.amin.

Son düzenleme:

Aynen ben kendi çeyizimde bu kadar zorlanmamıştım 2 kere alışverişe çıkıp
bitirmiştik herşeyi.Birini annemle,diğerini aşkımla çıkıp halletmiştik
Ama küçük hanımefendinin eksikelri bitmiyor.Dediğin gibi tam bitiyor listem
bir liste daha.Ateşölçer,bebek beiz,ıslak mendil bunları da aldık ne olur ne olmaz diye
Sanki kızçem doğduktan sonra çıkamayacağım alışverişeSüt pompası almadım
Benim de küvet,bornoz takımı,sabunu,yağı,pişik kremi ve şampuanı kaldı.
Bu arada senin bebişin benim doğum tarihimde doğacak eğer tam gününü beklerse

Canını sıkma sakın kimse için bu arada geçmiş olsun

merhaba hoşgeldin,tabi tanışalım.benim de oğlum olacak benim de sezaryen olduğu için 1-2 temmuz civarı olur sanırım.

güle güle kullanın.bu beşikler gerçekten çok hoş görünüyor.

kızlar bizim de hafta sonu tatil planımız vardı iptal oldu.öyle olunca da çalışabilir raporumu almaya kendi doktoruma konyaya gideceğim.tabi böylece bugün oğlumuda görmüş olacağım.bakalım inşallah güzel şeyler duyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…