2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar hepinize merhaba... pazardan beri giremedim.. hepiniz iyisinizdir inşallah.hepinizin iyi dilekleri ve desteği için çok teşekkür ediyorum, tek tek cevap yazamıyorum kusura bakmayın.. insan paylaşınca rahatlıyor gerçekten..
annem pazar gününden beri yanımda, bebişimin eşyalarını yıkadık ütüledik, doğum çantamızı hazırladık, kalan eşyaları yerleştirdik. ara ara ağrım oluyor ama kanama olmadıkça,ağrı sıklığı artmadıkça ve bebek hareketlerinde bi azalma olmadıkça bi sorun yokmuş. eşim 1 hafta daha orda... baban gelmeden sakın doğmaya kalkma diye telkinde bulunuyorum oğluma.. hayırlısıyla sağ salim eşim de gelseydi içim daha rahat edecek..
eltim ve kayınvalidemler de artık yavaş yavaş sakinlemeye başlamış, telefonda sesleri öyle geliyor.. 1 hafta bitti bile.. gerçekten ölenle ölünmüyor.. ölüm ne kadar haksa geride kalanlar için de yaşamak o kadar hak... dua etmekten başka yapacak bişey yok..

Kızlar slmmm nasılsınız bakalım...biz bugün biraz panik yaşadık...işe gelmek için hazırlanıyordum.saçlarımı düzleştirdim..makyaj için ayna karşısına geçtiğimde belimde ve kasıklarımda öyle ağır bir sancı hissettimki doğuruyorum sandım:)))birde sıcak bişeyler akıyo gibi hissettim bir panik oldum ama yerimden kalkamadım gidip bakmaya cesaret edemedim...bekledim biraz ağrı geçsin diye ama geçmedi bi 6-7 dk bekledim sonra banyoya gittim çok şükür kan yoktu ama bembeyaz bi akıntı vardı...sonra yavaş yavaş geçti ağrı ama çok korktum..acaba rahim kasılması böle bişeymi acaba yaşayan varmı???bide diyorumki çok ayakta kaldım ondanmı oldu?

Evt öyle diyeyim bakalım belki alırlar ahh bende beyenebilsem canım bakamıyoruzda eşimle çıkıp işinden dolayı ama görürsen beyenirsem güzel bişi haber veririm tatlım

canım tatlı telaslar bunlar simdiden kv stresine girip hazirliklarini cekilmez hale getirme ,

bosver gelsin , uzat ayaklarını yat dinlen o geldigindede , of pof de nazlan.

Yok canım takmıyorum kv felan yoksa yandım yani evt tatlı telaşlar bunlar çok zevkli yani Bi gelsin yapacam valla uzatacam ayaklarımı gel keyfim gell ohhhh

yaaa... bu ara benim de akıntım arttı... bu gelen suyumuz olmamalı dimi... yaa bilmemek nekadar acayip bişeyy...

yaaa... bu ara benim de akıntım arttı... bu gelen suyumuz olmamalı dimi... yaa bilmemek nekadar acayip bişeyy...

benim oldum olası akıntım var hep..bunla ilgili doktora sölediğimde test yaptı iltihap yok dedi önemli değil dedi ama hamile olunca takıyosun herşeyi kafaya...canım su renksizmiş bildiğin normal su gibi geliyomuş...akıntının rengi var beyaz mesela benim bugün gördüğüm...

renksiz ama az az gelmez herhalde su dimi...

Teşekkür ederim canım.İnşallah güzel haberlerle gelirsin

suziden haber var mı kızlar?
su geldi gibi demiş,Allah tan bugün doktor kontrolü vardı.merak ettim ama kendisini :18: hayırlı haberlerle gelir inş.

kızlar bebek şekeri için minik kavonozlara etiketi nasıl yapacağız diyenler vardı.bir site buldum bununla ilgili işinize yarar belki.

STICKER

yaa bende çok merak ediyorum suzanı... doktor ne dedi acaba?

bu su gelmesi şefaf oluyormuş peçeteye siliyorsunuz ya peçete sürekli ıslanır

herkese iyi akşamlar.. iyi tatiller...

iyi akşamlar cnmmm

cnm bu özel bilge hastanesi yıldıztabya ve küçükköyde war onlarımı diosun ben yıldıztabyadakine gidiorum ve hep 4 boyutlu görüorum...

evet canım özel bilge hastanesi bakalım gidicem ya inş ha bu hafta yada haftaya hem 4 boyutlu görürüm :) hemde doğum odalarına falan bakıcam doktorlarına nasıl die.

Canım hamilelikteki hormonal değişimlerden dolayı cilt lekelerine daha fazla maruz kalabiliyormuşuz.Dr um kadın olduğu için özellikle tembih etti galiba :)

sanırım şu şeker olayı biraz şekillendi kafamda...
bu kavanozlara;

içine bu badem şekerlerinden;

üzerine "HOŞGELDİN AYLİZ" stickerımız;

kavanozun etrafında bu kurdela;

kurdelanın fiyonk olduğu noktaya silikonla yapıştırılan inciler;

nasıl sizce teyzeleriiii

Eklentiler

• $494-thickbox_default.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 112
  • $513-thickbox_default.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 132
Son düzenleme:
Eğer amniyotik sıvı kaçağından şüphe ediyorsan bunun için özel üretilmiş pedler var.bir bak istersen.

Benim şimdilik bulduğum şu
Al-Sense | Al-Sense Amniyotik SzntTest Pedi ok fiyat | 30,00 TL

teşekkür ederim... inceliycem... 2 gün önce dr gittiğimde bi sorun yok demişti çarşamba da randevumuz var bakalım Allah korusun psikolojik olarak da yüklüyorum sanırım kendime saçma sapan düşünceleri... kızımın hareketlerini dinliyorum... Allah'ım hayırlısıyla kurtarsın her birimizi inşallah...

canım çok güzel ama tüy olayını beğenmedim pek..sade daha güzel bence...yaaa ben baya bi taktım bu kavanoz işine...vaktimde yokki çıkıp bakınsam..inşallah bizim oarada yakınlarda bulabilirim:)sticker modeli buldum da onu renkli fotokopi çeken yerlerde götürsek çıkartabilirlermi..sonrada makasla yuvarlak keseriz ..
bende şöle bişey beğendim..Eki Görüntüle 714475 bu stickerda isimi nasıl değiştiricez bilen varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…