Olsun her ihtimale karşı sohbet arasında sen çıtlat ahşap beşikler çok şık ondan mı alsak falan diye belki alacağı tutar
Bu arada benimde çok eksiğim var.Bu haftasonu artık tamamlamak istiyorum.Gripten üşütmekten işten güçten kendime gelemedim.Sen% 70 yapmışsan tamamdır bende %50 bile tamamlanmadı.Bende oğluşun odasına halı beğenemiyorum.Güzel bişeyler görürsen haber ver bende bakarım bari
canım tatlı telaslar bunlar simdiden kv stresine girip hazirliklarini cekilmez hale getirme ,
bosver gelsin , uzat ayaklarını yat dinlen o geldigindede , of pof de nazlan.
Kızlar slmmm nasılsınız bakalım...biz bugün biraz panik yaşadık...işe gelmek için hazırlanıyordum.saçlarımı düzleştirdim..makyaj için ayna karşısına geçtiğimde belimde ve kasıklarımda öyle ağır bir sancı hissettimki doğuruyorum sandım:)))birde sıcak bişeyler akıyo gibi hissettim bir panik oldum ama yerimden kalkamadım gidip bakmaya cesaret edemedim...bekledim biraz ağrı geçsin diye ama geçmedi bi 6-7 dk bekledim sonra banyoya gittim çok şükür kan yoktu ama bembeyaz bi akıntı vardı...sonra yavaş yavaş geçti ağrı ama çok korktum..acaba rahim kasılması böle bişeymi acaba yaşayan varmı???bide diyorumki çok ayakta kaldım ondanmı oldu?
yaaa... bu ara benim de akıntım arttı... bu gelen suyumuz olmamalı dimi... yaa bilmemek nekadar acayip bişeyy...
benim oldum olası akıntım var hep..bunla ilgili doktora sölediğimde test yaptı iltihap yok dedi önemli değil dedi ama hamile olunca takıyosun herşeyi kafaya...canım su renksizmiş bildiğin normal su gibi geliyomuş...akıntının rengi var beyaz mesela benim bugün gördüğüm...
evasude cım elıne saglık gene dokturmususn kısceneeeeeeeeeee
Canını sıkma sakın kimse için bu arada geçmiş olsun
merhaba hoşgeldin,tabi tanışalım.benim de oğlum olacak benim de sezaryen olduğu için 1-2 temmuz civarı olur sanırım.
güle güle kullanın.bu beşikler gerçekten çok hoş görünüyor.
kızlar bizim de hafta sonu tatil planımız vardı iptal oldu.öyle olunca da çalışabilir raporumu almaya kendi doktoruma konyaya gideceğim.tabi böylece bugün oğlumuda görmüş olacağım.bakalım inşallah güzel şeyler duyarım.
Canım bende çokk beyendim de bizim burda 480 TL dediler aynısı bana biraz pahalı geldi o yüzden vazgeçtik ama kvler benim odama beşik alacaklar ama bundan almazlar sanırım
renksiz ama az az gelmez herhalde su dimi...
suziden haber var mı kızlar?
su geldi gibi demiş,Allah tan bugün doktor kontrolü vardı.merak ettim ama kendisini :18: hayırlı haberlerle gelir inş.
kızlar bebek şekeri için minik kavonozlara etiketi nasıl yapacağız diyenler vardı.bir site buldum bununla ilgili işinize yarar belki.
STICKER
Kızlar slmmm nasılsınız bakalım...biz bugün biraz panik yaşadık...işe gelmek için hazırlanıyordum.saçlarımı düzleştirdim..makyaj için ayna karşısına geçtiğimde belimde ve kasıklarımda öyle ağır bir sancı hissettimki doğuruyorum sandım:)))birde sıcak bişeyler akıyo gibi hissettim bir panik oldum ama yerimden kalkamadım gidip bakmaya cesaret edemedim...bekledim biraz ağrı geçsin diye ama geçmedi bi 6-7 dk bekledim sonra banyoya gittim çok şükür kan yoktu ama bembeyaz bi akıntı vardı...sonra yavaş yavaş geçti ağrı ama çok korktum..acaba rahim kasılması böle bişeymi acaba yaşayan varmı???bide diyorumki çok ayakta kaldım ondanmı oldu?
yaaa... bu ara benim de akıntım arttı... bu gelen suyumuz olmamalı dimi... yaa bilmemek nekadar acayip bişeyy...
benim oldum olası akıntım var hep..bunla ilgili doktora sölediğimde test yaptı iltihap yok dedi önemli değil dedi ama hamile olunca takıyosun herşeyi kafaya...canım su renksizmiş bildiğin normal su gibi geliyomuş...akıntının rengi var beyaz mesela benim bugün gördüğüm...
herkese iyi akşamlar.. iyi tatiller...
cnm bu özel bilge hastanesi yıldıztabya ve küçükköyde war onlarımı diosun ben yıldıztabyadakine gidiorum ve hep 4 boyutlu görüorum...
Eğer amniyotik sıvı kaçağından şüphe ediyorsan bunun için özel üretilmiş pedler var.bir bak istersen.
Benim şimdilik bulduğum şu
Al-Sense | Al-Sense Amniyotik SzntTest Pedi ok fiyat | 30,00 TL
sanırım şu şeker olayı biraz şekillendi kafamda...
bu kavanozlara;
Eki Görüntüle 714467
içine bu badem şekerlerinden;
Eki Görüntüle 714468
üzerine "HOŞGELDİN AYLİZ" stickerımız;
Eki Görüntüle 714470
kavanozun etrafında bu kurdela;
Eki Görüntüle 714471
kurdelanın fiyonk olduğu noktaya silikonla yapıştırılan inciler;
Eki Görüntüle 714472
ve son olarak bu şeker kuş tüyünü kısa keserek kurdelaya silikonlamak; (opsiyonel)
Eki Görüntüle 714473
nasıl sizce teyzeleriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?