2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

evet o tüy olayını bende pek sindiremedim... ama çok da beğeniyorum... iptal ettik onu o zaman

çokk güzell canım

Canım uşanmadan yazdığın ve bizi bilgilendirdiğin için çok sağ ol Allah razı olsun

eevett ne oldu görüşme sonucunuz__

1 hafta daha stresli bir beklemedeyim canım. ücretsiz izin olabilirde olmayabilirde. kesin bişey yok. haftaya biri daha gelicek kesin kararı o vericek.
şu ücretli izin 6 ay olsaydı hiç gerek kalmıycaktı böyle şeylere

Bende bu 2 isim konusunu tıpkı senin anlattığın gibi biliyorum canım. o yüzden de oğluma şimdiden iki ismiyle hitap ediyoruz. çevremizdeki herkeste öyle yapıyor

Herkese GunaydinnnnH

Hayırlı cumalar
Dün 32.haftaya girdik
Doktordan çalışabilir raporu aldım.muhasebeye bildirdim.31mayis ta izne ayrılıyorum artık ağırlaştım dinlenme zamanı geldi.

selam canımm
senle aynı zamanlarda başlıycak izinlerimiz. sende o zaman rahat rahat girersin artık foruma

merhablar bız geldık oglumlaa moralımız bozuk coksukur bebgım ıyı

gelişimi önde dedı dr ben 1.5 kg almısım onuda bebgım almıs ben degıl

kg sı--2400 kg
boy--42 cm
suyu normal
ama daha donmemıs dedı dr ona moralım bozuldu ınsl doner dedı 2 hafta sonra gel bakalım sonrada haftada bır bakıcam dedı donene kdr beklıcez dedı bır sorun olmaz ıse:26:
artık ılıskı yasak dedii

işte böle dönemsını beklıcez dua edın ınsl da donsun bası mıdemde gobısı solumda ayakları ıse sagımda mıss dr cok hareketlı bır bebek dıye gene vurguladııı
dua edın hıc kayfım yok yaa

dr ultrasonda 20 hazırana alınmıs gelsımıne gore ama ne zaman gelır hıc bellı olmaz daha dedı yanı 20 hazıran ---5 temmuz arasıııı

Son düzenleme:

hadi gözün aydın... maşallah paşana
bu gelen sudan bahsettinmi neymiş... ne dedi dr?

aman çok şükür maşallah suzancım koca adam olmuşya kız bu :)) canını sıkma doğumda bile dönebilirmiş..sen hakkında hayırlısını iste canım

ohh yaaa geldim sonunda
markete gittim kızıma meyveler aldııııımmm
geldim yemeğimi de yaptım şimdi bakem neler kayanatmışsınız

kızlar benmki şimdiden aşağı ve pelviste ama zaten sezeryan olacak ... 38. haftam 5 temmuzda bbitio yani dr 5 nde alırız demişti ama ben 1nde istiyorum szce 37 .hafta nasıl?

mrb paradoks sen hamilemisn? ya hiç halim yok yemeğimi yapmaya gelir misin.d? bebiş aşağı indi yürürken bile zorlanıyorum.

Geçmiş olsun canım. Ya şu kv lere şaşırıyorum bizim bu dönemde biraz anlayışlı olsalar üstümüze gelmeseler olmaz mı? Kocalarımız neyse hamilelik ne bilmedikleri için bizi o kadar anlamazlar Aman aldırma canım bebişini düşün

aman çok şükür maşallah suzancım koca adam olmuşya kız bu :)) canını sıkma doğumda bile dönebilirmiş..sen hakkında hayırlısını iste canım
amın canım ya ınsl evet sancı anındaa donenler varmıs ve benım dr da sancı tututugunda dayanana kdr bekletıyormus en son hal alınca sezercık yapıyormuss yoksam sezercık pek tutmuyorrr ınsl canım ya öle de ıstahım kalmadıı ama cok sukur genedeee
benim dr da öle diyo... korkulucak bişi yok demekki...

evet cnm öle de genede canım sıkıldıı hayırlısı ınslll

raginda canım aldığım gecelik sabahlık takımdı. 48-49. sayfada. 2012-2013 fall&winter

suzi canım benimkide daha dönmedi daha doğrusu ben öyle hissediyorum pazt. benim kontrolde.
biz aynıydık seninle hatırlarsan benimkininde gelişimi 1 hafta önde şuan
ama son 3 gün içinde bile döneneler oluyormuş bana hep komşularım öyle söledi hepside birkaç kere doğum yapmışlar, yani tecrübeyle sabit
sen ona hiiiçç kafanı takma senin alperenin bu hareketlerle 3-4 kere daha takla atar doğuma kadar ohhhoooohhhhh

mrb paradoks sen hamilemisn? ya hiç halim yok yemeğimi yapmaya gelir misin.d? bebiş aşağı indi yürürken bile zorlanıyorum.
ya bende nedense kendimden hiç beklemediğim performanslar görüyorum bu aralar ıspanak yaptım üstelik

kv.deydik bi kaçgündür. evini boyamaya başladı, beceremedi sonradan, yanlış boya almış fln, yazık acıdım kadına boyacıda bulamadık, eşim ayarladı üç kişi hiçbiri gelmedikadın evi hop kaldırmış,kaldı öle işleri bir haftadır
ben yardım ettim kadınabide boya yaptım bu halde
hiç istemedi kv. sen otur yat dedi ama benim vicdanım elvermedi, görümceklerin biri işte, biri gezmeye gitti,dedim anne bende yardım edeyim iş başa düştü ince yerlerini ben geçtim hep iki odayı banyoları antreyi kendi yapmıştı zaten, bi odayı bide salonuda beraber yaptık bi mutfak kaldı onuda ben yaparım dedi, akşam yemeğini flnda yaptım acıdım kadına,
bakma acınmayı hakeden bi muamele göstermedi bana zamanında ama o utansın dedim
kendi kızlarımdan görmediğim yardımı senden gördüm kızım allah razı olsun dedi ya, yeter napıyım? :81::81:

yani varsa öle işleriniz gelebilirim kızlar,pek hamaratım bu aralar:118: bi tek eğilemiyorum, çoraplarımı giyemiyorum ama olsun

Son düzenleme:

öncelikle geçmiş olsun canım. ama sana çok kızdığımı bilmeni isterim kocaman oldu göbüşlerimiz ayrıca onların içinde bebişlerimiz var o yüzden artık çoookkk fazla dikkatli olmamız gerekiyor. Allah korusun bişey olursa o vicdan azabı çok fena olur bu arada bebişin sağlıklıymış çok sevindim bayada büyümüş maşallahh

benimde oğlum olucak ama ben kırmızı giyicem canım
kıyafetlerin yaptığı baskıdan dolayı benim göğüs uçlarımda öyle oluyor üstümü çıkartınca düzeliyor bir sorun olduğunu sanmıyorum ben

bel sakatlıgımı yapmadn oncede bende burdan arkadsmızın bırı erken dgm yapmıs 7 aylıkmıs bebegde. ısım solemm bnde agr ıs fln yapmayın kızceler

Nasıl yani canım bizim temmuz annelerinden mi biri doğum yapmıışşş

Kızlar haftasonu için ankaraya gidiyorum,Hepiniz Allah a emanet olun,ii bakın bebişlerinize..Çoook yoruldum çoookkkk...Allah kısmet ederse dönünce bir hafta hiçbişey yapmak istemiyorum.Sizi seviyorumm

iyi yolcukluklar tatlım
dikkat et bebişineee

bizim firma böyle canım işte bişey sorduğun zaman net bi cevap veremiyorlar. herkes birbirine soruyor. genel olarak sevilen biriyim iş yerimde umarım beni kırmazlar
çok mu abartı olur ki kavanozların üstünde onlar :44: görebilseydim keşke yapılmışını. kafam karıştı şimdi :44:

geçmiş olsun canım :18:
bende karnımda olan ağrıların ne olduğunu anlayamıyorum. o yüzden daha çok canım sıkılıyor.
yalancı doğum sancısı olabiliyormuş ama artık. heralde öyle bişeydir. :44:
yaaa... bu ara benim de akıntım arttı... bu gelen suyumuz olmamalı dimi... yaa bilmemek nekadar acayip bişeyy...
benimde arttı. bazen bende acaba suyum mu geldi diyorum panikliyorum. hakkaten bilmemek çok sıkıntılı bir durum

yuppiii çok sevindim bu sticker laraaaa çok sağol canım. burdan bişeyler bakarım bendeee

çookk eğlenceliiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…