2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

valla Allah razı olsun benim kocamdan 40 tane çocuk doğuran bi kadın olsa o kadar anlayışlı olmaz...
anası da sanki çok kolay doğurmuş gibi dırdırlanıyo...

hoşgeldin şekerimm.
maşallah küçük adamaaaa
ne güzelde büyümüş. anneciğini tekmeliyordur şimdi anne merak etme iyiyim diye
İnşallah döner daha bebişin canım merak etme
hepimizin hakkında en hayırlısı olsun inşallah normalde de sezeryanda da

cok saolun kızceler sımdı daha ıyıym yatamıorum bı tek zor oluyo benm ıcın

oda geçer inşallah biran önce tatlım

bebegımn odasına bu stcerdn yapıcam ınş :))) nasıl Eki Görüntüle 714516

o raflarıda yaparsan bence çok şahane olurr. bende oğlumun odasına sticker yapıştırmak istiyorum ama daha bakmadım neler var diye

rafları ıçın ıstıorum zaten degısık ve cok guzel dudrur yha ama bakım burda bulabılcekmıyım stceker. inş. bı an once gecer tatlım

Son düzenleme:
ruyamda gordum kız :)) arkads dogum yapmıs :) 7 aylık ısmınıde hatırlıorum :)) bırısı daha bole ruya gormustu kımdı yha unuttum :)

ruyamda gordum kız :)) arkads dogum yapmıs :) 7 aylık ısmınıde hatırlıorum :)) bırısı daha bole ruya gormustu kımdı yha unuttum :)

ya amannn benim de aklım çıktı temmuz annelerinde doğum yapan biri oldu sandım... allah seni napmasın
daha önce de ndd görmüştü buna benzer bi rüya...
sen kimi doğurtuyodun rüyanda

ya amannn benim de aklım çıktı temmuz annelerinde doğum yapan biri oldu sandım... allah seni napmasın
daha önce de ndd görmüştü buna benzer bi rüya...
sen kimi doğurtuyodun rüyanda

:))) solemm yha sonra ınsanda gercekten bılınc altı olur ndd de ole yapmıstı

ınsl canım benım yaa sagholasın darsıı sana ınslll herkeslere gusel haberlerın canım benımmmcokgusel haberlerdı donmeemsı kafa takıldı ama cok sukur duydugum dr dedıgı doner ınsll ablamda öle dıyor hayırlısı ınslll

amın ınsl sagolasn canım benım dua ıel ınslll

rafları ıçın ıstıorum zaten degısık ve cok guzel dudrur yha ama bakım burda bulabılcekmıyım stceker. inş. bı an once gecer tatlım

evim.net e sticker çok geliyor indirimli. arada oraya bak derim. ben mutfakla banyoma almıştım ordan. bebek odaları içinde stickerlar oluyor arada. yine ordan alırım büyük ihtimalle bende. ama yapıştırması biraz sabır işi eşim böyle şeylerden anlayıp sevdiği için hevesle yapmıştı ama bana kalsa ben uğraşamazdım kesinlikle

ay bende gerçek sandım. bendim tatlım o
aman kimsecikler erken doğurmasın vaktiyle gelsin kuzucuklarımız

bızdede tam tersı ben ugrası severm :)) 3 gundede olsa yaparm :)

haklısın..
hepimizin bilinçaltı erken doğuma yönelik çalışmalar sergiliyo bu ara...
o yüzden sıkıntı olmasın doğru didin

ya benim bu ara çok nefesim daralıyor baskı hissediyorum karnımda korkuyorum otobüste iş yerinde doğum yapıcam diye
şu iznim başlasada rahatlasam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…