Geçmiş olsun canım. Ya şu kv lere şaşırıyorum bizim bu dönemde biraz anlayışlı olsalar üstümüze gelmeseler olmaz mı? Kocalarımız neyse hamilelik ne bilmedikleri için bizi o kadar anlamazlarAman aldırma canım bebişini düşün
ayyyy çok güzel yaaaaaaabebegımn odasına bu stcerdn yapıcam ınş :))) nasıl Eki Görüntüle 714516
merhablar bız geldık oglumlaa moralımız bozuk coksukur bebgım ıyı
gelişimi önde dedı dr ben 1.5 kg almısım onuda bebgım almıs ben degıl
kg sı--2400 kg
boy--42 cm
suyu normal
ama daha donmemıs dedı dr ona moralım bozuldu ınsl doner dedı 2 hafta sonra gel bakalım sonrada haftada bır bakıcam dedı donene kdr beklıcez dedı bır sorun olmaz ıse:26:
artık ılıskı yasak dedii
işte böle dönemsını beklıcez dua edın ınsl da donsun bası mıdemde gobısı solumda ayakları ıse sagımda mıss dr cok hareketlı bır bebek dıye gene vurguladııı
dua edın hıc kayfım yok yaa
dr ultrasonda 20 hazırana alınmıs gelsımıne gore ama ne zaman gelır hıc bellı olmaz daha dedı yanı 20 hazıran ---5 temmuz arasıııı
cok saolun kızceler sımdı daha ıyıym yatamıorum bı tek zor oluyo benm ıcın
bebegımn odasına bu stcerdn yapıcam ınş :))) nasıl Eki Görüntüle 714516
bu sancılardan sonra anne ve eşlerini kahraman ilan etmiş paşalar...
ERKEKLER DOĞUM SANCISI ÇEKERSE - HürriyetTV
hoşgeldin şekerimm.
maşallah küçük adamaaaa
ne güzelde büyümüş. anneciğini tekmeliyordur şimdi anne merak etme iyiyim diye
İnşallah döner daha bebişin canım merak etme
hepimizin hakkında en hayırlısı olsun inşallah normalde de sezeryanda da
oda geçer inşallah biran önce tatlım
o raflarıda yaparsan bence çok şahane olurr. bende oğlumun odasına sticker yapıştırmak istiyorum ama daha bakmadım neler var diye
ayy dehşet komik yaaaabu sancılardan sonra anne ve eşlerini kahraman ilan etmiş paşalar...
ERKEKLER DOĞUM SANCISI ÇEKERSE - HürriyetTV
ruyamda gordum kız :)) arkads dogum yapmıs :) 7 aylık ısmınıde hatırlıorum :)) bırısı daha bole ruya gormustu kımdı yha unuttum :)
ya amannn benim de aklım çıktı temmuz annelerinde doğum yapan biri oldu sandım... allah seni napmasın
daha önce de ndd görmüştü buna benzer bi rüya...
sen kimi doğurtuyodun rüyanda
:))) solemm yha sonra ınsanda gercekten bılınc altı olur ndd de ole yapmıstı
ınsl canım benım yaa sagholasın darsıı sana ınslll herkeslere gusel haberlerın canım benımmmraginda canım aldığım gecelik sabahlık takımdı. 48-49. sayfada. 2012-2013 fall&winter
suzi canım benimkide daha dönmedi daha doğrusu ben öyle hissediyorum pazt. benim kontrolde.
biz aynıydık seninle hatırlarsan benimkininde gelişimi 1 hafta önde şuan
ama son 3 gün içinde bile döneneler oluyormuş bana hep komşularım öyle söledi hepside birkaç kere doğum yapmışlar, yani tecrübeyle sabit
sen ona hiiiçç kafanı takma senin alperenin bu hareketlerle 3-4 kere daha takla atar doğuma kadarohhhoooohhhhh
ya bende nedense kendimden hiç beklemediğim performanslar görüyorum bu aralarıspanak yaptım üstelik
kv.deydik bi kaçgündür. evini boyamaya başladı, beceremedi sonradan, yanlış boya almış fln, yazık acıdım kadına boyacıda bulamadık, eşim ayarladı üç kişi hiçbiri gelmedikadın evi hop kaldırmış,kaldı öle işleri bir haftadır
ben yardım ettim kadınabide boya yaptım bu halde
hiç istemedi kv. sen otur yat dedi ama benim vicdanım elvermedi, görümceklerin biri işte, biri gezmeye gitti,dedim anne bende yardım edeyim iş başa düştü ince yerlerini ben geçtim hepiki odayı banyoları antreyi kendi yapmıştı zaten, bi odayı bide salonuda beraber yaptık bi mutfak kaldı onuda ben yaparım dedi, akşam yemeğini flnda yaptım acıdım kadına,
bakma acınmayı hakeden bi muamele göstermedi bana zamanında ama o utansın dedim
kendi kızlarımdan görmediğim yardımı senden gördüm kızım allah razı olsun dedi ya, yeter napıyım? :81::81:
yani varsa öle işleriniz gelebilirim kızlar,pek hamaratım bu aralar:118: bi tek eğilemiyorum, çoraplarımı giyemiyorum ama olsun
amın ınsl sagolasn canım benım dua ıel ınslllhoşgeldin şekerimm.
maşallah küçük adamaaaa
ne güzelde büyümüş. anneciğini tekmeliyordur şimdi anne merak etme iyiyim diye
İnşallah döner daha bebişin canım merak etme
hepimizin hakkında en hayırlısı olsun inşallah normalde de sezeryanda da
oda geçer inşallah biran önce tatlım
o raflarıda yaparsan bence çok şahane olurr. bende oğlumun odasına sticker yapıştırmak istiyorum ama daha bakmadım neler var diye
rafları ıçın ıstıorum zaten degısık ve cok guzel dudrur yha ama bakım burda bulabılcekmıyım stceker. inş. bı an once gecer tatlım
haklısın..
hepimizin bilinçaltı erken doğuma yönelik çalışmalar sergiliyo bu ara...
o yüzden sıkıntı olmasın doğru didin
ruyamda gordum kız :)) arkads dogum yapmıs :) 7 aylık ısmınıde hatırlıorum :)) bırısı daha bole ruya gormustu kımdı yha unuttum :)
evim.net e sticker çok geliyor indirimli. arada oraya bak derim. ben mutfakla banyoma almıştım ordan. bebek odaları içinde stickerlar oluyor arada. yine ordan alırım büyük ihtimalle bende. ama yapıştırması biraz sabır işieşim böyle şeylerden anlayıp sevdiği için hevesle yapmıştı ama bana kalsa ben uğraşamazdım kesinlikle
haklısın..
hepimizin bilinçaltı erken doğuma yönelik çalışmalar sergiliyo bu ara...
o yüzden sıkıntı olmasın doğru didin
aynn tatlım :) hele ben hazırann sonnda dogururm dıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?