2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ya benim bu ara çok nefesim daralıyor baskı hissediyorum karnımda korkuyorum otobüste iş yerinde doğum yapıcam diye
şu iznim başlasada rahatlasam artık

cok zor olmaya basladı artk yha bı an once dogursam dıorum artk :) sızn ıcın daha zor bde calısıosunz allah yardımcınız olsun cnm yha

bızdede tam tersı ben ugrası severm :)) 3 gundede olsa yaparm :)

uğraşırım diyorsan sıkıntı yok canım. büyük ihtimalle o sticker parça parçadır ama dallarını düşününce benim gözüm korktu.
benim mutfağıma aldığım sticker kahve fincanıydı dumanı tütüyordu üstünde o dumanları çookk uğraştırmıştı kocişi birde mutfak masasının üstüne oturup yapmıştı çok komikti

ince iş :))) cook begendım yha yaparım buralarda yoksa nettn alırım artk :)

sanada gecmiş olsun tatlım benım bugunde devam edıyor anı kasılma gelıp gecıyor insallh bı sıkıntımız olmaz nst normal cıktı cok sukur

neyse kıceler ben kacıorum beyım gelıormus amcasınn oğluyla. oğlumun odasını bosaltıcaklar yemek hazrlamm lazm optum sızı byyy

cok zor olmaya basladı artk yha bı an once dogursam dıorum artk :) sızn ıcın daha zor bde calısıosunz allah yardımcınız olsun cnm yha

sağolsun oğlum çok sıkıntılı bir hamilelik geçirtmedi bana. hiç rapor almadım hamile kaldığım günden beri hep çalıştım. şuanda da tek sıkıntısı çok yorulmam. ama az kaldı şükür

ince iş :))) cook begendım yha yaparım buralarda yoksa nettn alırım artk :)

pek dışarda satışını bende görmedim böyle şeyleri. en güzeli ve kolayı netten almak eğer denk gelirde görürsem bende söylerim sana

mrb cnm senınle aynı haftalardayız aynı gun hatta :) bu kasık agrıları herkeste olmak zorundamı bende allaha sukurler olsun kı daha hıc bısey yokkkkk neden oluyoki bu agrılar acaba...

rahım buyuyormus vede kendını doğuma hazırlıyormus
idrar yolu enfeksıyonu ve servıks yetmezlıkte yapabılıyormus
ben vajınal usgyı yaptırmak ıstemedgımı ıcın pazartesı hoca servıksımı olcecek 22 haftadyken alt sınıra gelmıstı cunku
sende olmaması guzel bir şey umarım sağlıcakla devam eder gebeliğin

sanada gecmiş olsun tatlım benım bugunde devam edıyor anı kasılma gelıp gecıyor insallh bı sıkıntımız olmaz nst normal cıktı cok sukur

inşallah sıkıntı olmaz canım başka. arada bende de kasılma gibi bişey oluyor. ben pek ayırt edemiyorum ağrılarımı kasılmamıydı ağrımıydı nerde oldu ağrı anlayamıyorum

karnın ıner canım etkılenme onlardan arkadasımda senın gıbıydıyukardaydı bebek asağı ındı tosuncuk doğurdu :))

yaaa... bu ara benim de akıntım arttı... bu gelen suyumuz olmamalı dimi... yaa bilmemek nekadar acayip bişeyy...

bende de aynı sıkıntı oldu, akıntının geldiğini hissettim, bi anda böyle pat diye su gibi bişey geldi. O kadar korktum ki heralde erken doğum oluyo diye. sonra dayanamadım doktora gittim, doktor suyun gelmiş olsa bi çay bardağı kadar olur en az dedi, normal akıntıdır o dedi. Bebeğe baktı bebeğin suyu filan gayet iyi, öyle bişey olsa suyunda azalma olur dedi. Sonra çok rahatladım çok şükür..

akıntı harıc aynısını gece 4te yasadım canım uykudan uyandım cok fenaydı doğum agrısı hayalımdekınden daha kotu

Merhaba canım hoş geldin

Ay kız alemsin a nasıl da güldürdün Oğluşuna da MAŞALLAH

Hepsi çok güzel İnşaallah güle güle kullanmak nasip olsun

Kızlar haftasonu için ankaraya gidiyorum,Hepiniz Allah a emanet olun,ii bakın bebişlerinize..Çoook yoruldum çoookkkk...Allah kısmet ederse dönünce bir hafta hiçbişey yapmak istemiyorum.Sizi seviyorumm

İyi yolculuklar. Kendine de bebişine de dikkat et

Canım bu akıntı normal hamilelerde bildiğim kadarıyla. Hamilelik döneminde en sık görülen akıntı fizyolojik akıntı, şeffaf veya beyaz renkli ve sürekli olarak olan, hiçbir şikayete neden olan bir akıntıdır.

İkinci sık görülen akıntı anormal akıntı olarak kabul edilen mantar enfeksiyonu. Peynir kesiği tarzında veya beyaz bir akıntı ve beraberinde kaşıntı ise zaten bir mantar enfeksiyonudur. Hamilelikte de en sık görülen enfeksiyon türü. Seni rahatsız etmiyorsa yani kaşıntı filan ve koku yoksa normaldır bildiğim kadarıyle.

Bence çok güzel bir tasarım. Hazır halini de bekleriz

Maşallah bebişine Aman canını sıkma inşaallah döner önemlisi bebişini sağlığı

bebegımn odasına bu stcerdn yapıcam ınş :))) nasıl Eki Görüntüle 714516

Bence çok güzel olacak. Farklı bi tasarım

hahahh çok komikler yaaaa
kahramanız tabi biz. içimizde bir bebek büyütüyoruz sonrada o büyümüş bebeği çıkartıyoruzzz

Dün de gezmeden dönerken baya rahatsızlandım, çok yürüdük galiba Neyse bel ağrısı halsızlık derken bir yere dinlenmek için oturduk ve kocama kızmaya başladım ' seni yüzünden hepsi adalara gidelim temiz hava ve saire derken bu hala geldim diye' o da kızdı size iyi olsun diye gezdirsem onu da beğenmiyorsun diye Ben de yukarı bakıb ' Allahım öyle yapsan da şu erkekler de hamile kalsa biz ne çektiğimizi bir bilse' dediğimi bilirim eşim kız tövbe de bu kandil gecesinde duain kabul olursa biz yandık dedi

ehehh anlayamaz şekerim onlar ne çektiğimizi. birazcık kaprisimizi bari çeksinler ama dimi. biz o kadar ağrıyla sıkıntıyla uğraşıyoruz

ya allahım ben nasıl bir aileye düştüm yaaahh??
ya bu kaynananın dertleri hiç bitmezmi allahım?
şimdide çamaşır makinası bozulmuş? açılmıyomuş kapağı, eşim eve geliyorken dönmüş oraya gitmiş
napıcaksa bu saatte? anlamazda. yarın olsun tamirci çağır, oğlun yetkili servismi?
bende saf saf kurdum masayı koca bekliyorum, karnım aç zaten
ben aramasam haberde vermiyo öküzcan oda ayrı bi alem
ikiside ayrı mal işte, ben fazlasını beklemekte hata ediyorum aslında:95:
oohhh oturdum yedim bi güzel, sofrayıda topladım, anası doyursun karnını

inş bekletmezler yha en korktugum sey sancı serumu ınş yemm

kızlar aklınızda bulunsun... bu çok önemli bi konu... doğal yollarla başlamayan doğumun sonucu ASLA doğal doğum olamaz bilginiz olsun... yani bebeğiniz haftasını doldurduğunda doktorunuz suni sancı vermeyi önerirse kabul etmeyin (naçizhane fikrim)... çünkü o suni sancıyı isterseniz 3 gün çekin sonuç %99.99999..... sezeryan olacaktır...

Canım bence stickerları internetten yaptırmak en iyisi. Çünkü renkli kağıt sonuçta kağıt hem dayanıklı olmaz hem kenarları muntazam görünmez. Tabi takdir sana kalmış yine de

Canım bence stickerları internetten yaptırmak en iyisi. Çünkü renkli kağıt sonuçta kağıt hem dayanıklı olmaz hem kenarları muntazam görünmez. Tabi takdir sana kalmış yine de

canım internette hangi sitede yaptırılıyoki?? birde ben internetten alışveriş yapmadım hiç güvenilir bulmuyorum...

bazen bu kaynanaları anlamıyorum.her işe bizim sakındığımız kocamızı at koşturur gibi kullanıyorlar.bu tiplerin kocası, başka oğlu kızları yok mu anlamadım onları.bırak anası doyursun oğlunu.bizden çok onlar faydalanıyor adamlardan.

Eğer siz yuvarlak olarak resmi ayarlarsanız fotokopiciler sticker olarak basıyo, kenarından kesik oluyo, yani aynen sticker gibi. Ben öyle yaptırdım. Bi kağıtta 24 tane vardı, 24ü de kenarından tutunca çıkarılıp yapıştırılacak şekildeydi. yani kesmeyle uğraşmadım :) 24lüsü 3 liraydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…