ya benim bu ara çok nefesim daralıyor baskı hissediyorum karnımda korkuyorum otobüste iş yerinde doğum yapıcam diye
şu iznim başlasada rahatlasam artık
bızdede tam tersı ben ugrası severm :)) 3 gundede olsa yaparm :)
bende temmuz 1 den sonra ne zaman isterse gelsin diyorum
bakalım erken doğurcaz derken bekletmesin birde bizi bu sıpalar
uğraşırım diyorsan sıkıntı yok canım. büyük ihtimalle o sticker parça parçadır ama dallarını düşününce benim gözüm korktu.
benim mutfağıma aldığım sticker kahve fincanıydı dumanı tütüyordu üstünde o dumanları çookk uğraştırmıştı kocişi birde mutfak masasının üstüne oturup yapmıştı çok komikti
geçmi olsun cnm.dün gün boyu ve gece yarısına kadar benimde bel ve kasık agrım oldu.ağladım durdum.sonunda gece mentollü bitkisel bir krem sürünce geçti ve uykuya daldım.şuanda biraz var gibi çok hafif uzanıyorum.
cok zor olmaya basladı artk yha bı an once dogursam dıorum artk :) sızn ıcın daha zor bde calısıosunz allah yardımcınız olsun cnm yha
ince iş :))) cook begendım yha yaparım buralarda yoksa nettn alırım artk :)
mrb cnm senınle aynı haftalardayız aynı gun hatta :) bu kasık agrıları herkeste olmak zorundamı bende allaha sukurler olsun kı daha hıc bısey yokkkkk neden oluyoki bu agrılar acaba...
sanada gecmiş olsun tatlım benım bugunde devam edıyor anı kasılma gelıp gecıyor insallh bı sıkıntımız olmaz nst normal cıktı cok sukur
evet canım belki aynı gün doğururuz benim bebeğim haftası bazen 1,5 hafta bazen 2 hafta önden gidiyor.sağlık durumu iyi maşallah.benim karnım çok yukarıda biraz bu konuda endişeliyim çoğu bayan son aylarda bebek inerse karın aşagı iner diyor.böyle giderse sezeyan olucam galiba.normal doğum gibi gözükmüyor çünkü.
yaaa... bu ara benim de akıntım arttı... bu gelen suyumuz olmamalı dimi... yaa bilmemek nekadar acayip bişeyy...
Kızlar slmmm nasılsınız bakalım...biz bugün biraz panik yaşadık...işe gelmek için hazırlanıyordum.saçlarımı düzleştirdim..makyaj için ayna karşısına geçtiğimde belimde ve kasıklarımda öyle ağır bir sancı hissettimki doğuruyorum sandım:)))birde sıcak bişeyler akıyo gibi hissettim bir panik oldum ama yerimden kalkamadım gidip bakmaya cesaret edemedim...bekledim biraz ağrı geçsin diye ama geçmedi bi 6-7 dk bekledim sonra banyoya gittim çok şükür kan yoktu ama bembeyaz bi akıntı vardı...sonra yavaş yavaş geçti ağrı ama çok korktum..acaba rahim kasılması böle bişeymi acaba yaşayan varmı???bide diyorumki çok ayakta kaldım ondanmı oldu?
Slm kizlar...
Tanismak istermisiniz..
Ben tup bebekle hamile kaldim, suan 32 hafta 2 gunluk hamileyim, kismetse bir kizim olacak..
Sezeryan dogum olacagi icin tahmini dogum 1 temmuz ya da 2 temmuz olacak..
Kimler kac haftalik hamile ??
Tekrar merhaba herkese...
Günaydın herkesee... Dün kontrolümüz vardı.Ne yaptım bakın: Tahlil istedi doktorum indik laboratuvara kan verdim.Sonra çiş kabını aldım gittim tuvalete , sonra kalktım klozetten sifonu falan çektim baktım orda bi kap duruyo,Hayyy dedim o kaba yapacaktınUnutmuşum tuvalete gidiş amacımı Kendi kendime gülmekten öldüm sonra eşimin yanına gittim, dedim böyle böyle,iki saat gülme krizi.Sonra su falan içtim de bekledim yeniden gelsin diye,İlk kez böyle dalgınlığım oldu yaf çok garip:):):)
Bir de öncesinde dişçiye gitmiştim galoş giyicem, sağ tarafı giydim,baktım diğer ayakkabımı çıkarıyorum,bi an dedim napıosun sen yaaa:):):) Kızla göz göze geldik oradi dedim gördünmü ne yaptığımı??:):):) bi gülüştük onla da. Dün böyle bi garipti. Bugün ankaraya gidices kafamda bisürü yapılacak şey vardı ondan herhalde acaip dalgındım.Şu anda da kahvaltı yapıyorum kalkıp koşturmaya devam... 3 4 gibi yola çıkıcas.
BU arada oğluşum 1 800 olmuş yüzünü göstermedi çünkü çok yorgundu saat 12den akşama kadar ayaktaydık bebişimle.Esnedi falan çok uğraştı doktor karnım acıdı artık dedim yeter önemli değil göstermesin ,ama pes etmedi doktor amcamız gördük gül yüzünü , gözlerini açıp kapamasını gördük allahım ne büyük mucize...Hepinizden iyi haberler bekliyorummm
Eki Görüntüle 713968 Eki Görüntüle 713969 Eki Görüntüle 713970 Eki Görüntüle 713977
Dün aldıklarımızBeşik kutuda olduğu için
resim çekemedim daha sonra kuracağız annemin hediyesi
Belli bir aya kadar odamızda yatacağı için ayrıca beşik aldık
daha doğrusu hediye geldiBir de göğüs pedi,
emzirme sütyeni,tek kulanımlık hamile iç çamaşırı vs.şeyler de
aldık...Az kaldı galiba yok yok bitmez eksikler
Kızlar haftasonu için ankaraya gidiyorum,Hepiniz Allah a emanet olun,ii bakın bebişlerinize..Çoook yoruldum çoookkkk...Allah kısmet ederse dönünce bir hafta hiçbişey yapmak istemiyorum.Sizi seviyorumm
Kızlar slmmm nasılsınız bakalım...biz bugün biraz panik yaşadık...işe gelmek için hazırlanıyordum.saçlarımı düzleştirdim..makyaj için ayna karşısına geçtiğimde belimde ve kasıklarımda öyle ağır bir sancı hissettimki doğuruyorum sandım:)))birde sıcak bişeyler akıyo gibi hissettim bir panik oldum ama yerimden kalkamadım gidip bakmaya cesaret edemedim...bekledim biraz ağrı geçsin diye ama geçmedi bi 6-7 dk bekledim sonra banyoya gittim çok şükür kan yoktu ama bembeyaz bi akıntı vardı...sonra yavaş yavaş geçti ağrı ama çok korktum..acaba rahim kasılması böle bişeymi acaba yaşayan varmı???bide diyorumki çok ayakta kaldım ondanmı oldu?
benim oldum olası akıntım var hep..bunla ilgili doktora sölediğimde test yaptı iltihap yok dedi önemli değil dedi ama hamile olunca takıyosun herşeyi kafaya...canım su renksizmiş bildiğin normal su gibi geliyomuş...akıntının rengi var beyaz mesela benim bugün gördüğüm...
sanırım şu şeker olayı biraz şekillendi kafamda...
bu kavanozlara;
Eki Görüntüle 714467
içine bu badem şekerlerinden;
Eki Görüntüle 714468
üzerine "HOŞGELDİN AYLİZ" stickerımız;
Eki Görüntüle 714470
kavanozun etrafında bu kurdela;
Eki Görüntüle 714471
kurdelanın fiyonk olduğu noktaya silikonla yapıştırılan inciler;
Eki Görüntüle 714477
nasıl sizce teyzeleriiii
merhablar bız geldık oglumlaa moralımız bozuk coksukur bebgım ıyı
gelişimi önde dedı dr ben 1.5 kg almısım onuda bebgım almıs ben degıl
kg sı--2400 kg
boy--42 cm
suyu normal
ama daha donmemıs dedı dr ona moralım bozuldu ınsl doner dedı 2 hafta sonra gel bakalım sonrada haftada bır bakıcam dedı donene kdr beklıcez dedı bır sorun olmaz ıse:26:
artık ılıskı yasak dedii
işte böle dönemsını beklıcez dua edın ınsl da donsun bası mıdemde gobısı solumda ayakları ıse sagımda mıss dr cok hareketlı bır bebek dıye gene vurguladııı
dua edın hıc kayfım yok yaa
dr ultrasonda 20 hazırana alınmıs gelsımıne gore ama ne zaman gelır hıc bellı olmaz daha dedı yanı 20 hazıran ---5 temmuz arasıııı
bebegımn odasına bu stcerdn yapıcam ınş :))) nasıl Eki Görüntüle 714516
hahahh çok komikler yaaaa
kahramanız tabi biz. içimizde bir bebek büyütüyoruz sonrada o büyümüş bebeği çıkartıyoruzzz
Dün de gezmeden dönerken baya rahatsızlandım, çok yürüdük galibaNeyse bel ağrısı halsızlık derken bir yere dinlenmek için oturduk ve kocama kızmaya başladım ' seni yüzünden hepsi adalara gidelim temiz hava ve saire derken bu hala geldim diye' o da kızdı size iyi olsun diye gezdirsem onu da beğenmiyorsun diye Ben de yukarı bakıb ' Allahım öyle yapsan da şu erkekler de hamile kalsa biz ne çektiğimizi bir bilse' dediğimi bilirim eşim kız tövbe de bu kandil gecesinde duain kabul olursa biz yandık dedi
inş bekletmezler yha en korktugum sey sancı serumu ınş yemm
canım çok güzel ama tüy olayını beğenmedim pek..sade daha güzel bence...yaaa ben baya bi taktım bu kavanoz işine...vaktimde yokki çıkıp bakınsam..inşallah bizim oarada yakınlarda bulabilirim:)sticker modeli buldum da onu renkli fotokopi çeken yerlerde götürsek çıkartabilirlermi..sonrada makasla yuvarlak keseriz ..
bende şöle bişey beğendim..Eki Görüntüle 714475 Eki Görüntüle 714476 bu stickerda isimi nasıl değiştiricez bilen varmı??
Canım bence stickerları internetten yaptırmak en iyisi. Çünkü renkli kağıt sonuçta kağıt hem dayanıklı olmaz hem kenarları muntazam görünmez. Tabi takdir sana kalmış yine de
ya allahım ben nasıl bir aileye düştüm yaaahh??
ya bu kaynananın dertleri hiç bitmezmi allahım?
şimdide çamaşır makinası bozulmuş? açılmıyomuş kapağı, eşim eve geliyorken dönmüş oraya gitmiş
napıcaksa bu saatte? anlamazda. yarın olsun tamirci çağır, oğlun yetkili servismi?
bende saf saf kurdum masayı koca bekliyorum, karnım aç zaten
ben aramasam haberde vermiyo öküzcanoda ayrı bi alem
ikiside ayrı mal işte, ben fazlasını beklemekte hata ediyorum aslında:95:
oohhh oturdum yedim bi güzel, sofrayıda topladım, anası doyursun karnını
Canım bence stickerları internetten yaptırmak en iyisi. Çünkü renkli kağıt sonuçta kağıt hem dayanıklı olmaz hem kenarları muntazam görünmez. Tabi takdir sana kalmış yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?