2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kızlarrrr bugün kızımla çok mutluyuz son kez işe gittik bugün. artık evdeyiz doğm iznine ayrılıyoruz pzt günü. bunun şerefine bugün kavanoz siparişimi verdim. Tül kurdele de sipariş verdim. Bir de sticker yaptıracağım siteye mail attım sticker üzerinde küçük bi değişiklik yapmak istiyorum. Geriye malzeme olarak sadece içine koyacağım şekerler kalıyo ki en kolayı da o zaten:) bunlar da verdiğim siparişler. Heyecanla bekliyorum bakalım nasıl olacaklar:)))

tatlım peki resmi nasıl ayarladın??ben bi resim beğendim nasıl çıkartıp götürücem fotokopicilere???

Böyle olduğunu bilmiyordum o zaman çok iyiymiş hem daha da uyguna geliyor

çok güzel cnm..bende olursa tüllü yapmak istiyorum daha gösterişli oluyo

sağol tatlım uyarın için
ben bide şunu merak ediyorum. diyelim ki suyum geldi koşa koşa hastaneye mi gideyim? hemen gelir mi bebek? yoksa sancılarımı dinleyip öylemi gideyim? ilk sancılar uzun sürüyormuş ya. onlar su gelmeden önce mi oluyor öyle mi uzun sürüyor.
yani nasıl oluyor bu süreç. ne yapmamız lazım. tecrübeli arkadaşlarr yardıımmmm

benim ark aynı dediğin gibi oldu. sancıyı verdiler 6sa. beklediler sadece 2cm açılması oldu sonra sezeryana aldılar. ama o bi akıllılık etti sancıyı alınca ilk dalgadan hemen sonra epiduralde yaptırdı bişey anlamadı fazla.
sen diyosunki hiç sancıyı çektiğinize değmez olmuyosa direk sezeryan isteyin, bilmem zor bi durum ya.
sezeryan isteyenler için bişi diyemem tabi de,
keşke hepimiz haftamız dolunca, olması gerektiği gibi yaşasak herşeyi, hiç bi aksilikle karşılaşmasak
benim rüyamda gördüğüm gibi, tuvaletimi yaparken bi baktım çocuk geliyo, tuttum kafasını aldım kucağıma,
tertemiz, ooohh missss
bi güzel bakıyodu ki, hiç bişi anlamadım
ben çok acaiip korkuyorum yaa, doğumdan değilde, hastane ortamından, malum ünv. hast.

canım internette hangi sitede yaptırılıyoki?? birde ben internetten alışveriş yapmadım hiç güvenilir bulmuyorum...

canım bak sabah link vermişler bunun için burdan seçebilirisn veya istediğini tasarımı yaptırabilirsin fiyatlarıda baya uygun

STICKER

canım şu pembe mavi kenarları dalgalı şeyler ne ?

suyun gelince eğer tabiki hast. gitmelisin ama o aşamadan sonra 5-6 saat sonra fln normal açılman sağlanıyormuş, dr. eve bile gönderebiliyo bazı durumlarda tekrardan, hemen panik olmaya gerek yok yani benim yengem suyu gelince kalkmış, koymuş bacak arasına havluyu, ev geldiğimde temiz olsun diye dip köşe temizlik yapmış

Kızlar bugün bebek şekerlerimizi almaya giderken evde maalesef istifrar ettim çıktım kadıköye gittim yolda fenalaştım hemen ayran aldık ya şekerim düştü yada tansiyonum neyse tuzlu ayranı içtim şekerlerimizi aldık annemle kahvecilere çikolatıcalara gittik kardeşime kız isteme olayları var onları aldık ama ben berbat haldeyim eve geldim 5 e doğru bu saate kadar uyudum sanki üzerimden kamyon geçmiş eşimden Allah razı olsun arada bir masaj yapıyor okuyor filan bakalım yarında devam ederse hastaneye gidicem.

Çok da güzel yapmışsın canım. Zaten onları düşündükçe onlar seni unutuyorlar kv tamam kıskanıyor deriz onlar ayrı bi dert ama şu erkekleri hiç anlamıyorum. Ya desene evimda karım yemek hazırlamış tek başına beni bekleyor diye, o kadar aceleyse ara söyle karıcım böyle bi durum var diye kusura bakmayın ama sınır oluyorum bu huylarına. Bi de kv etrafinde başka erkek yok mu yav allah allah Aman boş ver kız sıkılma bebişini düşün ayaklarını uzat oooh dinlen bol bol

bende tecrübeli değilim elbette ama suyum geldiği anda hastaneye gitmeyi düşünürüm... çünkü bir kadın hem suyu gelip hem de aynı anda sancılanabiliyor... yada önce suyu gelip sonra sancılananlar da var... veya henüz suyu gelmeden doğum sancısı başlayanlar... zaman kaybetmeden hastaneye gitmek lazım bence...
benim ablam da belki 12 saat sancı çekmiştir... ama o sezeryandan çok korktuğu için hep bekleyelim dedi... tabi önceden doktoru da uyarmamıştı... suni sancı veriyoruz ama sunu sancı açılma sağlamaz... vücut anatomisi zaten sancıya ve açılmaya müsaitse tüm şartlar gelişiyo hiç farkında olmadan... ben doktorumla görüştüğümde "ben hiçbir hastama suni sancı vermem onların da isteklerine engel olurum, çünkü sonuç her türlü sezeryandır... ve bu anneyi yormaktan başka hiçbir işe yaramaz" diyo doktorum... yani ya şartlar doğal doğum sürecinde olgunlaşıcak normal doğum yapıcaz, yada suni şeylerle doğal doğum olsun diye uğraşmadan sezeryana alınıcaz... hakkımızda herşeyin hayırlısı inşallah...

hem neden korkuyosun yaa korkma... ben de üniversite hastanesine gidiyorum... ama korkmuyorum...

yazıları filan silmiştim, flash diski fotokopici de unutmuşum :) Onun için yazılı olarak ekledim, şu baykuşlu olanı yaptım ben çok tatlı oldu. Üstüne de pembe tül kullandım

o kadar rahat olamam ben yaa
ama acaba suyum geldikten sonra evde biraz beklesek daha mı iyi olur diye düşünüyorum. duş falan alsak mesela

bence bugünden gitmeliymişsin hastaneye canım çok geçmiş olsun

suni sancı bir kolaylık sağlamıyor yani.
bunu bilmem iyi oldu aslında. normal yoldan gelmek istemiyorsa bebiş kendimizide onuda yormanın tehlikeye atmanın manası yok öyleyse

Canım çok geçmiş olsun. Aman aman kendine dıkkat et. İnşaallah yarına kadar birşeyciğin kalmaz

canım şu pembe mavi kenarları dalgalı şeyler ne ?

Canım o tül. Üzerinde de bebek figürleri var. Tüllü daha çok gösteriyor kendini gerçekten de. Tabi 100lü olduğu için net çıkmamış ben daha detaylı görebileceğin bi resim buldum Google'dan ama bundaki resimlerle benimkiler aynı değil yine de öyle bişe işte:))

canım internette hangi sitede yaptırılıyoki?? birde ben internetten alışveriş yapmadım hiç güvenilir bulmuyorum...
Ben yıllardır internet alışverişi yapıyorum çok şükür bişe olmadı ama tercih meselesi tabi. Site stickerbaski.com canım
çok güzel cnm..bende olursa tüllü yapmak istiyorum daha gösterişli oluyo

Evet cnm bence de tüllü daha gösterişli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…