- 25 Şubat 2012
- 5.522
- 541
- 163
- 34
akıntımıss bgn benım dr da ole soyledı canım akıntıdır o su bıldıgın su gıbı bırden akar dedı ve benımakıntım baya sulu kıvamdaa yumos gunundekındende fasla yanııı su gelemsı farklı cıs yapıyormususn gıbım olurmusssssbende de aynı sıkıntı oldu, akıntının geldiğini hissettim, bi anda böyle pat diye su gibi bişey geldi. O kadar korktum ki heralde erken doğum oluyo diye. sonra dayanamadım doktora gittim, doktor suyun gelmiş olsa bi çay bardağı kadar olur en az dedi, normal akıntıdır o dedi. Bebeğe baktı bebeğin suyu filan gayet iyi, öyle bişey olsa suyunda azalma olur dedi. Sonra çok rahatladım çok şükür..
evet enn onemısı saglıgı bır anda zoruma gıttı sanırım bebeıgmın donmemesı hanı hep normal e gor ehazırlıyoruzya kendımızı sımdı yavasdan sezeryan olursa fıkrınede alıstırcam kendımı her ıkı durumdada paşam ınsl saglıcakla kucagıma almak dılegımmmmmmMerhaba canım hoş geldin
Ay kız alemsin a nasıl da güldürdünOğluşuna da MAŞALLAH
Hepsi çok güzelİnşaallah güle güle kullanmak nasip olsun
İyi yolculuklar. Kendine de bebişine de dikkat et
Canım bu akıntı normal hamilelerde bildiğim kadarıyla. Hamilelik döneminde en sık görülen akıntı fizyolojik akıntı, şeffaf veya beyaz renkli ve sürekli olarak olan, hiçbir şikayete neden olan bir akıntıdır.
İkinci sık görülen akıntı anormal akıntı olarak kabul edilen mantar enfeksiyonu. Peynir kesiği tarzında veya beyaz bir akıntı ve beraberinde kaşıntı ise zaten bir mantar enfeksiyonudur. Hamilelikte de en sık görülen enfeksiyon türü. Seni rahatsız etmiyorsa yani kaşıntı filan ve koku yoksa normaldır bildiğim kadarıyle.
Bence çok güzel bir tasarım. Hazır halini de bekleriz
Maşallah bebişineAman canını sıkma inşaallah döner önemlisi bebişini sağlığı
Bence çok güzel olacak. Farklı bi tasarım
Dün de gezmeden dönerken baya rahatsızlandım, çok yürüdük galibaNeyse bel ağrısı halsızlık derken bir yere dinlenmek için oturduk ve kocama kızmaya başladım ' seni yüzünden hepsi adalara gidelim temiz hava ve saire derken bu hala geldim diye' o da kızdı size iyi olsun diye gezdirsem onu da beğenmiyorsun diye Ben de yukarı bakıb ' Allahım öyle yapsan da şu erkekler de hamile kalsa biz ne çektiğimizi bir bilse' dediğimi bilirim eşim kız tövbe de bu kandil gecesinde duain kabul olursa biz yandık dedi
dogru aslınd ebnım hemsıre ark vr oglu 40 hafta oldu halen tıkk yok ustelık bılgılı de bırı dr tanıdıgı derkenn kısa yatıs yapıp sunı dayamıslar aksma kdr ne cektı o bılırrrkızlar aklınızda bulunsun... bu çok önemli bi konu... doğal yollarla başlamayan doğumun sonucu ASLA doğal doğum olamaz bilginiz olsun... yani bebeğiniz haftasını doldurduğunda doktorunuz suni sancı vermeyi önerirse kabul etmeyin (naçizhane fikrim)... çünkü o suni sancıyı isterseniz 3 gün çekin sonuç %99.99999..... sezeryan olacaktır...
canım usuttunmu sen yaaa dıkkat et kendine tatlımmKızlar bugün bebek şekerlerimizi almaya giderken evde maalesef istifrar ettim çıktım kadıköye gittim yolda fenalaştım hemen ayran aldık ya şekerim düştü yada tansiyonum neyse tuzlu ayranı içtim şekerlerimizi aldık annemle kahvecilere çikolatıcalara gittik kardeşime kız isteme olayları var onları aldık ama ben berbat haldeyim eve geldim 5 e doğru bu saate kadar uyudum sanki üzerimden kamyon geçmiş eşimden Allah razı olsun arada bir masaj yapıyor okuyor filan bakalım yarında devam ederse hastaneye gidicem.
bız normalde 33 haftalıgıız ama paşamıs gelısmı onde oldugu ıcın 35 haftalıgızz canımm ıns paşam donerse normal yoksam serzercık lerdenız bısdeeeeKizlar kimler kacinci haftasinda ve dogum sekliniz nedir?? Sezeryan mi normalmi ??